Leyla Tanlar

Leyla Tanlar

Son dakika leyla tanlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan leyla tanlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını leyla tanlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Leyla Tanlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan leyla tanlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 leyla tanlar haberi bulunmuştur. Tüm leyla tanlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burak Dakak'tan Leyla Tanlar'a romantik kutlama!
Burak Dakak'tan Leyla Tanlar'a romantik kutlama! Güzel Günler'in setinde aşk yaşamaya başlayan Leyla Tanlar ile Burak Dakak, birkaç ay önce evlilik yolunda ilk adımı atmış, çift nişanlanmıştı. Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten Dakak, Tanlar'ın doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı.
15.12.2023 Magazin
Leyla Tanlar -  Burak Dakak aşkında yeni gelişme!
Leyla Tanlar - Burak Dakak aşkında yeni gelişme! Bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Burak Dakak ile aşk yaşayan Leyla Tanlar, sosyal medya hesabından bikinili pozunu paylaşmışt ve sevgilisinin ricasıyla fotoğrafını silmişti.Dizi setinde başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Leyla Tanlar ile Burak Dakak dün akşam evlilik yolunda ilk adımı attı.
17.09.2023 Magazin
Leyla Tanlar gitti, Uğur Güneş'in Selahaddin Eyyubi dizisindeki partneri belli oldu!
Leyla Tanlar gitti, Uğur Güneş'in Selahaddin Eyyubi dizisindeki partneri belli oldu! Selahaddin Eyyubi dizisinde Uğur Güneş'in partneri belli oldu. TRT 1'in yeni dönem dizisi Selahaddin Eyyubi yakında başlıyor. Alparslan Büyük Selçuklu'dan sonra ses getirecek olan dizide Leyla Tanlar'la yolların ayrılmasından sonra yeni kadın başrol merakla bekleniyordu.
5.09.2023 Televizyon
Sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'na övgü dolu sözler! 'Beni bir an olsun yalnız bırakmıyor'
Sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'na övgü dolu sözler! 'Beni bir an olsun yalnız bırakmıyor' Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile sevgilisi Mert Yazıcıoğlu, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi. Yazıcıoğlu'nun doğum gününü kutlamak için arkadaşları Burak Dadak ve Leyla Tanlar ile bir araya gelen ünlü çiftten Deniz, sevgilisinden övgü dolu sözlerle bahsetti. Röportajı bitirmeden önce arkadaşlarına takılan Yazıcıoğlu'na, Dadak ile Tanlar'dan yanıt gecikmedi.
12.05.2023 Magazin
Çiçeği burnunda aşıklar Burak Dakak ve Leyla Tanlar'ın kahve keyfi!
Çiçeği burnunda aşıklar Burak Dakak ve Leyla Tanlar'ın kahve keyfi! Oyuncu Burak Dakak (24) ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Leyla Tanlar (25), önceki gün Nişantaşı'nda el ele görüntülendi. Çiçeği burnunda sevgililerin mutluluğu objektiflere yansıdı.
22.03.2023 Magazin
Acun Ilıcalı sözleriyle sosyal medyada gündem oldu!  'Niye sabah bu kadar erken kalkılıyor?'
Acun Ilıcalı sözleriyle sosyal medyada gündem oldu! 'Niye sabah bu kadar erken kalkılıyor?' TV8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı, ülkemizde uygulanan iş hayatı kuralına dair sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. Ünlü televizyoncu, insanların daha fazla uyuması ve yaz aylarında çalışmaması gerektiğini söyleyerek, Türkiye'deki mesai saatlerini eleştirdi.
4.01.2023 Magazin
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşklarını ilan etti!
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşklarını ilan etti! 'Güzel Günler' dizisinin oyuncuları Leyla Tanlar ve Burak Dakak'ın set aşkı gerçek aşka dönüştü. İkili sosyal medyadan yayınladıkları pozlarla birlikteliklerini ilan etti.
20.02.2023 Magazin
Açelya Akkoyun'un acı günü!
Açelya Akkoyun'un acı günü! Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun anne acısıyla sarsıldı. İncila Akdeniz'in vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran ünlü isme, çok sayıda başsağlığı mesajı geldi.
22.12.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Leyla Tanlar mezun oldu! Son halini gören tanıyamadı...
Ünlü oyuncu Leyla Tanlar mezun oldu! Son halini gören tanıyamadı... Paramparça dizisinde canlandırdığı Cansu Gülpınar rolüyle tanınan ve uzun zaman sonra dijital platformda yayınlanan Kaçış dizisinde rol alan Leyla Tanlar mezun oldu. Koç Üniversitesi Medya Planlanma ve Görsel Sanatlar Bölümü'nden mezun olan oyuncu, pandemi nedeniyle ertelenen mezuniyet törenine katıldı. Tanlar, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.
22.06.2022 Magazin
Kaçış dizisi nerede çekiliyor? Kaçış dizisi konusu nedir, Kaçış oyuncuları kimler?
Kaçış dizisi nerede çekiliyor? Kaçış dizisi konusu nedir, Kaçış oyuncuları kimler? Kaçış dizisi konusu ve oyuncuları için aramalar arttı. DİSNEY + (DİSNEY PLUS)’nın yeni dizisi Kaçış dizisinde birbirinden önemli oyuncular yer almaktadır. Peki, Kaçış dizisi nerede çekiliyor? Kaçış dizisi konusu nedir, Kaçış oyuncuları kimler?
14.06.2022 Televizyon
Leyla Tanlar imaj değiştirdi!
Leyla Tanlar imaj değiştirdi! 'Paramparça' adlı diziyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Leyla Tanlar imajını değiştirdi.
22.08.2021 Magazin
Alina Boz ile Leyla Tanlar, davayı kazandı
Alina Boz ile Leyla Tanlar, davayı kazandı Alina Boz ile Leyla Tanlar, rol aldıkları “Paramparça” adlı dizideki oyunculuk ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle Endemol Medya şirketine açtıkları davayı kazandı.
19.12.2020 Magazin
Kuruluş Osman: Burçin Hatun Aslıhan Karalar kimdir? Kaç yaşında, nerelidir?
Kuruluş Osman: Burçin Hatun Aslıhan Karalar kimdir? Kaç yaşında, nerelidir? Kuruluş Osman dizinin ilk bölümü ile ilgili tanıtım videosunun yayınlanmasından sonra, dizi hakkında merak edilenler de arttı. Dizinin ilk bölümü 20 Kasım Çarşamba günü ATV ekranlarında olacak. Peki, Kurtuluş Osman’da Burçin Hatun karakterine hayat veren Aslıhan Karalar kimdir? Aslıhan Karalar kaç yaşındadır?
20.11.2019 Yaşam
Vücut hatları belli olan oyuncuya takipçilerinden uyarı!
Vücut hatları belli olan oyuncuya takipçilerinden uyarı! Paramparça dizisinde Cansu karakteriyle tanınan oyuncu Leyla Tanlar, paylaşımıyla tepki çekti. Vücut hatlarının belli olduğunu söyleyen takipçileri oyuncuya "Fotoğrafını sil" çağrısı yaptı.
29.08.2019 Magazin
Şahin Tepesi ilk bölümüyle bu akşam başlıyor!
Şahin Tepesi ilk bölümüyle bu akşam başlıyor! Şahin Tepesi ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. ATV'de başlayan Şahin Tepesi adlı dizinin ilk bölüm fragmanları büyük ilgi gördü. Güçlü oyuncu kadrosuyla ve dikkat çeken konusuyla izleyicisini ekrana kilitlemeyi hedefleyen Şahin Tepesi'nin detayları haberimizde...
23.11.2018 Gündem
Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. bölümünde neler yaşandı? Yeni fragman...
Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. bölümünde neler yaşandı? Yeni fragman... Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. bölümüyle dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Konusu ve oyuncularıyla oldukça dikkat çeken Mehmed Bir Cihan Fatihi ilk bölümde neler yaşandı? Son bölümün hemen ardından Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte yaşanacaklar...
21.03.2018 Gündem
İşte Büşra Develi'nin yeni dizisi...
İşte Büşra Develi'nin yeni dizisi... 'Fİ' dizisinde gösterdiği performansala hayran kitlesini artıran Büşra Develi'nin yeni dizisi belli oldu...
14.02.2018 Magazin
Sürprizler geliyor
Sürprizler geliyor Oyuncu Leyla Tanlar, önceki gün Vadistanbul AVM’deydi.
19.12.2017 Magazin
Yapım şirketine dava açtı
Yapım şirketine dava açtı Temmuz ayında iflasını isteyen Endemol Shine Türkiye’ye dava açan ünlüler kervanına Nurgül Yeşilçay da katıldı
31.08.2017 Magazin
Paramparça'nın 'Cansu'su nefes kesti!
Paramparça'nın 'Cansu'su nefes kesti! 'Paramparça' dizisinde canlandırdığı Cansu karakteri ile şöhrete kavuşan Leyla Tanlar, Bodrum tatiline çıktı.
30.08.2017 Magazin
Çorbada tuzları oldu!
Çorbada tuzları oldu! Evsiz insanlara her akşam sıcak bir çorba ikram etmek için başlatılan ‘Çorbada Tuzun Olsun’ kampanyasına ünlüler yoğun ilgi gösterdi.
27.03.2017 Magazin
Hızlı çapkın Emir Tekin
Hızlı çapkın Emir Tekin Şevval Sam ile eski futbolcu Metin Tekin’in oğulları Tarık Emir Tekin, oyuncu Leyla Tanlar ile ilişkisini bitirir bitirmez yeni bir aşka yelken açtı
13.03.2017 Magazin
O Ses Türkiye 2017 yılbaşı bölümüne hangi ünlüler katılacak? (canlı)
O Ses Türkiye 2017 yılbaşı bölümüne hangi ünlüler katılacak? (canlı) O Ses Türkiye 2017 yılbaşı bölümünde birbirinden ünlü isimler boy gösterecek. TV8 ekranlarının fenomen programı O Ses Türkiye yılbaşı programıyla izleyicileri mest edecek. İşte O Ses Türkiye yılbaşı programında şarkı söyleyecek olan ünlüler...
29.09.2021 Gündem
O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde hangi ünlüler olacak?
O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde hangi ünlüler olacak? TV 8'in sevilen yarışması O Ses Türkiye'nin yılbaşı programında hangi ünlülerin şarkı söyleyeceği merak konusu oldu. O Ses Türkiye'de geçtiğimiz yıl eğlenceli olaylar ekrana gelmişti. Peki O Ses Türkiye'nin 2017 yılbaşı özel bölümünde kimler var?
29.09.2021 Gündem
Paramparça 84. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?
Paramparça 84. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Pazartesi akşamları ekranlara gelen Paramparça dizisinin 84. yeni bölümü dün akşam yayınlanmadı. Paramparça'nın yeni bölümü neden yayınlanmadı? Paramparça ne zaman ekranlara gelecek? Tüm bu soruların cevapları haberimizde yer alıyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Leyla Tanlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki leyla tanlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.