Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

Son dakika Lindsay Lohan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lindsay Lohan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lindsay Lohan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lindsay Lohan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lindsay lohan gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 lindsay lohan haberi bulunmuştur. Tüm lindsay lohan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lindsay Lohan’dan bebek müjdesi geldi!
Lindsay Lohan’dan bebek müjdesi geldi! Dünya çapındaki şöhreti yüzünden zor yıllar geçiren Lindsay Lohan, sonunda aşkı bulmuş ve geçen yıl evlenmişti. Ünlü oyuncu son aylarda büyüyen karnı ve hamilelik sürecini anlattığı röportajlarıyla gündemdeydi. Başta hayranları olmak üzere kimse bir zamanların asi kızının durulup aile kuracağını beklemiyordu ama Lohan herkesi şaşırttı.
18.07.2023 Magazin
Lindsay Lohan: O yaştayken biraz seksi birini oynamak istiyorsunuz
Lindsay Lohan: O yaştayken biraz seksi birini oynamak istiyorsunuz Oyuncu Lindsay Lohan, 20 yıl öncesine yönelik samimi bir itirafta bulundu. Lohan, 2003'te düşük bel pantolonların ne kadar moda olduğunu dile getirirken "Karnımın nasıl göründüğü, yeterince düz olup olmadığı konusunda hep gergindim. Setteki en büyük sorunum buydu" dedi
13.06.2023 Magazin
Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan tatil için Bodrum'u tercih etti!
Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan tatil için Bodrum'u tercih etti! Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan bu sene de tatil yapmak için Bodrum'u tercih etti. Türkiye'yi sık sık ziyaret eden ve Yunanistan'daki yatırımlarıyla bilinen Lohan, sosyal medya hesabından renkli tatil anlarını paylaştı.
10.07.2022 Magazin
Ünlü iş adamı hayatını kaybetti
Ünlü iş adamı hayatını kaybetti Ünlü kafe zinciri Hard Rock Cafe'nin kurucusu Peter Morton'ın oğlu Harry Morton evinde ölü olarak bulundu.
25.11.2019 Dünya
Veliaht Prens'in platonik aşkı Lindsay Lohan!
Veliaht Prens'in platonik aşkı Lindsay Lohan! Ünlü oyuncunun babası, kızıyla Suudi Prens Selman arasındaki ilişkiyi 'saygılı' olarak tanımladı.
6.11.2019 Dünya
Prens Selman ile Lindsay Lohan hakkında aşk iddiası
Prens Selman ile Lindsay Lohan hakkında aşk iddiası Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile ünlü oyuncu Lindsay Lohan aşk yaşadığı iddia edildi.
6.08.2019 Dünya
Lindsay Lohan yine çok cesur! Bir paylaşım daha
Lindsay Lohan yine çok cesur! Bir paylaşım daha Yeni yaşını, sosyal medya hesabından paylaştığı çıplak bir kare ile kutlayan oyuncu ve şarkıcı Lindsay Lohan yeni selfie'siyle sosyal medyanın gündeminde...
16.07.2019 Magazin
Yeni yaşına çırılçıplak girdi
Yeni yaşına çırılçıplak girdi Oyuncu Lindsay Lohan, doğum günü için çırılçıplak soyundu ve çektiği selfieyi sosyal medya hesabından paylaştı.
4.07.2019 Magazin
Lindsay Lohan yürek hoplattı
Lindsay Lohan yürek hoplattı Oyuncu Lindsay Lohan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinin beğenisini kazandı.
11.11.2018 Magazin
Lindsay Lohan yumruklandı
Lindsay Lohan yumruklandı ABD'li oyuncu Lindsay Lohan, Fransa’da ziyaret ettiği mülteci bir ailenin çocuklarını almayı teklif edince yumruklandı.
1.10.2018 Magazin
Lindsay Lohan kapandı!
Lindsay Lohan kapandı! Geçtiğimiz yıl sık sık Türkiye gelen ve baş örtüsü takarak basın karşısına geçen ABD’li oyuncu Lindsay Lohan, Londra Moda Haftası’nda da olay oldu.
20.02.2018 Magazin
İkinci tutkumu gerçekleştirdim
İkinci tutkumu gerçekleştirdim Ajda Pekkan önceki gün Londra Moda Haftası kapsamında Zeynep Kartal’ın defilesinde podyumda yürüdü. Pekkan, “Müzikten sonra hayatımdaki ikinci tutkumu gerçekleştirdim” dedi
18.02.2018 Magazin
Lindsay Lohan'ın hedefinde Türkçe var!
Lindsay Lohan'ın hedefinde Türkçe var! ABD'li oyuncu Lindsay Lohan'ın instagram'daki bir tartışmasından, öğrendiği yabancı diller arasında Türkçe'nin de olduğu ortaya çıktı.
15.02.2018 Magazin
Havada takla atan Türk kemancı
Havada takla atan Türk kemancı En son geçtiğimiz salı gecesi kanserli çocuklara yardım etkinliğinde sahne alan elektro keman sanatçısı Giselle Tavilson performansıyla büyülüyor.
22.12.2017 Arşiv
Antalya’da karşılaştılar!
Antalya’da karşılaştılar! Bu yıl 54’üncüsünü düzenlediği Uluslararası Antalya Film Festivali, eski sevgilileri de bir araya getirdi.
30.10.2017 Kültür Sanat
Antalya’da karşılaştılar
Antalya’da karşılaştılar Bu yıl 54’üncüsünü düzenlediği Uluslararası Antalya Film Festivali, eski sevgilileri de bir araya getirdi.
29.10.2017 Magazin
Çavuşoğlu, Hollywood yıldızları için devreye girdi
Çavuşoğlu, Hollywood yıldızları için devreye girdi 54. Uluslararası Antalya Film Festivali'ne katılacak Amerikalı sanatçıların vize sorununun çözümü için Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun devreye girdiği, sanatçıların sorun yaşamaması için önlem alındığı ve kendilerine yardımcı olunacağı bildirildi
21.10.2017 Siyaset
Dünya yıldızları Antalya’da
Dünya yıldızları Antalya’da 54. Uluslararası Antalya Film Festivali, aralarında Lindsay Lohan, Christopher Walken ve Matt Dillon gibi isimlerin de bulunduğu dünyaca ünlü yıldızları Antalya’da bir araya getiriyor
16.10.2017 Magazin
O isim de suçladı! Otel odasında...
O isim de suçladı! Otel odasında... Hollywood'da şimdiye kadar 26 kadının taciz iddiasında bulunduğu yapımcı Harvey Weinstein için Amerikan Film Akademisi acil toplanma kararı aldı.
13.10.2017 Magazin
Lindsay Lohan'ın plaj şıklığı!
Lindsay Lohan'ın plaj şıklığı! ABD'li oyuncu Lindsay Lohan, Yunan adası Mikonos'ta tekne gezisi yaparken objektiflere takıldı.
6.09.2017 Magazin
Akdeniz’den ayrılamıyor
Akdeniz’den ayrılamıyor ABD’li oyuncu ve model Lindsay Lohan (31), Mikonos tatiline devam ediyor.
5.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Lindsay Lohan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lindsay lohan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.