Cara Delevingne

Cara Delevingne

Son dakika Cara Delevingne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cara Delevingne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cara Delevingne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cara Delevingne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cara delevingne gelişmeleri de dahil olmak üzere 167 cara delevingne haberi bulunmuştur. Tüm cara delevingne haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü oyuncu Cara Delevingne şaşırttı!
Dünyaca ünlü oyuncu Cara Delevingne şaşırttı! Cara Delevingne son görüntüsüyle herkesi şoke etti. Jay Z’nin Puma isimli özel jetiyle Londra’ya dönerken görüntülenen Cara Delevingne'in darmadağınık hali sevenlerini üzdü. Kaynaklara göre; ünlü modelin ailesi müdahaleyi düşünüyor. Ünlü modelin son halini görenlerin aklına ise erken yaşta ölen Amy Winehouse geldi.
8.09.2022 Magazin
Dünyaca ünlü oyuncu Cara Delevingne'nin korkutan durumu! Akıllara Amy Winehouse geldi
Dünyaca ünlü oyuncu Cara Delevingne'nin korkutan durumu! Akıllara Amy Winehouse geldi Cara Delevingne son görüntüsüyle herkesi şoke etti. Jay Z’nin Puma isimli özel jetiyle Londra’ya dönerken görüntülenen Cara Delevingne'in darmadağınık hali sevenlerini üzdü. Kaynaklara göre; ünlü modelin ailesi müdahaleyi düşünüyor. Ünlü modelin son halini görenlerin aklına ise erken yaşta ölen Amy Winehouse geldi.
8.09.2022 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Johnny Depp'ten hayranlarını sevindiren haber! Geri dönüyor, işte o proje...
Johnny Depp'ten hayranlarını sevindiren haber! Geri dönüyor, işte o proje... 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı kendisinden 23 yaş küçük eski eşi Amber Heard’e açtığı karalama davasından zaferle ayrılan ABD'li oyuncu Johnny Depp’in beyaz perdeye dönüyor. Ünlü oyuncunun, yeni film projesi belli oldu.
8.07.2022 Magazin
'Johnny Depp'i aldatmadım' demişti! Amber Heard'ün Cara Delevingne'yle öpüştüğü anların görüntüsü sızdı
'Johnny Depp'i aldatmadım' demişti! Amber Heard'ün Cara Delevingne'yle öpüştüğü anların görüntüsü sızdı Son dönemin olay kadını Amber Heard'ün, Johnny Depp ile evli olduğu dönemde Cara Delevingne ile öpüşürken görüntüleri ortaya çıktı.
23.06.2022 Magazin
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne? Johnny Depp ile evli olduğu dönemde Cara Delevingne ile öpüşürken görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından “Cara Delevingne kimdir? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.06.2022 Televizyon
Cara Delevingne göğüs dekoltesiyle Met Gala'ya damga vurdu!
Cara Delevingne göğüs dekoltesiyle Met Gala'ya damga vurdu! New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, dün gece birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne oldu.
4.05.2022 Magazin
Cara Delevingne'den olay yaratan itiraf!
Cara Delevingne'den olay yaratan itiraf! Model ve oyuncu olan Cara Delevingne katıldığı bir canlı yayında cinsel ilişki sırasında yaptığı ve zevk aldığı bir detayı açıklayınca gündem oldu. Cara Delevingne itirafı sonrası "Bu bilgiye gerek var mıydı?" yorumlarına da maruz kaldı.
24.04.2022 Magazin
Amber Heard kimdir, kaç yaşında? Amber Heard hangi filmlerde rol aldı?
Amber Heard kimdir, kaç yaşında? Amber Heard hangi filmlerde rol aldı? Hollywood dünyasının bir döneme damga vuran çifti Johnny Depp ve Amber Heard’ün olaylı ayrılığının yankıları sürerken, ABD'li ünlü oyuncu Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'le ilgili Elon Musk, İngiliz model Cara Delevingne ile üçlü ilişki yaşadığını iddia etti. Johnny Depp tarafından öne sürülen iddiaların ardında, Amber Heard hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Amber Heard kimdir? Amber Heard kaç yaşında?
18.06.2020 Televizyon
Gizli nikâh
Gizli nikâh İngiliz model ve oyuncu Cara Delevingne’ın, kız arkadaşı Ashley Benson’la bu yılın başında gizlice nikâh kıydığı öğrenildi.
5.08.2019 Magazin
Cara Delevingne itiraf etti: Tacize uğradım
Cara Delevingne itiraf etti: Tacize uğradım İngiliz model ve oyuncu Cara Delevingne (25), Hollywood filmleri yapımcısı Harvey Weinstein tarafından tacize uğradığını itiraf etti.
28.09.2018 Magazin
Güçlü kadın Neslihan
Güçlü kadın Neslihan PUMA, bu yılın sokak stilinin kurallarını baştan yazan yeni Bow serisinin tanıtımı için Neslihan Atagül Doğulu ile kamera karşısına geçti.
28.08.2018 Magazin
Modern  romantik  Cara
Modern romantik Cara Vogue’un Haziran ayı kapak kızı Cara Delevingne oldu.
6.05.2018 Magazin
Cara; sarı taksi Ceyda; Uber!
Cara; sarı taksi Ceyda; Uber! Sarı taksi-Uber rekabeti sosyal medyada espri konusu oldu.
14.04.2018 Magazin
Efsanenin kızı, kız arkadaşıyla dudak dudağa!
Efsanenin kızı, kız arkadaşıyla dudak dudağa! Çıktıkları gece gezmesinde objektiflere takılan ünlü model ve oyuncu Cara Delevingne ile Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson'ın dudak dudağa öpüşmesi dikkat çekti.
25.03.2018 Magazin
Nefes kesti!
Nefes kesti! Bir süredir ortalarda görünmeyen İngiliz model ve oyuncu Cara Delevingne (25), paylaştığı cesur fotoğrafla olay oldu.
14.03.2018 Magazin
Evli çiftlerin arasını bozuyor!
Evli çiftlerin arasını bozuyor! İngiltere'deki bir araştırma; kadın ve erkeklerin, eşlerinin sosyal medyada takip etmesinden en çok rahatsızlık duydukları ünlüleri belirledi.
27.02.2018 Magazin
Taciz Marchesa’yı vurdu
Taciz Marchesa’yı vurdu Hollywood’un ışıltısına gölge düşüren taciz skandalı etkisini Golden Globes ödül gecesinde gösterdi. Kırmızı halıda yıldızları giydiren Marchesa markalı elbiseler bu defa yoktu.
11.01.2018 Arşiv
Büyük düşüş belgesel oluyor
Büyük düşüş belgesel oluyor Hollywood’un ünlü yapımcısı Harvey Weinstein’in taciz ve tecavüz skandalları sonrası yaşadığı büyük düşüş belgesele aktarılıyor
19.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cara Delevingne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cara delevingne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.