Kritik Gün

Kritik Gün

Son dakika kritik gün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kritik gün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kritik gün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kritik Gün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kritik gün gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.654 kritik gün haberi bulunmuştur. Tüm kritik gün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gram altın için kritik gün işaret edildi! Yatırımcı için büyük fırsat geliyor
Gram altın için kritik gün işaret edildi! Yatırımcı için büyük fırsat geliyor Altın fiyatları rekorlar sonrası yerini kar satışlarına bıraktı. Ons altın fiyatı bu hafta açıklanacak Fed faiz kararına odaklandı. Peki altın gram fiyatı seyri ne olacak? Altın ve Para Piyasaları İslam Memiş, o günü işaret ederek alım fırsatını duyurdu.
18.03.2024 Ekonomi
4 burç için Ramazan öncesi son çıkış: Astrolog Aydın 12 burcu yorumladı, 4 burç için kritik gün yaklaştı!
4 burç için Ramazan öncesi son çıkış: Astrolog Aydın 12 burcu yorumladı, 4 burç için kritik gün yaklaştı! Ay Balık burcunda ilerlerken içsel yolculukların başlayacağını söyleyen astrolog Aygül Aydın, fırsat dolu bir Mart ayının yaşanacağını söyledi. İşte 10 Mart Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
10.03.2024 Astroloji
Kar yağışı ve kuvvetli sağanak yurdu etkisi altına aldı! Meteoroloji'den turuncu kodlu uyarı geldi: Kritik gün salı, tamamen değişecek...
Kar yağışı ve kuvvetli sağanak yurdu etkisi altına aldı! Meteoroloji'den turuncu kodlu uyarı geldi: Kritik gün salı, tamamen değişecek... Kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Birçok şehre pazar günü için uyarı verilirken hava sıcaklıklarının mevsim normalleri altına düşeceği belirtildi. Ancak salı gününden itibaren hava sıcaklıklarının tekrar artacağı tahmin ediliyor.
18.11.2023 Gündem
2 liraya alıcı bulunamadı mayer limon ağaçta kaldı!
2 liraya alıcı bulunamadı mayer limon ağaçta kaldı! 2 liraya alıcı bulamayan mayer limonları ağaçta kaldı. Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, mayer limonda erkenci ve boylu olan ürünlerin ilk etapta ortalama 4 ile 5 TL arasında satıldığını fakat şu anda 2 liraya alıcı bulunamadığını söyledi.
28.09.2023 Ekonomi
Ek MTV için kritik gün! Ödenen paralar geri alınabilecek mi?
Ek MTV için kritik gün! Ödenen paralar geri alınabilecek mi? Anayasa Mahkemesi, motorlu taşıtlardan ek vergi alınmasını öngören düzenlemenin iptali istemini bugün esastan görüşecek.
28.09.2023 Ekonomi
Anlaşma resmen duyuruldu! Türkiye, Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihraç edecek
Anlaşma resmen duyuruldu! Türkiye, Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihraç edecek Türkiye'den Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihracatı için iki ülke arasında anlaşma yapıldı.
27.09.2023 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Ek MTV için yarın kritik gün
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Ek MTV için yarın kritik gün Anayasa Mahkemesi, motorlu taşıtlardan ek vergi alınmasını öngören düzenlemenin iptali istemini yarın esastan görüşecek.
27.09.2023 Ekonomi
‘Sürreal’ soygun! Salvador Dali maskesi takıp kuyumcu bastılar! Alarmı duyunca kaçtılar
‘Sürreal’ soygun! Salvador Dali maskesi takıp kuyumcu bastılar! Alarmı duyunca kaçtılar Fenomen dizi ‘La Casa De Papel’deki gibi sürrealist ressam Salvador Dali maskelerini takarak silahla kuyumcu soymaya çalışan 2 soyguncu kamera görüntülerinden yakalanarak tutuklandı. Aramalarda Dali maskeleri de ele geçti.
31.08.2023 Yaşam
Emekli aylıkları ve memur maaşları ile ilgili kritik gün! Yeni maaşlar  belli oluyor
Emekli aylıkları ve memur maaşları ile ilgili kritik gün! Yeni maaşlar belli oluyor 'Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak' sorusu gündemdeki sıcaklığını artırdı. Kararla birlikte 2024-2025 yıllarda uygulanacak memur zammı için belirleyici olacak iki veriden birisi olan toplu sözleşme zammı netleşecek. Memur zammı için gözler Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'nda. Kurul, bugün saat 10.00'da son toplantı için bir araya gelecek. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren 2024-2025 zam oranları belli olacak.
31.08.2023 Emekli
Memur ne kadar zam alacak? Hükümetin teklifi bugün belli olacak
Memur ne kadar zam alacak? Hükümetin teklifi bugün belli olacak Memur ve memur emeklilerinin önümüzdeki iki yıla ilişkin maaş artışlarının belirleneceği toplu sözleşme görüşmelerinde bugün kritik gün olacak. Hükümetin zam teklifinin bugün netleşmesi ve açıklanması bekleniyor.
14.08.2023 Memur
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CNN TÜRK canlı yayınında Disney'de yer alan Atatürk dizisinin yayınlanmayacağı iddialarıyla alakalı açıklamalarda bulundu. Kararın düzeltilip, Atatürk dizisinin yayınlanması gerektiğini vurgulayan Çelik, 'Devletin kurumları bu süreci inceliyor. RTÜK muhatapları ile görüşecek, yanlış karardan dönmelerini talep edecek.' ifadelerini kullandı.
2.08.2023 Gündem
Ailesini ziyarete geldi hayatının şokunu yaşadı! Çöp evde babasını ölüme terk edilmiş halde buldu
Ailesini ziyarete geldi hayatının şokunu yaşadı! Çöp evde babasını ölüme terk edilmiş halde buldu Muğla’dan Adana’ya ailesini ziyarete gelen bir kişi, annesinin terk ettiği Alzheimer hastası babasını çöp evde buldu. Yaşlı adam ambulansla hastaneye kaldırılırken, çöp evdeki manzara ise görenlerin içini parçaladı.
2.08.2023 Yaşam
Hem kolon kanserini hem de tiroit kanserini yendi! 'Hastalıklar bize ders vermek için başımıza geliyor'
Hem kolon kanserini hem de tiroit kanserini yendi! 'Hastalıklar bize ders vermek için başımıza geliyor' İzmir'de 1 çocuk annesi Nazife Selçuk (41), kolon kanseri tedavisinin ardından tiroit kanserini de yendi. Tedavinin başarısında olumlu ruh halinin etkili olduğunu söyleyen Selçuk, "Hastalıklar bize ders vermek için başımıza geliyor. 'Bu kaderim' demek kolaya kaçmaktır. Kanseri 2 kez yenmem, bu mücadelem benim gibi kanser hastalarına motivasyon ve umut olsun" dedi.
2.08.2023 Yaşam
Depremlerle ilgili ezber bozan açıklama geldi: 'Fayın kırılacağını gösterir emare yok'
Depremlerle ilgili ezber bozan açıklama geldi: 'Fayın kırılacağını gösterir emare yok' Depremlerle ilgili son dakika açıklaması! Ankara Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, Kahramanmaraş merkezli depremlerin stres yüklediği ileri sürülen Göksun'dan Kozan'a uzanan Savrun Fayı'nda inceleme yaptı. Pampal, "Savrun Fayı kırılacak ve Adana yıkılacak" görüşüne katılmadığını belirterek, "Adanalılar, Savrun Fayı'ndan dolayı çok tedirgin. Çalışmalarımda Savrun Fayı'nın aktif olduğunu gösterecek hiçbir ipucuna rastlamadım. Kırılacağını gösterir emare yok" dedi.
2.08.2023 Yaşam
14 yıl boyunca işkence ve tecavüz! Evden kaçmayı başardı, anlattıkları tüyler ürpertti!
14 yıl boyunca işkence ve tecavüz! Evden kaçmayı başardı, anlattıkları tüyler ürpertti! Rusya'da 14 yıl önce otobüs durağında beklerken Vladimir Cheskidov tarafından kaçırılan Ekaterina isimli kadın, anlattıklarıyla herkesin kanını dondurdu. Korkunç evden kaçmayı başaran genç kadın, polislere Cheskidov'un kendisine 1000'den fazla kez tecavüz ettiğini ve evinde ölmüş insan kalıntıları olduğunu aktardı. Olayın ardından polis, sapkın adamın evine baskın düzenledi ve gördükleri karşısında şoke oldu.
2.08.2023 Dünya
Şiddetli sıcaklar için kritik gün! 'Eyyam-ı Bahur' ve yağmur aynı anda vuracak: Meteoroloji’den son dakika uyarısı, iller tek tek açıklandı
Şiddetli sıcaklar için kritik gün! 'Eyyam-ı Bahur' ve yağmur aynı anda vuracak: Meteoroloji’den son dakika uyarısı, iller tek tek açıklandı Kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısının ardından şiddetli sıcak açıklamaları art arda geldi. Meteoroloji İstanbul, Ankara, İzmir dahil il il uyardı, 'Eyyam-ı Bahur' sıcaklarının pik yapacağı tarih duyuruldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimleri ile Doğu Akdeniz’in parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi, Ardahan ve Erzincan çevreleri ile Kastamonu'nun doğu, Sinop’un iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı ve Meteoroloji Mühendisi Adil Tek, kavurucu sıcaklıkların kademeli olarak yükseleceğini aktardı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen ise endişelendiren gelişmeyi canlı yayında açıkladı. İstanbul, Ankara, İzmir'de yağmur bekleniyor mu? Hangi illerde yağmur yağacak? İşte son dakika hava durumu...
2.08.2023 Gündem
Asgari ücretlinin maaşı belli oluyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan flaş açıklama
Asgari ücretlinin maaşı belli oluyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan flaş açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz canlı yayında açıklamalarda bulundu. Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret ara zammıyla ilgili de konuştu.
18.06.2023 Ekonomi
Boşandığı eşini ve kayınpederini öldürdüğü anların kamera görüntüsü ortaya çıktı
Boşandığı eşini ve kayınpederini öldürdüğü anların kamera görüntüsü ortaya çıktı Gaziantep’te Mertcan Köse’nin (25) boşandığı eşi Bilge Kaya (25) ve kayınpederi Ertuğrul Kaya’nın (47), otomobillerinin önünü kesip, av tüfeğiyle öldürdüğü anın görüntüleri ortaya çıktı. Kendisine engel olmaya çalışan kayınpederi ile otomobildeki eski eşini tüfekle öldürüp, kaçan Mertcan Köse'nin aranmasına ise devam ediliyor.
18.06.2023 Yaşam
Arap medyası Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı yazdı! Türk dizileri, CIA ve FBI ayrıntısına yer verildi
Arap medyası Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı yazdı! Türk dizileri, CIA ve FBI ayrıntısına yer verildi 'NATO Zirvesi Türkiye yüzünden başarısız' diyen Yunan medyası Ankara'nın hamlesini skandal başlıklarla gördü, Londra merkezli Suudi Arabistan gazetesi ise 'Türkiye'nin sır küpü' Hakan Fidan' başlığıyla uzun bir analiz yayımladı.
18.06.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Çok kısa süre içerisinde yerinde dönüşümü gerçekleştireceğiz
Bakan Özhaseki: Çok kısa süre içerisinde yerinde dönüşümü gerçekleştireceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi Hatay’da bazı ulusal televizyon kanallarına verdiği röportajda, “Gittiğimiz şehirlerde, yörelerin insanlarıyla, sektör temsilcileriyle ve kentin ileri gelenleriyle bir araya gelerek, yeni formüller arıyoruz. Formül devreye girdiğinde, çok kısa süre içerisinde yerinde dönüşümü gerçekleştireceğiz. Sağlam, güvenli ve yerinde dönüşümü önceliyoruz. Vatandaş kendi evini yapsın diye hem kredi hem de hibe desteği vereceğiz. Bunun önünü açacak bir yasa hazırlığını da getiriyoruz. Hasarımız büyük, 680 bin konuttan bahsediyoruz. 170 bin civarında da iş yeri ve depo gibi yıkılan yerlerimiz var. Toplamda 850 bin yapı ediyor. Hepsinin mali yükü ise 100 milyar dolar civarında. Fay kırıklarının ve dere yataklarının olduğu yerler var, burada asla yapılaşmaya izin verilmeyecek.” dedi.
18.06.2023 Gündem
Yerli hassas güdüm kiti HKG-82'yle test atışında hedef başarıyla vuruldu
Yerli hassas güdüm kiti HKG-82'yle test atışında hedef başarıyla vuruldu Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (TÜBİTAK SAGE) tarafından geliştirilen Hassas Güdüm Kiti-82 (HGK-82) ile test atışında hedef başarıyla vuruldu.
18.06.2023 Gündem
Galata’da 'pes' dedirten görüntüler! Göz gözü görmedi
Galata’da 'pes' dedirten görüntüler! Göz gözü görmedi Galata Kulesi Meydanı’nda bir grup, hastaneye giden yolun trafiğini araçla keserek asker adayını havaya fırlattı. Evlilik teklifi yapan bir başka grup ise ortalığı dumana boğdu. Pes dedirten o anlar kameralara yansırken, dakikalarca yolu kapatan magandalar polisin müdahalesi ile araçlarına binip ayrıldı.
18.06.2023 Yaşam
Asgari ücrette kritik gün yarın! İşte masadaki zam oranları
Asgari ücrette kritik gün yarın! İşte masadaki zam oranları Yeni asgari ücretin belirlenmesi için ilk toplantı 13 Haziran’da gerçekleştirildi. Çalışma Bakanlığı bünyesinde taraflar bir araya geldi. İkinci görüşme için ise kritik gün yarın. Peki masadaki zam oranları neler? İşte detaylar...
18.06.2023 Ekonomi
Kripto paralarda kritik gün! Bitcoin ve Ethereum’da beklenen oldu
Kripto paralarda kritik gün! Bitcoin ve Ethereum’da beklenen oldu Kripto paralardaki gelişmeler yatırımcılar tarafından yakında takip ediliyor. Yılbaşından bu yana yüzde 80’in üzerinde değer kazanan Bitcoin, 30 bin doların üzerine çıktı. Bu hareketin alt coinlere yansımamasının nedeni ise merak konusu olurken, beklenen hareket görülmeye başlandı. Peki Bitcoin, Ethereum ve alt coinlerde son durum ne? İşte detaylar...
13.04.2023 Ekonomi
Deprem felaketi sonrası ortaya çıktı: Artık malzemeden değil mühendisten çalınıyor
Deprem felaketi sonrası ortaya çıktı: Artık malzemeden değil mühendisten çalınıyor 11 ili vuran depremler sonrası yıkılan binalarla ilgili ortaya atılan ihmal iddiaları çok konuşuldu. Tartışmalar sürerken yapı denetim sektöründe bazı firmaların, belge imzalamakla görevli pasif mühendislerle yapı denetim uygulamalarını yaptığı ortaya çıktı. Mühendis Avukat Emrah Burak Çavuşoğlu konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, pasif mühendislik yapanların bina yıkılması durumunda adam öldürme suçundan yargılanacağını ifade etti.
27.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kritik Gün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kritik gün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.