Sunay Akın

Sunay Akın

Son dakika sunay akın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sunay akın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sunay akın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sunay Akın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sunay akın gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 sunay akın haberi bulunmuştur. Tüm sunay akın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı
Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da hayatını kaybeden sunucu ve yazar Metin Uca için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda veda töreni düzenlendi. Uca'nın kardeşi Mehtap Uca Erdoğan, "Aynı annem gibi tam yoğun bakım kapısından seni alıp eski hayatımıza, güzel günlerimize, neşemize kavuşacakken ellerimin arasından kayıp gittim. Ama bu sefer bu senaryoda beni çok yalnız  bıraktın" dedi. 
18.11.2023 Magazin
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçen Disney Plus’a tepkiler dinmiyor. Bugün oynanan Galatasaray – Olimpija Ljubljana karşılaşmasının yayıncı kuruluşu D-Smart, bu kez “Veda” filmiyle gol attı. Atatürk’ü konu alan Veda’nın D-Smart GO’da yayınlandığını ince bir gönderme yaparak, “Veda’yı minnet ve özlemle izleyeceğiz! Biz buradayız, izindeyiz.” mesajıyla birlikte tanıttı.
15.08.2023 Şampiyonlar Ligi
Hıncal Uluç son yolculuğuna uğurlandı
Hıncal Uluç son yolculuğuna uğurlandı  Gazeteci ve spor yorumcusu Hıncal Uluç, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.  
22.11.2022 Gündem
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı!
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı! Yeşilçam’ın ‘Baba’ karakterlerinden Hulusi Kentmen, Google’da Doodle oldu. Google’ın anasayfasında anılan Hulusi Kentmen, Doodle açıklamasında, Türk sinemasının Yeşilçam döneminin en sevilen ve en üretken oyuncularından biriydi. Yeşilçam filmlerinin 'babası' olarak anılmaya başlandı. Bugün Türkiye’de sert ama babacan bir kişiliği belirtmek için hala “Hulusi Kentmen gibi” ifadesi yaygın olarak kullanıyor.” ifadelerine yer verildi. Peki, Hulusi Kentmen kimdir, ne zaman öldü? Hulusi Kentmen filmleri!
1.11.2022 Kültür Sanat
Müzeler bayramda açık mı? Bayramda açık olan müzeler
Müzeler bayramda açık mı? Bayramda açık olan müzeler Türkiye’de en çok özel müzenin bulunduğu İstanbul, yaklaşık 60’ın üzerindeki müze ile ziyaretçilerini karşılıyor. Kurban Bayramı’nı İstanbul’da geçirmek isteyenler internette sıklıkla şehrin simge yerleri ve müzeleri ile ilgili aramalar gerçekleştiriyor. Peki, Bayramda müzeler açık mı? İstanbul'da gezilebilecek müzeler...
31.07.2020 Gündem
Şenol Güneş: Borçların sebebi yabancılar
Şenol Güneş: Borçların sebebi yabancılar A Milli Takımımız'ın hocası Şenol Güneş, Türk futbolu ve birçok konu hakkında önemli tespitlerde bulundu.
14.02.2020 Futbol
Koca Yusuf kimdir? Korkunç Türk lakaplı güreşçi ne zaman öldü? Koca Yusuf uçağı Çin’deki Türkleri almak için yola çıkıyor
Koca Yusuf kimdir? Korkunç Türk lakaplı güreşçi ne zaman öldü? Koca Yusuf uçağı Çin’deki Türkleri almak için yola çıkıyor Koronavirüs salgınının ardından, Türk Silahlı Kuvvetleri, Dışişleri ve Sağlık Bakanlığı'nın yürüttüğü ortak operasyonla Çin'in Wuhan Eyaleti'nde bulunan 35 Türk ve 10 Azerbaycan vatandaşını almak için TSK'ya ait Koca Yusuf isimli A-400 kargo uçağı bugün yola çıkıyor. Çin’deki 45 kişiyi almak için yola çıkan Koca Yusuf uçağından sonra, Koca Yusuf kimdir? Koca Yusuf nerelidir? Gibi sorularda artış yaşandı.
30.01.2020 Gündem
Şenol Güneş'ten Karius'a: Kalecilik yapmıyorlardı...
Şenol Güneş'ten Karius'a: Kalecilik yapmıyorlardı... A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş dönemindeki öğrencisi Loris Karius hakkında çarpıcı bir ifade kullandı.
17.01.2020 Beşiktaş
4 Aralık Dünya Madenciler Günü nasıl ortaya çıkmıştır?
4 Aralık Dünya Madenciler Günü nasıl ortaya çıkmıştır? 4 Aralık Dünya Madenciler Günü, bugünün en çok aranan konu başlıklarından biri oldu. Vatandaşlar Dünya Madenciler Günü nasıl ortaya çıktı? Sorularına yanıt arıyor.
4.12.2019 Gündem
Yeni Türkü'den 40. yıl konseri!
Yeni Türkü'den 40. yıl konseri! Vadi Açıkhava, 29 Eylül Pazar akşamı uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir geceye ev sahipliği yaptı. Müziğimizin en uzun soluklu gruplarından Yeni Türkü, bol konuklu ve sürprizli 40. Yıl konseri ile İstanbul seyircisini 40 yıla yayılan bir yolculuğa çıkardı.
30.09.2019 Kültür Sanat
Kılıçdaroğlu: 16 milyon İstanbullunun kardeşçe yaşamasını istiyoruz
Kılıçdaroğlu: 16 milyon İstanbullunun kardeşçe yaşamasını istiyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı olmaktan çoktan çıktı. O artık 16 milyon İstanbullunun adayıdır." dedi.
16.05.2019 Gündem
Kılıçdaroğlu: İstanbul seçiminde rakibimiz artık YSK'dır
Kılıçdaroğlu: İstanbul seçiminde rakibimiz artık YSK'dır CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ben Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) güvenmiyorum. İstanbul seçiminde bizim rakibimiz artık YSK'dır" dedi. Kılıçdaroğlu, katıldığı TV programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.
16.05.2019 Siyaset
Ünlü oyuncu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika hayatını kaybetti İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan oyuncu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
13.03.2019 Magazin
Çok Ara’yacağız
Çok Ara’yacağız Fotoğraflarıyla 68 yıldır zamanı durduran, Türkiye’nin tarihine objektif tutan usta fotoğrafçı Ara Güler, ardında 2 milyonu aşkın fotoğraf karesi bırakarak 90 yaşında aramızdan ayrıldı.
18.10.2018 Gündem
İngilizler Boğaz’ı geçmeye geliyor
İngilizler Boğaz’ı geçmeye geliyor 30 Ağustos’ta Çanakkale Boğazı’ndaki yüzme yarışına katılmak için 100’den fazla İngiliz ülkemize gelecek. Beş günlük tur kapsamında kişi başı 490 sterlin (3 bin 800 TL) ödeyecek İngilizler, Hellespontos rotasında kulaç atacak. Yarış öncesi İngiliz gazeteciler boğazı geçti ve izlenimlerini kaleme aldı.
18.08.2018 Arşiv
Volkan Konak kimdir?
Volkan Konak kimdir? Volkan Konak kimdir? Sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Şarkılarıyla gönüllere taht kuran Volkan Konak'ın hayatı merak konusu oldu. İşte sevilen sanatçı Volkan Konak'ın yaşı, nerede doğduğu, kariyeri gibi bilgilerin yanıtı...
22.02.2018 Gündem
Gitmek için çok erkendi Buket
Gitmek için çok erkendi Buket Dostumuz, arkadaşımız VATAN Kitap’ın Genel Yayın Müdürü Buket Aşçı Gürel’i bir süredir mücadele ettiği acımasız hastalık onu henüz 41 yaşındayken aramızdan ayırdı
29.09.2021 Gündem
Oyuncak Müzesi Sergisi Anadolu turnesinde miniklerle buluşuyor
Oyuncak Müzesi Sergisi Anadolu turnesinde miniklerle buluşuyor Türkiye genelinde 1,6 milyon müşteriye hizmet veren Sepaş Enerji, Oyuncak Müzesi Sergisi’ni Anadolu turnesinde miniklerle buluşturuyor.
13.10.2017 Arşiv
Zülfü Livaneli’nin 50. sanat yılı kutlandı!
Zülfü Livaneli’nin 50. sanat yılı kutlandı! Nilüfer Belediyesi, müziği ile çok sayıda ödül alan ve 300’e yakın besteye imza atan yazar, senarist, yönetmen Zülfü Livaneli’nin 50. sanat yılı dolayısıyla özel bir gece düzenledi.
26.09.2017 Kültür Sanat
Cem Adrian ile açıkhava romantizmi!
Cem Adrian ile açıkhava romantizmi! 'Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım' adlı albümüyle başladığı müzik serüveninde 10 yılı deviren Cem Adrian, Gişe Organizasyon tarafından düzenlenen ‘Uniq Açıkhava Konserleri’ kapsamında, Uniq İstanbul’da sahne aldı.
21.09.2017 Kültür Sanat
Zor bir kadın değilim nazlarım vardır!
Zor bir kadın değilim nazlarım vardır! Ceylan Ertem, 19 Eylül’de Gişe Organizasyon tarafından düzenlenen Uniq Açıkhava Konserleri’nde sahne alacak. Ertem ile, şarkılarından yaşam felsefesine kadar pek çok konuyu konuştuk.
2.09.2017 Arşiv
Şenol Güneş'ten penaltı yorumu!
Şenol Güneş'ten penaltı yorumu! Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'in ilk haftasında takımının Antalyaspor'u 2-0 yendiği maçta rakiplerine karşı üstün bir oyun sergilediklerini söyledi.
13.08.2017 Beşiktaş
Sunay Akın babasını kaybetti
Sunay Akın babasını kaybetti Ünlü şair, yazar, gazeteci, araştırmacı, tiyatro oyuncusu Sunay Akın’ın babası Tuncay Akın, dün akşam saat 20.00 sularında hayatını kaybetti.
13.08.2017 Magazin
‘Bi tutarsa’ diyerek kolları sıvadılar
‘Bi tutarsa’ diyerek kolları sıvadılar Yüzlerce kan kanseri hastasına umut olan Belki de Sensin Platformu, 1.5 milyon donör hedefiyle ‘Bi Tutarsa’ kampanyası başlattı.
29.05.2017 Sağlık
Çocuklar mutfakta
Çocuklar mutfakta Cemiyet hayatının ünlü anneleri ve çocukları, Arçelik Mucize Lezzetler etkinliğinde ‘23 Nisan’ için özel hazırlanan pişirme atölyesinde bir araya geldi.
21.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sunay Akın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sunay akın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.