Kritik Açıklama

Kritik Açıklama

Son dakika kritik açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kritik açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kritik açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kritik Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kritik açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.449 kritik açıklama haberi bulunmuştur. Tüm kritik açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın fiyatlarında rekor seviye! Gram bir yılda iki kat arttı, uzman isimden kritik açıklama geldi
Altın fiyatlarında rekor seviye! Gram bir yılda iki kat arttı, uzman isimden kritik açıklama geldi Altın fiyatlarında hareketlilik devam ederken gram altın fiyatı yeni rekorları deniyor. Son zamanların en yüksek seviyelerinin görüldüğü ons fiyatında yükselişin süreceği tahmin ediliyor. Gram altında iç piyasada kısa dönemli bir düşüş olsa da artış trendinin önünde direnç öngörülmüyor.
13.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planını manşetten duyurdular: F-16'lar Türkiye'ye geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planını manşetten duyurdular: F-16'lar Türkiye'ye geliyor TBMM'nin İsveç’in NATO’ya katılımına onay vermesi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Dünyanın dört bir yanından pek çok haber kuruluşu bu gelişmeyi manşetlerinden okurlarına duyurdu. İsveç, sürecin tamamlanması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası için geri sayıma geçerken Yunan Kathimerini gazetesi Erdoğan'ın bu süreçte izleyeceği yolu yazdı.
24.01.2024 Gündem
EYT, emeklilik başvurusu ve kıdem tazminatı ile ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren kritik açıklama
EYT, emeklilik başvurusu ve kıdem tazminatı ile ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren kritik açıklama Aynı işyerinde bir yıl ve daha uzun süre çalışanlar, işten çıkartıldıklarında kıdem tazminatı almaya hak kazanıyor. Özellikle uzun yıllar iş hayatında olanlar ne zaman emekli olacağını merak ediyor ve erken emekli olmanın yollarını arıyor. İş değiştirmek isteyenler ise ne kadar kıdem tazminatı alacağını araştırıyor. İşte çalışanların en çok merak ettiği konuların detayları...
24.01.2024 Çalışma Hayatı
Rekabet Kurumu: Kırmızı et piyasasına sektör incelemesi başlatıldı
Rekabet Kurumu: Kırmızı et piyasasına sektör incelemesi başlatıldı Rekabet Kurumu, sektördeki yapısal sorunların derinlemesine incelenmesi ve çözüm önerileri getirilmesi amacıyla kırmızı et piyasasına yönelik sektör incelemesi başlatıldığını açıkladı.
6.12.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altın sert düştü, kritik açıklama geldi! Yeni rekor hayal mi olacak?
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altın sert düştü, kritik açıklama geldi! Yeni rekor hayal mi olacak? Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları haftaya hızlı başladı. Pazartesi günü ons altın 2148 doları görürken gram altın 1997 lirayı test etti. Rekor seviyeyi test ettikten sonra altın 1870 TL'ye geri çekildi. Peki bu dalgalı hareketin sebebi ne? Gram altın 2000 lirayı ne zaman aşar? İşte detaylar...
6.12.2023 Ekonomi
Eurofighter için kritik açıklama! MSB kaynakları: İkinci el değil, en üst düzey modeli
Eurofighter için kritik açıklama! MSB kaynakları: İkinci el değil, en üst düzey modeli Türkiye’nin Eurofigter tedarikine ilişkin açıklamaya yapan Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, "Tedarik konusunu İngiltere üzerinden ele alıyoruz. İngiltere bu konuda Almanya’nın itirazlarının kaldırılmasına yönelik yardımcı olacaklarını belirtiyorlar. Türkiye olarak ilk aşamada 20 daha sonra da 20 olmak üzere 40 uçak almak isteğimizi ifade ettik. Alacağımız uçaklar kesinlikle ikinci el değil. En üst modelini alma konusunda talebimiz oldu” ifadelerini kullandı.
23.11.2023 Gündem
İşsizlik maaşı alana kritik uyarı! Faiziyle geri ödeniyor
İşsizlik maaşı alana kritik uyarı! Faiziyle geri ödeniyor İşsizlik maaşı ile ilgili kritik açıklama geldi. İşsizlik sigortası primi ödememiş kimseler işsizlik parası alamıyorlar. Yeni bir düzenleme getirilerek, mezun olmuş ve gelir seviyesi düşük olan kişilere belirli şartlar dahilinde işsizlik parası verilerek daha iyi iş aramaları sağlanabilir. İşte işsizlik maaşı ile ilgili tüm detaylar...
25.09.2023 Çalışan Hakları
Motosiklet ile çarpışan otomobil mezarlığa uçtu! Kan donduran feci kaza
Motosiklet ile çarpışan otomobil mezarlığa uçtu! Kan donduran feci kaza Denizli'nin Tavas ilçesinde, karşısına çıkan motosiklet ile çarpışan otomobilin mezarlığa uçması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
18.09.2023 Yaşam
Yeni anayasanın ismi ne olacak? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış'tan kritik açıklama geldi
Yeni anayasanın ismi ne olacak? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış'tan kritik açıklama geldi CNN Türk canlı yayınında konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin son durumu aktardı.
18.09.2023 Gündem
Bursalı kebapçıdan Elon Musk'a çağrı: Türkiye’ye gelirse onu memnun ederiz
Bursalı kebapçıdan Elon Musk'a çağrı: Türkiye’ye gelirse onu memnun ederiz Bursa'da ara sokakta salaş bir mekandaki bir kebapçı, Avrupa merkezli bir internet sitesinin yaptığı listede dünyanın en efsane ve ikonik lokantaları arasında 46. sırada yer aldı. Kebapçı Cengiz Çalışır, Elon Musk’ın favori yemeğinin ‘döner kebap’ olduğunu öğrendiklerini belirterek, “Türkiye’ye gelirse onu memnun ederiz” dedi.
23.07.2023 Yaşam
Otomobil, meyve yüklü kamyonete arkadan çarptı: 2 ölü
Otomobil, meyve yüklü kamyonete arkadan çarptı: 2 ölü Küçükçekmece'de bir otomobil meyve yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan sürücü Mecit Yıldırım (20) ile Uğur Torlak (25) hayatını kaybetti.
23.07.2023 Yaşam
Kira ve yurt fiyatları ile ilgili kritik açıklama: 'Artış sürecek'
Kira ve yurt fiyatları ile ilgili kritik açıklama: 'Artış sürecek' Fahiş kira artışları milyonlarca kişinin ortak sorunu. Birçok ilde kiracılar zam baskısı ile uğraşırken kiralık ev bulmak da zorlaşıyor. Kiralık ev arayan kişi sayısı artarken bu artışa üniversite öğrencileri de eklenecek. Milyonlarca genç hayalindeki üniversiteyi kazanmak için Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) ter döktü. Sonuçlar geçtiğimiz günlerde açıklandı, sıra tercihlere geldi. Aileler ve gençler bugünlerde seçim yaparken eğitim kalitesinin yanında barınma maliyetini de düşünüyor. Devlet yurtlarına yerleşmeyenler ya özel yurtları seçecek ya da ev kiralayacak. Peki bunun için ne kadar bütçe gerekecek?
23.07.2023 Ekonomi
Wagner’in lideri Prigojin neden geri çekildi? Gerçek ortaya çıktı: Putin yine aynısını yaptı
Wagner’in lideri Prigojin neden geri çekildi? Gerçek ortaya çıktı: Putin yine aynısını yaptı Moskova’ya karşı bayrak açan Wagner lideri Prigojin, Belarus’a sürgüne gitmeyi kabul ederken isyancı askerler üslerine döndü. Wagner’in Moskova’ya yürüyüşü durdurulmuş olsa da yaşananlar, 16 aydır süren Ukrayna savaşının Putin yönetimiyle ilgili gerçeği ortaya çıkardı. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov, paralı asker grubunun akıbetine ilişkin flaş bir açıklamaya imza atarken Prigojin'den kritik açıklama geldi. İşte detaylar...
26.06.2023 Dünya
Emekli aylığına ve memur maaşına zam! Oran ve tarih verildi, işte yeni zamlı maaşlar
Emekli aylığına ve memur maaşına zam! Oran ve tarih verildi, işte yeni zamlı maaşlar Emekli aylıkları ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Memur ve emeklilerinin maaşlarına yansıyacak olan zam oranıyla ilgili kritik açıklama yapıldı. Emekli ve memur maaşlarına dev zam geliyor. En düşük memur maaşının 22 bin lira olacağının açıklanmasıyla birlikte memurlara kademeli zam geleceği ifade ediliyor. Emekli aylığı ve memur maaşları artacak. İşte yeni oran ve zamlı yeni maaşlar...
24.06.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı ile ilgili kritik açıklama! Tarih verildi, işte zam tahminleri
Asgari ücret zammı ile ilgili kritik açıklama! Tarih verildi, işte zam tahminleri Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Milyonlarca çalışanı ilgilendiren maaş artışı için düğmeye resmen basıldı. İlk tur görüşmelerin yapıldığı asgari ücret zammında ikinci tur için gözler 19 Haziran'a çevrildi. Asgari ücret zammının yanı sıra memur ve memur emeklilerini de yakından ilgilendiren bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temmuz ayı engelli ve engelli yakını aylığı ile yaşlı aylığı ödemesini erkene alıyor ve kardeşlerimizi sevindiriyoruz. Asgari ücret komisyonumuz çalışmalara başladı. Görüşmeler yapıcı şekilde ilerliyor. Memur artış oranlarıyla ilgili Meclis sürecini yakında başlatıyoruz” dedi. Diğer yandan 8 bin 506 lira 80 kuruş olan mevcut asgari ücrette son tahminler de geldi.
15.06.2023 Çalışma Hayatı
Memur maaşları ve emekli aylıklarına büyük zam yolda! Oran ve tarih verildi! Memur maaşları için 4'lü artış formülü
Memur maaşları ve emekli aylıklarına büyük zam yolda! Oran ve tarih verildi! Memur maaşları için 4'lü artış formülü Memur maaşları ve emekli aylıkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Enflasyonda mayıs ayı rakamları belli oldu. Memur ve emeklilerinin maaşlarına yansıyacak olan zam oranıyla ilgili kritik açıklama geldi. Buna göre; 5 aylık enflasyonun açıklanmasının ardından SSK ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 15.26, memur ve memur emeklileri ise yüzde 13.13 zammı cebine koydu. Haziran enflasyonu ve refah payıyla birlikte zam yüzde 30’u aşacak. Temmuz ayında açıklanacak haziran enflasyonu ve refah payı ile birlikte emekliye zam yüzde 30'u aşacak. Emekliler bu ay aylık ve 2 bin liralık Kurban Bayramı ikramiyelerini 19-26 Haziran tarihleri arasında alacak. En düşük memur maaşı yüzde 85 artışla 22 bin liraya çıkacak. Milyonlarca memurun ise gözü kulağı alacağı zam oranında! İşte memur maaşları için 4'lü artış formülü...
6.06.2023 Memur
Sahte diploma dehşeti! 40 yıl sonra kurşun yağdırdı
Sahte diploma dehşeti! 40 yıl sonra kurşun yağdırdı Pendik'te bir şahıs, 40 yıl önce çalıştığı eğitim kurumundan sahte diploması olduğu gerekçesiyle atıldı. Şüpheli şahıs, o dönemde kendisini ihbar ettiğini düşündüğü akrabasına sokak ortasında 7 el ateş açtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
6.06.2023 Yaşam
Kripto para piyasası ile ilgili kritik açıklama! 'Hız kaybediyor'
Kripto para piyasası ile ilgili kritik açıklama! 'Hız kaybediyor' Kripto para piyasalarındaki son durumu değerlendiren sektör temsilcisi Sevcan Dedeoğlu, “Kripto para piyasalarını değerlendirirken pek çok faktörü bir arada düşünmek gerekiyor. Özellikle ABD merkez bankası Fed’in tavrı, çözüme kavuşturulan borç tavanı krizi gibi ekonomik gelişmelerin yanı sıra mevsim değişikliği gibi sezon etkilerini de Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin tarihsel verilerinde gözlemlemek mümkün. Yatırımcılar piyasayı izliyor, gelişmelere kulak veriyor ve bunu yaparken de işlem yapmaktan geri duruyor. Kripto parada toparlanma hız kaybediyor” dedi.
6.06.2023 Ekonomi
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına çifte zam! Oran ve tarih verildi
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına çifte zam! Oran ve tarih verildi Emekli aylıkları ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Memur ve emeklilerinin maaşlarına yansıyacak olan zam oranıyla ilgili kritik açıklama yapıldı. Buna göre; 5 aylık enflasyonun açıklanmasının ardından SSK ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 15.26, memur ve memur emeklileri ise yüzde 13.13 zammı cebine koydu. Haziran enflasyonu ve refah payıyla birlikte zam yüzde 30’u aşacak. Temmuz ayında açıklanacak haziran enflasyonu ve refah payı ile birlikte emekliye zam yüzde 30'u aşacak. Emekliler bu ay aylık ve 2 bin liralık Kurban Bayramı ikramiyelerini 19-26 Haziran tarihleri arasında alacak. En düşük memur maaşı yüzde 85 artışla 22 bin liraya çıkacak. İşte emekli ve memur milyonlarca vatandaşı kapsayan detaylar...
6.06.2023 Memur
ABD'den F-16 hamlesi! Türkiye kararı dünyada manşet: Yeşil ışık yakıldı
ABD'den F-16 hamlesi! Türkiye kararı dünyada manşet: Yeşil ışık yakıldı ABD Dışişleri Bakanlığı, F-16 savaş uçakları için taktik veri bağlantı (TDL) sistemi Link-16 modernizasyon kitlerinin Türkiye’ye satışına onay verdi. Uluslararası haber ajansları bu gelişmeyi 'acil' kodu ile aboneleri ile paylaşırken pek çok gazete ve televizyon 'ABD'nin Türkiye'ye yeşil ışık yaktığını' yazdı. Yunan basını ise anlaşma ile Türkiye'nin hava filosunda yaşanacak değişimi sayfalarına taşıdı.
18.04.2023 Dünya
Dolar ve euro ile ilgili kritik açıklama
Dolar ve euro ile ilgili kritik açıklama Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde "Euro ve doların rezerv para statüleri kesin, değişmez olarak görülmemeli" dedi.
18.04.2023 Ekonomi
Gemiden atlayarak çıktığı Amerika'da gönüllere taht kuran Türk itfaiyeciye törenli uğurlama
Gemiden atlayarak çıktığı Amerika'da gönüllere taht kuran Türk itfaiyeciye törenli uğurlama Uzun yol yük gemisinde mühendis olarak çalışırken, 1997 yılında kaçak yollardan denize atlayarak gittiği Amerika'da yeni hayatına başlayan Nahit Atıf Oral, 2020 yılında itfaiye eri olarak çalışmaya başladı. Oral 9 Mart'ta acil müdahale eğitimi sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Amerika'da 'şehit' ilan edilen Oral'ın cenazesi özel törenle gönderildiği Türkiye'de, çocukluğunun geçtiği camide son yolculuğuna uğurlandı.
17.03.2023 Gündem
Erzurum'da 'Arka Sokaklar' adlı fuhuş operasyonunda 4 tutuklama
Erzurum'da 'Arka Sokaklar' adlı fuhuş operasyonunda 4 tutuklama Erzurum'da, 'Arka Sokaklar' adı verilen polis operasyonunda, 'Fuhşa teşvik, aracılık ve yer temini' suçlarından gözaltına alınan 15 kişiden 4'ü tutuklandı, 7'si adli kontrolle ve 4'ü de savcılık tarafından serbest bırakıldı.
17.03.2023 Gündem
Doktordan rezalet hareket! Ameliyat öncesi görüntülendi: Çikolata sandım
Doktordan rezalet hareket! Ameliyat öncesi görüntülendi: Çikolata sandım Antalya'da ameliyat öncesi ‘bıçak parası’ isteyen Doç. O.C.’nin hastasından aldığı 40 bin lirayı sayıp çekmecesine koyduğu ana ilişkin görüntüler ortaya çıktı. İddiaları reddeden O.C. 'pes dedirten' sözlerle kendini savundu. İşte haberin detayları...
17.03.2023 Gündem
Bolu'daki kırılma büyük Marmara depremini tetikler mi? Uzman isimden kritik açıklama geldi
Bolu'daki kırılma büyük Marmara depremini tetikler mi? Uzman isimden kritik açıklama geldi Bolu’daki 4.8’lik depremin öncü olup olmadığı merak konusu olurken, uzmanlar daha büyük bir depremi tetiklemesinin söz konusu olup olmadığını açıkladılar.
17.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kritik Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kritik açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.