Gazete Vatan Logo

O Ses Türkiye 2017 yılbaşı bölümüne hangi ünlüler katılacak? (canlı)

O Ses Türkiye 2017 yılbaşı bölümünde birbirinden ünlü isimler boy gösterecek. TV8 ekranlarının fenomen programı O Ses Türkiye yılbaşı programıyla izleyicileri mest edecek. İşte O Ses Türkiye yılbaşı programında şarkı söyleyecek olan ünlüler...

O Ses Türkiye 2017 yılbaşı bölümüne hangi ünlüler katılacak? (canlı)

O Ses Türkiye 2017 yılbaşı bölümünde hangi ünlü isimler yarışacak? Acun Ilıcalı'nın sahipliğini yaptığı TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşan O Ses Türkiye yılbaşı bölümü ile geceye damga vuracak. O Ses Türkiye yılbaşı bölümünde Ahmet Kural'dan Pelin Karahan'a birçok ünlü isim birbiriyle yarışacak...

O SES TÜRKİYE CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel, 31 Aralık Cumartesi akşamı 20.00’de tv8’de!

O Ses Türkiye yarışmasının 2017 yılbaşı özel bölümünde yarışacak ünlü isimler belli olmaya başladı.

TV8’in yılbaşı ekranında yayınlanacak olan O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde, her yıl olduğu gibi bu sene de ünlü isimler yarışacak.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği, jürisinde Hadise, Murat Boz, Sibel Can ve Gökhan – Hakan Oğuz’un yer aldığı programın yılbaşı özel bölümünde bu yılda da ünlüler geçidi yaşanacak. Programın en ilginç konukları ise, son dönemin en komik ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir olacak. O Ses Türkiye’nin 2017 yılbaşı bölümünde Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Ozan Güven, Pelin Karahan, Müge Boz ve Onur Büyüktopçu yarışacak bazı isimlerden.

Haberin Devamı

SURVİVOR’DA YARIŞACAK BİR ÜNLÜ İSİM DAHA AÇIKLANDI

O Ses Türkiye’nin geçen sene yayınlanan yılbaşı özel bölümünde ise Turabi Çamkıran, Emre Kınay, Barış Falay, Aras Bulut İynemli, Erkan Can, Büşra Pekin, Burcu Kıratlı, Bülent Emrah Parlak, Tümer Metin, Gürkan Uygun, Ezgi Mola, Büşra Pekin, Paramparça’nın genç oyuncuları Alina Boz ve Leyla Tanlar, Zafer Algöz, Aslı Enver, Hande Subaşı ve Hidayet Türkoğlu, İsyan şarkısıyla sosyal medyada ünlenen Ahmet Parlak, 3 Adam İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler sahne almıştı.