Levent Erdoğan

Levent Erdoğan

Son dakika Levent Erdoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Levent Erdoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Levent Erdoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Levent Erdoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan levent erdoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.131 levent erdoğan haberi bulunmuştur. Tüm levent erdoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig için yeni öneri: İlk 6 takım play-off oynasın
Süper Lig için yeni öneri: İlk 6 takım play-off oynasın Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Başkanı Levent Erdoğan, TFF'nin koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen ligleri 12 Haziran'da başlatma kararıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Erdoğan, "Süper Lig'de üst sıralamada ilk 3 takım ile ikinci 3 takımı kura ile eşleştirip tek maç usulü, yenenin üst sıraları belirlemesi, birinci olan takımın 2019-2020 sezonu şampiyonu ilan edilmesi daha uygun olacaktır" dedi.
12.05.2020 Süper Lig
Günlük kiralık daireler yeniden hortladı
Günlük kiralık daireler yeniden hortladı Bir dönem gündemde olan günlük kiralık daireler yeniden hortladı. Bu kez günlük kiralık dairenin yanı sıra saatlik kiralık daireler de ortaya çıktı. İstanbul başta olmak üzere; Ankara, Diyarbakır, Kütahya gibi birçok ilde saatlik kiralama yapılıyor. Birkaç saat kiralamanın bedeli 40 liradan başlıyor.
14.10.2018 Magazin
Karamürsel'de Hüseyin Gümüşalan, başpehlivan oldu
Karamürsel'de Hüseyin Gümüşalan, başpehlivan oldu Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde bu yıl 37'ncisi düzenlenen Geleneksel Karamürsel Yağlı Pehlivan Güreşleri yapıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sapanca'da ilginç eylem
Sapanca'da ilginç eylem - İSTANBUL’dan bir çok kişinin hafta sonunu geçirmek için akın ettiği, son dönemde Arap yatırımcıların da keşfettiği Sapanca İlçesi’nde esnaf, "Kocaeli’ne bağlanmak istiyoruz" diye kampanya başlattı...
24.07.2015 Yaşam
‘Çebi’nin en iyi bildiği iş: Alacaklıyı kovmak'
‘Çebi’nin en iyi bildiği iş: Alacaklıyı kovmak' Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Levent Erdoğan yaşananlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.04.2015 Beşiktaş
Levent Erdoğan'dan ağır eleştiri
Levent Erdoğan'dan ağır eleştiri Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Üyesi ve eski asbaşkanı Levent Erdoğan, siyah-beyazlı kulübe ağır eleştirilerde bulundu.
17.08.2014 Beşiktaş
'Sadece amigoluk yapıyor...'
'Sadece amigoluk yapıyor...' Beşiktaş Kulübü Eski Yöneticisi Levent Erdoğan, Beşiktaş’ın yönetim ve teknik heyete sert eleştirilerde bulundu.
5.05.2014 Futbol
SPK'dan 108 kişiye borsa yasağı
SPK'dan 108 kişiye borsa yasağı Sermaye Piyasası Kurulu, 108 kişi hakkında 2 yıl süreyle borsalarda geçici işlem yapma yasağı getirilmesine karar verdi.
23.04.2014 Ekonomi
Beşiktaş yönetimine sert tepki
Beşiktaş yönetimine sert tepki Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Üyesi ve eski Asbaşkanı Levent Erdoğan, Galatasaray yenilgisi nedeniyle Kamerunlu futbolcu Dany Nounkeu ve siyah-beyazlı yönetime tepki gösterdi.
23.02.2014 Futbol
Erdoğan: 'Yıldırım'ın cezası ertelenebilir'
Erdoğan: 'Yıldırım'ın cezası ertelenebilir' Beşiktaş'ın eski hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi ve asbaşkanı Levent Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın hapis cezasının infazının 4 ay ya da gerekli koşullar oluşursa daha fazla süreyle ertelenebileceğini söyledi.
23.01.2014 Futbol
‘Bir kahvelik vize’
‘Bir kahvelik vize’ Ulusoy Yunanistan ile görüştüklerini söyledi
29.09.2021 Gündem
'Orman hiçbir şey yapmadı'
'Orman hiçbir şey yapmadı' “Hiçbir sportif başarısı olmayan Beşiktaş’tan bahsediyoruz. Kongre üyesi arkadaşlar seçimde iyi düşünsünler.”
9.06.2013 Futbol
İnönü'de imzalar atıldı!
İnönü'de imzalar atıldı! Beşiktaş Kulübü ile stadın yıkım ve hafriyat ihalelerini kazanan firmalar arasında sözleşme imzalandı
28.05.2013 Futbol
Orman’a Aybaba tepkisi!
Orman’a Aybaba tepkisi! Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan, teknik direktör Samet Aybaba ile gelecek sezon için devam edilmemesi kararına tepki gösterdi.
21.05.2013 Futbol
Beşiktaş'ta bir ayrılık daha
Beşiktaş'ta bir ayrılık daha Bugün itibarıyla başkan Fikret Orman dışında aday çıkmazken, Siyah Beyazlı kulübün mevcut yönetimden ayrılıklar devam ediyor.
13.05.2013 Futbol
'Toplantı daha sakin olabilirdi'
'Toplantı daha sakin olabilirdi' Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, gerçekleştirilen tüzük değişikliği toplantısıyla yeni anayasalarını yaptıklarını söyledi.
6.05.2013 Futbol
Kongrede gergin anlar
Kongrede gergin anlar BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde gerçekleştirilen tüzük değişikliği kongresinde gergin anlar yaşandı.
5.05.2013 Futbol
Levent Erdoğan bombaladı!
Levent Erdoğan bombaladı! Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, dün yaptığı basın toplantısında istifasını isteyen kulüp başkanı Fikret Orman’ı sert bir şekilde eleştirdi.
1.05.2013 Futbol
Fikret Orman bombaladı!
Fikret Orman bombaladı! Başkan Fikret Orman İnönü Stadyumu'nda yaşanan olayları değerlendirdi.
30.04.2013 Futbol
"Başkan kendisi istifa ederse hayırlı olur"
"Başkan kendisi istifa ederse hayırlı olur" Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan, kendisinden istifa etmesini isteyen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’a yanıt verdi.
30.04.2013 Futbol
Toplantı sonrası açıklama geldi
Toplantı sonrası açıklama geldi Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarına açıklamada bulundu.
29.04.2013 Futbol
Beşiktaş'ta yönetim değişiyor
Beşiktaş'ta yönetim değişiyor Beşiktaş'ta 5 Mayıs tarihinde gerçekleşecek Tüzük Tadil Kongresi'nin ardından Haziran ayında yapılaması öngörülen olağan seçimli genel kurulda başkan Fikret Orman yeniden aday olacak.
26.04.2013 Futbol
Levent Erdoğan yalanladı!
Levent Erdoğan yalanladı! Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan yazılı bir açıklamada bulundu.
26.04.2013 Futbol
'Çok iyi bir sezon geçiriyoruz'
'Çok iyi bir sezon geçiriyoruz' “4 yıllık mukavelem var, çalışıyorum. Sezon biter, yönetimle oturup, neyi doğru, neyi yanlış yaptık konuşuruz. Beşiktaş bir şeyleri toparlama sezonunu çok iyi geçiriyor. Avrupa’da mücadele etme şansımız yüksek.”
17.04.2013 Futbol
Yönetimden Aybaba’ya destek!
Yönetimden Aybaba’ya destek! Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan, futbol takımlarının teknik direktörü Samet Aybaba’ya sahip çıktı.
17.04.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Levent Erdoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki levent erdoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.