Liva

Liva

Son dakika Liva haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Liva ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Liva haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Liva

haberleri sayfasında son dakika yaşanan liva gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 liva haberi bulunmuştur. Tüm liva haberleri aşağıda listelenmiştir.
HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir?
HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir? İçişleri Bakanlığı'nın arananlar listesindeki isimlerden oluşan test sosyal medyada yüz binler tarafından çözüldü. Teste yer alan terör örgütleri arasında yer alan HTŞ terör örgütünün hangi örgütten olduğu, liderinin kim olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir?
5.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan maden bölgesinde! Can kaybı 41'e yükseldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan maden bölgesinde! Can kaybı 41'e yükseldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın'nın Amasra ilçesinde maden faciasının yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Şu anki önceliğimiz işçilerimize ulaşmaktı. 41'inci işçimize ulaştık. O da rahmetli olmuş. Merhumlarımızın sayısı böylece 41 oldu. Hepsine Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi. Erdoğan, "Elbette bu patlamanın nasıl yaşandığı, varsa sorumluların kimler olduğu yürütülecek idari ve adli soruşturmayla ortaya çıkacaktır" ifadelerini kullandı. Daha sonra Makaracı Köyü'nde Rahman Özçelik'in cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Devlet olarak ailelere sahip çıkacağız” dedi.
15.10.2022 Siyaset
İspanya'dan kalkan özel jet Letonya'da düştü!
İspanya'dan kalkan özel jet Letonya'da düştü! İspanya’dan kalkış yapan Cessna Citation 551 tipi özel jetin Letonya açıklarında düştüğü bildirildi.
4.09.2022 Dünya
Polis Günü ne zaman? Polis Günü mesajları, 10 Nisan Polis Haftası ile ilgili görseller, resimli mesajlar
Polis Günü ne zaman? Polis Günü mesajları, 10 Nisan Polis Haftası ile ilgili görseller, resimli mesajlar Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü kutlanıyor! Türkiye’de her yıl 10 Nisan’ı içine alan hafta Polis Haftası olarak kutlanırken, yakınlarına bu özel günde yalnız bırakmak istemeyenler de bugünün anlam ve önemini anlatan mesajları araştırıyor. Polis Haftası nedeniyle, bu yılda da törenler ve çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Peki, Polis Günü ne zaman? Türk Polis Teşkilatı ne zaman kuruldu? İşte Polis Günü mesajları, 10 Nisan Polis Haftası ile ilgili görseller, resimli mesajlar…
10.04.2022 Personel Alımı
Türk Polis teşkilatı kuruluşu! Polis Teşkilatı kaç yaşında, Türk Polis Teşkilatı ne zaman kuruldu? Polis teşkilatını kim kurdu?
Türk Polis teşkilatı kuruluşu! Polis Teşkilatı kaç yaşında, Türk Polis Teşkilatı ne zaman kuruldu? Polis teşkilatını kim kurdu? Türk Polis Teşkilatı 177 yaşında. Türk Polis Teşkilatı, 330 bin 350 personeliyle kuruluşunu kutlanırken, Türk Polis Teşkilatı ne zaman kuruldu, Türk Polis Teşkilatının kuruluşu nasıl oldu? sorularına da yanıt aramaya başladı. İşte Türk Polis teşkilatı kuruluş tarihi ve hikayesi…
9.04.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bozkurt'taki selde hayatını kaybeden vatandaşın  cenaze namazına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bozkurt'taki selde hayatını kaybeden vatandaşın cenaze namazına katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün Batı Karadeniz bölgesinde etkili olan aşırı yağışlar sonucunda sel ve su baskınlarının meydana geldiği Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde hayatını kaybeden Fatih Keşaplı için kılınan cenaze namazında saf tuttu.
13.08.2021 Gündem
Türkiye kahramanlarını uğurladı... Ankara'da şehitler için acı veda...
Türkiye kahramanlarını uğurladı... Ankara'da şehitler için acı veda... Bitlis'te meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 11 askerimiz için, Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde cuma namazını müteakip cenaze töreni düzendi. Şehitler için Ankara’da Cuma namazını müteakip devlet töreni düzenlendi. Cenaze töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu. Erdoğan, ''Tabi şu anda Korgeneral Osman Erbaş komutanımız, komutanlığın ötesinde tevazu ile, duruşu ile çok farklı bir insandı Tüm milletimize Rabbimden sabırlar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.
5.03.2021 Gündem
Hadis, tefsir ve fıkıh alimi M. Emin Saraç'a veda!
Hadis, tefsir ve fıkıh alimi M. Emin Saraç'a veda! YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın babası, Hadis alimi Muhammed Emin Saraç için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. "Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Muhterem hocamızı imam hatip okulu yıllarından itibaren tanıdım, tanıyorum. O günden, son dönemdeki yaşadığı sıkıntılara kadar zaman zaman fırsat buldukça ziyaretlerine de hep gittim ve bu ziyaretlerimde de kendisinden çok ama çok istifade ettim. Rabbim inşallah bizleri sevgili habibinin Liva-ül hamd ismiyle müsemma sancağı altında da beraber haşru cem eylesin" dedi
21.02.2021 Gündem
Kadınlar, maske takmadılar diye kendilerini uyaran çocuğu darp etti!
Kadınlar, maske takmadılar diye kendilerini uyaran çocuğu darp etti! İstanbul Esenyurt'ta dün akşam saatlerinde sitenin oyun salonunda arkadaşlarıyla saklambaç oynayan 10 yaşındaki kız çocuğu, maske takmadıkları için önce uyardığı sonrada Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasından yetkililere bildirmek için cep telefonuyla videolarını çektiği yabancı uyruklu kadınlar tarafından darp edildi.
30.09.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron'a: Süren az kaldı, gidicisin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron'a: Süren az kaldı, gidicisin Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul 100 Bin Yeni Üye Programı'na katıldı. Erdoğan, program da önemli açıklamalarda bulunurken Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un 'Bizim derdimiz Türk halkıyla değil, Erdoğan'la' açıklamasına 'Macron, senin de süren az kaldı, gidicisin' diyerek yanıt verdi.
12.09.2020 Siyaset
Uzmanlardan grip uyarısı
Uzmanlardan grip uyarısı Dr. Erdal Gezer, havaların soğumaya başlaması ile birlikte pek çok insanın yüksek ateş, halsizlik, boğaz ağrısı ve öksürük şikayetleri yaşadığını belirterek, bu dönemde insanların virüslere karşı daha dikkatli olmasını istedi. Özellikle kış mevsiminde temas ve solunum yolu ile bulaşan virüslerden korunmak için toplu yaşam mahallerinde daha dikkatli olunmasını tavsiye eden Başhekim Erdal Gezer, virüsün en çok herkesin dokunduğu kapı kollarından bulaştığını belirtti.
28.11.2019 Sağlık
İstanbul elektrik kesintisi - 25 Kasım 2019 planlı elektrik kesintisi programı!
İstanbul elektrik kesintisi - 25 Kasım 2019 planlı elektrik kesintisi programı! 25 Kasım İstanbul’da birçok semt ve mahallede elektrik kesintisi olacak. BEDAŞ tarafından yayımlanan elektrik kesintisi listesine göre, 25 Kasım 2019 Pazartesi İstanbul’un birçok ilçesindeki sem ve mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.
25.11.2019 Yaşam
Teröristlerden kurtarılan sivillere böyle yardım ettiler!
Teröristlerden kurtarılan sivillere böyle yardım ettiler! Resulayn'da YPG'li teröristlerden kurtarılan sivillere, Suriye Milli Ordusu askerleri böyle yardım etti.
17.10.2019 Dünya
Suriye Milli Ordusu kimlerden oluşuyor? Kaç kişi?
Suriye Milli Ordusu kimlerden oluşuyor? Kaç kişi? Suriye'deki iç savaşta muhalefetin askeri kanadı olarak konumlanan Özgür Suriye Ordusu, şimdi Suriye Milli Ordusu (SMO), olarak yeniden konumlandı. Peki Suriye Milli Ordusu kimlerden oluşuyor? Kaç kişi?
10.10.2019 Gündem
Kadınlar bu sistemle doğum korkusunu yeniyor
Kadınlar bu sistemle doğum korkusunu yeniyor Aydın Liva Hastanesi doğum korkusunu yenemeyen anne adayları için tanıtım filmi hazırladı. Zorunlu olmadıkça sezaryen ile doğumu tercih ve tavsiye etmediklerini belirten Erdal Gezer, “Bu sistem annelerin normal doğum sancısını hafifletmesine yardımcı oluyor. Ancak bu sistemde kullanılan epidural analjezi annenin sütüne geçmediği için bebek içinde sağlıklıdır” dedi.
27.08.2019 Sağlık
Terörist Mihraç Ural'ın patlamada yaralandığı iddia edildi
Terörist Mihraç Ural'ın patlamada yaralandığı iddia edildi Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 2013 yılında 52 kişinin öldüğü bomba yüklü 2 araçla düzenlenen saldırının faili olan 'Acilciler' olarak bilinen örgütün elebaşlarından terörist Mihraç Ural'ın, bugün Lazkiye bölgesinde düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralandığı bildirildi.
6.07.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 30 bin 559 FETÖ'cü bulunuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 30 bin 559 FETÖ'cü bulunuyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emniyet Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıl dönümü sebebiyle Ankara Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığı'nda düzenlenen törende konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Şu anda cezaevlerinde 20 bin 226'sı hükümlü, 10 bin 333'ü tutuklu olmak üzere 30 bin 559 FETÖ'cü bulunuyor." dedi.
10.04.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: 31 Mart akşamına kadar ücretsiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: 31 Mart akşamına kadar ücretsiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Ankapark "Wonderland Euroasia" açılış töreninde konuştu. "Ankapark aynı zamanda çevre dostu bir projedir" diyen Cumhurbaşkanı, Erdoğan, "Toplam maliyeti 1 milyar 396 milyon lirayı bulan Ankara Büyükşehir Belediyemiz yıllık 50 milyon lira kazanç elde edecektir. Ankapark’ın şehrimize çok ciddi katkıları olacaktır" ifadelerine yer verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankapark "Wonderland Euroasia"nın 31 Mart akşamına kadar ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.
20.03.2019 Siyaset
“Bilgisayar ve telefonu ödül olarak vermeyin”
“Bilgisayar ve telefonu ödül olarak vermeyin” Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Fulya Erdem, “Maalesef bilgisayar ve dijital cihazlar çocuklara ödül olarak verilmeye başlandı. Anne babalar bir an önce bu yanlışa son vermelidir” dedi.
5.02.2019 Sağlık
Uzmanlardan ‘su’ uyarısı
Uzmanlardan ‘su’ uyarısı Dr. Erdal Gezer, yazın ihtiyaç dolayısıyla bolca tüketilen suyun, kışın da sağlık için bolca tüketilmesini önerdi. Bugün dünyada yaklaşık 500 milyonu aşkın kronik böbrek hastası olduğunu ve böbrek sağlığını korumanın en önemli yolunun bolca su içmek olduğunu söyledi.
7.01.2019 Sağlık
Ani ısı değişimi yüz felcine neden olabiliyor
Ani ısı değişimi yüz felcine neden olabiliyor Türkiye’de en fazla ani ısı değişikliğinin yaşandığı illerden biri olan Aydın’da hekimler yüz felcine karşı vatandaşları uyardı. Ani ısı değişimlerinin grip, soğuk algınlığı gibi hastalıkların yanında çok ciddi başka bir tehlike olan yüz felcine de neden olduğunu belirten Liva Hastanesi Başhekimi Dr. Erdal Gezer, “Özellikle erkekler sabah tıraş olup hemen dışarı çıkmasın” uyarısında bulundu.
29.11.2018 Sağlık
Uzmanlardan evli erkeklere uyarı
Uzmanlardan evli erkeklere uyarı Uzmanlar, menopoz dönemine giren kadınların biyolojik, psikolojik ve sosyal değişimler yaşaması nedeniyle kritik bir geçiş süreci yaşadığını belirterek bu dönemde erkeklerin eşlerine karşı daha hassas olmasını tavsiye etti.
26.11.2018 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tasvip etmiyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tasvip etmiyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Mevlid-i Nebi Haftası açılış programında konuştu. Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın Kadir Mısıroğlu'nu ziyaretine ilişkin, "Diyanet İşleri Başkanlığımızı siyasi tartışmaların malzemesi yapma girişimlerini tasvip etmediğimi belirtmek istiyorum." dedi.
17.11.2018 Siyaset
Uzmanlardan ‘sosyal medya’ uyarısı
Uzmanlardan ‘sosyal medya’ uyarısı Bilgisayar ve internete en hızlı giriş yapan ülkelerden biri olan Türkiye’de neredeyse herkesin kullanmaya başladığı sosyal ve medya ve bu mecrada paylaşılan abartılı yaşam görselleri bir çok sorunu da beraberinde getirdi. Dr. Erdal Gezer, bir çok kişide psikolojik sorunlara neden olan ‘sosyal medyadaki abartılı yaşam’ görsellerinin bilinçli kişiler tarafından aldırış bile edilmemesini tavsiye etti.
29.10.2018 Sağlık
Türkiye ayakta!
Türkiye ayakta! Önce Eylül’ün, ardından minik Leyla’nın cansız bedeninin bulunması Türkiye’yi ayaklandırdı. Yurt genelinde eylemler düzenleyen vatandaşlar, “İdam getirilsin” çağrısı yaptı
5.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Liva ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki liva haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.