Altında hedef 2700 lira! Yatırımcıya alım fırsatı uyarısı, kritik tarih verildi
Altında hedef 2700 lira! Yatırımcıya alım fırsatı uyarısı, kritik tarih verildi Altında bomba gelişme. Altın fiyatları haftaya sert yükselişler göstererek başladı. Altın gram fiyatı tüm zamanların rekorunu kıran ons altın tarafından destek bularak zirvesini yeniledi. Dün altın fiyatları kar satışı yemesiyle rekorlar trendine ara verdi. Bu kapsamda altın gram fiyatı ons altına paralel düşüş kaydederek defalarca kırdığı 1900 TL psikolojik direncinin altına geriledi. Piyasalardaki hareketlilik sonrası Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dikkat çeken altın yorumlarında bulundu. Öte yandan gram altına 2700 lira için tarih verildi.
7.12.2023 Ekonomi
Trump için kader tarihi belli oldu! Federal Mahkeme kararını verdi...
Trump için kader tarihi belli oldu! Federal Mahkeme kararını verdi... ABD’de 2020 yılındaki seçim sonuçlarını kendi lehine çevirmekle suçlanan eski Başkan Donald Trump’ın 4 Mart 2024’te yargılanacağı açıklandı.
28.08.2023 Dünya
MHP'de kongre için kritik tarih karar çıkıyor
MHP'de kongre için kritik tarih karar çıkıyor Mahkeme MHP'li muhaliflerin yaptığı başvuruyu 8 Nisan Cuma günü karara bağlayacak.
29.09.2021 Gündem
TÜPRAŞ için kritik tarih!
TÜPRAŞ için kritik tarih! Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırımcı, Rekabet Kurulu'nun TÜPRAŞ ve OPET hakkında yürüttüğü Rekabetin Korunması Hakkında Kanunu ihlal edip etmediklerinin tespiti amaçlı soruşturmaya ilişkin, "Kurulumuz 14 Ocak'taki sözlü savunma toplantısından 1 hafta ya da 10 gün sonra kararını verip kamuoyuyla paylaşacak" açıklamasını yaptı...
9.12.2013 Ekonomi