Linç

Linç

Son dakika linç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan linç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını linç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Linç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan linç gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.396 linç haberi bulunmuştur. Tüm linç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuyumcuyu soymaya çalıştılar! Vatandaş etkisiz hale getirdi
Kuyumcuyu soymaya çalıştılar! Vatandaş etkisiz hale getirdi İstanbul'un Küçükçekmece İlçesinde bulunan bir kuyumcu dükkanını soyan 3 kişiden biri çevredekiler tarafından yakalanarak dövüldü. Bu sırada kuyumcu silahını çekerek defalarca ateş etti. Kuyumcu dükkanı önünde yaşananların güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti.
24.04.2024 Gündem
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada Süper Kupa maçına U19 ile gelmenin sadece maçın tarihi ile ilgili olmadığını belirterek önemli açıklamalarda bulundu. Koç, "Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir. Bataklığı kurutup, Türk futbolunun kendini tekrar inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Niyet, arzu ve cesaret olsun Türkiye'de bunu yapacak liyakatli kadrolar mevcuttur" dedi.
7.04.2024 Futbol
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın, Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katında jakuzi olduğunu iddia etmesi üzerine Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve beraberindeki partililer, belediye binası önünde açıklama yaptı. Akpınar, "Ne öyle bir oda var, ne öyle bir jakuzi var" dedi.
7.04.2024 Gündem
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde İstanbul'un Avcılar İlçesinde teknesinden iddiaya göre denize atık boşaltırken görüntülenen ve sosyal medyada paylaşılan balıkçı Ömer Karakaya, hakkında yazılan yorumları okurken fenalaştı. Kalp krizi geçiren Karakaya kaldırıldığı hastanede öldü. Cenazeye katılan arkadaşları Ömer Karakaya'nın denize iddia edildiği gibi atık dökmediğini öne sürerken sosyal medyada linç edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak Bağcılar’da geçen sene okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan ve taciz eden Metin Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak. Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntüleri kayıt altına aldığı ve bu görüntülerin bir kısmını şifreli bir hard diske aktardığı öne sürüldü. Tutuklanan 60 yaşındaki sucu Metin Şenay’ın cinsel istismarda bulunduğu çocuklardan R.Ş.’nin annesi S.Ş., “Ben hiç görmedim. Sucumuzdu, gidip geliyordu. Öyle bir şeytanmış ki, hiç kimseye yüzünü göstermemiş" dedi.
21.03.2024 Gündem
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ali Koç açıklamasında Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettiğini belirtti. Ali Koç ligden çekilme ihtimalleri hakkında; "Gerekirse bir alt lige düşeceğiz. Herkes aklını başına alsın. Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız. Maç 2-2 bitse şampiyonluk gitti. " ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Futbol
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi çözüldü! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi çözüldü! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki anket sonuçları ile yerel seçimler için yapılan anket sonuçlarını karşılaştırdı. Selvi, 2 kamuoyu araştırmasına dikkat çekerek, " Yine anketler üzerinden algı operasyonuna girişmişler." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Trabzonspor, Erencan Yardımcı transferi için harekete geçiyor!
Trabzonspor, Erencan Yardımcı transferi için harekete geçiyor! Bonservisi Eyüpspor'da olan ve bu sezon Süper Lig'de Pendikspor formasıyla yıldızlaşan Erencan Yardımcı'yı transfer etmek için Süper Lig devi harekete geçti.
2.03.2024 Trabzonspor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.
20.01.2024 Gündem
Ex sevdası bitmez, aklında hep 2. seçenek vardır: Balık, Akrep, Yengeç erkekleri bu özelliklerle linç yiyor!
Ex sevdası bitmez, aklında hep 2. seçenek vardır: Balık, Akrep, Yengeç erkekleri bu özelliklerle linç yiyor! Su burçları hakkında bilgi.... Astrolojiye meraklı herkes Su grubu özelliklerini araştırmaya devam ediyor. Bilindiği gibi bu gruba Yengeç, Akrep ve Balık dahildir. Duygusal, sezgisel ve empatik özellikleriyle bilinen su grubu buçlarının hayatlarında duygusallık önemli yer kaplar. Ancak bunlar klasiktir. Gündelik hayatta ise Yengeç, Balık, Akrep burçları bu özellikleriyle adeta linç yiyor.
8.01.2024 Astroloji
Sarıyer'de linç girişimine dönen yol kavgası kamerada
Sarıyer'de linç girişimine dönen yol kavgası kamerada Sarıyer'de, iddiaya göre yol verme tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Araçlarından inen 7 kişinin, tartıştıkları sürücüyü aralarına alarak öldüresiye dövdüğü anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
26.12.2023 Gündem
Ceren Damar cinayetinde yeni gelişme! Katilin ailesine ceza yağdı
Ceren Damar cinayetinde yeni gelişme! Katilin ailesine ceza yağdı Akademisyen Ceren Damar’ı öldüren Hasan İsmail Hikmet’in anne ve babasının, Damar ailesine yönelik yaptıkları sosyal medya paylaşımları nedeniyle yargılandıkları davada karar çıktı. Mahkeme, baba Ömer Hikmet’e 8 yıl, anne Hatice Hikmet’e ise 7 yıl hapis cezası verdi. İyi hal indirimi ise yapılmadı.
21.10.2023 Yaşam
Davete bikini ile gitmişti, alışveriş tarzı olay oldu
Davete bikini ile gitmişti, alışveriş tarzı olay oldu Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren Simge Ünal, önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı. Genç manken, iddialı alışveriş tarzıyla dikkat çekti.
19.10.2023 Magazin
Eşinin boğazına bıçağı dayıyan kocaya meydan dayağı! Dehşete düşüren anlar kamera...
Eşinin boğazına bıçağı dayıyan kocaya meydan dayağı! Dehşete düşüren anlar kamera... Eşinin boğazına bıçak dayan kocaya çevreden geçenler müdahale etti. Boşanmak istediği eşi Beytullah Ş. (26) tarafından cadde ortasında saçından sürüklenip, sırtından yaralanan ve boğazına bıçak dayanan Gülderen Ş. (26), çevredekiler tarafından kurtarıldı. Kalabalık, Beytullah Ş.'yi linç etmek istedi. O anlar cep telefonları ile görüntülendi, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
17.10.2023 Gündem
Musa Orhan'dan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha! İfadesi ortaya çıktı
Musa Orhan'dan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha! İfadesi ortaya çıktı Batman'da yaşamına son veren 18 yaşındaki İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan Ezgi Mola para cezasına çarptırıldı. Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha açıldı. Ünlü oyuncunun ifadesi ortaya çıktı.
21.09.2023 Yaşam
MHP'li Yönter'den CNN TÜRK'te önemli açıklamalar: Askere düşmanlık düşmana askerlik
MHP'li Yönter'den CNN TÜRK'te önemli açıklamalar: Askere düşmanlık düşmana askerlik MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, katıldığı CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
14.09.2023 Gündem
Dua ettiği için linç yedi! Okan Buruk kadroyu değiştirdi, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı kararı
Dua ettiği için linç yedi! Okan Buruk kadroyu değiştirdi, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı kararı Galatasaray'da son dakika gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk kadroda değişikliğe gitti. Öte yandan Buruk, ay-yıldızlı ekipte bazı sorunlar yaşayan Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı için özel mesai harcayacak. İşte haberin detayları...
12.09.2023 Galatasaray
Ezgi Mola'dan sonra Tan Taşçı'ya da ceza kesildi
Ezgi Mola'dan sonra Tan Taşçı'ya da ceza kesildi Oyuncu Ezgi Mola'ya, Batman'da intihar eden İpek Er'in, bıraktığı mektupta kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürdüğü uzman çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği suçlamasıyla 6 bin 960 lira adli para cezası verilmişti. Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan şarkıcı Tan Taşçı'ya da Orhan'a sesli, yazılı veya görüntülü iletiyle hakaret ettiği suçlamasıyla 65 gün adli para cezası karşılığında 1300 lira para cezasına çarptırılırken, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.
11.09.2023 Gündem
Galatasaray'ın uçağı 500-T'ye döndü: Linç ettiniz kaçtı, Okan Buruk bunu istemedi
Galatasaray'ın uçağı 500-T'ye döndü: Linç ettiniz kaçtı, Okan Buruk bunu istemedi Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde adını gruplara yazdıran ve Trendyol Süper Lig'de yoluna emin adımlarla devam sarı-kırmızılılar milli araya moralli girdi. Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Sarı-kırmızılıların bu akşam bir transferi bitirmesi bekleniyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri değerlendirdi. İşte detaylar...
5.09.2023 Galatasaray
Hatay'da toplu temel atma töreni! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremi istismar eden değil, hizmet eden olduk
Hatay'da toplu temel atma töreni! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremi istismar eden değil, hizmet eden olduk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantı yaparak katıldığı Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Seçim döneminde depremzedelere bedava ev sözü verenler hem sözlerini hem de Hatay'la birlikte diğer şehirlerimizin de yolunu unuttu. Bugün temellerini attığımız projelerimizle birlikte Hatay'ın kent meydanının, şehir merkezinin inşası için de ilk kazmayı vuruyoruz" dedi.
2.09.2023 Gündem
Yavru kedileri ezip öldürdü: Röportaj sırasında olay yerine geldi!
Yavru kedileri ezip öldürdü: Röportaj sırasında olay yerine geldi! Trabzon'da bir kişi, sokaktan topladığı kedileri ayağıyla ezerek katletti. Çevredekiler tarafından kayda alınan görüntülerde cani adamın 2 yavru kediyi öldürdüğü görüldü. Bir gün sonra Ö.Ü., muhabirler olay yerinde röportaj yaparken sokağa geldi. Hayvanseverlerin tepki gösterdiği adam, kaçarak uzaklaştı. Şüpheli daha sonra yakalanarak gözaltına aldı.
2.08.2023 Yaşam
AK Parti'li Çelik'ten TB2 İHA iddialarına tepki
AK Parti'li Çelik'ten TB2 İHA iddialarına tepki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yangınlar sonrası gündeme gelen TB2 İHA iddialarına tepki gösterdi. Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bayraktar TB2 İHA’ların yangınları önlemede kullanılmasını, siyaset ve gazetecilik kılığına girmiş linç kampanyası ile hedef almaya çalışıyorlar. Siyaset ve gazetecilik kılığına girmiş sinsi linç kampanyalarını yürütenler, belgeler ve rakamlar karşısında bir kere daha yalancı durumuna düşmüşlerdir." dedi.
30.07.2023 Gündem
Özdağ ile gizli protokol sözleri sonrası Kılıçdaroğlu'na sert tepkiler: İhanet etti
Özdağ ile gizli protokol sözleri sonrası Kılıçdaroğlu'na sert tepkiler: İhanet etti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün akşam katıldığı canlı yayında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile kimsenin bilmediği bir protokol imzaladığını açıklaması sonrası peş peşe tepkiler geldi. Eski CHP'li Mehmet Sevigen, CNN TÜRK canlı yayınında "Kemal Bey bize ihanet etti. Adalet gelip çatıyor. Kemal bey sokağa çıkamıyor" dedi. Kılıçdaroğlu'na İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez "Ankara’nın karanlık dehlizlerinde pazarlıklar yapıyormuş" sözleri ile tepki gösterirken Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan'dan da yaptığı paylaşımda 'İyi ki olmamış!" ifadelerini kullandı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise "Yazıklar olsun…Ayıp ama artık, çekilin gidin" mesajını paylaştı. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz da sosyal medya paylaşımında, "Adaylığına engel olamadığım için milletimizden samimi olarak özür diliyorum" dedi.
21.07.2023 Gündem
İmamoğlu'nun toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Etik olarak rahatsız edici
İmamoğlu'nun toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Etik olarak rahatsız edici CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan, geçtiğimiz günlerde siyaset gündeminde bomba etkisi yapan zoom toplantısı ile ilgili ilk açıklama geldi.
20.07.2023 Gündem
Sokak ortasında ev sahibini tabancayla öldüren kiracıyı linçten polis kurtardı!
Sokak ortasında ev sahibini tabancayla öldüren kiracıyı linçten polis kurtardı! Mersin’in Toroslar ilçesinde İdris Özmen (52), tartıştığı kiracısı A.B. (42) tarafından sokak ortasında tabancayla vurularak öldürüldü. Linç edilmek istenen şüpheli, polis tarafından kurtarıldı.
14.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Linç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki linç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.