Kurşunlandı

Kurşunlandı

Son dakika kurşunlandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kurşunlandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kurşunlandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurşunlandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurşunlandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 235 kurşunlandı haberi bulunmuştur. Tüm kurşunlandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı dava bugün görülmeye başlandı. Banu Parlak dava için Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Engin Polat mesleğini açıklayarak aylık ne kadar kazandığını itiraf etti. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Bağcılar'da tekel bayisine silahlı saldırı kamerada
Bağcılar'da tekel bayisine silahlı saldırı kamerada Bağcılar'da yüzleri maskeli iki kişi plakasız motosikletle geldikleri tekel bayisine silahlı ateş açtı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
17.01.2024 Gündem
Üst üste 2. olay! Ece Ronay'ın bir güzellik merkezi daha kurşunlandı
Üst üste 2. olay! Ece Ronay'ın bir güzellik merkezi daha kurşunlandı Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezi dün Gebze'de kurşunların hedefi olmuştu. Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan Ronay'a ait bir güzellik merkezinin daha kurşunlandığı ortaya çıktı. Önceki akşam da Ronay'ın eski eşinin araçlarının sergilendiği iddia edilen oto galeri kimliği belirsiz kişiler tarafından video çekilerek kurşunlanmıştı.
4.12.2023 Magazin
Ece Ronay'ın güzellik merkezi kurşunlandı
Ece Ronay'ın güzellik merkezi kurşunlandı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezi, kurşunlandı.
3.12.2023 Magazin
Banu Parlak'ın güzellik salonu 3 saat arayla iki kez kurşunlandı!  Başıma bir şey gelirse Polat çifti sorumludur
Banu Parlak'ın güzellik salonu 3 saat arayla iki kez kurşunlandı! Başıma bir şey gelirse Polat çifti sorumludur Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla gündeme gelen Dilan ve Engin Polat’ın kendisini vurmaları için tetikçi tuttuklarını öne süren şarkıcı Banu Parlak’ın güzellik merkezi üç saat arayla iki kez silahla kurşunlandı.
2.10.2023 Yaşam
Yolcu otobüsünde dehşet anları! Kurşun yağmuruna tutuldu
Yolcu otobüsünde dehşet anları! Kurşun yağmuruna tutuldu Yolcu otobüsünde dehşet yaşandı.İstanbul'dan yola çıkan otobüs, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yolcu almak için durduğu sırada kurşunlandı. Yolcuların yaşadığı korku dolu anlar kameralara yansıdı.
14.07.2023 Gündem
Güngören'de şaka ile başlayan kavganın ardından dükkanı kurşunlandı
Güngören'de şaka ile başlayan kavganın ardından dükkanı kurşunlandı Güngören'de iddiaya göre Zülküf Salık'ın dükkanı, şaka ile başlayan kavganın ardından kurşunlandı. Olayda can kaybı veya yaralanan olmadı. Polis ekipleri dükkanı kurşunlayan kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı. 
25.06.2023 Yaşam
Çocuklara şeker dağıtan polisler kurşunlandı
Çocuklara şeker dağıtan polisler kurşunlandı Tekirdağ’da bayram sebebiyle çocuklara şeker dağıtan polislere ateş açıldı.
23.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Toplanıp dağılanlarla değil, söz verip yapanlarla beraberiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Toplanıp dağılanlarla değil, söz verip yapanlarla beraberiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendisine yönelik, "Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir" ifadelerine karşılık olarak, "Hanımefendi senin aklın bu işlere ermez. Biz papatya çayının ne zaman içileceğini de biliriz ama sana da rezeneyi tavsiye ederiz. Onun için kiminle uğraşacağını çok iyi bilmen lazım" dedi
1.04.2023 Gündem
Genç Parti İl Başkanının aracı kurşunlandı
Genç Parti İl Başkanının aracı kurşunlandı Çorum Genç Parti İl Başkanı Engin Erenler'in aracı gece saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlandı.
7.01.2023 Gündem
İşten çıkarılınca şantaj yapan kadın bu kez eve silahlı saldırı düzenletti! 'Çocuklarımızın fotoğrafını +18 sitelerde paylaşıyor'
İşten çıkarılınca şantaj yapan kadın bu kez eve silahlı saldırı düzenletti! 'Çocuklarımızın fotoğrafını +18 sitelerde paylaşıyor' İstanbul'da işten çıkarılınca şirket yöneticilerinin ve çocuklarının fotoğraflarını eskort sitelerinde paylaştığı iddia edilen Havva Gülşen'in (40) bu sefer de tehdit ettiği bir sağlık şirketinin yöneticisi Tuğçe Özant'ın evine silahlı saldırı düzenlettirdiği öne sürüldü. Gülşen'in saldırıdan yarım saat önce kendisine "Çok kötü günler geliyor, bekleyin bakalım. Asıl saldırı bundan sonra başlıyor" şeklinde mesaj attığını iddia eden Özant, "Artık devlet büyüklerimizden yardım istiyoruz" dedi.
2.08.2022 Yaşam
Esenyurt'ta dönerci ikinci kez kurşunlandı
Esenyurt'ta dönerci ikinci kez kurşunlandı  Esenyurt'ta motosikletli iki kişi dönerciye ateş açarak uzaklaştı. Aynı dönercinin 3 hafta önce de kurşunlandığı öğrenilirken, saldırı anları güvenlik kameralarına yansıdı. 
1.08.2022 Yaşam
İş adamının villasına silahla ateş açıldı
İş adamının villasına silahla ateş açıldı Emirgan’da iş adamı Mustafa Feridun Uzunyol'un lüks villası gece yarısı korsan taksiyle gelen silahlı bir saldırgan tarafından kurşunlandı. Saldırı anı kameralara saniye saniye yansırken, olayda yaralanan olmadı. İş adamının şikayeti üzerine Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ekipleri, tetikçiyi ve azmettiriciyi kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan tetikçi, kendisini iş adamıyla alacak verecek yüzünden husumeti bulunan golf hocasının azmettirdiğini itiraf etti.
25.04.2022 Yaşam
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında...
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Bununla birlikte Zelenski, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddetti ve İstanbul da dahil olmak üzere başka şehirlerde müzakereler için açık kapı bıraktı. Rusya ise Ukrayna'ya müzakere görüşmeleri için süre verdi. Müzakere için verilen sürenin dolmasının ardından Rusya'dan flaş açıklama geldi. Rus Medyası, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin Belarus Gobel kentine müzakereleri kabul ettiğini iddia etti. Rusya Devlet Başkanı Yardımcısı Medinskiy, "Ukrayna Gomel bölgesinde görüşme yapmayı kabul etti, Rus heyeti oraya gidiyor" açıklamasını yaptı.
27.02.2022 Dünya
Teoman'ın gittiği gece kulübü kurşunlandı: Olayı duydum ve terk ettim
Teoman'ın gittiği gece kulübü kurşunlandı: Olayı duydum ve terk ettim Bebek'teki bir gece kulübünün kurşunlandığı sırada içeride olup tehlike atlatan Teoman, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, "Olayı duydum ve terk ettim orayı. Pek gerek yok koruma tutmaya" açıklamasında bulundu.
12.02.2022 Magazin
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri… Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimdir? Yalnız Kurt oyuncu kadrosu merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. İşte Yalnız Kurt oyuncuları ve karakterleri…
4.02.2022 Televizyon
10 yaşındaki çocuğa taciz iddiası ortalığı karıştırdı! İş yerini kurşunladılar
10 yaşındaki çocuğa taciz iddiası ortalığı karıştırdı! İş yerini kurşunladılar İstanbul Sultangazi'de market sahibi Osman Ü.'nün, 10 yaşındaki kız çocuğuna tacizde bulunduğu iddiası ortalığı karıştırdı. Olay sonrası taciz şüphelisinin iş yeri, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı. Gözaltına alınan taciz şüphelisinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
16.09.2021 Gündem
Taciz skandalının ardından tehlikeli gelişme! Evi kurşunlandı
Taciz skandalının ardından tehlikeli gelişme! Evi kurşunlandı Bağcılar’da yabancı uyruklu bir şahsın, 9 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiası mahalleyi karıştırdı. Olay sonrası tutuklanan şahsın evi, kimliği belirsiz kişilerce kurşunlandı. İddiaya göre, motosikletli iki kişi, eve doğru iki el ateş ederek bölgeden uzaklaştı.
10.08.2021 Gündem
Diyarbakır'da dehşet! Sokak ortasında kurşuna dizildi
Diyarbakır'da dehşet! Sokak ortasında kurşuna dizildi Diyarbakır’da bir kişi torbacılar tarafından sokak ortasında kurşuna dizildi.
30.01.2021 Yaşam
İYİ Partili ismin arabası kurşunlandı!
İYİ Partili ismin arabası kurşunlandı! İYİ Parti Manisa Akhisar İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu’nun içerisinde bulunduğu otomobile silahlı saldırıda bulunuldu. Otomobile üç kurşun isabet ederken, yalnız olduğu öğrenilen Kırdırlıoğlu, saldırıdan yara almadan kurtuldu.
29.12.2020 Gündem
Devlet Bahçeli'den sert tepki: Biz harcarsak hainleri harcarız!
Devlet Bahçeli'den sert tepki: Biz harcarsak hainleri harcarız! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. "Belediye işlerinden başka her şeye dil uzatan bu kendini bilmezin maksadı nedir. Yoksa CHP zihniyeti virüsün bulaşma hızından memnun mudur? Yalan bilgilerin paylaşıldığını ima etmek virüs kadar tehlikelidir." diyerek Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren Bahçeli, " MHP ve AK Parti iki kahraman millet eseridir. Biz harcarsak hainleri harcarız. Cumhur İttifakı al-ver süreci ile kurulmamıştır." dedi.
24.11.2020 Siyaset
Belediye başkanı itiraf etti! Videodaki öpüşen benim ama...
Belediye başkanı itiraf etti! Videodaki öpüşen benim ama... 2 ay boyunca S.T. isimli kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile birlikte 4 kişinin savcılık ifadelerine Hürriyet ulaştı. Hakkındaki iddialara ilişkin “6 yıldır mücadele ettiğim rant çetesinin bir iftirasıdır” cevabını veren Atabay ifadesinde, “1 numaralı videodaki öpüşen kişi benim. Ancak karşımdaki kişi S.T. değil. Kutlama yapıyorduk. Söz konusu anı ölümsüzleştirmek için videoya aldık” dedi.
22.09.2020 Gündem
Restoranı tarayıp kaçtılar!
Restoranı tarayıp kaçtılar! İstanbul Sancaktepe’de bulunan bir restoran alacak verecek meselesi yüzünden 10 gün içinde 3’üncü kez kurşunlandı. Şahıslar uzun namlulu silahlarla gelip restorana kurşun sıkarak kaçtı.
13.08.2020 Yaşam
Kayseri'de silah dükkanı kurşunlandı
Kayseri'de silah dükkanı kurşunlandı Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde silah satışı yapan iş yeri, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı.
7.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kurşunlandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurşunlandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.