Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Masuaku'dan sonra West Ham'dan Beşiktaş'a bir yıldız daha

Masuaku'dan sonra West Ham'dan Beşiktaş'a bir yıldız daha

10 numara arayışlarına devam eden Beşiktaş, daha önce Masuaku'yla birlikte West Ham forması giyen Arjantinli orta saha Manuel Lanzini ile görüşmelere başladı.

Masuaku'dan sonra West Ham'dan Beşiktaş'a bir yıldız daha

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, gelecek sezon transfer planlamaları için düğmeye bastı. Siyah-beyazlı ekip, orta saha pozisyonu için için Arjantinli yıldızı takibe aldığı öğrenildi.

ATIBA VEDA ETTİ

Beşiktaş'ın 10 yıldır forması giyen Atiba Hutchinson, Süper Lig'in son haftasında oynanan Konyaspor müsabakası ile siyah-beyazlı takıma veda etti.

'6 TRANSFER YAPABİLİRİZ'

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlediği basın toplantısında, "Minimum 3 çok iyi oyuncuyla takviye yapacağız. Gidenlere bağlı olarak bu sayı 4-5-6 olabilir. 3 transfer kesin olacak" dedi.

MULEKA İÇİN TEKLİF BEKLENİYOR

Beşiktaş kurmayları, Muleka’yı elinden çıkarma kararı aldı. Mısır Ligi ekiplerinden talipleri bulunan Muleka için Beşiktaş, 6 milyon Euro talep ediyor. Mısır Ligi’nden son olarak 4 milyon Euro seviyesinde teklif gelmişti.

ROMAİN SAİSS’E TEPKİ VAR

Beşiktaş’ta topuğundaki sakatlık nedeniyle son 2 maçta forma giymeyen ve yaklaşık 20 gündür antrenmanlara da çıkmayan Romain Saiss, Fas Milli Takımı’nda antrenmanlara başladı. Fas Milli Takımı’nın resmi hesabı, idmanda Saiss ve Hakim Ziyech’in olduğu fotoğrafı paylaşırken bu durum Beşiktaşlı taraftarların büyük tepkisini çekti.

Haberin Devamı

LANZINI LİSTEYE ALINDI

TRT Spor'un haberine göre Beşiktaş, bir dönem kadrosuna katmak istediği ancak Premier Lig ekibi West Ham United'a kaptırdığı Manuel Lanzini'ye tekrar talip oldu. Sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek olan Arjantinli yıldıza siyah-beyazlı ekibin yakın temasta olduğu kayda geçti.

SLAVEN BILIC İSTEMİŞTİ

Lanzini, Slaven Bilic'in Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde Hırvat hocanın özel olarak istediği bir isimdi. O dönem Beşiktaş, Lanzini'yi transfer edememişti.

Bilic, daha sonra West Ham'ın başına geçtiğinde çok istediği Arjantinli ile çalışma fırsatı bulmuştu.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

West Ham United forması giyen Manuel Lanzini, bu sezon toplam 23 resmi maça çıktı. Arjantinli futbolcu söz konusu maçlarda 3 kez rakip fileleri sarsmayı başardı ve bunun yanında takım arkadaşlarına 1 kez gol pası verdi. Lanzini'nin piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Masuakudan sonra West Hamdan Beşiktaşa bir yıldız daha