Kripto Paralar

Kripto Paralar

Son dakika kripto paralar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kripto paralar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kripto paralar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kripto Paralar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kripto paralar gelişmeleri de dahil olmak üzere 412 kripto paralar haberi bulunmuştur. Tüm kripto paralar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kripto paralar sert düşüşün ardından toparlanıyor! Oklar yukarıyı gösteriyor
Kripto paralar sert düşüşün ardından toparlanıyor! Oklar yukarıyı gösteriyor Hafta sonu gerçekleşen sert düşüş sonrası yatırımcıları tedirgin eden kripto paralar toparlanma eğilimi görülüyor.
15.04.2024 Ekonomi
Kripto paralarda neler olacak? İşte Bitcoin için sürpriz tahmin
Kripto paralarda neler olacak? İşte Bitcoin için sürpriz tahmin Kripto paralarda hızlı rekorlar hızlı düşüşleri de beraberinde getiriyor. ABD’de onaylanan ETF’lerin etkisiyle rekor kıran kripto paralar geri çekilme yaşadı. Oldukça volatil seyreden kripto para piyasalarında yatırımcıların doğru hamleler yaparak dikkatli işlem yapması gerekiyor. Aksi halde marj aralığı bulunmadığı için birikimleri buharlaşabiliyor. Uzmanlar yatırım yaparken finansal okuryazarlığın olması gerektiğini belirtirken genel olarak da Bitcoin'de düzeltme beklendiğini öne sürdüler.
20.03.2024 Ekonomi
Bitcoin rekora doğru koşarken sert düştü!
Bitcoin rekora doğru koşarken sert düştü! ABD'de spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına izin verilmesiyle tarihi yüksek seviyeye çıkan Bitcoin dramatik düşüşe sahne oldu.
6.03.2024 Ekonomi
Kripto paralar için yeni düzenleme! Detaylar belli oluyor
Kripto paralar için yeni düzenleme! Detaylar belli oluyor Kripto paralara düzenleme için çalışmalar devam ediyor. 31 Mart seçimlerinden sonra Meclis'e gelmesi planlanan düzenleme için kripto para piyasasında işlem vergisi alınması planlanıyor.
25.02.2024 Ekonomi
İngiltere’nin son teknoloji lazer silahı
İngiltere’nin son teknoloji lazer silahı İngiltere Savunma Bakanlığı, ilk yüksek enerjili lazer silahının yapılan denemelerde hava hedefini vurduğunu duyurdu. Lazer yönlendirmeli enerji silahı (LDEW) sisteminin adının Ejderha Ateşi olduğunu ifade edildi.
19.01.2024 Gündem
Kripto paralar tepetaklak! Bitcoin'de kan kaybı sürüyor
Kripto paralar tepetaklak! Bitcoin'de kan kaybı sürüyor Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kripto varlıkların atası olarak kabul edilen Bitcoin yeni yıla zirve ile başlamıştı. Ancak rekor sonrası düşüş başladı. Bitcoin, spot ETF'in onaylandığı 11 Ocak'tan bu yana yüzde 15'in üzerinde değer kaybetti.
19.01.2024 Ekonomi
Fed'den faiz mesajı: Bir süre daha sürdürmemiz gerekiyor
Fed'den faiz mesajı: Bir süre daha sürdürmemiz gerekiyor New York Fed Başkanı John Williams "Bir süre daha kısıtlayıcı politika duruşunu sürdürmemiz gerekeceğini tahmin ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.
11.01.2024 Ekonomi
Sosyete torbacısı avukat yakalandı
Sosyete torbacısı avukat yakalandı İstanbul’un sosyetik semtleri Cihangir ve Nişantaşı’nda uyuşturucu satan İstanbul Barosu’na kayıtlı avukat Umut G. ile birlikte hareket ettiği Serdar A. yakalandı.
11.01.2024 Gündem
Kripto paralar tepetaklak! Yatırımcılar kazanımlarını bir anda kaybetti, Bitcoin'e EFT şoku
Kripto paralar tepetaklak! Yatırımcılar kazanımlarını bir anda kaybetti, Bitcoin'e EFT şoku ABD’de ilk spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonu’na (ETF) izin verileceğine yönelik beklentilerin bir artıp bir azalmasıyla dalgalı seyir izleyen Bitcoin’de sular durulmuyor. İki yıl aradan sonra ilk kez 2024’ün ilk günlerinde 45 bin doları aşan Bitcoin, bu kazanımlarını geri verip 41 bin doların altına düştükten sonra 47 bin 900 dolara kadar yükseldi. Bu kez de, beklenen ETF onayının geldiğine yönelik paylaşımın sahte çıkması piyasayı sarstı.
11.01.2024 Ekonomi
Kripto paralar tepetaklak! Bitcoin resmen çakıldı, 24 saatte büyük kayıp yaşandı
Kripto paralar tepetaklak! Bitcoin resmen çakıldı, 24 saatte büyük kayıp yaşandı 2023'de yılın en çok kazandıran yatırım aracı olan Bitcoin'de gözler 2024'e çevrildi. Yeni yıla yükseliş trendi ile başlayan ve dün 45 bin dolar seviyesini aşan Bitcoin'de bugün yaşanan sert düşüşle kayıplar yüzde 7'yi aştı.
4.01.2024 Ekonomi
Ne dolar ne borsa ne de altın! Kimsenin aklına bile gelmezdi, İşte bu yılın en çok kazandıranı
Ne dolar ne borsa ne de altın! Kimsenin aklına bile gelmezdi, İşte bu yılın en çok kazandıranı 2023 yılının bitmesine saatler kala piyasalar da kapandı ve son rakamlar belli oldu. Yılın en çok kazandıranları belli oldu. Liderliği yeni nesil yatırım araçlarından olan kripto paralar ellerinde tutarken geleneksel yatırım araçları da güçlü seyretti.
30.12.2023 Ekonomi
Kripto paralar resmen fırladı! Bitcoin kendine yeni zirve belirledi, rekor yükseliş sürecek
Kripto paralar resmen fırladı! Bitcoin kendine yeni zirve belirledi, rekor yükseliş sürecek Kripto paralar aralık ayına jet bir giriş yaptı. Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin bugün 44 bin doların üzerine yükseliş gerçekleştirdi. Peki kripto varlıklardaki yükseliş ne kadar daha devam edecek? İşte yatırımcıyı cezbedecek gelişmeler...
6.12.2023 Ekonomi
Diyarbakır’da çekiçli, bıçaklı, silahlı kavga! Ortalık kan gölüne döndü
Diyarbakır’da çekiçli, bıçaklı, silahlı kavga! Ortalık kan gölüne döndü Diyarbakır’da oyun merkezinde kavga eden çocuğun ailesi ile işletmeciler arasında çıkan çekiçli, bıçaklı ve silahlı kavgada 1’i ağır, 5 kişi yaralandı.
17.10.2023 Yaşam
Kripto paralar dibi gördü! 24 saatte 200 milyon dolar buhar oldu
Kripto paralar dibi gördü! 24 saatte 200 milyon dolar buhar oldu Kripto para piyasası dün akşam saatlerine doğru görülmemiş fiyat hareketlerine sahne oldu. Bitcoin önce dakikalar içerisinde yüzde 10 artarak 30 bin dolara dokundu, ardından sert düştü. Peki piyasayı ne etkiledi? Konuyla ilgili Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz önemli uyarılarda bulundu. İşte detaylar...
17.10.2023 Ekonomi
Kripto paralarda sürpriz hareket! 24 saatte fırladı, kendine yeni zirve belirledi
Kripto paralarda sürpriz hareket! 24 saatte fırladı, kendine yeni zirve belirledi Kripto paralar ekim ayına jet bir giriş yaptı. Bitcoin son 24 saatte yüzde 4’ün üzerinde artışla 28 bin doların üzerine çıktı ve son 6 haftanın en yüksek seviyesini gördü. Ethereum da yüzde 2.5’in üzerinde artışla 1.700 doların üzerine çıktı. Son dört yıldır ekim aylarının kripto paralar için pozitif seyirle geçtiğini belirten uzmanlar, risk iştahının sürmesi halinde BTC için ana direnç seviyesinin 30 bin dolar, ETH için ise 2 bin dolar olduğunu kaydetti.
3.10.2023 Ekonomi
Yeni saadet zinciri ortaya çıktı, oltalama yöntemini kullanıyorlar! '3 ay sonra çökecek'
Yeni saadet zinciri ortaya çıktı, oltalama yöntemini kullanıyorlar! '3 ay sonra çökecek' Dolandırıcılar yüksek gelir sağlamak isteyen vatandaşları tuzağına düşürmeye devam ediyor. Günlük 3 bin TL kazanma vaadine kapılanlar elinde olan parasını da kötü niyetli kişilere kaptırıyor. Dolandırıcılar bu kez de dijital platformları kullanıyor.
19.07.2023 Gündem
Bitcoin'de 3 ayda rekor yükseliş! Kritik seviyeyi aştı
Bitcoin'de 3 ayda rekor yükseliş! Kritik seviyeyi aştı Kripto para piyasasıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Kripto paralarda dev yükseliş gerçekleşti. Kripto paralarda hareketlilik hızlanmaya başladı. Lider kripto para birimi Bitcoin’de yükseliş yüzde 4’e yaklaştı. Bitcoin’i diğer kripto para birimleri yükselişle takip etti. Kripto paralar uzun süren durgunluğun ardından ılımlı yükseliş hareketine geçti.
6.07.2023 Ekonomi
Bitcoin’de yıllar sonra bir ilk gerçekleşti!
Bitcoin’de yıllar sonra bir ilk gerçekleşti! Kripto paralar dün akşam saatlerinden sonra hareketlendi. Piyasada olumlu haber akışının etkisiyle birlikte Bitcoin fiyatı kritik eşikleri bir bir aştı. Lider coin bugün de 29 bin doların üzerine çıkarak önemli bir yükseliş gösterdi. Ayrıca Bitcoin’de 2 yıl aranın ardından önemli bir gelişme daha yaşandı. İşte detaylar...
22.06.2023 Ekonomi
Kripto paralarda düşüş dalgası! SEC ve Fed etkili oldu
Kripto paralarda düşüş dalgası! SEC ve Fed etkili oldu Kripto paralar ABD'de Binance ve Coinbase'e açılan davalar sonrasında düşüşünü hızlandırmıştı. Fed'in faizi sabit bırakması ve bu yıl içinde de faiz indirimi öngörmemesi de kripto paralarda kaybı hızlandırdı.
15.06.2023 Ekonomi
Binance US'tan flaş hamle! ABD doları cinsinden para yatırılmasını durduruyor
Binance US'tan flaş hamle! ABD doları cinsinden para yatırılmasını durduruyor SEC'in Binance'a ve kurucusu Zhao'ya karşı açtığı davalar sonrasında Binance tarafından da hamle geldi. Binance ABD doları cinsinden para yatırılmasını durdurma kararı aldı.
9.06.2023 Ekonomi
Altın fiyatları için dönüm noktası! İslam Memiş kritik tarihi ve rakamı paylaştı
Altın fiyatları için dönüm noktası! İslam Memiş kritik tarihi ve rakamı paylaştı Altın fiyatlarında flaş gelişme. Altın yatırımcıları yeni gelişmelere dikkat kesildi. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, ons altın fiyatlarında hareketlilik yaşanıyor. Altın uzmanı İslam Memiş, gram altın, dolar, kripto paralar ve borsayla ilgili bomba bir tahmin geldi. Altın fiyatları için dönem başlıyor. Sürprizler üst üste gelecek. İşte tüm detaylar...
12.05.2023 Ekonomi
Kripto parası olan herkesi ilgilendiriyor! Piyasa için ‘Mayıs başı’ uyarısı
Kripto parası olan herkesi ilgilendiriyor! Piyasa için ‘Mayıs başı’ uyarısı Bitcoin başta olma üzere kripto paralar 2023 yılında önemli bir ivme yakaladı. Bitcoin sene başından bu yana yüzde 65 kazanç sağladı. Fakat bu kârı kripto para yatırımcılarının ne kadarı yakalayabildiği sorusu daha önemli oldu zira piyasa son dönemde 2021’deki popülerliğini mumla arıyor. Yatırımcılar bir sonraki ralliyi beklerken uzmanlar ise sağlıklı bir ralli için regülasyonları işaret ediyor. İşte kripto varlık piyasasındaki gelişmeler...
25.04.2023 Ekonomi
TOKİ Tuzla çekilişleri tamamlandı! Şimdi sırada Çatalca ve Selimpaşa kuraları var
TOKİ Tuzla çekilişleri tamamlandı! Şimdi sırada Çatalca ve Selimpaşa kuraları var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ ile hayata geçirilen İlk Evim, İlk İşyerim projesinde İstanbul'a yapılması planlanan 50 bin konuttan Tuzla'ya yapılacak 20 bin 920'sinin kura çekimi tamamlandı.
30.03.2023 Ekonomi
Kripto paralar yönünü yukarı çevirdi! İşte Bitcon, Ethereum ve alt coinlerde son durum
Kripto paralar yönünü yukarı çevirdi! İşte Bitcon, Ethereum ve alt coinlerde son durum Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. CFTC’nin Binance ile CZ’ye dava açmasıyla 27 bin doların altına inen Bitcoin, yönünü yeniden yukarı çevirdi. Peki Bitcoin’de yükseliş devam eder mi? Kritik seviyeler nerede? İşte kripto para fiyatlarında son durum...
30.03.2023 Ekonomi
Kripto parada bunu yapan büyük zarar ediyor! Yatırımcıya kritik uyarı geldi
Kripto parada bunu yapan büyük zarar ediyor! Yatırımcıya kritik uyarı geldi Kripto parada dalgalı seyir sürüyor. Geçtiğimiz haftayı 20 bin doların altında kapatan bitcoin gelen verilerle birlikte yeni haftaya 20 bin doların üstünde başladı. Blockchain ve Metaverse Teknoloji Danışmanı Devrim Danyal, yatırımcının yaptığı en büyük hatanın altını çizerek kritik uyarılarda bulundu.
14.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kripto Paralar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kripto paralar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.