Kron

Kron

Son dakika kron haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kron ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kron haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kron

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kron gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 kron haberi bulunmuştur. Tüm kron haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır Turkcell, global telekomünikasyon sektörünün en önemli buluşması Mobil Dünya Kongresi’nden (MWC24) yeni nesil teknolojiler konusunda küresel markalarla yapılan iş birliği anlaşmaları ve ödüllerle döndü. Mobil Dünya Kongresi’nde düzenlenen iki panelde şirketin sürdürülebilirlik ve yapay zekâ alanındaki projelerini anlatan Genel Müdür Dr. Ali Taha Koç, MWC kapsamında Turkcell’in dijital gelecek vizyonunu değerlendirdi.
1.03.2024 Ekonomi
Koza altın bedelsiz sermaye artırımı ne zaman? Koza altın bedelsiz sermaye arttırımı ne demek?
Koza altın bedelsiz sermaye artırımı ne zaman? Koza altın bedelsiz sermaye arttırımı ne demek? Koza Altın %2000 bedelsiz artırımına gidiyor. Kamuyu Aydınlatma Platformuna yapılan bildirimlerde Koza Altın İşletmeleri ve Kron Teknoloji , sermaye artırım kararı aldıklarını duyurdu. Peki, Koza altın bedelsiz sermaye artırımı ne zaman? Koza altın bedelsiz sermaye arttırımı ne demek?
27.12.2022 Ekonomi
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar…
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar… Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? Spotify en çok dinlenen sanatçıları ve şarkıları sorgulamaya başladı. Dijital müzik dinleme platformu Spotify yılın en çok dinlenenlerini ve kullanıcılar için 2022 Yılın Özeti’ni yayınladı. İşte Spotify en çok dinlenen sanatçı, sanatçılar ve şarkılar…
1.12.2022 Gündem
Rıdvan Yılmaz'ın yerine Iraklı sol bek geliyor
Rıdvan Yılmaz'ın yerine Iraklı sol bek geliyor Rıdvan Yılmaz'ı Glasgow Rangers'a gönderen Beşiktaş, Iraklı sol bek Mohanad Jeahze ile ilgileniyor.
26.07.2022 Trabzonspor
Ülkede akaryakıt fiyatları rekor seviyede! Daha da yükselecek, önümüzdeki hafta...
Ülkede akaryakıt fiyatları rekor seviyede! Daha da yükselecek, önümüzdeki hafta... Akaryakıt fiyatlarında rekor artış oldu. Ekonomi uzmanları fiyatların önümüzdeki hafta daha da yükseleceğini belirtiyor. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarının ardından Çekya’da akaryakıt fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Ülkede, akaryakıt fiyatlarının rekor seviyelere ulaşması sürücüleri ucuz akaryakıt satan istasyonlara yönlendirirken, istasyonların önünde uzun kuyruklar oluştu. Uzmanlar akaryakıt fiyatlarının artmaya devam edeceğini belirtirken ekonomi uzmanı Boris Tomciak, "Akaryakıt fiyatları önümüzdeki hafta daha da yükselecek. Bunun nedeni dünya petrol fiyatlarındaki keskin artış” dedi.
29.03.2022 Dünya
NATO o ülkeye asker gönderiyor! Resmen onaylandı, Rusya'ya karşı flaş hamle
NATO o ülkeye asker gönderiyor! Resmen onaylandı, Rusya'ya karşı flaş hamle Slovakya, Rus tehdidinden korunmak amacıyla NATO askerlerinden oluşan 2 bin 100 kişilik birliğin ülkeye girişine izin verdi. Çekya, ülkeye 650 asker göndermeye karar hazırlanırken karar henüz daha mecliste onaylanmadı.
9.03.2022 Dünya
Volvo kendi bataryasını üretecek!
Volvo kendi bataryasını üretecek! Volvo Cars ve Northvolt, batarya geliştirmek ve üretmek için 30 milyar Kron yatırımın parçası olarak Göteborg’da Ar-Ge merkezi açacak .
24.12.2021 Otomobil
Yeniçağın yükselen turizm modeli: Dental turizm
Yeniçağın yükselen turizm modeli: Dental turizm Diş turizminin kişilerin daha düşük maliyetli diş bakımı almak için yabancı ülkelere seyahat etme ile oluştuğunu belirten Diş hekimi Şahin Durmuş, diş turizmi ile ilgili merak edilenleri aktardı.
5.08.2021 Sağlık
İçinde 20 bin kron olan çanta buldu, polise teslim etti
İçinde 20 bin kron olan çanta buldu, polise teslim etti Antalya'da Mustafa Can Nevruz (15), sahildeki bir bankta bulduğu, içinde 20 bin Danimarka kronu (27 bin TL) olan çantayı polise teslim etti. Çantasına kavuşan Danimarka vatandaşı Faruk Tazlı, Nevruz'a bin kron (1350 TL) hediye etti. Mustafa Can Nevruz, “Yine bulsam yine polise getirirdim" dedi.
19.07.2021 Yaşam
Volvo İsveç’te elektrik motoru üretecek
Volvo İsveç’te elektrik motoru üretecek Volvo Cars, İsveç, Skövde'deki motor fabrikasında elektrik motor montajına başlıyor.
19.12.2020 Otomobil
Kağıt para tarihe karışıyor! Adım atıldı
Kağıt para tarihe karışıyor! Adım atıldı İsveç hükümeti, ulusal para birimi kronu, dijital para birimiyle değiştirmek için düğmeye bastı. İsveç Finansal Piyasalar Bakanı Per Bolund, projenin 2022'de hayata geçmesinin planlandığını açıkladı.
15.12.2020 Ekonomi
Uber, Danimarka'ya yaklaşık 25 milyon liralık ceza ödeyecek
Uber, Danimarka'ya yaklaşık 25 milyon liralık ceza ödeyecek İnternet ve mobil uygulama üzerinden özel ulaşım hizmeti veren Uber, Danimarka’ya 25 milyon kron (yaklaşık 25 milyon lira) para cezası ödemeyi kabul etti.
10.07.2020 Ekonomi
Çocuklarda diş çürüğüne dikkat!
Çocuklarda diş çürüğüne dikkat! Çocuklarda diş çürüğüne neden olan faktörleri açıklayan Pedodonti Uzmanı Diş Hekimi Dr. Özge Bektaş, çocuk diş hekimliğinde öncelikli konunun; düzenli ağız bakımı ve plak birikiminin önlenmesi ile hastalığın oluşmadan engellenmesi olduğuna vurgu yaptı.
8.07.2020 Sağlık
Çocuklarda diş çürüğüne dikkat
Çocuklarda diş çürüğüne dikkat Çocuklarda diş çürüğüne neden olan faktörleri açıklayan Pedodonti Uzmanı Diş Hekimi Dr. Özge Bektaş, çocuk diş hekimliğinde öncelikli konunun; düzenli ağız bakımı ve plak birikiminin önlenmesi ile hastalığın oluşmadan engellenmesi olduğuna vurgu yaptı.
7.07.2020 Sağlık
İsveç'te 'Kraliyet Hanedanı' ödülünü Türk akademisyen kazandı
İsveç'te 'Kraliyet Hanedanı' ödülünü Türk akademisyen kazandı İsveç Kraliyet Bilimler Akademisi tarafından Türk bilim insanı Dr. Hatice Zora'ya, "Beyinde dil ve duygu gelişimi" konusundaki çalışmaları nedeniyle "Kraliyet Hanedanı" ödülü verildi.
28.04.2019 Dünya
Olay Quaresma yorumu! "Aptalca bir faulle..."
Olay Quaresma yorumu! "Aptalca bir faulle..." İsveç ekibi Malmö'nün, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nun son haftasında Beşiktaş'ı İstanbul'da 1-0 yenerek bir üst tura çıkması, ülke basınında geniş yer buldu.
13.12.2018 Beşiktaş
Danimarka Grönland havalimanlarına ortak oldu
Danimarka Grönland havalimanlarına ortak oldu Danimarka, Grönland'da faaliyet gösteren 2 havalimanının genişletilmesi ve bir havalimanının inşası projelerini gerçekleştirecek.
16.11.2018 Ekonomi
İsveç'te ayrımcılığa uğrayan Müslüman kadına tazminat
İsveç'te ayrımcılığa uğrayan Müslüman kadına tazminat İsveç'te dini gerekçelerle tokalaşmadığı için iş görüşmesi yarıda kesilen Müslüman bir kadınına ayrımcılığa uğradığı gerekçiyle yaklaşık 3 bin 900 avro tazminat ödemesine karar verildi.
16.08.2018 Dünya
Danimarka’da ilk peçe cezası
Danimarka’da ilk peçe cezası Danimarka’da 1 Ağustos’ta yürürlüğe giren "Örtünme Yasası" kapsamında kamusal alanda yasaklanan burka ve peçe için ilk ihlal cezası verildi.
3.08.2018 Dünya
İsveç'ten Türkiye'ye teşekkür
İsveç'ten Türkiye'ye teşekkür İsveç Başkonsolosluğu, ülkelerindeki yangın söndürme çalışmalarına katkısı dolayısıyla Türkiye'ye teşekkür etti.
27.07.2018 Dünya
Türk bayraklı paylaşım yaptı sözleşmesi feshedildi!
Türk bayraklı paylaşım yaptı sözleşmesi feshedildi! İsveç'te Süper Lig ekiplerinden Dalkurt'un Türk kalecisi Abdulaziz Demircan, sosyal medya hesabından 19 Mayıs Atatürk Anma Gençlik Ve Spor Bayramı'nı kutlayan paylaşımından dolayı takım arkadaşlarının hakaretine uğradığını belirterek, yaşanan olaylar nedeniyle kulüple anlaşarak sözleşmesini iptal ettiklerini bildirdi.
27.06.2018 Futbol
Tunceli'de mühimmat ve patlayıcı malzemesi ele geçirildi
Tunceli'de mühimmat ve patlayıcı malzemesi ele geçirildi Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafından Ovacık kırsalında düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK'nın kullandığı sığınak ve toprağa gömülü plastik tank içinde 2 adet Kaleşnikof, 3 roket mermisi, 50 kilogram amonyum nitrat, sis ve el bombaları, EYP malzemesi ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
2.03.2018 Gündem
Danimarka’nın iki yüzlülüğü!
Danimarka’nın iki yüzlülüğü! Reina katliamcısına silah temin eden Asparov’u serbest bırakan Danimarka, Suriye’de DEAŞ saflarında fırıncılık yaptığı ortaya çıkan Enes Çiftçi’yi vatandaşlıktan çıkarıp 6 yıl hapse mahkum etti
16.11.2017 Dünya
Bozukluklar çocuklara harcanacak
Bozukluklar çocuklara harcanacak İsveç Riksbank, bozuk paraların tasarımlarını değiştiriyor. Tedavülden kalkacak bozuk paralar toplanıp çocuklar için harcanacak.
17.08.2017 Ekonomi
Ağız kokusundan kurtulmanın en basit yolu!
Ağız kokusundan kurtulmanın en basit yolu! Hem özel hem de sosyal yaşamı olumsuz etkileyen ağız kokusu birlikteliklerin de önemli sorunları arasında.
23.07.2017 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kron ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kron haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.