Kraliyet

Kraliyet

Son dakika kraliyet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kraliyet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kraliyet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kraliyet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kraliyet gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.453 kraliyet haberi bulunmuştur. Tüm kraliyet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Malezya'da Kraliyet donanma helikopterleri havada çarpıştı!
Malezya'da Kraliyet donanma helikopterleri havada çarpıştı! Malezya'nın Lumut kasabasında Kraliyet Donanması'nın askeri geçit töreni için yapılan askeri prova sırasında iki donanma helikopteri havada çarpışması sonucu en az 10 kişi hayatını kaybetti. Kraliyet Donanması, "Tüm kurbanların olay yerinde öldüğü doğrulandı ve kalıntılar kimlik tespiti için Lumut Askeri Hastanesine gönderildi" dedi.
23.04.2024 Gündem
Torun hasreti canına tak etti! Prens Charles'tan oğluna zeytin dalı
Torun hasreti canına tak etti! Prens Charles'tan oğluna zeytin dalı Son aylarda hastalık haberleriyle sarsılan kraliyet ailesinde yıllardır devam eden küslüğün bitmesi için küçük de olsa bir umut ışığı yandı. Önce Kral Charles sonra da Kate Middleton’ın kansere yakalanmasıyla sarsılan aile beklediği huzura bu yaz kavuşabilir.
12.04.2024 Magazin
Prenses Kate Middleton dünyayı şok etmişti! 50 yaş altında kanser artışı herkesi endişelendirdi...
Prenses Kate Middleton dünyayı şok etmişti! 50 yaş altında kanser artışı herkesi endişelendirdi... Kral Charles'tan sonra Prenses Kate Middleton'ın kansere yakalanması kraliyet ailesinde ve dğnyada şok etkisi yaratmıştı. 42 yaşındaki Prenses Kate’in kanser tedavisi gördüğünü açıklamasının ardından 50 yaş altında kanser görülme oranının arttığı bildirildi.
27.03.2024 Dünya
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
Kate Middleton ortaya çıktı! Sosyal medya karıştı: Bu o değil
Kate Middleton ortaya çıktı! Sosyal medya karıştı: Bu o değil Galler Prensesi Kate Middleton’un, uzun bir süredir görünmeyişi sosyal medyanın gündemine yerleşti. Son olarak çocuklarıyla çektirdiği fotoğrafı üzerinde düzeltme yaptığını itiraf ederek özür dilemesi, Kraliyet ailesinden herhangi bir destek almadığına dair iddiaları beraberinde getirdi ve Middleton'ın yalnız bırakıldığı konuşulmaya başlandı. Ameliyat sonrası sessizliğe bürünen prensese ait olduğu öne sürülen ilk fotoğraf da nihayet ortaya çıktı. Ancak bu kare, sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Ünlü sunucu Andy Cohen'den ise dikkat çekici bir iddia geldi.
19.03.2024 Dünya
İstanbul Sabiha Gökçen, Kahire Sphinx uçuşları başladı
İstanbul Sabiha Gökçen, Kahire Sphinx uçuşları başladı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, yeni uçuş destinasyonlarıyla küresel ağını genişletmeye devam ediyor. Pegasus Havayolları, 15 Mart 2024 tarihinden itibaren Sabiha Gökçen’den Mısır’ın başkenti Kahire’deki Sphinx havalimanına uçmaya başladı.
18.03.2024 Ekonomi
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi?
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi? Kral Charles kanser mi, İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiliz haber ajansı Reuters, SKY News'e dayandırdığı haberinde, İngiltere Kralı 3. Charles'ın kansere yakalandığını duyurdu. Buckingham Sarayı'ndan da açıklama geldi. Peki, İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kralı Charles ne kanseri?
6.02.2024 Dünya
İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konuldu
İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konuldu Buckingham Sarayı, İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konduğunu duyurdu.
5.02.2024 Dünya
Safir Taşı Özellikleri Nelerdir? Safir Taşının En Bilinen Faydaları...
Safir Taşı Özellikleri Nelerdir? Safir Taşının En Bilinen Faydaları... Safir taşı korindon grubunda yer alır ve birçok farklı renkte olabilir. En sık rastlanan safir renkleri arasında kahverengi, beyaz, yeşil, pembe, gri, turuncu ve sarı vardır.
30.01.2024 Yaşam
Ay Taşı Özellikleri Nelerdir? Ay Taşının En Bilinen Faydaları...
Ay Taşı Özellikleri Nelerdir? Ay Taşının En Bilinen Faydaları... Ay taşı dünyanın her yerinde bulunan bir taştır. Ay taşı ay ışığına benzer bir parlaklık olan maviden beyaza renkleri nedeniyle oldukça değerlidir. Ay taşı yaygın olarak takı yapımında kullanılmaktadır.
17.01.2024 Yaşam
Nitrik Asit Kullanım Alanları Nelerdir? Nitrik Asidin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Nitrik Asit Kullanım Alanları Nelerdir? Nitrik Asidin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Kimya alanında oldukça fazla kullanılan ve bilinen birçok farklı asit türü bulunmaktadır. Bu asitlerden biri de nitrik asit olmaktadır. Nitrik asit, bilindiği gibi halk içinde daha çok kezzap olarak bilinen bir anorganik asit türü olmaktadır.
16.01.2024 Gündem
İngiliz araştırmacılar, Neptün ve Uranüs’ün gerçek renkleri ortaya çıkardı
İngiliz araştırmacılar, Neptün ve Uranüs’ün gerçek renkleri ortaya çıkardı Oxford Üniversitesi araştırmacıları tarafından yürütülen bir çalışma Neptün ve Uranüs’ün renklerinin gerçekten farklı olduğunu ortaya koydu.
6.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
Yeşim Taşı Özellikleri Nelerdir? Yeşim Taşının En Bilinen Faydaları...
Yeşim Taşı Özellikleri Nelerdir? Yeşim Taşının En Bilinen Faydaları... Yeşim taşı Taş devrinden beri takılarda ve dekorasyon ürünlerinde kullanılan bir doğal taştır. Tarih süresince yeşim taşına kraliyet taşı adı da verilmiştir. 
29.12.2023 Gündem
Zümrüt Taşı Özellikleri Nelerdir? Zümrüt Taşının En Bilinen Faydaları...
Zümrüt Taşı Özellikleri Nelerdir? Zümrüt Taşının En Bilinen Faydaları... Zümrüt taşı, mitolojide ve efsanelerde geniş yer tutan bir taştır. Dünyadaki en değerli 4 taştan biri olan zümrüt taşı yeşil rengiyle dikkat çeker ve yağmur taşı olarak da bilinir.  
14.12.2023 Yaşam
3 bin yıllık kayıp dil Türkiye'de keşfedildi
3 bin yıllık kayıp dil Türkiye'de keşfedildi Ülkemiz toprakları için kullanılan "medeniyetler beşiği" sözünün doğruluğunu bir kez daha kanıtlayan, güzel bir haberle karşınızdayız.
22.11.2023 Kültür Sanat
Barış Manço'nun Cumhuriyet'in 100. yılı için söyledikleri gündem oldu
Barış Manço'nun Cumhuriyet'in 100. yılı için söyledikleri gündem oldu Usta sanatçı Barış Manço, 1 Şubat 1999 tarihinde yaşamını yitirmişti. Barış Manço'nun seneler önce Osaka'da verdiği konserde Türkiye ve 2023 yılı için söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada gündem olan video ile ilgili “Oğlu yerine getirmeli” yorumları geldi.
29.10.2023 Magazin
Polislere alkollü yakalandı, ceza yazılmak istenilince avukatını çağırdı
Polislere alkollü yakalandı, ceza yazılmak istenilince avukatını çağırdı Antalya’da yol kontrol noktasında görevli trafik polislerine alkolü olarak yakalanan motosiklet sürücüsü alkolmetre cihazını üflememek için uzun süre direndi. Şahsın olay yerine avukatını çağırması ve çekilmek istenilen motosikletinin peşinden koşarak, “Kardeşim versene motosikletimi” demesi güldürdü. Sürücünün ehliyetine 38 yıl el konulurken, 28 bin 21 TL idari para cezası uygulandı.
26.10.2023 Yaşam
İngiliz kraliyet ailesinde Meghan Markle korkusu! İlgisiz baba, canavar üvey anne, kıymetli evlat...
İngiliz kraliyet ailesinde Meghan Markle korkusu! İlgisiz baba, canavar üvey anne, kıymetli evlat... İngiliz kraliyet ailesinde yaşananlar tüm dünyanın ilgisini çekmeye devam ediyor. Kral Charles'ın küçük oğlu Harry yazdığı kitapla kraliyet ailesini derinden sarsmıştı. Saray koridorlarında yankılanan ve sessizce de olsa dillendirilmeye başlanan yeni iddialara göre Meghan Markle’ın aklında kocası Harry’nin adımlarını takip edip bir anı kitabı yazma fikri var...
26.10.2023 Dünya
Anneden izin çıkmamıştı ama sonunda o da pes etti! Geleceğin kralı aile kararını verdi!
Anneden izin çıkmamıştı ama sonunda o da pes etti! Geleceğin kralı aile kararını verdi! Kraliçe Elizabeth’in ölümüyle birlikte İngiliz kraliyet ailesi içindeki dengeler yeniden şekillendi. Bütün ömrünü Galler Prensi olarak geçiren Charles annesinin ölmesiyle, sonunda tahta kavuşup İngiltere’nin kralı oldu. Galler prensliği de Prens William’a düştü.
19.10.2023 Magazin
2023 Nobel Edebiyat Ödülü'nün sahibi belli oldu
2023 Nobel Edebiyat Ödülü'nün sahibi belli oldu 2023 Nobel Edebiyat Ödülü'nün sahibi "Söylenemeyenleri dile getiren yenilikçi oyunları ve düzyazıları" dolayısıyla Norveçli yazar Jon Fosse oldu.
5.10.2023 Bilim ve Teknoloji
2023 Fizik alanında Nobel Ödülü’nü alanlar açıklandı
2023 Fizik alanında Nobel Ödülü’nü alanlar açıklandı Fizik alanında 2023 Nobel Ödülü Pierre Agostini, Ferenc Krausz ve Anne L'Huillier’e verildi. Üç bilim insanı, atom ve moleküllerin içindeki elektronların dünyasını keşfetmek için yeni araçlar sağlayan deneyleri nedeniyle ödüle layık görüldü.
3.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Sırbistan Bayrağı Anlamı Nedir? Sırbistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Sırbistan Bayrağı Anlamı Nedir? Sırbistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Resmi ismiyle Sırbistan Cumhuriyeti olan ülke Güneydoğu Avrupa'da yer almaktadır. 7 milyonluk nüfusa sahip olan ülke Avrupa'nın her yerinden turist almaktadır. 
14.09.2023 Eğitim
İsveç Bayrağı Anlamı Nedir? İsveç Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
İsveç Bayrağı Anlamı Nedir? İsveç Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Her bayrağın bir anlamı vardır. İsveç bayrağının ne anlama geldiği de merak konusudur. İsveç bayrağının üzerinde İskandinav haç işareti bulunmaktadır. Bu haç mavi zemin üzerinde sarı renkte kullanılmıştır. İskandinav hacı Hristiyanlığı temsil etmektedir.
10.09.2023 Eğitim
İspanya Bayrağı Anlamı Nedir? İspanya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
İspanya Bayrağı Anlamı Nedir? İspanya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Resmi adıyla her ne kadar İspanya Krallığı olarak geçse bile, bu ülke aynı zamanda Cumhuriyetle yönetilir. Avrupa'nın güneybatısında ve İber yarımadasında yer alan bir ülkedir. Bununla beraber Avrupa'nın en büyük ve en güçlü birkaç ülkesi içerisinde yer aldığını söylemek mümkündür.
10.09.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kraliyet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kraliyet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.