Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Ertuğrul Doğan görüşme yaptığı 2 teknik adamı açıkladı

Ertuğrul Doğan görüşme yaptığı 2 teknik adamı açıkladı

Yeni teknik direktör arayışlarına devam eden Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan masaya oturduğu iki hocayı duyurdu.

Ertuğrul Doğan görüşme yaptığı 2 teknik adamı açıkladı

Trabzonspor'da bir numaralı gündem maddesi teknik direktör oldu. Bordo-mavililerde Abdullah Avcı'nın ayrılığı sonrası yerine gelen Orhan Ak'ın da görevden ayrılmasının ardından teknik direktörlük için Beşiktaş'la şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın ve Slaven Bilic'in isimleri geçmişti.

Trabzonspor'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan, A Spor'da katıldığı canlı yayında konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Doğan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bir sürü sponsorluk görüşmeleri yaptık. Stadyum için görüşüyoruz. Stadyum sponsorluğunu 3 ya da 5 yıllık vermek istiyoruz. Yenilikler katmak istiyoruz. Bunların hepsinin takipçisi olacağız. Yeni gelir kapıları da açmaya çalışacağız. Buradan gelen bütçeleri de borçlar için kullanacağız. Şu anki borç yönetilebilir değil. Bunu yönetilebilir hale getirmeye talibiz."

'BAŞARI İÇİN NE GEREKİYORSA O YAPILACAK'

"Hocamız belli olmamasına rağmen şu anda görüşmeler yaptığımız isimler var. Son noktaya getirmedik ama belli noktaya getirdik. Çünkü yeni gelecek hocamızın görüşünü alacağız. Bonservisi olmayan futbolculara bakıyoruz. Yıldız oyuncu da alacağız, Trabzonspor küçülüyor diye bir şey yok. Başarı için ne gerekiyorsa o yapılacak."

Haberin Devamı

'CİDDİ PARALAR TALEP ETTİLER'

"Çeşitli antrenörlerle görüşmeler yaptık. Kimi hocamız, bu pozisyonda Trabzonspor'da görev yapmak istemediğini belirtti. Bu durumda elini taşın altına sokmayan biriyle de benim uzun süreli çalışmam söz konusu olamaz. Kimileri de inanılmaz ciddi paralar talep etti."

SERGEN YALÇIN VE BILIC'İ DUYURDU

"Sergen Yalçın ile görüştük. Şu an takım çalışmak istemediğini söyledi bize. Bilic ile menajerler aracılığıyla bir görüşmemiz oldu. Şu aşamada ilerleme kaydettiğimiz isimler var."

 Gazete Vatan

" rel="box">Gazete Vatan