'Sahte limon' haberine soruşturma: 3 gözaltı
'Sahte limon' haberine soruşturma: 3 gözaltı Mersin'in Erdemli ilçesinde limonla ilgili olarak kurgu haber yaptıkları iddia edilen 3 kişi ifadelerini alınmak üzere gözaltına alındı.
26.04.2020 Yaşam
AK Parti’den dijital seçim kampanyası
AK Parti’den dijital seçim kampanyası 31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti dijital dünyada büyük yankı uyandıran bir kampanya daha yayınlandı. Geleceğini Seç isimli bir internet sitesinden yayınlanan kampanya, özellikle gençleri hedefleyen kurgusu ile dikkat çekti.
29.03.2019 Siyaset
Evleneceği kadını yanlışlıkla hastanelik etti!
Evleneceği kadını yanlışlıkla hastanelik etti! Evleneceği kadına bir grup arkadaşı ile kız kaçırma kurgusu hazırlayan damat adayının sakarlığı, gelin adayını hastanelik etti.
28.01.2019 Dünya
Komisyon izdivaç için 'kurgu' dedi!
Komisyon izdivaç için 'kurgu' dedi! İzdivaç programlarıyla ilgili harekete geçen TBMM, ilk toplantısını yaptı. Toplantıda bu programlarla ilgili "kurgulanmış senaryo" yorumu yapıldı.
2.03.2017 Magazin
Kardeşini kurtaran Suriyeli çocuk videosu kurgu çıktı
Kardeşini kurtaran Suriyeli çocuk videosu kurgu çıktı Keskin nişancı ateşi altında kardeşini kurtarmaya çalışan, youtube'da milyonlarca kez izlenen ve paylaşılan Suriyeli kahraman çocuk videosu film çıktı.
16.11.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri