Slaven Bilic

Slaven Bilic

Son dakika Slaven Bilic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Slaven Bilic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Slaven Bilic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Slaven Bilic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan slaven bilic gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.772 slaven bilic haberi bulunmuştur. Tüm slaven bilic haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör belli oldu
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör belli oldu Beşiktaş performansından memnun olmadığı Fernando Santos'un yerine gelebilecek 2 adayı belirledi.
6.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay sonrası hoca adayları ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay sonrası hoca adayları ortaya çıktı Süper Lig'de Alanyaspor'a 3-1 kaybeden Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollar ayrıldı. Çalımbay'ın ayrılığı sonrası siyah-beyazlı takımdaki 8 hoca adayı belli oldu.
22.12.2023 Beşiktaş
Ali Koç Slaven Bilic'in prensini Fenerbahçe'ye getiriyor! Bedavaya teklif ettiler
Ali Koç Slaven Bilic'in prensini Fenerbahçe'ye getiriyor! Bedavaya teklif ettiler Ryan Kent transferini bitiren, Edin Dzeko için son detayları görüşen Fenerbahçe yönetimine menajerler aracılığıyla ilginç bir teklif yapıldı. Tottenham'la 1 yıllık sözleşmesi devam etmesine rağmen 34 yaşındaki Hırvat yıldızı bedavaya Sarı Lacivertli kulübe getirmeyi düşünen menajerlerin Ali Koç'tan yanıt beklediği bildirilirken, bu transferin en çok Ryan Kent'i yakından etkileyeceği kaydedildi.
21.06.2023 Fenerbahçe
Masuaku'dan sonra West Ham'dan Beşiktaş'a bir yıldız daha
Masuaku'dan sonra West Ham'dan Beşiktaş'a bir yıldız daha 10 numara arayışlarına devam eden Beşiktaş, daha önce Masuaku'yla birlikte West Ham forması giyen Arjantinli orta saha Manuel Lanzini ile görüşmelere başladı.
12.06.2023 Beşiktaş
Galatasaray'da Muslera dönemi sona mı eriyor? Yeni kaleci bile belli oldu
Galatasaray'da Muslera dönemi sona mı eriyor? Yeni kaleci bile belli oldu Sezon sonunda Okan Kocuk'la yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, Fernando Muslera'nın alternatifini buldu. İlk olarak 2014-15 sezonunda Slaven Bilic'le A takıma çıkan ve tam 10 maçta Beşiktaş'ın kalesini koruyan tecrübeli futbolcuyla prensip anlaşmasına varan Okan Buruk, oyuncunun kulübüyle olan sözleşme probleminin çözülmesini beklerken, Sarı Kırmızılı yönetimin gelişmeleri anbean takip ettiği belirtildi.
30.05.2023 Galatasaray
Ertuğrul Doğan görüşme yaptığı 2 teknik adamı açıkladı
Ertuğrul Doğan görüşme yaptığı 2 teknik adamı açıkladı Yeni teknik direktör arayışlarına devam eden Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan masaya oturduğu iki hocayı duyurdu.
12.04.2023 Trabzonspor
Beşiktaş'ta yardımcı hocaydı şimdi Almanya'ya damga vuruyor
Beşiktaş'ta yardımcı hocaydı şimdi Almanya'ya damga vuruyor Bir dönem Beşiktaş'ta Slaven Bilic'in yardımcılığını yapan Edin Terzic'in başarısı Almanya'da ayakta alkışlanıyor.
5.03.2023 Almanya
Bilic, Montella'nın prensini kaptı! Adana Demirspor'da ayrılık
Bilic, Montella'nın prensini kaptı! Adana Demirspor'da ayrılık Adana Demirspor'da forma giyen tecrübeli forvet Britt Assombalonga, Slaven Bilic'in çalıştırdığı Watford'la anlaşmaya vardı.
29.01.2023 Adana DemirSpor
Galatasaray'da 'Yeni Onyekuru' etkisi yaratacak! Okan Buruk Bilic'in prensinin peşine düştü
Galatasaray'da 'Yeni Onyekuru' etkisi yaratacak! Okan Buruk Bilic'in prensinin peşine düştü Seferovic'ten henüz beklenen verimi alamayan Gomis'in ise yaşını göz önünde bulunduran Galatasaray her ne kadar İcardi ile masaya otursa da Okan Buruk'un 'B' planını hazırladığı, genç teknik adamın 32 yaşındaki golcünün peşine düştüğü öğrenildi. Slaven Bilic'in West Ham'ı çalıştırdığı dönemde kariyerinde ilk kez Premier Lig deneyimi yaşayan Jamaika asıllı kanat forvetin 'Onyekuru' etkisi yaratacağı belirtilirken, Erden Timur'un İngilizlere görüşmelere başladığı bildirildi.
31.08.2022 Galatasaray
Trabzonspor, Başakşehir derken Oğuzhan'ın yeni adresi belli oldu
Trabzonspor, Başakşehir derken Oğuzhan'ın yeni adresi belli oldu Beşiktaş'la sözleşmesi sona erdikten sonra Trabzonspor ve Başakşehir'le görüşen tecrübeli futbolcu Oğuzhan Özyakup Groningen ile anlaşmaya vardı.
30.08.2022 Beşiktaş
Galatasaray'da ortalık yıkıldı! Okan Buruk dediler Slaven Bilic çıktı
Galatasaray'da ortalık yıkıldı! Okan Buruk dediler Slaven Bilic çıktı Göreve gelir gelmez Domenec Torrent'le masaya oturan ve İspanyol teknik adamla yolları ayırmaya çalışan Dursun Özbek'in Cenk Ergün'e talimat verdiği, tecrübeli Sportif Direktörün tam 9 antrenörle masaya oturduğu ortaya çıktı. İşte Okan Buruk'la prensip anlaşmasına varılmadan önce Galatasaray'ın dirsek temasında bulunduğu o isimler...
21.06.2022 Galatasaray
'Sen sahtekar değilsin dedim ve...' Bilic resmen Fenerbahçe'yi duyurdu
'Sen sahtekar değilsin dedim ve...' Bilic resmen Fenerbahçe'yi duyurdu Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic The Athletic'e yaptığı açıklamalarla Türkiye'de olay yarattı. Hırvat çalıştırıcı Ali Koç'la olan görüşmesini anlatırken, 53 yaşındaki antrenörün 'bir sonraki adresim Türkiye olabilir' sözleri ise büyük dikkat çekti.
30.03.2022 Fenerbahçe
Resmen açıklandı! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu!
Resmen açıklandı! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! Vitor Pereira ile yolların ayrılmasından sonra Daum, Löw, Jorge Jesus, Slaven Bilic gibi tecrübeli teknik adamlarla görüşen Fenerbahçe İsmail Kartal ile anlaşmaya vardı.
12.01.2022 Fenerbahçe
Tam Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü artık belli oldu derken Ali Koç'a büyük şok! Ailesi Türkiye'ye sıcak bakmıyor
Tam Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü artık belli oldu derken Ali Koç'a büyük şok! Ailesi Türkiye'ye sıcak bakmıyor Jorge Jesus, Joachim Löw, Slaven Bilic gibi tecrübeli teknik adamlarla ilgilenen Ali Koç'a şok bir haber geldi. 67 yaşındaki çalıştırıcının ailevi sebeplerinden dolayı Türkiye'ye sıcak bakmadığı belirtildi.
12.01.2022 Fenerbahçe
Serhat Akın paylaştı Fenerbahçeliler ayağa kalktı! Yeni hoca...
Serhat Akın paylaştı Fenerbahçeliler ayağa kalktı! Yeni hoca... Fenerbahçe'nin eski golcülerinden Serhat Akın'ın yeni teknik direktör konusunda yaptığı sosyal medya paylaşımı sarı lacivertli camiayı bir hayli heyecanlandırdı.
9.01.2022 Fenerbahçe
Ve Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! Ali Koç'tan 61 yaşındaki hocaya 2,5 yıllık sözleşme 4,5 milyon euro maaş
Ve Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! Ali Koç'tan 61 yaşındaki hocaya 2,5 yıllık sözleşme 4,5 milyon euro maaş Slaven Bilic, İsmail Kartal, Jorge Jesus, Alex de Souza gibi teknik direktörleri gündemine alan Ali Koç'un anlaştığı isim belli oldu. Başkan Koç 61 yaşındaki hocaya 2,5 yıllık sözleşme 4,5 milyon euro maaş verecek.
5.01.2022 Fenerbahçe
Bir türlü yeni teknik direktörü bulamadı! Ali Koç'a şok 'Fenerbahçe'yi düşünmüyorum'
Bir türlü yeni teknik direktörü bulamadı! Ali Koç'a şok 'Fenerbahçe'yi düşünmüyorum' Slaven Bilic, Löw, Daum, İsmail Kartal, Alex de Souza gibi teknik direktörlerle ilgilenen Ali Koç'u reddeden hoca belli oldu. Ünlü antrenörün Fenerbahçe'nin teklifini elinin tersiyle ittiği öğrenildi.
5.01.2022 Fenerbahçe
Ali Koç'u şok eden maaş talebi! Fenerbahçe yeni teknik direktörünü buldu derken...
Ali Koç'u şok eden maaş talebi! Fenerbahçe yeni teknik direktörünü buldu derken... Vitor Pereira ile yolların ayrılmasından sonra Slaven Bilic, Joge Jesus, İsmail Kartal, Joachim Löw ve Daum gibi isimleri masaya yatıran Ali Koç'a tecrübeli teknik direktörden şok bir maaş talebi geldi. İşte Fenerbahçe cephesinde yaşanan son dakika gelişmesi...
2.01.2022 Fenerbahçe
Ali Koç 'Galatasaraylı hoca istemiyoruz' tepkisinden korktuğu için... Fenerbahçe yeni teknik direktörünü buldu ama...
Ali Koç 'Galatasaraylı hoca istemiyoruz' tepkisinden korktuğu için... Fenerbahçe yeni teknik direktörünü buldu ama... Slaven Bilic, Joge Jesus, Joachim Löw, Daum, İsmail Kartal gibi isimleri gündemine almasına rağmen yeni teknik direktör konusunda henüz somut bir adım atamayan Ali Koç'un 6 aylık hoca formülünü bulduğu fakat camiadan gelecek tepkilerden çekindiği öğrenildi.
1.01.2022 Fenerbahçe
Günün en bomba iddiası! Fenerbahçe'ye 6 aylık teknik direktör geliyor yanında bir de kanat forvet getiriyor
Günün en bomba iddiası! Fenerbahçe'ye 6 aylık teknik direktör geliyor yanında bir de kanat forvet getiriyor Slaven Bilic'le anlaştığı iddia edilen Fenerbahçe hakkında bambaşka bir iddia ortaya atıldı. Ali Koç'un 6 aylık bir teknik direktör bulduğu, hatta bu teknik adamın gelirken yanında bir de kanat forvet getireceği belirtildi. İşte son dakika gelişmesi...
28.12.2021 Fenerbahçe
Bilic'ten flaş Fenerbahçe açıklaması! "Ben bir profesyonelim"
Bilic'ten flaş Fenerbahçe açıklaması! "Ben bir profesyonelim" Adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Slaven Bilic Çin basınına flaş bir açıklamada bulundu.
27.12.2021 Fenerbahçe
Son dakika gelişmesi! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! Ali Koç Freiburg'a gidiyor
Son dakika gelişmesi! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! Ali Koç Freiburg'a gidiyor Slaven Bilic, Sergen Yalçın, Alex de Souza, İsmail Kartal gibi isimlerle dirsek teması halinde olan Ali Koç'un yeni teknik direktörle görüşmek için Almanya'ya gideceği öğrenildi. Koç'un tecrübeli hocayla Freiburg'da kritik zirve gerçekleştireceği belirtildi.
24.12.2021 Fenerbahçe
Önce Şenol Güneş ardından Bilic bombası! 2.9 milyon euro'ya anlaşmaya varıldı
Önce Şenol Güneş ardından Bilic bombası! 2.9 milyon euro'ya anlaşmaya varıldı Vitor Pereira ile yolların ayrılmasından sonra birçok teknik adamı masaya yatıran Fenerbahçe hakkında önce Şenol Güne, ardından Slaven Bilic iddiası ortaya atıldı. Ali Koç'un tecrübeli teknik adama yıllık 2.9 milyon euro ödeyeceği belirtilirken, Samandıra'da sıcak saatlerin yaşandığı aktarıldı.
21.12.2021 Fenerbahçe
Futbolcular istedi Ahmet Nur Çebi maceraya gerek yok dedi! İşte Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü
Futbolcular istedi Ahmet Nur Çebi maceraya gerek yok dedi! İşte Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Slaven Bilic, Şenol Güneş, Farke, Rıza Çalımbay, Bruno Pinheiro gibi isimlerle ilgilenen Beşiktaş'ta yeni teknik direktör belli oldu. İşte siyah beyazlı kulüpte son dakika gelişmeleri...
21.12.2021 Beşiktaş
SON DAKİKA! Derbi öncesi Vitor Pereira ile ipler koptu Ali Koç'un yeni teknik direktörü belli oldu! Hamit Altıntop'un...
SON DAKİKA! Derbi öncesi Vitor Pereira ile ipler koptu Ali Koç'un yeni teknik direktörü belli oldu! Hamit Altıntop'un... Gaziantep FK mağlubiyetinden sonra Vitor Pereira'dan artık vazgeçen ve yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Ali Koç'un kafasındaki ismin ortaya çıktığı öğrenildi. Farioli, Slaven Bilic gibi isimleri veto eden Koç'un sürpriz bir antrenörü gündemine aldığı bildirildi.
17.12.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Slaven Bilic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki slaven bilic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.