Lansman

Lansman

Son dakika lansman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lansman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lansman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lansman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lansman gelişmeleri de dahil olmak üzere 993 lansman haberi bulunmuştur. Tüm lansman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarkan, ‘Yarının Köyleri’ projesi için Adana'da
Tarkan, ‘Yarının Köyleri’ projesi için Adana'da Megastar Tarkan, Yarının Köyleri projesi için bir kez daha kamera karşısına geçti. Çekimler, projenin ilk aşamasında belirlenen 3 pilot köyden biri olan Adana’nın Kürkçüler Köyü’nde gerçekleşti. Ekim 2022’den bu yana devam eden projenin lansman filminde de rol alan Tarkan, “Yarının Köyleri’nin bir hayalden gerçeğe dönüşmesine bizzat tanık olmak ve aradan geçen zamanda yaratılan pozitif etkiyi görmek çok güzel. Sosyal duyarlılığı yüksek bir marka olarak Trendyol’un köylere kurduğu dijital köprülerin kırsal kalkınma adına önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum” dedi.
17.04.2024 Yerel Haberler
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Vatan TV
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Adana
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 1773 İTÜ Teknopark'ı ziyaret etti
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 1773 İTÜ Teknopark'ı ziyaret etti AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul Teknik Üniversitesi Teknopark Teknoloji Transfer Ofisi'ni ziyaret etti.
8.03.2024 Gündem
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'İşimiz Gücümüz Bursa' lansman organizasyonunda projelerini açıklıyor. "İki yeni koridor oluşturuyoruz. Trafik artık 3'e bölünecek" diyen Aktaş kentsel dönüşümde 100 bin konutluk projeyi hayata geçireceklerini açıkladı. Aktaş 500 yeni otobüsün alınacağını ve yeni bir metro hattının Bursa'ya kazandırılacağını da sözlerine ekledi.
2.03.2024 Gündem
Togg'dan kârlılık açıklaması: CEO Karakaş tarih verdi
Togg'dan kârlılık açıklaması: CEO Karakaş tarih verdi TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, 1.8 milyar Euro’luk yatırımla 2023 yılında üretime başlayan şirketin 2027 yılı gibi kâra geçmesini beklediklerini kaydetti.
15.02.2024 Ekonomi
Murat Kurum: İstanbul bir olimpiyat şehri olacak
Murat Kurum: İstanbul bir olimpiyat şehri olacak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum seçim çalışmalarına devam ediyor. Bahçelievler Belediyesi Sosyal Tesisleri’ni ziyaret eden Kurum; "Mevcut yönetim orayı engellemeye çalıştı ama biz durmadık, inşaatını bitiriyoruz.” dedi. Öte yandan Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu.
22.01.2024 Gündem
Oyuncu İrem Helvacıoğlu yeni aşkını ilan etti! Ural Kaspar ile ilk kez görüntülendi
Oyuncu İrem Helvacıoğlu yeni aşkını ilan etti! Ural Kaspar ile ilk kez görüntülendi Son olarak 'Yürek Çıkmazı' dizisinde rol alan İrem Helvacıoğlu ile yeni sevgilisi Ural Kaspar, önceki gece Mecidiyeköy'deki bir lansman çıkışında ilk kez el ele objektiflere yansıdı.
17.09.2023 Magazin
İPhone 15 lansmanı canlı izle: Iphone 15 lansmanı saat kaçta, iPhone 15 tanıtımı nereden izlenir, iphone 15 tanıtım hangi kanalda yayınlanıyor? Apple iPhone 15 tanıtım saati…
İPhone 15 lansmanı canlı izle: Iphone 15 lansmanı saat kaçta, iPhone 15 tanıtımı nereden izlenir, iphone 15 tanıtım hangi kanalda yayınlanıyor? Apple iPhone 15 tanıtım saati… Apple, Amiral Gemisi iPhone’da yeni seriyi bugün tanıtacak. Teknoloji tutkunları merakla yeni modelin tanıtımını bekliyor, canlı takip edip etmeyeceklerini sorguluyor. Peki, Apple iPhone 15 tanıtımı ne zaman, hangi kanalda, nereden izlenir? İPhone 15 lansmanı saat kaçta? İşte iPhone 15 lansmanı canlı yayın bilgileri ile iPhone 15 tanıtım saati…
12.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Türkiye’nin ilk uzay yolcuları Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever TEKNOFEST’te merak edilenleri cevapladı
Türkiye’nin ilk uzay yolcuları Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever TEKNOFEST’te merak edilenleri cevapladı Türkiye’nin uzaya yapacağı ilk yolculuğun mürettebatından olan Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever dünyanın en büyük uzay, havacılık ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te gençlerle bir araya gelerek merak edilenleri cevapladı.
2.09.2023 Gündem
Bangladeş pazarı için stratejik ortaklık
Bangladeş pazarı için stratejik ortaklık İletişim platformu BiP, global bir dijital operatör olan VEON’un Banglalink iştirakiyle stratejik ortaklık gerçekleştirdi.
25.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Turkcell'den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji
Turkcell'den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji Turkcell’den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji
19.08.2023 Ekonomi
iPhone 15'in piyasaya çıkış tarihi ne zaman? Apple iPhone 15 Pro/ Pro Max özellikleri yeni dünyaya hazırlıyor!
iPhone 15'in piyasaya çıkış tarihi ne zaman? Apple iPhone 15 Pro/ Pro Max özellikleri yeni dünyaya hazırlıyor! iPhone 15 fiyatı ve özellikleri hakkında araştırmalar devam ediyor. Ağustos ayının gelişiyle birlikte dünyaca ünlü akıllı telefon üreticisi Apple iPhone 15 çıkışı tarihi ve lansman günü için hazırlıklara başladı. Resmi tanıtım için teknoloji meraklıları da meraklı araştırmalara hız verdi. Telefon almak isteyen ya da telefonunu değiştirmek isteyenler iPhone 15 özellikleriyle ilgileniyor. Peki iPhone 15 ne zaman çıkıyor? iPhone 15 pro/pro max fiyatı ne kadar? İşte detaylar...
6.08.2023 Gündem
'Görevimiz Tehlike' Türkiye'de çekilecekti! Bakan Ersoy'dan konuyla ilgili açıklama geldi
'Görevimiz Tehlike' Türkiye'de çekilecekti! Bakan Ersoy'dan konuyla ilgili açıklama geldi Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı 'Görevimiz Tehlike' serisinin devam filminin bir kısmı Türkiye'de çekilecekti. Bazı görüntülerin sızması sonrası Türkiye çekimlerinin iptal edildiği gündeme gelmişti. Bakan Ersoy bu konuyla ilgili açıklama yaptı.
31.07.2023 Magazin
Günübirlik kiralık evlere vergi sinyali! Bakan Ersoy: Çalışma başlattık
Günübirlik kiralık evlere vergi sinyali! Bakan Ersoy: Çalışma başlattık Günübirlik kiralık evlere vergi geliyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, günübirlik kiralanan evlere yönelik bakanlık tarafından yeni bir çalışma yapıldığını açıkladı. Bu kapsamda elde edilecek gelirden vergi alınmasının ve bunun da mevzuatlara uygun şekilde yapılacağını bildirdi. İşte haberin detayları...
31.07.2023 Ekonomi
Bülent Kerimoğlu kimdir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu hangi partiden, nerelidir?
Bülent Kerimoğlu kimdir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu hangi partiden, nerelidir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, CHP'nin belediye başkanları ile yaptığı 'yerel seçimler' konulu toplantıda yaşananları katıldığı televizyon programında anlattı. İmamoğlu'nun 'sokağa çıkamıyor' diyerek hedef aldığı Kerimoğlu, İmamoğlu'nu eleştirdi. "Bakırköy'de sokağa çıkacak yüzü olmayanlara neden kürsü veriyorsunuz diye bir ifadesi oldu. Bu sorunları çözemediğimiz için de ben sokağa çıkmakta zorlanıyorum, çok haklı" dedi. Yapılan açıklamaların ardından Bülent Kerimoğlu kimdir, hangi partili, nereli? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. Peki, Bülent Kerimoğlu kimdir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu hangi parti, nerelidir?
25.07.2023 Gündem
Firmalar harekete geçti! 'Al-Sat' işi yapanlar kara listeye alınıyor, tek tek tespit ediliyor
Firmalar harekete geçti! 'Al-Sat' işi yapanlar kara listeye alınıyor, tek tek tespit ediliyor Otomobil piyasasında ‘Al-Sat’çılara engel olmak için oluşturulan kara liste her geçen gün büyüyor. Firmalar kara listede adı bulunanlara otomobil satılmasını önlemek için harekete geçti.
12.06.2023 Ekonomi
Kendall Jenner, mini elbisesinin azizliğine uğradı
Kendall Jenner, mini elbisesinin azizliğine uğradı Kendall Jenner, modellik kariyerinin yanı sıra özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz erttirmeyi başarıyor. İddialı tarzıyla dikkat çeken 27 yaşındaki güzel, son olarak katıldığı bir lansman çıkışında objektiflere takıldı. Beyazlara bürünen Kendall Jenner, mini eteğinin azizliğine uğradı.
10.06.2023 Magazin
Didem Soydan: Bekarlığın tadını çıkarıyorum!
Didem Soydan: Bekarlığın tadını çıkarıyorum! Didem Soydan'ın koleksiyonunu hazırladığı markanın lansman partisi, önceki akşam Kuruçeşme'de yapıldı. Birçok davetlinin katıldığı partide, Soydan'ı annesi ve yakın dostu Umut Eker yalnız bırakmadı. Oyuncu Burak Deniz’le ilişkisi sona eren ünlü manken, özel hayatıyla ilgili soruya cevap verdi.
27.04.2023 Magazin
Bakan Soylu, gençlerle sahurda buluştu! 'AK Parti devrimci bir siyasi partidir'
Bakan Soylu, gençlerle sahurda buluştu! 'AK Parti devrimci bir siyasi partidir' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fatih'te AK Parti Gençlik Kolları'nın sahur programına katıldı. Programda konuşan Soylu, "Doğru yoldayız, oradan gidiyoruz. Tayyip Erdoğan devrimci bir adamdır. AK Parti devrimci bir siyasi partidir" dedi. 
18.04.2023 Gündem
Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı! Ateş şart koştu
Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı! Ateş şart koştu Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi Kraliçe dün akşam 4. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe'nin son bölümünde Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı. Peki Ateş'in şartı ne? İşte detaylar...
13.04.2023 Magazin
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sahipleri çekilecek kura sonucunda belli oldu. Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olan Togg T10X modeline sahip olacak 20 bin kişi için kura çekilişi yapıldı. Sonuçlar 22.30'da Togg'un resmi internet sitesinden ilan edildi.
29.03.2023 Ekonomi
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni gelişme. Yoğun ilgi sonrası resmen değişti. Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini yükseltti. Öte yandan Togg çekiliş tarihi de değişti. İşte detaylar...
25.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Lansman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lansman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.