Kundak

Kundak

Son dakika kundak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kundak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kundak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kundak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kundak gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 kundak haberi bulunmuştur. Tüm kundak haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Türkiye'de “Roboski” diye bir yer yoktur
MHP lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Türkiye'de “Roboski” diye bir yer yoktur MHP lideri Bahçeli yaptığı açıklamada, "Kılıçdaroğlu özellikle şunu bilmelidir ki, Türkiye’de “Roboski” diye bir yer yoktur, olmamıştır, olmayacaktır. Roboski tanımlaması, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne kast etmek, taş koymak, pusu kurmak, ateş açmak, bölücülüğe hizmet etmektir." dedi.
8.08.2022 Siyaset
14 Nisan A101 kataloğu 2022! A101 aktüel 14 Nisan ürünler kataloğu ile indirimli ürünler neler, perşembe günü A101’de neler var?
14 Nisan A101 kataloğu 2022! A101 aktüel 14 Nisan ürünler kataloğu ile indirimli ürünler neler, perşembe günü A101’de neler var? 14 Nisan A101 kataloğu 2022 ile ilgili aramalar arttı. 14 Nisan A101 kataloğu içeriği merak ediliyor ve “Peşembe günü A101’de neler var?” sorusunun yanıtı sorgulanıyor. Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan A101 Aldın Aldın katalog listesinden indirimli ürünleri kaçırmamak için haberimize bakabilirsiniz. 14 Nisan 2022 Aldın Aldın kataloğunda hangi ürünler indirimli? A101 aktüel 14 Nisan ürünler kataloğu…
14.04.2022 Ekonomi
Emine Erdoğan: Geleneksel sanatların ruhunu anlamadan ticarileştirmeyelim
Emine Erdoğan: Geleneksel sanatların ruhunu anlamadan ticarileştirmeyelim Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 'Dokuma Atlası Sergisi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Geleneksel sanatları günümüze adapte edebilirsek yaşamalarını sağlayabiliriz ama bunu yaparken, geleneksel sanatların ruhunu anlamadan onları ticarileştirmeyelim" dedi.
22.06.2021 Gündem
'Bebeği kundak yapmak kalça çıkığına neden olabilir'
'Bebeği kundak yapmak kalça çıkığına neden olabilir' Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Okan Özkunt, “Bebeği kundak yapmak kalça çıkığına neden olabilir” dedi.
18.12.2020 Sağlık
PKK sığınağında EYP düzenekleri bulundu
PKK sığınağında EYP düzenekleri bulundu Van'ın Gürpınar ilçesi kırsalında jandarmanın düzenlediği operasyonda, PKK'lı teröristlerce kullandığı tespit edilen sığınakta el yapımı patlayıcı (EYP) düzenekleri ve EYP yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.
16.01.2020 Gündem
Terk edilen 15 günlük bebek cami tuvaletinde bulundu
Terk edilen 15 günlük bebek cami tuvaletinde bulundu Kayseri'de, Elmaağaçlı Camii'nin kadınlar tuvaletinde 15 günlük kız bebek bulundu. Bebek, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
6.11.2019 Gündem
Cami avlusuna bırakılan bebek, donmak üzereyken bulundu
Cami avlusuna bırakılan bebek, donmak üzereyken bulundu Ankara'da, 2018 yılının son günü çanta içinde cami avlusuna bırakılan 5 günlük kız bebek, cemaat tarafından donmak üzereyken bulundu. Bebek hastanede tedaviye alınırken, polis bebeği bırakanları bulmak için çalışma başlattı.
2.01.2019 Yaşam
Kütahya'da yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı: 2 ölü
Kütahya'da yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı: 2 ölü Kütahya'da bir yolcu otobüsü ile kamyonetin çarpışması sonucu iki kişi hayatını kaybetti.
13.10.2018 Yaşam
Emzirmede yanlış pozisyona dikkat
Emzirmede yanlış pozisyona dikkat Uzman Fizyoterapist Gökhan Aygül, emzirmede yanlış pozisyona dikkat çekerek, “Bebekleri kundağa sarmak, yanlış taşımak, emzirmede yanlış pozisyon ve bazı hareketlere zorlamak kalça çıkığı açısından çok risklidir.” dedi.
10.09.2018 Sağlık
İmza kaosu sürüyor
İmza kaosu sürüyor CHP’nin 24 Haziran’da cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Muharrem İnce’nin de “değişim” açıklamalarıyla delegeler, 16 Temmuz Pazartesi günü noter kanalıyla olağanüstü kurultay sürecini başlatmıştı.
4.08.2018 Siyaset
CHP'de deprem! Görevden alındılar
CHP'de deprem! Görevden alındılar CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak, partisinin Samsun il başkan yardımcılarını görevden aldıklarını bildirdi. Görevinden alındığını kaydeden Nuri Cömert ise yaptığı yazılı açıklamada, "24 Haziran seçimlerinin ardından Muharrem İnce'den yana tavrımı açıkladığım ve kurultay çağrısı yaptığım için görevden alındım. İl başkanı açıkça hukuk ihlali yapmıştır. Bu açıdan alınan karar benim açımdan yok hükmünde bir karardır" ifadesini kullandı.
4.08.2018 Siyaset
Çocuğumun sıkıntısını  başka çocuklar çekmesin
Çocuğumun sıkıntısını başka çocuklar çekmesin İlk bebeğini kucağına aldıktan sonra terleme sıkıntısıyla baş edemeyen Ayşe Yeşil, bebeği gibi başka çocukların da aynı sıkıntıyı yaşamaması için müslin kumaş tasarlayıp girişimci oldu.
23.05.2018 Yaşam
Son Dakika... TSK Afrin'de bulunan PYD terör örgütüne ait mevzileri top atışına tuttu
Son Dakika... TSK Afrin'de bulunan PYD terör örgütüne ait mevzileri top atışına tuttu Suriye’nin Afrin kentinde bulunan PKK/PYD terör örgütüne ait mevziler TSK tarafından top atışına tutulurken, sınırın sıfır noktasında bulunan Ceylanpınar-Suriye sınırında önlemler artırıldı.
14.01.2018 Gündem
Fransa’da kundaklama; 3 Türk çocuk yandı
Fransa’da kundaklama; 3 Türk çocuk yandı Fransa’nın Mulhouse kentinin Bourtzwiller semtinde önceki gece çıkan yangında 3’ü Türk 5 kişi hayatını kaybederken, üçü ağır 8 kişi yaralandı. Kahramanmaraşlı Aksu ailesi ile Gümüşhaneli Ertunç ailesinden üç çocuk ve bir Arap çocuk ile babası öldü. Fransız savcı olayın büyük olasılıkla kundaklama olduğunu açıkladı
2.10.2017 Dünya
Yıldırım'dan, Fransa'da hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye
Yıldırım'dan, Fransa'da hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye Başbakan Yıldırım, Fransa'daki yangında hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziyelerini iletti
2.10.2017 Siyaset
İzmir 2 gündür yanıyor! Valilikten acil çağrı!
İzmir 2 gündür yanıyor! Valilikten acil çağrı! İzmir'in Menderes ilçesinde dün başlayan ve söndürme çalışmaları devam eden yangında ormanda mahsur kalan köpekler, gönüllü vatandaşlar tarafından kurtarılmaya çalışılıyor. İzmir Valiliği Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Altun "Vatandaşlarımızdan ricamız bu köpeklere evlerini açsınlar. Onlardan geçici yuva istiyoruz" dedi.
29.09.2021 Gündem
İş adamından Gülen itirafı
İş adamından Gülen itirafı Denizli'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında iş adamlarına yönelik açılan 2'nci davada tutuksuz yargılanan iş adamı Mustafa Can Pekdemir, savunmasında iş adamlarıyla birlikte ABD'de Fethullah Gülen'e yaptıkları ziyareti anlattı.
29.09.2021 Gündem
ABD tankları Karadeniz kıyısındaki hava üssünde!
ABD tankları Karadeniz kıyısındaki hava üssünde! Romanya'daki hava üssüne konuşlanan onlarca ABD tankı ve askerlerinden ilk fotoğraflar geçildi. Rusya, yılbaşından bu yana Avrupa'ya çıkarma yapan Washington'a öfkeli.
17.06.2021 Dünya
'ABD, oraya Soğuk Savaş'tan bu yana en büyük askeri sevkiyatı gerçekleştirecek'
'ABD, oraya Soğuk Savaş'tan bu yana en büyük askeri sevkiyatı gerçekleştirecek' Rusya'yla sınır komşusu olan Baltık ülkelerine Abrams ana muharebe tanklarını sevk edecek olan ABD Silahlı Kuvvetleri'nin Soğuk Savaş'tan bu yana Doğu Avrupa'daki en büyük askeri sevkiyata imza atacağı ifade edildi.
31.01.2017 Dünya
Ve başladı! Putin çok kızacak!
Ve başladı! Putin çok kızacak! ABD ve Polonya'nın Rusya sınırındaki dev tatbikatı başladı. Törene Polonya lideri Duda da katıldı. Rus askerleri ise, Finlandiya sınırına yakın konumdaki Murmansk'ta beyaz üniformalarla tatbikat yapıyor.
17.06.2021 Dünya
ABD'den Rusya sınırına yüzlerce tankla çıkarma
ABD'den Rusya sınırına yüzlerce tankla çıkarma Dev konvoy Rusya'ya komşu NATO ülkelerine naklediliyor, çıkarmada 4 bin ABD askeri de Avrupa'ya ayak basıyor.
17.06.2021 Dünya
Bağcılar'da maskeli kundakçı alarmı!
Bağcılar'da maskeli kundakçı alarmı! Bağcılar’da 5 araç, yüzleri maskeli kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verildi. İtfaiyenin müdahalesi ile söndürülen araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu.
21.11.2016 Yaşam
İzmir'de kundakçılık şüphesi!
İzmir'de kundakçılık şüphesi! İzmir'in Konak İlçesi'nde, 15 dakika içinde birkaç sokak arayla 2 motosiklet, 1 otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi.
9.11.2016 Yaşam
Binali Yıldırım şehit cenazesinde
Binali Yıldırım şehit cenazesinde Van'ın Gürpınar ilçesinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Kara'nın cenazesinde Binali Yıldırım da şehit Kara'nın oğlu Görkem Efe'nin elini bir an olsun bırakmadı ve şehit oğlunu sürekli teselli etti.
29.09.2021 Gündem
Açlıktan öldü
Açlıktan öldü Konya’da plastik çöpler arasında kundak içinde bebek cesedi bulundu...
30.06.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kundak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kundak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.