Londra Moda Haftası

Londra Moda Haftası

Son dakika londra moda haftası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan londra moda haftası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını londra moda haftası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Londra Moda Haftası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan londra moda haftası gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 londra moda haftası haberi bulunmuştur. Tüm londra moda haftası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suriyeli sığınmacı kadınların tasarımları Londra'da
Suriyeli sığınmacı kadınların tasarımları Londra'da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın desteğiyle modacı Zeynep Kartal’ın Suriyeli sığınmacı kadınlarla hazırladığı tasarımlar Londra’da sunulacak
16.02.2019 Gündem
Merakla bekleniyordu! Acun Ilıcalı'nın eski eşinden ilk yorum...
Merakla bekleniyordu! Acun Ilıcalı'nın eski eşinden ilk yorum... Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın boşanması için ne dedi? Ilıcalı, iki kızının annesi Zeynep Yılmaz'dan Şeyma Subaşı'dan çocuk yaptıktan sonra boşanmıştı.
29.11.2018 Magazin
Çantalar çok çekici
Çantalar çok çekici New York Moda Haftası’ndan sonra başlayan Londra Moda Haftası tüm hızıyla devam ediyor.
17.09.2018 Magazin
Kartal Londra’da kanatlandı
Kartal Londra’da kanatlandı Türk modacı Zeynep Kartal, Sultan III. Selim’in İngiliz Amiral Horatio Nelson’a verdiği elmas çelenk nişandan ilhamla hazırladığı koleksiyonunu Londra Moda Haftası’nda sergiledi
16.09.2018 Magazin
Kraliçenin mücevherleri
Kraliçenin mücevherleri Tasarımcı Zeynep Kartal, Londra Moda Haftası’ndaki defilesinde Kraliçesi II. Elizabeth’e ait olan üç mücevheri tasarımlarının üzerinde kullanacak. Mücevherler ilk kez bir moda tasarımcısına emanet edilecek.
4.09.2018 Magazin
Ölene kadar çalışacağım
Ölene kadar çalışacağım Geçtiğimiz günlerde Londra Moda Haftası’nda podyuma çıkan Süperstar Ajda Pekkan, “Emeklilik düşüncem yok. Ölene kadar çalışacağım” dedi.
8.03.2018 Magazin
Londra Moda Haftası’ndan 5 sıra dışı trend
Londra Moda Haftası’ndan 5 sıra dışı trend Londra’da düzenlenen Sonbahar-Kış 2018 defileleri gelecek sezon için önemli trendleri işaret ediyor. Londra’da beş gün süren moda maratonundan geriye bakın neler kaldı.
22.02.2018 Arşiv
Lindsay Lohan kapandı!
Lindsay Lohan kapandı! Geçtiğimiz yıl sık sık Türkiye gelen ve baş örtüsü takarak basın karşısına geçen ABD’li oyuncu Lindsay Lohan, Londra Moda Haftası’nda da olay oldu.
20.02.2018 Magazin
İkinci tutkumu gerçekleştirdim
İkinci tutkumu gerçekleştirdim Ajda Pekkan önceki gün Londra Moda Haftası kapsamında Zeynep Kartal’ın defilesinde podyumda yürüdü. Pekkan, “Müzikten sonra hayatımdaki ikinci tutkumu gerçekleştirdim” dedi
18.02.2018 Magazin
Modanın prensesi
Modanın prensesi Zarif stiliyle çok beğenilen ve ‘moda ikonu’ olarak adlandırılan Kate Middleton, Londra Moda Haftası kapsamında Buckingham Sarayı’nda düzenlenecek bir etkinlikte sunuculuk yapacak
6.02.2018 Magazin
Yeniden baş manken oldu
Yeniden baş manken oldu Londra Moda Haftası defileleriyle adını duyuran Neslişah Yılmaz’ın baş tasarımcısı olduğu Barrus yepyeni couture koleksiyonunu bu defa ilk kez İstanbul’da ortaya çıkarıyor.
5.11.2017 Magazin
Podyumdan fırlamış gibi
Podyumdan fırlamış gibi Barbadoslu şarkıcı Rihanna, önceki gece New York’ta görüntülendi.
11.10.2017 Magazin
Gigi-Bella Hadid kardeşler nefes kesti!
Gigi-Bella Hadid kardeşler nefes kesti! Londra Moda Haftası kapsamında podyuma çıkan Gigi-Bella Hadid kardeşler, modaseverleri kendine hayran bıraktı.
21.09.2017 Magazin
Dünyanın gözü Londra'daki bu defilede olacak!
Dünyanın gözü Londra'daki bu defilede olacak! Bu yıl 41.si düzenlenen dünyanın en önemli ve prestijli moda organizasyonlarından biri olan Londra Moda Haftası kapsamında, modacı Zeynep Kartal, hazırladığı muhteşem tasarımları ile yine dünyanın önde gelen moda severlerini ağırlayacak.
17.09.2017 Magazin
Modada tesettür devrimi
Modada tesettür devrimi Müslüman modacıların tesettürlü koleksiyonları Londra ve New York Moda Haftaları’na damga vurdu.
4.03.2017 Arşiv
Kendall Jenner sevgilisiyle yakalandı!
Kendall Jenner sevgilisiyle yakalandı! Kendall Jenner, uzatmalı sevgilisi 'A$AP Rocky' lakaplı rap'çi Rakim Mayers'la görüntülendi.
23.02.2017 Magazin
Bella Hadid'in zor anları! Ortaya çıktı...
Bella Hadid'in zor anları! Ortaya çıktı... Bella Hadid, LOVE dergisinin Londra Moda Haftası onuruna verdiği geceye katıldı. Bella Hadid'in talihsiz anları...
22.02.2017 Magazin
Tülin Şahin makyajsız haliyle büyüledi!
Tülin Şahin makyajsız haliyle büyüledi! Manken Tülin Şahin, sosyal medya hesabından sıfır makyaj halini paylaştı.
21.02.2017 Magazin
Ünlü modeller kalori hesabını umursamadı!
Ünlü modeller kalori hesabını umursamadı! İngiltere'de bulunan Bella Hadid ve Kendall Jenner, önceki gün fast food coşkusu yaşadı.
21.02.2017 Magazin
Şaka değil gerçek! Kendall Jenner semt pazarında!
Şaka değil gerçek! Kendall Jenner semt pazarında! Londra Moda Haftası için İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan ünlü model Kendall Jenner, önceki gün Notting Hill'deki semt pazarında görüntülendi.
20.02.2017 Magazin
Fütüristik kardeşler
Fütüristik kardeşler Podyumların popüler isimlerinden Gigi ve Bella Hadid kardeşler, Londra Moda Haftası kapsamında düzenlenen defilede giydikleri fütüristik tasarımlarla dikkat çektiler
20.02.2017 Magazin
Londra’da bir Şahin
Londra’da bir Şahin Tülin Şahin, ikinci kez Londra Moda Haftası’nda dünyaca ünlü marka Barrus için podyuma çıkacak
13.02.2017 Magazin
Gurur duydum!
Gurur duydum! İngiliz grup Oasis’in üyelerinden Liam Gallagher’ın 17 yaşındaki oğlu Lennon Gallagher,Topman için podyuma çıktı.
9.01.2017 Magazin
Gurur duydum
Gurur duydum İngiliz grup Oasis’in üyelerinden Liam Gallagher’ın 17 yaşındaki oğlu Lennon Gallagher,Topman için podyuma çıktı...
8.01.2017 Magazin
Londra Moda Haftası'nda rüzgar gibi esecek
Londra Moda Haftası'nda rüzgar gibi esecek İngiltere Kraliçesini bile hayran bırakan Türk markası, Londra Moda Haftası'nda Tülin Şahin ile podyumda olacak
20.09.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Londra Moda Haftası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki londra moda haftası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.