Linç Girişimi

Linç Girişimi

Son dakika linç girişimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan linç girişimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını linç girişimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Linç Girişimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan linç girişimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 330 linç girişimi haberi bulunmuştur. Tüm linç girişimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sarıyer'de linç girişimine dönen yol kavgası kamerada
Sarıyer'de linç girişimine dönen yol kavgası kamerada Sarıyer'de, iddiaya göre yol verme tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Araçlarından inen 7 kişinin, tartıştıkları sürücüyü aralarına alarak öldüresiye dövdüğü anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
26.12.2023 Gündem
2 çocuk annesi kadın konteynerde ölü bulundu! Dini nikahlı eşine linç girişimi
2 çocuk annesi kadın konteynerde ölü bulundu! Dini nikahlı eşine linç girişimi Antalya’nın Manavgat ilçesinde ormanlık alandaki konteynerde yaşayan 2 çocuk annesi 38 yaşındaki kadın, yatağında ölü bulundu. Olayı duyup gelen yakınları ise, hayatını kaybeden kadının dini nikahlı eşini linç etmeye kalkıştı. Jandarmanın araya girmesiyle öfkeli aile yakınları sakinleştirilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
2.05.2023 Yaşam
Tacizle suçlanan şüpheliye linç girişimi
Tacizle suçlanan şüpheliye linç girişimi Şanlıurfa’da, Ergün E.'nin (19), kendisini taciz ettiğini öne sürdüğü Sait E., parktakiler tarafından tekme tokat dövüldü. Polis ekipleri tarafından linç girişiminden kurtarılan Sait E., iftiraya uğradığını belirterek, saldırganlardan şikayetçi oldu.
26.04.2023 Gündem
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında 'Cerrahpaşa' detayı! Astsubay sevgilisi her şeyi anlattı
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında 'Cerrahpaşa' detayı! Astsubay sevgilisi her şeyi anlattı Her şey sevgilisinin ona çiçek göndermesi ile ortaya çıktı. Türkiye’nin günlerdir konuştuğu olayda skandalların ardı arkası kesilmiyor. İfadesinde tüm gerçekleri anlatan sahte doktorun sadece sağlık sektöründe değil, özel hayatında da bir yalan makinesi olduğu belirlendi. Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni ortaya çıkan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi detayı olayı başka bir boyuta taşıdı.
6.12.2022 Yaşam
Sahte doktor Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişme: Bütün hastane biliyordu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişme: Bütün hastane biliyordu Tüm Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme yaşandı. Özkiraz'ın astsubay sevgilisinin ifadelerine ulaşıldı. Astsubay sevgiliye ulaşan Özkiraz'ın diğer sevgilisi, Özkiraz hakkında her şeyi anlattı. Tüm bunlar üzerine şüpheleri daha da artan astsubay sevgili, Özkiraz'la buluştu. Sahte doktorun ses kaydı ve yazışmaları da ortaya çıktı.
6.12.2022 Gündem
10 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar şüphelisine linç girişimi
10 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar şüphelisine linç girişimi Diyarbakır'da F.A., (10) isimli Suriyeli kız çocuğunu ceviz vererek kandırıp, metruk yapıya götürdükten sonra cinsel istismar girişiminde bulunduğu mahalleli tarafından fark edilen S.Ç. (24), darbedilip, polise teslim edildi. Darbedilme anları cep telefonu, mahalle halkının kurtardığı küçük kıza su vermesi ise güvenlik kamerasına yansıdı.
5.12.2022 Yaşam
Kırmızı ışıkta bekleyen lüks araca silahlı saldırı!
Kırmızı ışıkta bekleyen lüks araca silahlı saldırı! Kağıthane’de kırmızı ışıkta bekleyen lüks otomobile motosikletle gelen maskeli iki kişi kurşun yağdırdı. İki kişinin olduğu otomobilde sürücü Bayram D. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
13.11.2022 Yaşam
Metrobüste taciz iddiasına linç girişimi
Metrobüste taciz iddiasına linç girişimi Avcılar'da metrobüste iki kadına cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen Arif Ş. (52) linç edilmek istendi. Dövülen Arif Ş. polise teslim edildi.
12.11.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu: Tahıl sevkiyatı devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu: Tahıl sevkiyatı devam edecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiası hakkında tepki göstererek 'Bu iftiranın hesabını hukuk önünde soracağız' dedi. Erdoğan, 'Anayasa değişikliği teklifimiz milletimizin de taleplerine uygun şekilde hayata geçmesini ümit ediyoruz. Şayet böyle bir tablo oluşmazsa bir teklifim var. Halk oylaması dahil diğer adımları atmaya hazırız' ifadelerini kullandı. Erdoğan, başörtüsüyle ilgili anayasa değişikliği hakkında "Sıkıysa önümüzdeki seçimde başörtülü adayları koy" dedi. Erdoğan ayrıca, ''Dün sayın Putin ile görüşmem vardı, bugün de sayın Zelenski ile görüşeceğim. Rusya Savunma Bakanı Şoygu, Milli Savunma Bakanı Akar'ı arayarak bugün saat 12:00'den itibaren tahıl sevkiyatının eskiden olduğu gibi devam edeceğini bildirdi'' açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, tahıl krizinin nasıl aşıldığıyla ilgili olarak "Onu bana bırakın, önce Biden'a sonra size anlatacağım" dedi.
2.11.2022 Siyaset
Film gibi soygun girişimi! Linç etmeye kalktılar
Film gibi soygun girişimi! Linç etmeye kalktılar Kağıthane’de gaspçı bir çift güpegündüz girdiği kuyumcuyu soymaya çalıştı. Kendisine direnen kuyumcuyu önce biber gazı sıkarak ardından da silahın kabzasıyla vurarak yaralayan gaspçılar, altın ve paraları çantaya doldurup kaçmak istedi. Sesleri duyan esnaf gaspçıları tabure, tekme ve yumruklarla döverken Gültepe Polis Merkezi Amirliği ekipleri, çifti linç girişiminden kurtararak gözaltına aldı. Film sahnelerini aratmayan soygun girişimi ise kameralara saniye saniye yansıdı.
30.08.2022 Yaşam
Esenler'de taciz iddiasına linç girişimi
Esenler'de taciz iddiasına linç girişimi Esenler'de, esnaflık yapan R.D., kadınlara cinsel organını gösterdiği iddiasıyla mahalleli tarafından linç edilmek istendi. Polis ekipleri, şüpheliyi öfkeli kalabalıktan güçlükle kurtardı.
5.08.2022 Haber
Taciz iddiası ortalığı karıştırdı! Esnaf kadınlara...
Taciz iddiası ortalığı karıştırdı! Esnaf kadınlara... Esenler'de, esnaflık yapan R.D., kadınlara cinsel organını gösterdiği iddiasıyla mahalleli tarafından linç edilmek istendi. Polis ekipleri, şüpheliyi öfkeli kalabalıktan güçlükle kurtardı.
5.08.2022 Yaşam
Kılıçdaroğlu: Kimliğimizi, yaşam tarzımızı korumak zorundayız
Kılıçdaroğlu: Kimliğimizi, yaşam tarzımızı korumak zorundayız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kimliğimizi, yaşam tarzımızı korumak zorundayız ve siyaset kurumu da ona saygı göstermek zorunda" dedi.
10.06.2022 Siyaset
Ataşehir'de karısını öldüren saldırgana linç girişimi kamerada
Ataşehir'de karısını öldüren saldırgana linç girişimi kamerada Ataşehir'de korkunç cinayet! İddialara göre aralarında bir süredir geçimsizlik olan Sema Kılıç ile eşi Tuncay Kılıç ayrı yaşıyordu. Bugün parkta karşılaşan ikili arasında tartışma çıktı. Tuncay Kılıç bıçakla eşini defalarca bıçakladı. Ağır yaralan kadın kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan ise kaçmaya çalıştı. Bu sırada çevredeki bir kişinin cep telefonuyla görüntülediği saldırganın rahat tavırları dikkat çekti. İhbar üzerine olay yerine polise ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Sema Kılıç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Karısını öldürdükten sonra parktan rahat tavırlarla ayrılan saldırganı çevredekiler yakaladı. Yere yatırılan saldırgan polis teslim edildi. Bu sırada Tuncay Kılıç'a öfkeli kalabalık saldırdı. Darbedilen saldırganı polis zırhlı araca güçlükle bindirdi.
6.05.2022 Yaşam
Taciz iddiası mahalleyi ayağa kaldırdı! Linç etmek istediler
Taciz iddiası mahalleyi ayağa kaldırdı! Linç etmek istediler Küçükçekmece'de çocuklara taciz girişiminde bulunduğu iddia edilen şüpheliyi mahalleli darbetti. Şüpheli gözaltına alındı.
25.03.2022 Yaşam
İki kız çocuğunu kaçırdığı iddia edilen şahsa linç girişimi
İki kız çocuğunu kaçırdığı iddia edilen şahsa linç girişimi Batman'da 12-13 yaşlarındaki iki kız çocuğunu kaçırmaya çalıştığı iddiasıyla yakalanan bir kişiye, mahalleli linç girişiminde bulundu.
7.12.2021 Gündem
Sapıkların sonu aynı oldu! İğrençliği mahalleli fark edince...
Sapıkların sonu aynı oldu! İğrençliği mahalleli fark edince... Burdur'da yaşanan iğrenç olayda mahkeme kararını verdi. Bir kız çocuğuna cinsel organını gösterdiği iddiasıyla tutuklu yargılanan Osman Karaçoban (48), 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öte yandan bir darp olayda Antalya'da yaşandı. Bisikletle giderken yolda yürüyen Y.K. (17) adlı kızı taciz ettiği iddiasıyla çevredeki gençler tarafından dövülen Ö.G.M. (25), polise verdiği ilk ifadesinde, "Tanıdığıma benzettiğim için tutmaya çalıştım” dedi.
29.01.2021 Gündem
CHP'li Salıcı: Konya İl Başkanı görevinin başında
CHP'li Salıcı: Konya İl Başkanı görevinin başında CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Konya İl Başkanlığı'ndaki taciz iddialarına ilişkin, "İddia edildiği gibi bir durum söz konusu değil. Dolayısıyla il başkanımızla ilgili herhangi bir disiplin soruşturması yapılmasına ihtiyaç olmadığı kanaati oluştu. İl başkanımız görevinin başında" dedi.
24.12.2020 Siyaset
Fatih'te arkadaşının eşini otele çağırma iddiasına meydan dayağı
Fatih'te arkadaşının eşini otele çağırma iddiasına meydan dayağı İstanbul Fatih'te, geçen ay evlerinde bir süre misafirleri olan eşinin arkadaşının kendisini taciz ettiğini ve otele davet ettiğini öne süren Suriyeli kadın durumu eşine söyledi. Kadının eşi yakınları ile otele giderek, buluşmak üzere gelen şüpheli Mudar E.'ye dayak attı. Çevredekiler şüpheliyi linçten kurtararak polise teslim etti.
26.08.2020 Yaşam
Yayayı yumruklayan, akli dengesi bozuk kişiye linç girişimi!
Yayayı yumruklayan, akli dengesi bozuk kişiye linç girişimi! Edirne'nin Keşan ilçesinde, akli dengesi yerinde olmayan ve yarı çıplak dolaşarak, yoldan geçen kişiye yumruk atan Ö.V., çevredekiler tarafından linç edilmek istendi. Ö.V., araya giren kişilerce olay yerinden uzaklaştırıldı.
12.08.2020 Gündem
Kağıthane'de çocuğa taciz iddiasına linç girişimi
Kağıthane'de çocuğa taciz iddiasına linç girişimi Kağıthane'de 10 yaşındaki erkek çocuğunu taciz ettiği iddia edilen bir kişi vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Taciz şüphelisi, kalabalığın elinden kurtularak kaçarken yaşanan arbede kameralara yansıdı.
22.07.2020 Yaşam
Fenerbahçe: Hasan Ali'ye linç girişiminde bulunanlar için hukuki anlamda tüm adımlar atılacak
Fenerbahçe: Hasan Ali'ye linç girişiminde bulunanlar için hukuki anlamda tüm adımlar atılacak Fenerbahçe Kulübü, deneyimli futbolcu Hasan Ali Kaldırım'a sosyal medya üzerinden linç girişiminde bulunanlar için hukuki yollara gidileceğini açıkladı.
6.07.2020 Fenerbahçe
Oto yıkamacıda skandal görüntüler! İşkence yapmış...
Oto yıkamacıda skandal görüntüler! İşkence yapmış... İzmir'in Aliağa ilçesinde oto yıkamacıya gelen O.A.'nın kirlendiği için yavru köpeğine uyguladığı şiddet anları cep telefonuyla görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan ve tepki çeken görüntüler üzerine polis soruşturma başlattı.
29.06.2020 Gündem
Yanlış anladılar, ortalık bir anda karıştı!
Yanlış anladılar, ortalık bir anda karıştı! Bolu'da, cadde üzerinde eşi ve baldızıyla tartışan kişi, kadının darbedildiği sanılınca linç girişimine uğradı. Çevredekiler, durumun tartışma olduğunu anlayınca adama saldırmayı bıraktı.
12.06.2020 Gündem
İstanbul trafiğinde korku dolu anlar! Kucağında bebeği olan kadının...
İstanbul trafiğinde korku dolu anlar! Kucağında bebeği olan kadının... Bahçelievler'de iki otomobil sürücüsü yol verme yüzünden kavga etti. Kavgaya karışan sürücü olay yerinden kaçmaya çalışırken kucağında bebeği olan kadının ve vatandaşların üzerine otomobilini sürdü. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
27.02.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Linç Girişimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki linç girişimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.