Gazete Vatan Logo
Beşiktaş ‘Çebi’nin en iyi bildiği iş: Alacaklıyı kovmak'

‘Çebi’nin en iyi bildiği iş: Alacaklıyı kovmak'

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Levent Erdoğan yaşananlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

‘Çebi’nin en iyi bildiği iş: Alacaklıyı kovmak'

BEŞİKTAŞ, Aktif Reklam avukatlarıyla hukuk mücadelesini sürdürürken, Fikret Orman’ın ilk döneminde hukuk işlerinden sorumlu yönetici olan Levent Erdoğan yaşananlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Görev yaptığı dönemde yapılan kritik anlaşmalar konusunda fikrinin alınmadığını, anlaşmaların kendisine gösterilmediğini belirten Erdoğan şu değerlendirmeyi yaptı:

“SULH protokolü yapılırken de asla danışmadılar. Oysa benim işim bu, esas branşım bu. Ancak öyle yanlış işler yaptılar ki benim ‘hayır’ diyeceğimi bildikleri için göstermediler. Mahkemeden Beşiktaş aleyhine 8.8 milyon dolar ödeme kararı çıktığında ben Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi’ye temyize gitmelerini söyledim. Ancak kaale alınmadı. O dönemde alacaklılarla ilgilenen 2. başkan Ahmet Nur Çebi’ydi. Kendisinin en iyi bildiği iş zaten alacaklıyı kovmaktır.”

Sarı’nın e-mail’i ortalığı karıştırdı

BEŞİKTAŞ CEO’su Gökhan Sarı’nın Hukuk Müşavirliği’ne Fikret Orman adına attığı e-mail gerginlik yarattı. Avukatlara, “Başta Müsemma Beyazadam’a” diyerek teşekkür edilen e-mail’e sert yanıt veren kulübün diğer avukatı Kayhan Turan’ın istifa kararı aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı