Liselerde Yüz Yüze Eğitim

Liselerde Yüz Yüze Eğitim

Son dakika Liselerde yüz yüze eğitim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Liselerde yüz yüze eğitim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Liselerde yüz yüze eğitim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Liselerde Yüz Yüze Eğitim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan liselerde yüz yüze eğitim gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 liselerde yüz yüze eğitim haberi bulunmuştur. Tüm liselerde yüz yüze eğitim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üniversiteler ne zaman başlıyor? Üniversitelerde eğitim nasıl olacak?
Üniversiteler ne zaman başlıyor? Üniversitelerde eğitim nasıl olacak? İlk ve orta dereceli okullarda ilk ders zili çaldı. İlkokul, ortaokul, ve lise sınıflarının okula başlamasıyla birlikte üniversiteye yeni başlayacak ve halen eğitimine devam eden milyonlarca öğrenci de üniversitelerde eğitimin nasıl olacağını ve akademik takvimi merak ediyor. Peki, Üniversiteler ne zaman başlıyor? Üniversitelerde eğitim nasıl olacak? Üniversitelerde dersler ne zaman başlıyor? İşte üniversitelerde 2021-2022 akademik takvimi ve eğitim ile ilgili merak edilenler...
6.09.2021 Eğitim
Ortaokul ve liselerde yüz yüze eğitim başladı
Ortaokul ve liselerde yüz yüze eğitim başladı Koronavirüsle mücadelede bir süredir uzaktan eğitim gören ortaokul ve lise öğrencileri, kademeli normalleşmeyle bugün yüz yüze eğitime başladı.
7.06.2021 Eğitim
Bakan Selçuk canlı yayında açıkladı! İşte okulların açılacağı tarih
Bakan Selçuk canlı yayında açıkladı! İşte okulların açılacağı tarih Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı. Milyonlarca öğrenci merakla bekliyordu. Detaylar belli oldu. İlkokul, ortaokul ve liselerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? sorusunun cevabı yanıt buldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Selçuk, corona virüsüyle mücadele tüm hızıyla sürerken, eğitimde normalleşmeye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Şu ana kadar 813 bin öğretmenin aşılandığını aktaran Bakan Selçuk, kalan öğretim görevlilerinin hepsinin 7 Haziran'dan itibaren aşı olabileceğini belirtti. Ayrıca Bakan Selçuk, yüz yüze eğitimin neden şehirlerde iki gün, köylerde 5 gün olduğunu detaylıca anlattı. Bakan Selçuk, 1 Eylül'de yeni eğitim öğretim yılının açılabileceğini söyledi.
2.06.2021 Eğitim
Liseler açılıyor mu, liselerde yüz yüze eğitim kaç gün olacak? Liselerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor?
Liseler açılıyor mu, liselerde yüz yüze eğitim kaç gün olacak? Liselerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısının ardından açıklama yaptı. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 16.00 sularında toplandı, toplatışının sona ermesiyle Erdoğan’ın, 1 Haziran sonrası hayata geçmesi planlanan kademeli normalleşme adımlarını açıkladı. Erdoğan’ın ardından Milli Eğitim Bakanı okullarla ilgili açıklama yaptı. Peki, liseler açılıyor mu, liselerde yüz yüze eğitim kaç gün olacak?
31.05.2021 Eğitim
Liselerde 2. sınavlar olacak mı? Lise 2. dönem sınavları ne zaman, nasıl yapılacak?
Liselerde 2. sınavlar olacak mı? Lise 2. dönem sınavları ne zaman, nasıl yapılacak? Binlerce öğrenci ortaokul ve lise sınavlarını merak ediyor. Belenen açıklamayı MEB yaptı. Uzaktan eğitim kararının alınmasının ardından lise ve ortaokul sınavlarının nasıl yapılacağı merak konusu olmuştu. Pek çok kişi sıklıkla "Liselerde 2. sınavlar olacak mı? Sınavlar iptal mi? 3 Mayıs sınavlar iptal mi? Sınavlar erteleniyor mu?" soruları pek çok öğrenci arafından araştırılıyor. Son kabine toplantısında alınan karar göre tüm resmi ve özel okulların 12'nci sınıflarında yüz yüze eğitime, diğer sınıfların ise uzaktan eğitime devam edeceği açıklandı. MEB'den yapılan açıklamada liselerin sınav tarihleri de netleşti. Peki, Hazırlık, 9, 10 ve 11'inci sınıfların 2. dönem lise sınavları ne zaman yapılacak? Lise 2. dönem sınavları ne zaman, nasıl yapılacak? Sınavlar iptal olur mu? İşte lise 2. dönem sınavları ile ilgili detaylar...
20.04.2021 Eğitim
Okullar kaç gün olacak, haftada 5 gün mü? İlkokul, ortaokul ve liselerde kaç gün okula gidilecek?
Okullar kaç gün olacak, haftada 5 gün mü? İlkokul, ortaokul ve liselerde kaç gün okula gidilecek? Okullar kaç gün açık olacak? ilkokul, ortaokulların ve liselerde okullar haftada 5 gün mü olacak? 2 Mart Salı itibarıyla ülke genelinde yüz yüze eğitimin ilk aşaması başladı. Düşük ve orta riskli olarak tanımlanan illerde, tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, ortaokullarda ve liselerde yüz yüze eğitim geçildi. Peki, Okullar kaç gün, haftada 5 gün mü olacak? Okullar haftada kaç gün ve hangi günler açılacak, ilkokul, ortaokul ve liselerde okula kaç gün gidilecek 2021?
3.03.2021 Eğitim
Liselerde yüz yüze eğitim ve ders saatleri detayları! Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli illerdeki liselerde yüz yüze eğitim nasıl olacak, kaç gün, kaç saat?
Liselerde yüz yüze eğitim ve ders saatleri detayları! Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli illerdeki liselerde yüz yüze eğitim nasıl olacak, kaç gün, kaç saat? MEB liselerde yüz yüze eğitim ve sınav uygulamalarının detaylarını belirledi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), meslek liselerinde bir günde en fazla 10, diğer ortaöğretim kurumlarında ise 8 ders saati yüz yüze eğitim yapılmasına karar verdi. Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli illerde yüz yüze eğitim kaç gün, kaç saat olacak? Liselerde yüz yüze eğitim ve ders saatleri…
3.03.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitimde hangi dersler var? ilkokul ve ortaokullarda hangi dersler yüz yüze olacak? İşte yüz yüze eğitim ders saatleri ve programı…
Yüz yüze eğitimde hangi dersler var? ilkokul ve ortaokullarda hangi dersler yüz yüze olacak? İşte yüz yüze eğitim ders saatleri ve programı… Yüz yüze eğitimde hangi dersler olacak? Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ve Ortaöğretim Genel Müdürlüğü hangi derslerin yüz yüze eğitimle verileceğini açıkladı. Yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında yeni normalleşme süreciyle illerin risk durumuna göre okullar açıldı. Risk haritasına göre Ankara gibi orta riskli (sarı) kategoride yer alan diğer illerdeki tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, ortaokullarda ve liselerde, yüz yüze eğitim başladı. Peki, Hangi dersler yüz yüze olacak? Yüz yüze eğitimde hangi dersler var?
3.03.2021 Eğitim
Ortaokullar ne zaman açılacak, ortaokul 5, 6 ve 7. 8. sınıflar kaç gün okula gidecek? Hangi illerde Ortaokullarda yüz yüze eğitim olacak?
Ortaokullar ne zaman açılacak, ortaokul 5, 6 ve 7. 8. sınıflar kaç gün okula gidecek? Hangi illerde Ortaokullarda yüz yüze eğitim olacak? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2 Mart Salı itibarıyla ülke genelinde yüz yüze eğitime geçiş sürecine başlanacağı bildirildi. Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk, okullarda yüz yüze eğitime geçiş süreci hakkında geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamada; "Öğrencilerimizin okullarımızda yüz yüze eğitime katılımları geçen dönemde olduğu gibi yine velilerimizin kararına bağlı olacak. Yüz yüze eğitime başlayan öğretmenlerimiz için şubat ayı içerisinde aşı uygulamasının yapılması planlanmaktadır." dedi. Selçuk ayrıca, öğrencilerin devamsız sayılmayacağını da duyurdu. Peki, Ortaokullar ne zaman açılacak, ortaokul 5, 6 ve 7. 8. sınıflar kaç gün okula gidecek? Hangi illerde Ortaokullarda yüz yüze eğitim olacak?
2.03.2021 Eğitim
Düşük ve orta riskli illerde okullar kaç gün olacak?
Düşük ve orta riskli illerde okullar kaç gün olacak? Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı. Okullarla ilgili son durum belli oldu. Kontrollü Normalleşme döneminde alınan tedbirler gereği okulların kaç gün olacağı, hangi sınıflarda yüz yüze eğitime başlayacağı detayları ile açıklandı. Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında alınan kararlar doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaptı. Eğitim ve öğretimde de il bazlı olarak yerinde karar uygulaması çerçevesinde düşük ve orta riskli ile yüksek ve çok yüksek riskli olarak tanımlanan illerde yüz yüze eğitimin çerçevesi belli oldu. Peki, Düşük ve orta riskli olan illerde okullar kaç gün olacak? Hangi illerde okullar açılacak? İşte Milli Eğitim Bakanlığı'nın yüz yüze eğitim açıklaması...
1.03.2021 Eğitim
MEB son dakika olarak duyurdu! 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıflar...
MEB son dakika olarak duyurdu! 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıflar... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca kişinin beklediği açıklamayı yaptı. Açılacak okulları ve ders saatlerini tek tek duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada "2 Mart Salı günü itibarıyla tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, 8 ve 12. sınıflarda ülke genelinde yüz yüze eğitime başlanacak." denildi...
1.03.2021 Eğitim
Ortaokullar açılacak mı? Kaçıncı sınıflar açılacak?
Ortaokullar açılacak mı? Kaçıncı sınıflar açılacak? Koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde 'yerine karar' dönemi yarın başlıyor. Kabine Toplantısında yüz yüze eğitimden, sınavlara, 65 yaşından, restoranlara kadar birçok yeni karar açıklandı. Alınan kararlar risk durumuna göre belirlenecek. Peki, Ortaokullar açılacak mı? Kaçıncı sınıflar açılacak?
1.03.2021 Eğitim
MEB resmi yazı ile 81 ile duyurdu! Ve belli oldu 5 gün...
MEB resmi yazı ile 81 ile duyurdu! Ve belli oldu 5 gün... Milli Eğitim Bakanlığı 81 ile yazı yolladı ve belli oldu. Milyonlar bekliyordu MEB tek tek açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzalı yazı ile tarihler ve liselerde yüz yüze eğitimin usul ve esaslarını belirledi. Bakanlığın illere gönderdiği yazıya göre, 1 Mart Pazartesi günü yüz yüze eğitime başlayacak 12. sınıflarda dersler haftada en az 16, en fazla 24 saat olacak. Liselerde birinci dönem yapılamayan sınavlar, 1 Mart'tan itibaren 2 haftayı geçmeyecek şekilde Kovid-19 tedbirleri kapsamında yüz yüze planlanacak.Lise kademesinde eğitim veren tüm özel eğitim okulları ve diğer okullar bünyesindeki özel eğitim sınıfları, 1 Mart Pazartesi günü itibarıyla haftada 5 gün yüz yüze eğitime geçecek. 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemine ilişkin yapılacak birinci sınavlar 16 Nisan 2021 tarihine kadar tamamlanacak. Öte yandan MEB'den 81 ile okul birincileri hakkında resmi yazı gönderildi.
13.02.2021 Eğitim
Liselerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor? Liseler ne zaman açılacak, sınavlar ne zaman nasıl olacak?
Liselerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor? Liseler ne zaman açılacak, sınavlar ne zaman nasıl olacak? Milli Eğitim Bakanlığı, 1 Mart'tan itibaren liselerde yüz yüze eğitimin haftada en az 16, en fazla 24 saat olacağını bildirdi. Liselerde birinci dönem yapılamayan sınavlar, 1 Mart'tan itibaren 2 haftayı geçmeyecek şekilde yüz yüze planlanacak. MEB’in liselerde yüz yüze eğitim ile gönderdiği yazı…
13.02.2021 Eğitim
Liselerde yüz yüze eğitim için flaş karar! 24 saat kuralı...
Liselerde yüz yüze eğitim için flaş karar! 24 saat kuralı... Milyonlarca öğrencinin heyecan ve merakla beklediği açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanlığı, 1 Mart'tan itibaren liselerde yüz yüze eğitimin haftada en az 16, en fazla 24 saat olacağını bildirdi. Liselerde birinci dönem yapılamayan sınavlar, 1 Mart'tan itibaren 2 haftayı geçmeyecek şekilde yüz yüze planlanacak.
12.02.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, 23 bin...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, 23 bin... Milyonlarca kişiyi ilgilendiren karar resmen duyuruldu. MEB resmen harekete geçti ve duyuruldu. Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile 2021 yılı hedefleri belirlendi. 2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programına göre, MEB tarafından, pandemi süreci ve gelişecek yeni durumlara göre, öğrenci devamı takip edilerek devamsızlık raporu hazırlanacak. Türkçe ve matematik derslerinden temel düzeydeki kazanımları yeterli düzeyde edinemeyen üçüncü sınıf öğrencilerine ilkokullarda yetiştirme programı kapsamında eğitim verilecek. 4, 8 ve 10. sınıf düzeylerindeki öğrencilerin, üst düzey zihinsel becerileri ve kendileri hakkındaki görüşleri, öğrenme biçimleri ABİDE araştırması kapsamında belirlenecek. EBA'nın etkin kullanımının sağlanması amacıyla sisteme eklenen ders destek materyallerinin ve uygulamaların sayısı artırılacak. Yükseköğretimde, meslek icra yetkisi veren hukuk, sağlık ve mühendislik alanlarının asgari başarı puan şartı artırılacak ve bu uygulamanın kapsamı genişletilecek. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ilkokul, ortaokul ve liselerde yüz yüze yapılacak sınavların usul ve esaslarını belirledi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzasıyla ilkokul ve ortaokul ile liselerde yüz yüze eğitim ve sınavlara ilişkin illere iki ayrı yazı gönderdi. Gönderilen yazıya göre liselerde bugüne kadar yapılan ölçme ve değerlendirme uygulamaları geçerli olacak. Sınav uygulama takvimi, eğitim kurumu zümre başkanları kurulunca belirlenecek ve eğitim kurumu yönetimince tüm öğrencilere süresi içinde duyurulacak. Sınavlar, ihtiyaç duyulması halinde cumartesi günleri de dahil edilerek her bir sınav için bir ders saati süre verilerek uygulanacak ve sınav soruları bu süreye uygun olarak hazırlanacak. Ayrıca liselerde beden eğitimi ve spor, görsel sanatlar ve müzik derslerinin sınavları uygulamalı yapılacak.
28.10.2020 Eğitim
MEB'den flaş açıklama
MEB'den flaş açıklama Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) dershanelerin kapatılmasını öngören yasanın iptaline ilişkin kararının ardından yol haritasını belirledi...
17.07.2015 Eğitim
Açık liselerde yüz yüze eğitim dönemi
Açık liselerde yüz yüze eğitim dönemi "Açık liselerde yüz yüze eğitimin zorunlu olarak en az 20 saat olması için çalışmaya başladık."
29.09.2021 Gündem
2022 sorumluluk sınavı ne zaman? Sorumluluk sınavları ne zaman yapılır? 2022 Haziran sorumluluk sınavları tarihleri!
2022 sorumluluk sınavı ne zaman? Sorumluluk sınavları ne zaman yapılır? 2022 Haziran sorumluluk sınavları tarihleri! Liselerde sorumluluk sınavlarının tarihleri belli oldu! Okulların kapanmasına kısa bir süre kala milyonlarca öğrencinin gözü sorumluluk sınavlarına çevrildi. Liseler 2022 Haziran ayı sorumluluk sınavı tarihlerini öğrencilere duyurmaya başladı. Peki, 2022 sorumluluk sınavı ne zaman? Sorumluluk sınavları ne zaman yapılır? Sorumluluk sınavları nasıl olacak? 2022 sorumluluk sınavı kaç dakika? 2022 Haziran sorumluluk sınavları tarihleri!
27.05.2022 Eğitim
Yarın okullar tatil mi? 11 Şubat’ta kar tatili var mı, Valilik'ler kar tatili açıklaması yaptı mı?
Yarın okullar tatil mi? 11 Şubat’ta kar tatili var mı, Valilik'ler kar tatili açıklaması yaptı mı? Soğuk hava dalgası etkisini devam ettirirken, bazı illerde meydana gelen yoğun kar yağışı okulların tatil edilmesine neden oldu. Hafta başından beri kar tatili haberleri peş peşe gelirken, yarın okulların tatil olup olmadığı ise mera ediliyor. Peki, yarın okullar tatil mi, kar tatili var mı?
10.02.2022 Eğitim
Okullar kapanacak mı? Yarıyıl tatili ne zaman bitiyor, 15 tatil uzatıldı mı 2022?
Okullar kapanacak mı? Yarıyıl tatili ne zaman bitiyor, 15 tatil uzatıldı mı 2022? 15 tatil uzatıldı mı, okullar kapanacak mı? Öğrencilerin sabırsızlıkla beklediği sömestr tatili 21 Ocak Cuma günü başladı. İlkokul, ortaokul ve liselerde yarıyıl tatili keyfi çıkarılırken, ilk hafta geride kaldı. Öğrenciler ise artan vakalar ve yoğun kar yağışının hüküm sürmesi nedeniyle okullar kapanacak mı, yüz yüze eğitim bitecek mi, sorularına yanıt arıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den yarıyıl tatiline ilişkin açıklama gelmişti. Peki, 15 tatil uzatıldı mı, yarıyıl tatili ne zaman bitiyor?
26.01.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Tarih belli oldu 7 Şubat ve...
MEB resmen duyurdu! Tarih belli oldu 7 Şubat ve... Milyonlar bekliyordu Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Tarih belli oldu. 81 ilde yapılacak. Öte yandan bir ilk yaşanacak. Herkes yarıyıl tatili uzatılacak mı? sorusunu soruyordu. Bakan Özer iddiaya yanıt verdi. Öğretmenler 24 Ocak 6 Şubat arası eğitime uzaktan katılacak. Okullar 7 Şubat'ta yeniden eğitime başlayacak. Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi eğitim kurumlarında kadrolu öğretmen olarak görev yapanların alan değişikliği takvimi açıklandı. Alan değişikliği için başvurular 7-11 Şubat 2022 tarihleri arasında alınacak. MEB, 2022 BİLSEM öğretmen seçme ve atama kılavuzu yayımladı. BİLSEM başvuru ve onay işlemleri 24-28 Ocak arasında bakanlığın resmi internet sitesinden yapılabilecek.
22.01.2022 Eğitim
Yarıyıl tatili uzatılacak mı? MEB'den son dakika açıklaması, ikinci dönem...
Yarıyıl tatili uzatılacak mı? MEB'den son dakika açıklaması, ikinci dönem... 'Yarıyıl tatili uzayacak mı?' Milyonlarca öğrenci bu sorunun yanıtını merak ediyordu. MEB resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı öğrenciler için harekete geçti. Yarıyıl tatilinin süresi bugün netlik kazandı. Yarıyıl tatili ile ilgili son dakika açıklaması Bakan Özer'den geldi. 6 Eylül'de okullarda başlayan yüz yüze eğitimde ilk yarıyıl bugün itibarı ile sona erdi. Öğrenci ve öğretmenler için sömestr tatili başladı. Koronavirüs salgınında yeni varyantların ortaya çıkması nedeni ile bir süredir yüz yüze eğitimin devam edip etmeyeceği konusu gündemdeydi. Özellikle bazı üniversitelerde uzaktan eğitim kararı alınmasının ardınsan ilkokul, ortaokul ve liselerde de benzer bir uygulamanın yapılıp yapılmayacağı merak konusu olmuştu. Yarıyıl tatilinin başlaması ile birlikte de iki haftanın uzatılabileceği yönünde iddialar ortaya atıldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bugün yaptığı açıklamada yarıyıl tatilinin uzatılacağı yönündeki iddialara son noktayı koydu. Özer, "Şu an için yarıyıl tatilini uzatmamızı gerektirecek herhangi bir durum söz konusu değildir. İnşallah hiçbir sıkıntı olmadan 7 Şubat tarihinde 2. döneme kaldığımız yerden aynı kararlılıkla yüz yüze eğitime devam etmek için okullarımızı açacağız.” ifadelerini kullandı.
21.01.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! MEB resmen duyurdu, flaş değişiklik, 7 Şubat'a kadar...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! MEB resmen duyurdu, flaş değişiklik, 7 Şubat'a kadar... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB son dakika kararını resmen duyurdu. Süre uzatıldı. Yüz binlerce öğrenciyi kapsıyor. Öğrencilerden gelen talep doğrultusunda 7 Şubat tarihine kadar uzatılmasına karar verildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ortaokul ve lise öğrencilerinin okullarda açılmasını istedikleri seçmeli ders tercih sürecinin 7 Şubat saat 17.00'ye kadar uzatıldığı duyuruldu.
20.01.2022 Eğitim
Uzaktan eğitim kararı! Tek tek açıklandı, dersler ve sınavlar...
Uzaktan eğitim kararı! Tek tek açıklandı, dersler ve sınavlar... Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Yeni varyant Omikron’un etkisiyle vakaların tırmanması sonrası okullarda uzaktan eğitime geçilip geçilmeyeceği yeniden gündeme geldi. YÖK uzaktan eğitim kararını üniversitelere bıraktı. Birçok üniversite bu süreçte çevirimiçi eğitime geçti. Final tarihlerinin gelmesi ile de sınavlar ile ilgili karar verildi. Bazı üniversitede finaller de online olarak yapılacak. Bazı üniversitelerde ise dersler uzaktan yapılırken sınavlar yüz yüze yapılacak. Öte yandan MEB tarafından yapılan açıklamalarda ilköğretim ve lise öğrencileri için uzaktan eğitime geçişin söz konusu olmadığı vurgulandı.
9.01.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Liselerde Yüz Yüze Eğitim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki liselerde yüz yüze eğitim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.