Lağım

Lağım

Son dakika lağım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lağım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lağım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lağım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lağım gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 lağım haberi bulunmuştur. Tüm lağım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Sultangazi'de ekipleri harekete geçiren koku
Sultangazi'de ekipleri harekete geçiren koku Sultangazi'de bir binanın girişindeki dükkanın zemin katından gelen ağır koku, ekipleri harekete geçirdi. Mahalle sakinlerinin 'Ceset kokusu geliyor' ihbarı üzerine, olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede kokunun tıkanan lağım giderinden kaynaklandı tespit edildi.
28.12.2023 Gündem
Silivri'de kanalizasyon suyu denize aktı! İSKİ'den açıklama
Silivri'de kanalizasyon suyu denize aktı! İSKİ'den açıklama Silivri'de tıkandığı öne sürülen kanalizasyonun suyu denize akıyor. Denizde koku şikayeti artınca Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı ekipler sudan numune alarak inceleme başlattı. İSKİ'den yapılan yazılı açıklamada ise, "Sahilde bulunan atıksu bacalarımızın üzerinin kumla örtülmesiyle hatlar dolmuş; sonuçta meydana gelen bu durum an itibarıyla ekipler tarafından düzeltilmektedir" denildi.
28.06.2023 Yaşam
Sağanak yağış ve dolu Ankara'da etkili oldu! Sokakları sel aldı, caddeleri fareler bastı...
Sağanak yağış ve dolu Ankara'da etkili oldu! Sokakları sel aldı, caddeleri fareler bastı... Sağanak yağmur ve dolu yağışı Ankara'da hayatı felç etti. Başkent'te haftalardır yaşanan yoğun yağışın ardından bu sefer de dolu yağdı, sokakları sel aldı. Öte yandan sağanaklar sebebiyle fareler caddeleri bastı. Ankara Büyükşehir Belediyle Başkanı Mansur Yavaş, "Mor ve turuncu fırtına poligonu etkisinde tüm bölgelerde süren yağışlar nedeniyle ilgili birimlerimizin tüm izinleri kaldırılmıştır" dedi.
3.06.2023 Yaşam
İstanbul'un iki yakasındaki iki derede kirlilik alarmı!
İstanbul'un iki yakasındaki iki derede kirlilik alarmı! İstanbul'un farklı yakalarında bulunan iki dere renk değiştirdi, çevredekiler yayılan kokudan rahatsız oldu. Pendik'teki Kemiklidere'de suyun belirli noktalarda gri renkte aktığı, dere çevresine atık ve çöplerin bulunduğu görüldü. Çevre sakinleri, etrafa kötü koku yayan dereden rahatsız olduklarını belirtti. Benzer bir durum, Başakşehir sınırlarından Bakırköy'e kadar uzanan ve Marmara Denizi'ne dökülen Ayamama Deresi'nde de gözlemlendi. Derenin özellikle Halkalı'daki tarihi Papaz Köprüsü bölümünde çamurlu ve mavi-gri renkli suyun birbirine karıştığı nokta göze çarptı. 
3.02.2023 Gündem
İstanbul polisinden uyuşturucu operasyonu: Polis lağımdan kokain çıkarttı
İstanbul polisinden uyuşturucu operasyonu: Polis lağımdan kokain çıkarttı Zeytinburnu’nda polis ekiplerini gören bir torbacı, üstündeki kokainleri mazgalın içerisine atarak kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucu torbacı yakalanırken, polis sokaktaki lağım mangalının içerisinden eliyle kokainleri topladı. Gözaltına alınan torbacı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
1.10.2022 Gündem
Halk plajında denize girmek yasaklandı! Belediyeden flaş açıklama
Halk plajında denize girmek yasaklandı! Belediyeden flaş açıklama Zonguldak Belediyesi'ne ait Kapuz Plajı'nın yanında bulunan arıtma tesisinin atık su hattında meydana gelen tıkanma nedeniyle taşkın meydana geldi. Taşan suyun denize karışması üzerine plaj ve çevresinde denize girmek yasaklandı.
27.07.2022 Gündem
Denize dökülen lağım suyu endişeye neden oldu
Denize dökülen lağım suyu endişeye neden oldu İstanbul Florya Sahili'nde kanalizasyon hatlarından akan pis su denize dökülürken, bu durum endişeye yol açtı. Hem koku hem görüntü kirliliği oluşturan lağım suyu nedeniyle sahilin bir kısmı kapatıldı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, sorunun çözülmesini istedi. 
17.07.2022 Yaşam
Ankara için son dakika uyarısı! Sel, fırtına, dolu...
Ankara için son dakika uyarısı! Sel, fırtına, dolu... Son dakika sel, fırtına ve dolu uyarısı geldi. Ankara'da günlerdir süren yağış bugün de devam edecek. Ankara Valiliği, ani sel, dolu ve fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.
21.06.2022 Gündem
Mansur Yavaş: 5 günde, bir yılda düşen yağış miktarının yarısı kadar yağış aldık
Mansur Yavaş: 5 günde, bir yılda düşen yağış miktarının yarısı kadar yağış aldık Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, başkentte 5 günde, bir yılda düşen ortalama yağış miktarının yarısı kadar yağış aldıklarını belirterek, "Buna rağmen, altyapı yatırımı yaptığımız 102 bölgenin neredeyse tamamında sorun yaşamadık. Yeni yapılan hiçbir altgeçitte su taşkını gerçekleşmedi" dedi.
21.06.2022 Siyaset
Çiftçinin yasak aşk cinneti! Karısının cesedini 40 yıl foseptikte sakladı
Çiftçinin yasak aşk cinneti! Karısının cesedini 40 yıl foseptikte sakladı Çiftçinin vahşeti yıllar sonra ortaya çıkınca ülkede şok etkisi yarattı. İngiltere'de 40 yıl önce aniden ortadan kaybolan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan kadının cesedi hiç kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir yerde bulundu. Cinayeti işlediğini kabul etmeyen koca, suçu seri katile yıkmaya çalışsa da gerçekler teker teker gün yüzüne çıkıyor.
16.06.2022 Dünya
İBB Meclisi'nde Haliç tartışması
İBB Meclisi'nde Haliç tartışması İBB Meclisi Haziran ayı ilk toplantısı yapıldı. Toplantıda 'Altın Boynuz' olarak bilinen Haliç'in mavi sularının kahverengi renge bürünmesi gündem oldu. AK Parti Meclis Üyesi Sadullah Hasanoğlu "Ehil ellerde Haliç masmavi, ehil olmayan ellerde Haliç simsiyah. Haliç'te patlayan algler değil, Cumhuriyet Halk Partili İBB yönetimi oldu. Haliç'te patlayan altılı masanın İstanbul şubesi oldu. Lütfen gidin Haliç'i görün" dedi.
13.06.2022 Siyaset
Tanınmış kişilere şantajdan gözaltına alınmıştı! Flaş gelişme
Tanınmış kişilere şantajdan gözaltına alınmıştı! Flaş gelişme İzmir'in Çiğli ilçesinde, aralarında tanınmış kişilerin de olduğu onlarca kişinin fotoğraflarını uygunsuz sitelerde paylaşıp tehdit ve şantajda bulunduğu iddia edilen Havva G., sevk edildiği adliyede serbest bırakıldı.
26.04.2022 Yaşam
Heybeliada'da denize lağım suyu karıştı
Heybeliada'da denize lağım suyu karıştı Heybeliada’da derin deniz deşarj hattının patlamasıyla lağım suyu deniz suyuna karıştı. İSKİ’den edinilen bilgiye göre, 3 yıl önce basınca karşı dirençli boru ile yenilenen hat, balıkçı teknesinden demirlemek atılan çapa sonucu kırıldığı belirtildi.
26.04.2022 Yaşam
İstanbul’da baraja zehir akıyor! Hayvanlar öldü, insanlar tehlikede...
İstanbul’da baraja zehir akıyor! Hayvanlar öldü, insanlar tehlikede... Sultangazi'de İstanbul'un en önemli su kaynaklarından Alibeyköy Barajı'na uzanan dere, kimyasal atıklar nedeniyle mavi ve yeşil tonlarda akıyor. Birçok fabrikanın bulunduğu bölgede, farklı renklerde akan derenin etrafı da çöplerle dolu. İSKİ'nin Atıksu Terfi Merkezi'nin hemen yanında bulunan derenin çevresinde hayvan ölümleri de yaşandığı öne sürüldü. Çevre sakinlerinden Hasan Tamar, "Büyük ihtimalle kot fabrikasından gelen su, başka bir şey düşünemiyoruz. Daha önce de yetkililer inceleme yaptı, kot fabrikasında birkaç ay ara verildi. Sonra yeniden başladı. Genellikle hafta sonları bu su daha çok oluyor" diye konuştu.
3.04.2022 Gündem
Tekirdağ Çorlu’da yol çöktü, evi fareler bastı
Tekirdağ Çorlu’da yol çöktü, evi fareler bastı Tekirdağ Çorlu’da yol ortasındaki kanalizasyon kapağı çevresinde çökme meydana geldi. Lağım çevresinde yuvalanan fareler eve de girince apartman sakinleri isyan etti.
12.02.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Kılıçdaroğlu'na tepki
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Kılıçdaroğlu'na tepki Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kamu görevlilerine yönelik açıklamalarına tepki göstererek, "Vesayet ve paralel yapı algısı oluşturmaya çalışarak vatandaşlarımızın ve çalışanlarımızın her kesimini tehdit eden ve şaibe altında bırakanlar hakkında suç duyurusunda bulunuyorum. Bu paralel yapılara hesap sorulmalıdır" dedi.
18.10.2021 Gündem
Bakanlık inceleme başlatmıştı! Sonuç belli oldu!
Bakanlık inceleme başlatmıştı! Sonuç belli oldu! Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Eğirdir Gölü'ne lağım suyu karışmadığını bildirdi.
13.09.2021 Gündem
Eğirdir Gölü'ne lağım suyu karıştığı iddialarına inceleme  başlatıldı
Eğirdir Gölü'ne lağım suyu karıştığı iddialarına inceleme başlatıldı Eğirdir Gölü'ne lağım suyu karıştığı iddialarına ilişkin inceleme başlatıldı.
12.09.2021 Gündem
Sel nedir, nasıl oluşur? Sel neden olur, sel sırasında yapılması gerekenler nelerdir?
Sel nedir, nasıl oluşur? Sel neden olur, sel sırasında yapılması gerekenler nelerdir? Doğu Karadeniz’in ardından Kastamonu, Bartın, Sinop, Karabük ve Samsun sel felaketiyle uğraşıyor. Etkili olan sağanak yağış, Karadeniz’de felaketi yaşatıyor. Sel bölgesinde can kaybı 6'ya yükseldi. Evler yıkıldı, köprü ve yollar çöktü, birçok iş yerini su bastı, araçlar sürüklendi. Yüzlerce vatandaş evlerin çatılarında mahsur kaldı. Söz konusu gelişmelerin ardından sel felaketi ile ilgili yapılan araştırmalar arttı. Vatandaşlar gördükleri manzara sonrası sel nedir, sel neden olur? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte sel ve sel sırasında yapılması gerekenler…
13.08.2021 Gündem
Kuşadası'nda kanalizasyon patladı, atık su denize aktı
Kuşadası'nda kanalizasyon patladı, atık su denize aktı Kuşadası'nda, atık su hattındaki patlaktan boşalan lağım suları, yağmur suyu tahliye hattına karışarak denize döküldü. Ekiplerin çalışması sonucu giderilen arızanın nüfus yoğunluğunun yarattığı aşırı tüketimden kaynaklandığı belirtildi.
24.07.2021 Gündem
'Lağım faresine' suç duyurusu!
'Lağım faresine' suç duyurusu! Ümit Özat hakkında FETÖ iddialarını gerekçe göstererek 5 kuruşluk dava açan Emre Belözoğlu'na karşı atak geldi.
9.07.2021 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Milletten umutlarını kesenler şimdi de suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar. FETÖ'den PKK'ya şimdi de organize suç örgütlerine kadar yeminli millet düşmanlarının malzemelerini Meclis kürsüsüne taşımakta ısrar edenleri gördükçe ülkemiz adına üzülüyoruz." dedi.
9.06.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Demokrasinin olduğu ortamda parti kapatamazsınız
Kılıçdaroğlu: Demokrasinin olduğu ortamda parti kapatamazsınız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nca HDP'nin kapatılması istemiyle açılan davayla ilgili, "Demokrasinin var olduğu bir ortamda siz bir partiyi kapatamazsınız. Vatandaş sandıkta istediği partiye oy verir. Partilerin seçimlere katılmasını engellemeye yönelik hiçbir hareketi doğru bulmuyoruz" dedi.
8.06.2021 Siyaset
Esenyurt'ta şebeke suyundan zehirlenme iddiası
Esenyurt'ta şebeke suyundan zehirlenme iddiası Esenyurt'ta yüksek ateş ve ishal sonrası hastaneye 100'ün üzerinde başvuru oldu. Hastalar şebeke suyundan zehirlendiklerini iddia ederlerken, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri sudan kaynaklı olumsuzluğun olmadığını söylüyor.
30.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lağım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lağım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.