Gazete Vatan Logo
Futbol 'Sadece amigoluk yapıyor...'

'Sadece amigoluk yapıyor...'

Beşiktaş Kulübü Eski Yöneticisi Levent Erdoğan, Beşiktaş’ın yönetim ve teknik heyete sert eleştirilerde bulundu.

'Sadece amigoluk yapıyor...'

Haber1903'e açıklamalarda bulunan Levent Erdoğan; “Galatasaray’ın Trabzonspor ile zorlu maçı var. Elazığspor’un kaderi ise bizle oynayacağı maça bağlı. Elazığspor ve Trabzonspor maçlarını kazanmak isteyecektir. Bizi zorlu günlerin beklediği tartışmasız. Ama biz her seferinde bonkörlük yaparak fırsatları Galatasaray’a sunduk.

Dişimizi sıksaydık, gece hayatına dikkat etseydik ve yönetim, teknik direktör ile sportif direktör futbolcularla ilgilenmiş olsaydı fırsatları kullanmış olurduk. Fenerbahçe’nin puan kaybetmeleri de dikkate alındığında şampiyonluk bile ihtimaldi” dedi.

BILIC, SAHA KENARINDA AMİGOLUKTAN…

Teknik direktör Bilic’i eleştiren Erdoğan; “Bilic, iyi niyetli ve beyefendi bir arkadaş ama saha kenarında amigoluktan fazla bir şey yaptığı söylenemez. Heyecan vermeye çalışıyor.

Biraz daha teknik yönden başarılı olsa herhalde daha faydalı olur. Ayrıca herkes sportif direktörlük makamına karışıyor. Sportif direktörün de ne iş yaptığı soru işareti oluyor. Bu da kötü gidişin sebeplerinden bir tanesi” dedi.

ADETA ALDATILIYORLAR

Siyah beyazlı taraftarların yönetime tepki göstermesine değinen Levent Erdoğan; “Yönetime bu şekilde olan tepkileri hoş karşılamıyorsam da taraftarın da yanlış şeylere haklı olarak tahammülü olmuyor. Adeta aldatılıyorlar. Gerçekleri söylemekten neden çekiniyorlar. Ağustos’ta stadın açılacağı konuşuluyor. Bu henüz belli değil.

Başkanın sporcuları ve takımıyla ilgilenirken Fenerbahçe’nin sorunlarıyla ilgilenmesi de taraftarı çileden çıkaran hususlardan oldu. Ancak taraftarlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde zor günlerde yönetimin hatalarına rağmen destek vermelerini tavsiye diyorum. İyi günlerde başka bir şekilde haklarını savunmalarını doğru olacağını düşünüyorum” dedi.

KOMİTENİN İÇİNDE BULUNMAM

Başkan Fikret Orman’ın Divan Kurulu Toplantısı’nda yeni tüzük çalışmasında Beşiktaşlı tüm hukukçuları davet etmesi ile ilgili Erdoğan; “Böyle herkesin fikrine başvurulması güzel bir şey. Çünkü böyle daha faydalı bir tüzük olur. Faydalı bir tüzüğün hazırlanması lazım. Tüzükler, kulüplerin anayasasıdır.

Bana ve arkadaşlara sordular. Ama ben komitenin içinde bulunmam. Arkadaşlardan yapılan tüzükle ilgili belgeleri rica edeceğim. Onları verdikleri takdirde arkadaşlarla birlikte tüzük üzerindeki çalışmamızı rapor halinde sunmayı düşünüyorum “ diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı