Gazete Vatan Logo
Magazin O isim de suçladı! Otel odasında...

O isim de suçladı! Otel odasında...

Hollywood'da şimdiye kadar 26 kadının taciz iddiasında bulunduğu yapımcı Harvey Weinstein için Amerikan Film Akademisi acil toplanma kararı aldı.

O isim de suçladı! Otel odasında...

Yapımcı Harvey Weinstein'ın çok sayıda oyuncuya cinsel tacizde bulunduğu iddiaları her geçen gün artmaya devam ediyor. Şimdiye kadar 26 kadın oyuncu şoke eden iddialarda bulundu. Son olarak İngiliz model Cara Delevingne ve Fransız oyuncu Lea Seydoux, bir otel odasında 65 yaşındaki Weinstein'ın tacizine uğradığını iddia etti.

AKADEMİ ACİL TOPLANIYOR

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Oscar ödüllerini dağıtan Amerikan Film Akademisi, BAFTA üyeliği askıya alman Weinstein hakkında cumartesi toplanacak. Akademi, Hollywood'un ünlü yapımcısı hakkında görüşme yapacağını ve iddiaları çok tiksindirici bulduğunu açıkladı.

Hillary Clinton, daha önce kampanyalarına 1.4 milyon dolar bağışlayan Weinstein'ın parasını hayır kurumlanna bağışlayacak.

TEK DESTEK LOHAN'DAN GELDİ

Eşi Georgina Chapman'ın boşanmaya karar verdiği Weinstein'a destek ise Lindsay Lohan'dan geldi. ABD'li oyuncu, "O beni asla incitmedi. Onunla pek çok film çektik. Bence karısı yanında olmalı" ifadelerini kullandı.