Gazete Vatan Logo

Tozlu Yaka nerede çekiliyor, Özel Yağızoğlu Koleji neresi? Tozlu Yaka dizisinin çekildiği yer!

Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar gibi isimlerin rol aldığı Tozlu Yaka dizisi 27 Haziran 2022 Pazartesi, saat 20.00'da FOX TV ekranlarında yer alacak. Dizinin çekildiği yer ise merak konusu oldu. Peki, Tozlu Yaka nerede çekiliyor, Özel Yağızoğlu Koleji neresi? Tozlu Yaka dizisinin çekildiği yer…

Tozlu Yaka nerede çekiliyor, Özel Yağızoğlu Koleji neresi? Tozlu Yaka dizisinin çekildiği yer!

Tozlu Yaka dizisi nerede çekiliyor, Özel Yağızoğlu Koleji nerede? FOX'un yeni dizisi başladı. NTC Medya tarafından çekilen Tozlu Yaka bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Diziseverler Tozlu Yaka'nın nerede çekildiğini merak ediyor.

TOZLU YAKA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR, ÖZEL YAĞIZOĞLU KOLEJİ NEREDE?

Tozlu Yaka dizisinin çekildiği okul İstanbul Özel Küçük Prens Lisesidir. Bu lise Fransız Saint-Joseph Lisesi Eğitim Vakfının okullarından biridir.

İstanbul Özel Küçük Prens Lisesinde okullar 17 Mayıs itibari ile bittiği için Tozlu Yaka dizisi çekimlerine izin verilmiştir.

Özel Yağızoğlu Koleji olarak tanıtılmasının nedeniyse setin çok fazla ziyaretçi akınına uğramasından korkulmasıdır. Gerçekte Özel Yağızoğlu Koleji isminde bir okul ise bulunmamaktadır.