Kredi Hacmi

Kredi Hacmi

Son dakika kredi hacmi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi hacmi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi hacmi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Hacmi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi hacmi gelişmeleri de dahil olmak üzere 726 kredi hacmi haberi bulunmuştur. Tüm kredi hacmi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk Lirası mevduatta 2 yılda yüzde 385 büyüme
Türk Lirası mevduatta 2 yılda yüzde 385 büyüme Bankacılık sisteminde hem mevduat hem kredide TL’ye geçiş sürüyor. Son 2 yılda yüzde 385 artan TL mevduatın payı yüzde 35.45’ten 59.85’e çıktı. Döviz hesapları 58.5 milyar dolar azaldı. Kredide TL’nin payı yüzde 67.5’e yükseldi.
9.01.2024 Ekonomi
İş Bankası’nın mevduatı 1,5 trilyon TL’ye, aktif büyüklüğü 2,1 trilyon TL’ye yükseldi
İş Bankası’nın mevduatı 1,5 trilyon TL’ye, aktif büyüklüğü 2,1 trilyon TL’ye yükseldi Türkiye İş Bankası, Eylül 2023 itibarıyla aktif büyüklüğünü yılsonuna göre yüzde 47,6 artırarak 2,1 trilyon TL’ye yükseltti.
8.11.2023 Finans
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yeni nesil füze sistemi Kuzgun'a ilişkin önemli bir açıklama yaptı.
7.11.2023 Gündem
Depremzede KOBİ'lere acil destek kredisi! Bakan Varank: 1,5 milyon liraya kadar imkan sağlanacak
Depremzede KOBİ'lere acil destek kredisi! Bakan Varank: 1,5 milyon liraya kadar imkan sağlanacak KOSGEB, deprem bölgesinde hasar gören işletmelerin faaliyetlerine hızla dönmesi amacıyla Acil Destek Kredisi Programı başlattı. Program, deprem bölgesindeki 11 ilde bulunan ve depremden etkilenen yaklaşık 30 bin KOBİ’yi kapsıyor. Bu durumdaki işletmelere ölçeklerine bakılarak 1 buçuk milyon liraya kadar hızlı finansman imkanı sağlanacak. Kredi programı ile 11 milyar liralık kredi hacmi ortaya çıkacak. Oluşacak 3 milyar liralık finansman maliyetinin tamamını KOSGEB karşılayacak. Yani işletmeler sıfır faizli olarak programdan yararlanacak.
24.03.2023 Ekonomi
EYT’de kıdem tazminatına düşük faizli kredi müjdesi! Detaylar belli oldu
EYT’de kıdem tazminatına düşük faizli kredi müjdesi! Detaylar belli oldu EYT ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) yasasından yararlanacakların kıdem tazminatı yükünü hafifletmek için işverene verilecek Hazine garantili düşük faizli kredi desteği başlıyor. KGF kefaletinin 50 milyara çıkarılmasıyla yaklaşık 68 milyar liralık kredi hacmi oluştu. Kıdem tazminatı kredisi kamu ve özel bankalar aracılığıyla kullandırılacak. Kredi 36 ay vadeli, 6 ay ödemesiz olacak. İşte EYT ile ilgili yeni gelişmenin detayları...
15.03.2023 Emekli
EYT'de düşük faizli kredi fırsatı! 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli olacak
EYT'de düşük faizli kredi fırsatı! 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli olacak EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) yasasından yararlanacakların kıdem tazminatı yükünü hafifletmek için işverene verilecek Hazine garantili düşük faizli kredi desteği başlıyor. KGF kefaletinin 50 milyara çıkarılmasıyla yaklaşık 68 milyar liralık kredi hacmi oluştu. Kıdem tazminatı kredisi kamu ve özel bankalar aracılığıyla kullandırılacak. Kredi 36 ay vadeli, 6 ay ödemesiz olacak.
14.03.2023 Emekli
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon mesajı
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Kocaeli İş Dünyası Buluşması toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
20.01.2023 Ekonomi
EYT'de kıdem tazminatına devlet garantisi! 'Ek paket' müjdesi
EYT'de kıdem tazminatına devlet garantisi! 'Ek paket' müjdesi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yeni Kredi Garanti Fonu (KGF) paketinin detaylarını açıkladı. 14 destek kaleminden oluşan pakette, EYT’lilere kıdem tazminatı desteği dikkat çekti. Buna göre; işverene EYT yükü için 25 milyar lira kefaletle 34 milyar lira kredi sağlanacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz, ek destek paketi gelebileceğini belirterek, EYT'lilere kıdem tazminat için devlet garantisinin detaylarını anlattı.
13.01.2023 Emekli
Kredi desteği ile ilgili son dakika gelişmesi! Kim ne kadar alacak? Tablo ortaya çıktı
Kredi desteği ile ilgili son dakika gelişmesi! Kim ne kadar alacak? Tablo ortaya çıktı Cumhuriyet tarihinin en büyük KGF desteği resmen açıklandı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, tek tek detayları duyurdu. 250 milyarlık kredi hacmi sağlayacak KGF paketini açıklayan Bakan Nebati, “İşverene EYT yükü için 25 milyar kefaletle 34 milyar TL kredi sağlanacak” dedi. Pakette özel okullara, kadın girişimcilere ve inşaata da destek var. İşte 250 milyar TL'lik düşük faizli kredi desteğine ilişkin tüm ayrıntılar...
12.01.2023 Ekonomi
KOBİ'lere 250 milyar lira finansman! Bakan Nebati bu hafta duyuracak
KOBİ'lere 250 milyar lira finansman! Bakan Nebati bu hafta duyuracak Kredi Garanti Fonu paketi ile esnaf ve KOBİ'lere 250 milyar lira finansman sağlanacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati 11 Ocak Çarşamba günü paketin ayrıntılarını açıklayacak.
9.01.2023 Ekonomi
Yeni konut kampanyası! Bakan Nebati: Kredi faiz oranı yüzde 1’in altında olacak
Yeni konut kampanyası! Bakan Nebati: Kredi faiz oranı yüzde 1’in altında olacak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati enflasyon rakamları hakkında canlı yayında açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, Orta Gelirliye Konut Projesi'nin detaylarını paylaşarak, "Son hazırlıklarımızı yaptık. Oldukça güçlü bir kampanya olacak. Kredi faiz oranı yüzde 1'in altında olacağını söyleyeyim" ifadelerini kullandı.
3.01.2023 Ekonomi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den flaş EYT açıklaması
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den flaş EYT açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Kamu çalışanlarını 3600 ek gösterge düzenlemesiyle yaklaşık 6 milyonu kapsayan bir düzenlemeyle onların hayatlarında ve emeklilik süreçlerinde karışılacakları sorunları çözecek bir uygulamayı gündeme getirdik. Biliyorsunuz Emeklilikte yaşı bekleyenlerle ilgili yaptığımız çok yakında bu ay içerisinde meclise sunabileceğimiz bir uygulamamız var. Ekonomide sorunlar var, ekonominin sosyal yansımaları var, sosyal problemlere dönüşü var onları biz teker teker çözerek ilerleyeceğiz" dedi.
19.12.2022 Ekonomi
Bakan Nebati: KGF paketiyle yaklaşık 250 milyar liralık kredi hacmi sunulacak
Bakan Nebati: KGF paketiyle yaklaşık 250 milyar liralık kredi hacmi sunulacak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bugün açıklanan Kredi Garanti Fonu (KGF) paketiyle yaklaşık 250 milyar liralık kredi hacmi sunacaklarını belirterek, "Krediye erişim imkanı olan ve teminat eksikliği bulunmayan firmalar bu sistemden faydalanmayacaktır. Böylelikle daha önce başımıza gelen, ihtiyacı olmayanların kullandıkları kredilerin özellikle dövize ve farklı alanlara gitmesini büyük bir oranda engellemiş olacağız" dedi.
19.12.2022 Ekonomi
Bakan Nebati'den otomobilde ÖTV indirimi iddialarına yanıt
Bakan Nebati'den otomobilde ÖTV indirimi iddialarına yanıt Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, otomobillerden alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ile ilgili bir çalışma yapılmadığını duyurdu.
10.11.2022 Ekonomi
Kredi faizleriyle ilgili flaş açıklama! Bakan Nebati duyurdu
Kredi faizleriyle ilgili flaş açıklama! Bakan Nebati duyurdu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati "Küresel resesyon beklentilerine rağmen ekonomik canlılığımızı sürdürülebilir kılmak için ihtiyatlı teşvik politikalarını uygulamaya devam edeceğiz" dedi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ticari kredi faizlerinin yüzde 30'dan yüzde 18'e gerilediğini söyledi.
8.11.2022 Ekonomi
Bakan Nebati: Döviz kurlarında yaşanan yüksek oynaklık dengelendi
Bakan Nebati: Döviz kurlarında yaşanan yüksek oynaklık dengelendi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kur korumalı mevduat (KKM) ve döviz kurlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
31.10.2022 Ekonomi
İş Bankası’nın aktif büyüklüğü 1,15 trilyon TL’ye ulaştı
İş Bankası’nın aktif büyüklüğü 1,15 trilyon TL’ye ulaştı Türkiye İş Bankası, aktif büyüklüğünü Haziran 2022 itibarıyla, yıl sonuna göre yüzde 23,7 oranında artırarak 1,15 trilyon TL seviyesine yükseltti.
9.08.2022 Ekonomi
Kredi kararı! Üst limitler yükseltildi, yüzde 0.5 komisyon, son gün 31 Mayıs...
Kredi kararı! Üst limitler yükseltildi, yüzde 0.5 komisyon, son gün 31 Mayıs... Eximbank resmen duyurdu! Kredi kararı ile ilgili detaylar belli oldu. Yüzd 0,5 komisyon uygulanacak. 12 ay vade seçeneği sunuluyor. Başvuru için son gün ise 31 Mayıs olarak belirlendi. Finansmana erişebilmek için teminat sorunu yaşayan ihracatçı küçük ve orta büyüklükteki işletmelere (KOBI),çözüm sunan yeni bir uygulama devreye alındı. Bir işletme için kredi üst limiti 15 milyon lira olan ‘Özkaynak Destek Paketi’ne 31 Mayıs’a kadar başvuru yapılabilecek.
28.04.2022 Ekonomi
Merkez Bankası resmen duyurdu! Dolar, altın ve TL...
Merkez Bankası resmen duyurdu! Dolar, altın ve TL... Merkez Bankası rakamları tek tek duyurdu. Bankacılık sektöründeki toplam mevduat 342 milyar 652 milyon 962 bin lira artarak 5 trilyon 489 milyar 163 milyon 84 bin liraya çıktı. Brüt döviz rezervleri de 2 milyar 16 milyon dolarlık azalışla 87 milyar 24 milyon dolardan 85 milyar 8 milyon dolara indi. Altın rezervleri ise 3 Aralık haftasında 104 milyon dolar azalarak 39 milyar 122 milyon dolardan 39 milyar 18 milyon dolara indi.  
9.12.2021 Ekonomi
Kredilerle ilgili flaş açıklama! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank... Ciddi artış
Kredilerle ilgili flaş açıklama! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank... Ciddi artış Kredilerle ilgili son dakika açıklaması. Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrası kredi taleplerinde patlama yaşandı. 15 Ekim'de 4 trilyon 28 milyar lira olan kredi hacminin, 19 Kasım itibariyle 4 trilyon 425 milyar liraya çıktığını kaydetti. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın yaptığı indirimlerle birlikte hem tüketici kredilerinde hem de ticari kredi kullanımlarında ciddi bir artış oldu.
27.11.2021 Ekonomi
İŞKUR alımlarında işten çıkarmak zorlaşıyor! Kadın istihdamı artırılacak...
İŞKUR alımlarında işten çıkarmak zorlaşıyor! Kadın istihdamı artırılacak... İŞKUR ile yapılan işçilerin, işten çıkarılmaları zorlaşıyor. İşveren işçiyi 3 aylık talep etmişse 6 ay, 6 aylık talep etmişse 12 ay ve 9 aylık talep etmişse 18 ay çalıştırmak zorunda kalacak. Öte yandan İŞKUR, 2022 yılında kadın istihdamının artmasına yönelik çalışmasını artıracak.
20.11.2021 Çalışma Hayatı
Kredi faiz oranları düştü! Yeni taksit tutarları ve toplam ödeme... Kuruşu kuruşuna hesaplandı
Kredi faiz oranları düştü! Yeni taksit tutarları ve toplam ödeme... Kuruşu kuruşuna hesaplandı Kredi çekmek isteyenler dikkat! Kredi faiz oranları düştü. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Kredi çekecekler için faiz oranlarına ve rakama göre taksitler ve geri ödenecek tutarlar belli oldu. Ev almak isteyen herkes için geçerli. Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank kredi faizlerini düşürdü, konut kredilerinde büyük indirim geldi. 500 bin liralık kredide 102 bin 794 lira, 1 milyon 100 bin lira kredide ise 139 bin lira avantaj oluştu. İşte yeni kredi tutarları...
20.11.2021 Ekonomi
Bankalarla ilgili flaş açıklama! Azaldı
Bankalarla ilgili flaş açıklama! Azaldı Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, geçen hafta yaklaşık 35,7 milyar lira artarak 4 trilyon 442,1 milyar liraya yükseldi.
4.11.2021 Ekonomi
Bankacılık sektörü ile ilgili kritik rakamlar açıklandı
Bankacılık sektörü ile ilgili kritik rakamlar açıklandı Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, geçen hafta yaklaşık 56,5 milyar lira artarak 4 trilyon 406,4 milyar liraya yükseldi.
28.10.2021 Ekonomi
Kredi kullanımı ile ilgili son dakika açıklaması!
Kredi kullanımı ile ilgili son dakika açıklaması! Banka kredileri ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. BDDK resmen duyurdu ve belli oldu. Kredi kullanan herkesi kapsıyor. Bankacılık sektörünün kredi hacmi, 15 Ekim itibarıyla bir önceki haftaya kıyasla 61 milyar 100 milyon lira artarak 4 trilyon 89 milyar 976 milyon liraya yükseldi.
21.10.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Hacmi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi hacmi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.