Kuyumcukent

Kuyumcukent

Son dakika kuyumcukent haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuyumcukent ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuyumcukent haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuyumcukent

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuyumcukent gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 kuyumcukent haberi bulunmuştur. Tüm kuyumcukent haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın sektöründe 'deprem' etkisi! 'Anlaşmalarımızın hepsi dondu'
Altın sektöründe 'deprem' etkisi! 'Anlaşmalarımızın hepsi dondu' Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerin ardından kuyumculuk sektöründe arz talep açığı ortaya çıktı.
21.03.2023 Ekonomi
Kuyumcukent'te 100 milyon liralık altın dolandırıcılığı iddiası
Kuyumcukent'te 100 milyon liralık altın dolandırıcılığı iddiası Kuyumcukent'te 9 kuyumcu altın verdikleri firma tarafından dolandırıldıklarını iddia etti. Mağdurlar yaklaşık 100 milyonlara değerindeki altınlarla ortadan kaybolan kuyumcu firması yetkilileri ile ilgili suç duyurusunda bulundu.
20.09.2022 Haber
Kuyumcukent'te 100 milyon liralık altın dolandırıcılığı iddiası
Kuyumcukent'te 100 milyon liralık altın dolandırıcılığı iddiası Kuyumcukent'te 9 kuyumcu altın verdikleri firma tarafından dolandırıldıklarını iddia etti. Mağdurlar yaklaşık 100 milyonlara değerindeki altınlarla ortadan kaybolan kuyumcu firması yetkilileri ile ilgili suç duyurusunda bulundu.
20.09.2022 Gündem
Zam iddiası ortalığı karıştırdı! '4 ay içinde yüzde 400...'
Zam iddiası ortalığı karıştırdı! '4 ay içinde yüzde 400...' Kuyumcukent esnafı, otopark ve aidatlara zam geldiği iddiasıyla eylem yaptı. Kuyumcukent AVM'nin otoparkında bulunan yönetim ofisi önündeki eylemde zaman zaman gergin anlar yaşandı. 
4.07.2022 Ekonomi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan 'Atatürk Havalimanı' açıklaması
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan 'Atatürk Havalimanı' açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Atatürk Havalimanı'nın yerine yapılacak millet bahçesiyle ilgili, "Atatürk Havalimanı kuzey güney pistlerinin olduğu bölge bundan böyle milletimize başka bir şekilde; millet bahçesiyle hizmet edecek. Doğu batı pisti acil durumlarda kullanılmak üzere açık tutulacak. Atatürk Havalimanı, milletin kalmaya devam edecek. Bu kadar açık, bu kadar net" dedi.
18.05.2022 Gündem
10.000 TL maaşla eleman bulunamıyor!  Ücretler ikiye katlandı, İstanbul ve...
10.000 TL maaşla eleman bulunamıyor! Ücretler ikiye katlandı, İstanbul ve... Maaşlarda yüzde 100 artış yapıldı. Ortalama 10 bin lira ile işe başlamak mümkün. İstanbul'da çalışacak işçi bulmakta zorluk çekiliyor. Cilacı, mumcu, kalıpçı, monturcuen çok aranan elemanlar arasında yer alıyor. Pek çok kişi pandemi sürecinde işini kaybetti ve yeniden iş arama sürecine girdi. Bazı sektörlerde ise yüksek maaş ödemesi yapılmasına rağmen eleman bulmakta zorluk çekiliyor. Onlardan biri mücevher sektörü. Türk mücevherciler, İtalya'daki Vicenzaoro fuarında gövde gösterisi yaptı. Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Mustafa Kamar, "Fuarlarda öne çıkıyoruz. İhracatta patlama var. 11 milyar doları yakaladık" dedi. Kamar ayrıca sektördeki eleman sıkıntısına dikkat çekerek, “Elemanlar gruplar halinde transfer oluyor. Maaşları iki katına çıktı. Cilacı, mumcu, kalıpçı, monturcu, hepsine ihtiyaç var. Maaşlarda yüzde 100 artış var. 6 bin üretici ve 35 bin perakendecinin faaliyet gösterdiği sektörde 300 bin kişi çalışıyor. Çalışan açığını kapatmak için de üretimi İstanbul dışına kaydırmak lazım." diye konuştu.
23.03.2022 Ekonomi
Çalıştığı atölyeden 4.5 kilogram altın çalıp ikiziyle kaçtı!
Çalıştığı atölyeden 4.5 kilogram altın çalıp ikiziyle kaçtı! İstanbul Bahçelievler'de Serdal E. (18) çalıştığı kuyumcu atölyesinin kasasından 4.5 kilogram altını çalıp, dışarıda kendisini bekleyen ikiz kardeşi Gurur E. ile kaçtı. Kardeşlerden Serdal E. Manisa'da yakalanırken, polis ikizi Gurur E.'yi aramaya devam ediyor. İkizlerin hırsızlık yaptıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
1.09.2021 Gündem
Sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlara ceza yağdı
Sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlara ceza yağdı Avcılar'da, koronavirüs ile mücadele kapsamında 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasını ilk günde ihlal ettikleri belirlenen 135 kişiye 468 bin 315 lira idari para cezası uygulandı.
22.02.2021 Gündem
Altın rekor kırıyor! Vatandaş kredi çekip alıyor
Altın rekor kırıyor! Vatandaş kredi çekip alıyor Altın fiyatı, kendi rekorunu kırmaya devam ederken, yurt dışı ons fiyatının 2011 yılında kırdığı 1920 doların üstünü test edeceği öngörülüyor. Yatırım aracı arayanlar ise altından vazgeçmiyor.
23.07.2020 Ekonomi
Dünyanın en büyük takı üretim tesisi açılıyor
Dünyanın en büyük takı üretim tesisi açılıyor Takı üretiminde İstanbul'dan sonra ikinci sırada olan Kahramanmaraş'ta kuyumcu atölyelerinin bir araya geldiği 107 bin metrekarelik kapalı alana sahip Altınşehir yapıldı. Kahramanmaraş Altın, Gümüş ve Kıymetli Maden İmalatçıları İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hacı Mustafa Öz, 325 altın takı atölyesinin bulunduğu Altınşehir'in dünyada bir örneği olmadığını belirterek, "Altınşehir; kuyumcu imalathanelerinin bir arada olduğu, metraj olarak, kapasite olarak dünyanın en büyük altın üretim tesisi" dedi.
1.07.2020 Ekonomi
Bakırköy'de korkunç olay! Bir evde 1'i çocuk 3 kişinin cesedi bulundu
Bakırköy'de korkunç olay! Bir evde 1'i çocuk 3 kişinin cesedi bulundu Bakırköy Osmaniye'de bulunan bir dairede 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisin evdeki incelemesi sürerken, 3 kişinin cansız bedeni incelenmek üzere Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Savcılıktan yapılan açıklamada Bahattin Delen'in kuyumcu olduğu ve borçları nedeniyle intihar ettiği belirtildi.
15.11.2019 Yaşam
Kadın otobüste bir anda çığlık attı! Şoför kapıları kilitledi
Kadın otobüste bir anda çığlık attı! Şoför kapıları kilitledi Yenikapı - Kuyumcukent arasında sefer yapan özel halk otobüsünde bir kadın, çantasını çalmaya teşebbüs eden birini fark edince çığlık attı. Otobüs şoförü de aracı durdurup kapıları kilitledi, olay yerine gelen polis ekipleri şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.
2.10.2019 Gündem
Kapalıçarşı'da 'altında ayar' oyunu! Öğrenmeden gelmeyin
Kapalıçarşı'da 'altında ayar' oyunu! Öğrenmeden gelmeyin Vatandaşların, “Bazı kuyumcular 22 ayar bilezikleri 24 ayar hesabıyla satarak haksız kazanç elde ediyor” şikayetlerin artması üzerine Kapalıçarşı’da ufak bir araştırma yapıldı. Alıcı olarak girilen bazı kuyumcularda 10 gramlık 22 ayar bir bilezik için 300-400 lira fazla para istedikleri görüldü. İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Atayık da, “Kendine esnaf diyen kimse bunu yapmaz” dedi.
26.07.2019 Gündem
Aman dikkat! Sahte altın almayın
Aman dikkat! Sahte altın almayın Düğün sezonu başladı. Altın satışları da hareketlendi. Ailelerin bir düğün için en az 20 bin liralık altın takı harcaması yapması gerekiyor. Bu potansiyel de piyasaya sahte altın sürenlerin iştahını kabartıyor. İşte gerçek ve sahte altını ayırt etmenin yolları...
29.04.2019 Ekonomi
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı!
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı! Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na taşınma sürecinde, bazı yollar araç trafiğine kapatıldı. İBB'den yapılan açıklamada kapatılan yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı. Ayrıca Cep Trafik, İBB Yol Gösteren ve en çok kullanılan navigasyon uygulamalarına kapanacak yollar ile ilgili gerekli bilgilendirmeler de yapıldı.
6.04.2019 Gündem
İstanbul'da korkutan görüntü!
İstanbul'da korkutan görüntü! Bahçelievler Kuyumcukent'ten yükselen sarı duman görenleri tedirgin etti.
15.03.2019 Gündem
Seyir halindeki araçtan atladı
Seyir halindeki araçtan atladı Basın Ekspres yolunda seyir halindeki otomobilden bir kadın kendini yola attı. Yaralanan kadın, kendisini fark eden sürücüler sayesinde ölümden döndü.
21.01.2019 Yaşam
Dünyanın  altın kasası  İstanbul
Dünyanın altın kasası İstanbul İstanbul, dünyanın altın kasası olmaya aday. İstanbul’un 600 bin külçe altının saklandığı Londra’ya rakip olması için İAR CEO’su Esen, bir Altın Kurulu oluşturulmasını önerdi. Esen, “Sistem oluşturulsa ülkeler altınlarını İngiltere yerine Türkiye’de tutabilir” dedi.
29.07.2018 Ekonomi
Soyduğu gün araba aldı sevgilisine para yağdırdı
Soyduğu gün araba aldı sevgilisine para yağdırdı 1 milyon 200 bin liralık soygunu gerçekleştiren çetenin liderinin, aynı gün paraları harcamaya başladığı ortaya çıktı.
21.05.2018 Yaşam
Son dakika: İstanbul'da büyük soygun! İşte kaçış görüntüleri
Son dakika: İstanbul'da büyük soygun! İşte kaçış görüntüleri Bahçelievler'de Kuyumcukent'ten çıkan kurye aracını durduran gaspçılar 1 milyon 200 bin lirayı alarak kaçtı. Şüpheliler kaçarken polis ekiplerine ateş etti. Esenyurt'ta aracı bırakıp kaçan gaspçıları yakalamak için çalışma başlatıldı. Soyguncuların kaçış görüntüleri ortaya çıktı.
8.05.2018 Gündem
Kapalıçarşı’ya rakip
Kapalıçarşı’ya rakip Kuyumcukent, Körfez bölgesinin akınına uğrarken buradaki atölye, ofis ve mağaza tabelalarının çoğu Arapça harflere sahip. Kapalıçarşı’da kuyumcular yerini kuruyemiş dükkanlarına bırakırken Arapların ilgisi Kuyumcukent’i Kapalıçarşı’ya rakip yaptı
3.02.2018 Ekonomi
İTO'dan yerli otomobil taahhüdü! 200 bin tane alacak…
İTO'dan yerli otomobil taahhüdü! 200 bin tane alacak… İTO Başkanı Çağlar: "415 bin üyemiz var. İstanbul iş dünyası olarak biz, 200 bin araç almayı bugünden taahhüt ediyoruz. İTO olarak, tüm iştiraklerimizle birlikte tüm araçlarımızı makam araçlarımız dahil kendi ürettiğimiz otomobillerle değiştireceğiz.
9.11.2017 Ekonomi
Sahte taşa dikkat
Sahte taşa dikkat Sentetik ve sahte taşların son dönemde arttığını söyleyen İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı İşler, düğün sezonunda altın kaplama ürünlerle de çok sık karşılaştıklarını belirtti
15.08.2017 Ekonomi
Belediye Başkanı Topbaş'tan "sağanak" uyarısı
Belediye Başkanı Topbaş'tan "sağanak" uyarısı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş İstanbulluları 'sağanak yağış' konusunda uyardı.
29.09.2021 Gündem
2017'nin mücevher trendi: Sade gösteriş...
2017'nin mücevher trendi: Sade gösteriş... Yrd. Doç. Dr. Fatoş Altınbaş Sarıgül, 15'inci yüzyıldan bu yana Kapalıçarşı’da sürdürülen mücevher işçiliğini "Bir Dönüşüm Hikayesi: Kapalıçarşı’da El Yapımı Mücevherat Ustaları" kitabında ele aldı. Sarıgül'e göre, mücevher ustalığı 15 yıla kadar tarihe karışabilir...
4.02.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Kuyumcukent ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuyumcukent haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.