Lavin

Lavin

Son dakika lavin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lavin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lavin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lavin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lavin gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 lavin haberi bulunmuştur. Tüm lavin haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzlanda'da yanardağ paniği! Meteoroloji Ofisi: Lavlar denize ulaşırsa hayati tehlike arz edecektir
İzlanda'da yanardağ paniği! Meteoroloji Ofisi: Lavlar denize ulaşırsa hayati tehlike arz edecektir İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağının Sundhnukagigar kraterinde meydana gelen patlama sonucu başlayan lav akışının yavaşladığını, denize ulaşma ihtimali görmediklerini duyurdu.
18.03.2024 Dünya
İzlanda’da lav Grindavik kentine yaklaşıyor
İzlanda’da lav Grindavik kentine yaklaşıyor İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağının Sundhnukagigar kraterinde meydana gelen patlama sonucu ortaya çıkan lavın Grindavik kentine yaklaştığını duyurdu. Ofis, püskürmenin hala sürdüğünü ancak lavın akış hızının yavaşlamaya başladığını belirtti.
17.03.2024 Dünya
Mahsun Kırmızıgül ve Gülşah Saraçoğlu birlikte mi? Açıklama geldi
Mahsun Kırmızıgül ve Gülşah Saraçoğlu birlikte mi? Açıklama geldi Avukat Ece Binay ile altı yıllık evliliği biten şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül (54), birçok ünlü ismin sahne kıyafetlerini tasarlayan ve moda yarışmalarında jüri üyeliği yapan Gülşah Saraçoğlu (41) ile aşk yaşadığı yönünde magazin gündemine gelen iddialara menajeri aracılığıyla yanıt verdi.
17.05.2023 Magazin
Kıbrıs'ta gözyaşları sel oldu! 'Hepiniz birer şampiyonsunuz'
Kıbrıs'ta gözyaşları sel oldu! 'Hepiniz birer şampiyonsunuz' Turnuva için Adıyaman’a gelen KKTC’nin Gazi Mağusa Türk Maarif Koleji’nin kız ve erkek voleybolcularının tamamı deprem sonrası enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi. 3 Şubat’ta gelip İsias Hotel’e yerleşen 39 kişilik kafilede, 12-14 yaşlarında 25 sporcu, 9 veli, 1 öğretmen, 2 müdür muavini ve 2 antrenör bulunuyordu. 6 Şubat sabahı 04.17’de meydana gelen 7.7 şiddetindeki depremden sadece 4 veli ile 1 müdür yardımcısı kurtulabildi. Depremde yıkılan binadan şans eseri çıkan ancak 13 yaşındaki oğlu Aras’ı kaybeden Murat Aktuğralı, “Her şey 15-20 saniyede bitti. Otel adeta ortadan kırıldı ve olduğu yere çöktü. Yıkılış şekline göre bizim odalar daha az hasar gördü ve çıkma şansımız oldu” dedi.
12.02.2023 Diğer Sporlar
Mahsun Kırmızıgül'ün tek celsede boşandığı Ece Binay sessizliğini bozdu!
Mahsun Kırmızıgül'ün tek celsede boşandığı Ece Binay sessizliğini bozdu! Mahsun Kırmızıgül ile 6 yıllık birlikteliğini geçtiğimiz günlerde sonlandıran Ece Binay ayrılığın ardından ilk kez konuştu. Binay, kızı Lavin ile uzun süredir Amerika’da yaşadığı ve evliliğin bu yüzden bittiği iddiasına yanıt verdi.
13.04.2022 Magazin
Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay boşanıyor
Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay boşanıyor Genç bir kadınla samimi görüntüleri ortaya çıkan Mahsun Kırmızıgül, sessizliğini korurken avukat eşi Ece Binay’dan hamle geldi! Binay, önce eşinin soyadını sosyal medya hesabından sildi, ardından da boşanma davası açtı.
1.04.2022 Magazin
Mahsun Kırmızıgül eşi Ece Binay'ı aldattı mı? Sosyal medya bu görüntülerle çalkalanıyor...
Mahsun Kırmızıgül eşi Ece Binay'ı aldattı mı? Sosyal medya bu görüntülerle çalkalanıyor... Mahsun Kırmızıgül hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. 2016 yılında avukat Ece Binay ile evlenen ünlü türkücünün eşini aldattığı iddia edildi.
16.03.2022 Magazin
Alişan ile Mahsun Kırmızıgül arasındaki küslük bitti!
Alişan ile Mahsun Kırmızıgül arasındaki küslük bitti! Bir dönem çok yakın iki dost olan Alişan ve Mahsun Kırmızıgül'ün arkadaşlıkları bozulmuş ve yıllarca küs kalmışlardı. Yaşadıkları zor günler Alişan ve Kırmızıgül'ü yeniden bir araya getirdi.
25.08.2021 Magazin
Mahsun Kırmızıgül ve kızı Lavin koronavirüse yakalandı
Mahsun Kırmızıgül ve kızı Lavin koronavirüse yakalandı Koronavirüse yakalanan ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül ve kızı Lavin karantinaya alındı.
22.08.2021 Magazin
Merapi Yanardağı'nda art arda 22 patlama!
Merapi Yanardağı'nda art arda 22 patlama! Endonezya'da Merapi Yanardağı'nda son 6 saatte 22 patlama oldu. Ülkede yetkililer 'turuncu' alarm uyarısını yineledi.
27.01.2021 Dünya
Şili vatandaşı, kapı koluna boynundan iple asılı halde bulundu!
Şili vatandaşı, kapı koluna boynundan iple asılı halde bulundu! Antalya'nın Gazipaşa ilçesindeki arkadaşını ziyarete gelen Şili vatandaşı Lavin Yarur Bastian’ın (30), kaldığı evde kapı koluna boynundan asılı cesedi bulundu.
8.01.2021 Gündem
Değişimi 22 bin yıl sürmüş
Değişimi 22 bin yıl sürmüş Dünyanın kutup bölgelerinde eski zamanlarda meydana gelen son manyetik alan yer değişiminin 22 bin yıl sürdüğü bildirildi.
9.08.2019 Bilim ve Teknoloji
"Beni hayata sen bağladın"
"Beni hayata sen bağladın" Oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün kızı Lavin, 3 yaşına bastı. Kırmızıgül, kızının yeni yaşını Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla kutladı.
30.04.2019 Magazin
"Sanki dünyaya yeniden geldim"
"Sanki dünyaya yeniden geldim" Müzik dünyasının efsane isimlerinden Edip Akbayram, kızı Türkü ile birlikte röportaj verdi.
12.03.2019 Magazin
Kıyamet gibi! Herkes şokta
Kıyamet gibi! Herkes şokta Latin Amerika ülkelerinden Guatemala'da Fuego Yanardağı'nın patlaması sonucu 25 kişi hayatını kaybederken, yetkililer yüzlerce kişinin de yaralandığını duyurdu.
4.06.2018 Dünya
Guatemala’da yanardağ patlaması: 25 ölü, yüzlerce yaralı
Guatemala’da yanardağ patlaması: 25 ölü, yüzlerce yaralı Latin Amerika ülkelerinden Guatemala'da Fuego Yanardağı'nın patlaması sonucu 25 kişi hayatını kaybederken, yetkililer yüzlerce kişinin de yaralandığını duyurdu.
4.06.2018 Dünya
Hawaii'de lavlar 87 evi kül etti
Hawaii'de lavlar 87 evi kül etti ABD'nin Hawaii eyaletinde Kilauea Yanardağı'ndan püsküren lavlar 87 evi yok etti.
2.06.2018 Dünya
Hawaii'de korkunç olay! Bin 700 kişi tahliye edildi
Hawaii'de korkunç olay! Bin 700 kişi tahliye edildi ABD'nin Hawaii eyaletinde geçen hafta faaliyete geçen Kilauea Yanardağı'ndan püsküren lav, taş ve zehirli gaz nedeniyle bölgeden bin 700'den fazla kişinin tahliye edildiği bildirildi.
7.05.2018 Dünya
Mahsun baba
Mahsun baba Mahsun Kırmızıgül kızı Lavin ile önceki gün Atatürk Havalimanı’nda objektiflere yansıdı.
16.12.2017 Magazin
Mahsun acilde
Mahsun acilde Mahsun Kırmızgül’ün 18 aylık kızı Lavin önceki akşam rahatsızlandı.
23.11.2017 Magazin
Lavin ile  bayram gezmesi
Lavin ile bayram gezmesi Mahsun Kırımızıgül, önceki gün eşi Ece Binay ve kızları Lavin’le Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
3.09.2017 Magazin
Bir sevgilim var ömre bedel!
Bir sevgilim var ömre bedel! Mahsun Kırmızıgül, 1.5 yaşındaki kızı Lavin ile fotoğrafını “Bir sevgilim var ömre bedel” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.
13.07.2017 Magazin
Mahsun’un aile tatili
Mahsun’un aile tatili Mahsun Kırmızıgül, eşi Ece Binay ve kızı Lavin’le Bodrum’da tatile çıktı.
25.06.2017 Magazin
Babasının kopyası
Babasının kopyası Mahsun Kırmızıgül, önceki gün eşi Ece Binay ve kızı Lavin ile Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi.
18.06.2017 Magazin
Mahsun Kırmızıgül’ün kızı ilk kez görüntülendi!
Mahsun Kırmızıgül’ün kızı ilk kez görüntülendi! Mahsun Kırmızgül ile eşi Ece Binay'ın minik kızı Lavin ilk kez görüntülendi.
1.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Lavin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lavin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.