Küçük Prens

Küçük Prens

Son dakika küçük prens haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan küçük prens ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını küçük prens haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Küçük Prens

haberleri sayfasında son dakika yaşanan küçük prens gelişmeleri de dahil olmak üzere 305 küçük prens haberi bulunmuştur. Tüm küçük prens haberleri aşağıda listelenmiştir.
Küçük Prens Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Küçük Prens Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Küçük Prens Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Küçük Prens Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Küçük Prens Fransız yazar Antonie De Saint Exupery tarafından yazılmış bir eserdir. Kitapta bir çocuğun gözünden yetişkinler ve yetişkinlerin yaptıkları anlatılmıştır. 
18.12.2023 Eğitim
Çocuklar için eğlence başlıyor
Çocuklar için eğlence başlıyor Başta çocuklar olmak üzere ailelerin her yaştan üyeleri için 2 uluslararası etkinlik İstanbul’a geliyor. 'Küçük Prens: Bir Dostluk Hikayesi', 20 Ocak-5 Şubat, 'DINOSAUR WORLD LIVE' ise 31 Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında Maximum Uniq Hall’da çocuklarla buluşacak.
17.01.2023 Yaşam
Bakanlıktan “Çocuk ve Genç Dostu Kitap” Listesi
Bakanlıktan “Çocuk ve Genç Dostu Kitap” Listesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, çocuklara yönelik güvenli kitap listesinin kapsamının 0-6 yaş grubundan 0-18 yaş grubuna genişletilerek listenin güncellendiğini belirtti. Bakan Yanık, “Çocuklarımızın yaş ve gelişim düzeylerine göre belirlenen listedeki kitapları aileler güvenle çocuklarına okutabilir. Titizlikle incelediğimiz kitapların çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimine katkı sağlayacağına inanıyorum.” dedi
28.08.2022 Gündem
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Tozlu Yaka nerede çekiliyor, Özel Yağızoğlu Koleji neresi? Tozlu Yaka dizisinin çekildiği yer!
Tozlu Yaka nerede çekiliyor, Özel Yağızoğlu Koleji neresi? Tozlu Yaka dizisinin çekildiği yer! Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar gibi isimlerin rol aldığı Tozlu Yaka dizisi 27 Haziran 2022 Pazartesi, saat 20.00'da FOX TV ekranlarında yer alacak. Dizinin çekildiği yer ise merak konusu oldu. Peki, Tozlu Yaka nerede çekiliyor, Özel Yağızoğlu Koleji neresi? Tozlu Yaka dizisinin çekildiği yer…
27.06.2022 Televizyon
Özge Özder'den mutlu aile pozu
Özge Özder'den mutlu aile pozu Daha önce 'Dudaktan Kalbe', 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Mucize Doktor' gibi dizilerde rol alan oyuncu Özge Özder, Instagram hesabından eşi Sinan Güleryüz ve dokuz aylık kızı Eva Luna ile verdiği pozu paylaştı.
4.12.2021 Magazin
Nusret Çetinel kimdir?
Nusret Çetinel kimdir? Ünlü oyuncu Nusret Çetinel yaşamını yitirdi. Nusret Çetinel, Bizim Evin Halleri dizisindeki Şadan karakteri ve yaptığı birçok seslendirme çalışması ile akıllarda yer etmişti.
1.09.2021 Magazin
Burak Kut kimdir, kaç yaşındadır? Benimle Oynama şarkısıyla tanınan Burak Kut nereli, evli mi, biyografisi…
Burak Kut kimdir, kaç yaşındadır? Benimle Oynama şarkısıyla tanınan Burak Kut nereli, evli mi, biyografisi… İbo Show’da bu hafta nostajı dolu saatler ile seyirci müziğe doyacak. Cumartesi akşamlarının en sevilen programlarından biri olan İbo Show’da 90’lar rüzgârı esecek. Birbirinden kıymetli sanatçıların ağırlandığı programda Burak Kut da yerini aldı. Burak Kut kimdir, kaç yaşındadır? Benimle Oynama şarkısıyla tanınan Burak Kut nereli, biyografisi…
13.02.2021 Gündem
İşitme engellilerden ilham aldı, şeffaf maskeler üretti
İşitme engellilerden ilham aldı, şeffaf maskeler üretti Ünlü balerin ve film oyuncusu Alev Baymur, korona virüs salgını nedeniyle dünyada her bireyin kullanmasının zorunlu hale geldiği maskelere şeffaf bir boyut kazandırdı.
11.10.2020 Sağlık
Ceren Özkarataş’tan üçüncü tekli
Ceren Özkarataş’tan üçüncü tekli Ceren Özkarataş; “Küçükken Ben” (2016) ve “Karalama Defteri”(2017) isimli iki single çalışmasının ardından söz ve müziği kendisine ait olan yeni teklisi “Küçük Prens’e Şarkı”yı dinleyicisiyle buluşturuyor.
31.01.2020 Kültür Sanat
Hale Soygazi kimdir? Nerelidir? Hale Soygazi kaç yaşında?
Hale Soygazi kimdir? Nerelidir? Hale Soygazi kaç yaşında? Hale Soygazi kimdir, nereli ve kaç yaşında? şeklindeki sorular vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ünlü oyuncu Hale Soygazi'nin, bir televizyon programında oğlu olduğunu söyleyen Murat Şar'a açtığı 1 liralık manevi tazminat davasında beklenen Adli Tıp Kurumu raporu dava dosyasına geldi. Rapora göre Hale Soygazi ile Murat Şar'ın biyolojik bağı olmadığı ortaya çıktı.
5.01.2020 Gündem
Bu festivalde çocuklar eğlenirken öğrenecek
Bu festivalde çocuklar eğlenirken öğrenecek 11-12 Mayıs tarihleri arasında Kemer Country Club’da bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Çocukça Bir Festival’de çocuklar doğanın içinde eğlencenin sınırlarını aşacaklar.
8.05.2019 Kültür Sanat
Bu festivalde çocuklar eğlenirken öğrenecek
Bu festivalde çocuklar eğlenirken öğrenecek Kemer Country Club’da 11-12 Mayıs tarihleri arasında bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Çocukça Bir Festival’de çocuklar doğanın içinde eğlencenin sınırlarını aşacaklar.
3.05.2019 Kültür Sanat
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 4 Temmuz Çarşamba
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 4 Temmuz Çarşamba 4 Temmuz Çarşamba gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Çalar Saat” adlı haber bülteni ile başlıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan haber bülteninden gündeme dair tüm merak edilen gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Milyonluk Resim” adlı yarışma programının yeni bölümü ekranlarda yerini alacak. En renkli kesitleri ile yayına geçen program ile çarşamba akşamınızı çok daha eğlenceli hale dönüştürebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
4.07.2018 Gündem
Hakkını vereceksem her role varım
Hakkını vereceksem her role varım “Kadın” dizisinin Ceyda’sı Gökçe Eyüboğlu “Farklı farklı karakterlere bürünmeyi, farklı hikayelerin içinde olmayı hep isterdim. Yaşım ilerledi ama bu çocuk ruh, bu heyecan hiç bırakmadı beni” diyor.
8.06.2018 Arşiv
Küçük Prens doğdu
Küçük Prens doğdu CambrIdge Düşesi Kate Middleton’ın Prens George ve Prenses Charlotte’tan sonra üçüncü bebeği de dünyaya geldi.
23.04.2018 Dünya
Türk yapımı müzikal film ABD’de ödül aldı!
Türk yapımı müzikal film ABD’de ödül aldı! Yönetmen Alev Baymur’un müzikal filmi 'Küçük Prens’, Culver Film Festivali'nde “En İyi Kısa Aile Filmi” ödülünü aldı.
14.12.2017 Kültür Sanat
‘Superman’ Trudeau
‘Superman’ Trudeau Kanada Başbakanı Justin Trudeau Cadılar Bayramı’nda oğlu için ‘süper kahraman’ oldu. Başbakan Trudeau, her yıl 31 Ekim’de kutlanan Cadılar Bayramı dolayısıyla çizgi roman kahramanı Superman’ın gizli kişiliği ‘Clark Kent’ kılığına girdi.
1.11.2017 Dünya
'Küçük Prens' sahnede!
'Küçük Prens' sahnede! Fransız yazar Antoine de Saint-Exupery’nin aynı adlı eserinden tiyatroya uyarlanan 'Küçük Prens' oyunu, Türkiye'yi geziyor. Gezegenlerde yolculuk yapan ve yolculuğu boyunca yeni karakterler tanıyan 'Küçük Prens’in hikayesini anlatan oyun, sezonu Gaziantep'te açtı.
20.10.2017 Kültür Sanat
Bu bakkalda alışveriş kitapla yapılıyor
Bu bakkalda alışveriş kitapla yapılıyor Üsküdar’daki “Uysal Gıda Kanber Amca” isimli bakkalda çocuklar alışverişi kitap özetiyle yapıyor. 49 yaşındaki bakkal Kanber Bozan, “İmkansızlıklardan dolayı okuyamadım. Çocuklar benimle aynı kaderi paylaşmasın“ diyor...
30.09.2017 Arşiv
'Parasını ödeseydi öldürmezdi!'
'Parasını ödeseydi öldürmezdi!' Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker’in cenazesini alan ağabeyinin kızı Dilek Bayer'den bomba açıklamalar. Bayer, 'Halam'ın parasını ödeseydi öldürmezdi' dedi.
30.08.2017 Magazin
Afrika’nın beyaz sahili Mombasa
Afrika’nın beyaz sahili Mombasa Kenya’nın tatil cenneti Mombasa, denizi, doğası, tarihi ve kültürü ile farklı bir tatil arayışında olanlar için ideal bir destinasyon. Üstelik İstanbul’dan direkt uçuş var...
4.08.2017 Arşiv
1. Fen Bilimleri Proje Yarışması'nda en iyiler belli oldu
1. Fen Bilimleri Proje Yarışması'nda en iyiler belli oldu Öğrencilerin bilime karşı olumlu bir tutum edinmeleri adına hazırlanan 1. Fen Bilimleri Proje Yarışması İTÜ Geliştirme Vakfı Okullarında gerçekleşti. İstanbul genelinden 17 okulun 39 proje ile katıldığı yarışmada en iyi proje ödülünü, Darüşşafaka Eğitim Kurumlarından ‘Metro Dursun, Enerji Dolsun’ isimli proje ile Tolga Yamatma danışmanlığında Dudunur Özdamar ve Emine Gücük isimli öğrenciler aldı.
5.05.2017 Eğitim
Bu bakkalda para değil, kitap geçiyor
Bu bakkalda para değil, kitap geçiyor Bakkalda bulunan kütüphaneden bir kitap okuyup özetini Bakkal Kanber Amca ya da oğlu Fırat'a anlatan çocuklar dilediği ürüne sahip olabiliyor.
21.10.2016 Yaşam
Antalya dünya starlarını ağırlıyor...
Antalya dünya starlarını ağırlıyor... Nisan ayında başlayan "EXPO 2016 Antalya" müziğin dev isimlerini ev sahipliği yapıyor. İngiliz müziğinin dev ismi Sting 9 Ağustos’ta unutulmaz bir gece yaşatacak...
5.08.2016 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Küçük Prens ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki küçük prens haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.