Kpss Başvurusu

Kpss Başvurusu

Son dakika kpss başvurusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kpss başvurusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kpss başvurusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kpss Başvurusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kpss başvurusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 295 kpss başvurusu haberi bulunmuştur. Tüm kpss başvurusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
KPSS ortaöğretim başvuru ücreti 2022! Ortaöğretim KPSS başvuru ücreti ne kadar? KPSS ortaöğretim başvurusu…
KPSS ortaöğretim başvuru ücreti 2022! Ortaöğretim KPSS başvuru ücreti ne kadar? KPSS ortaöğretim başvurusu… ÖSYM tarafından yapılan duyuruya göre Ortaöğretim KPSS başvuruları başladı. Kamu Personel Seçme Sınavı başvuru işlemleri 13 Eylül tarihine kadar sürecek. Memur olmak isteyen binlerce aday KPSS Ortaöğretim başvuru ekranı için araştırma yaparken KPSS Ortaöğretim başvuru ücreti ile ilgili aramalarını da sıklaştırdı. Peki, Ortaöğretim KPSS başvuru ücreti ne kadar? KPSS ortaöğretim başvurusu ve KPSS ortaöğretim başvuru ücreti…
1.09.2022 Eğitim
ÖSYM duyurdu! 2022 KPSS Lisans adayları için geç başvuru süreci başladı!
ÖSYM duyurdu! 2022 KPSS Lisans adayları için geç başvuru süreci başladı! ÖSYM’den KPSS adaylarına son uyarı! 2022 KPSS Lisans başvurusu tarihini kaçıranlar için geç başvurular başladı. ÖSYM'nin Twitter adresinden yapılan duyuruda, "2022 KPSS için 15-16 Mart 2022 geç başvuru günleridir. İnternet aracılığıyla bireysel başvuru (16 Haziran 2022) saat 23.59'da sona erecektir." ifadelerine yer verildi. Peki, 2022 KPSS geç başvuru ücreti ne kadar? 2022 KPSS Lisans geç başvuru nasıl yapılır? ÖSYM AİS KPSS geç başvuru ekranı!
15.06.2022 Eğitim
KPSS başvuruları başladı mı? Ortaöğretim, önlisans ve lisans KPSS başvuruları ne zaman? İşte KPSS başvuruları 2022 takvimi!
KPSS başvuruları başladı mı? Ortaöğretim, önlisans ve lisans KPSS başvuruları ne zaman? İşte KPSS başvuruları 2022 takvimi! Kamu kurumarında memur olmak için şart olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (2022-KPSS) için gözler ÖSYM tarafından açıklanan başvuru tarihlerine çevrildi. Adaylar yıl boyu hazırlıklarını tamamlarken, 2022 KPSS başvuruları, sınav tarihleri ve başvuru ücretleri merak ediliyor. ÖSYM’nin yılın başında açıkladığı sınav takvimine göre, ortaöğretim, ön lisans ve lisans KPSS başvuru tarihleri belli olmuştu. Peki, KPSS başvuruları başladı mı? Ortaöğretim, önlisans ve lisans KPSS başvuruları ne zaman? İşte İşte KPSS başvuruları 2022 takvimi!
24.05.2022 Eğitim
KPSS başvurusu nasıl yapılır? KPSS sınav ücreti nereye yatırılır?  KPSS ortaöğretim başvurularında son gün!
KPSS başvurusu nasıl yapılır? KPSS sınav ücreti nereye yatırılır? KPSS ortaöğretim başvurularında son gün! KPSS ortaöğretim oturumu başvuruları bugün tamamlanıyor. KPSS 2020 Ortaöğretim başvurularının bitmesine saatler kaldı. KPSS ortaöğretim başvuruları ÖSYM AİS sayfası üzerinden alınmaya devam ediyor. Sınav başvurularını son güne bırakan adaylar KPSS başvurusu nasıl yapılır? KPSS sınav ücreti nereye yatırılır? Ortaöğretim KPSS ücreti hangi bankaya yatırılır? sorularını merak ediyor. İşte KPSS başvurusu ve KPSS sınav ücreti yatırma ile ilgili bilmeniz gerekenler...
30.09.2020 Eğitim
KPSS 2020 başvuru tarihleri belli oldu! KPSS başvurusu ne zaman? 2020 KPSS ön lisans, ortaöğretim ve öğretmenlik sınavı tarihleri…
KPSS 2020 başvuru tarihleri belli oldu! KPSS başvurusu ne zaman? 2020 KPSS ön lisans, ortaöğretim ve öğretmenlik sınavı tarihleri… Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), yayınladığı kitapçıkla Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) başvuru tarihlerini açıkladı. KPSS geç başvuru 22 Temmuz’da, sonuçlar ise 22 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek. Peki KPSS başvurusu ne zaman?
18.05.2020 Eğitim
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS başvurusu nasıl yapılır?
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS başvurusu nasıl yapılır? KPSS ortaöğretim sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. 7 Ekim'de yapılan KPSS sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. ÖSYM tarafından takvimde yer alan KPSS sınav sonuçlarının tarihi, adayların merakını giderdi. Peki KPSS'ye başvuru yapmak isteyenler nasıl yapabilir? KPSS - DHBT başvuruları devam ediyor...
15.10.2018 Gündem
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS -  DHBT başvurusu nasıl yapılır?
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS - DHBT başvurusu nasıl yapılır? 7 Ekim'de uygulanan KPSS ortaöğretim sınavının sonuçları için heyecan devam ediyor. ÖSYM tarafından uygulanan KPSS ortaöğretim sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. Ayrıca KPSS'ye başvuruda bulunmak isteyenler için KPSS - Din Hizmetleri Alan Bilgisi sınavının başvuruları devam ediyor. Peki KPSS - DHBT başvurusu nasıl yapılır?
12.10.2018 Gündem
KPSS önlisans geç başvuru tarihi ne zaman? KPSS başvurusu nasıl yapılır?
KPSS önlisans geç başvuru tarihi ne zaman? KPSS başvurusu nasıl yapılır? KPSS önlisans başvurularının alınmasının ardından sınava başvuru yapamayan adaylar için ikinci bir fırsat olan KPSS önlisans geç başvuru işlemleri yarın gerçekleştirilecek. Adaylar ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra bşvurularını tamamlayabilecek. Adaylar KPSS önlisans sınav başvuru ücretini aynı gün içerisinde yatırmak durumunda!
25.09.2018 Gündem
KPSS önlisans geç başvuru tarihi ne zaman? KPSS başvurusu
KPSS önlisans geç başvuru tarihi ne zaman? KPSS başvurusu KPSS önlisans geç başvuru tarihi ÖSYM tarafından duyuruldu. 4 Kasım tarihinde gerçekekleştirilecek olan KPSS önlisans sınavı için başvuru işlemleri tamamlanmıştı. Başvuru işlemlerini kaçıran adaylar için ikinci bir fırsat olan geç başvuru tarihi ÖSYM tarafından adaylara duyuruldu. Peki KPSS önlisans geç başvurusu ne zaman alınacak?
24.09.2018 Gündem
KPSS başvurusu nasıl yapılır? 2018 KPSS başvuru tarihleri...
KPSS başvurusu nasıl yapılır? 2018 KPSS başvuru tarihleri... KPSS başvurusu nasıl yapılır? 2018 KPSS başvuru tarihleri nedir? Sorularının yanıtlarına ve başvuru kılavuzuna haberimizden ulaşabilirsiniz. KPSS'nin bu yıl hangi tarihte düzenleneceği bilgisi de haberimizde yer alıyor.
14.05.2018 Gündem
2018 Kpss ne zaman yapılacak?
2018 Kpss ne zaman yapılacak? Kamu Personeli Seçme Sınavı (Kpss) 2018 yılında ne zaman yapılacak? Kpss başvurusu nasıl yapılır? İşte memur adaylarını ilgilendiren Kpss ile ilgili tüm detaylar...
7.11.2017 Eğitim
ÖSYM Resmi İnternet Sitesi’nden 2017 KPSS Başvurusu Açıklamaları
ÖSYM Resmi İnternet Sitesi’nden 2017 KPSS Başvurusu Açıklamaları Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin geçtiğimiz günlerde yaptığı resmi açıklama ile birlikte, Kamu Personeli Seçme Sınavı başvuruları resmen başlamış oldu. KPSS ücretleri ile ilgili gelen eleştiriler sonrası ücretler düzeltildi, şimdi milyonlarca aday başvuru sürecinde. KPSS ile ilgili başvuru ve sınav ücreti detayları haberimizde sizlerle.
29.09.2021 Gündem
KPSS ön lisans başvuruları başladı mı?
KPSS ön lisans başvuruları başladı mı? KPSS ortaöğretim ve ön lisans başvuru tarihleri açıklandı. KPSS 2016 başvuru tarihleri başladı mı? KPSS ortaöğretim ve ön lisans başvurusu tarihleri ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Polis alımı başlıyor! İşte 30. Dönem POMEM başvuru şartları ve tarihleri
Polis alımı başlıyor! İşte 30. Dönem POMEM başvuru şartları ve tarihleri Emniyet Genel Müdürlüğü, 30. Dönem POMEM adayları için beklenen duyuru yaparak 10 bin polis alınacağını bildirdi. EGM'den yapılan duyuruda, "30.Dönem POMEM Adaylarının Dikkatine ! Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8.000 lisans (6.800 erkek ve 1.200 kadın), 2.000 önlisans (1.700 erkek ve 300 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı yapılacaktır." denildi.
28.04.2023 Gündem
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8.000 lisans (6.800 erkek ve 1.200 kadın), 2.000 önlisans (1.700 erkek ve 300 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...
27.04.2023 Çalışma Hayatı
DSİ sınav sonuçları açıklandı mı? 1273 Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları SORGULAMA EKRANI
DSİ sınav sonuçları açıklandı mı? 1273 Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları SORGULAMA EKRANI DSİ personel alımı sonuçları için yapılan aramalar arttı. 23 Ocak'ta sona eren başvuruların ardından gözler sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. Şubat ayının gelmesiyle 2023 DSİ 1273 personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? Sorularına yanıt arayanların sayısı da arttı. İşte Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları sorgulama ekranı…
31.01.2023 Personel Alımı
AFAD en az lise mezunu personel alacak! KPSS’den en az 60 puan şartı var! İşte AFAD personel alımı şartları!
AFAD en az lise mezunu personel alacak! KPSS’den en az 60 puan şartı var! İşte AFAD personel alımı şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! AFAD, 70 personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, AFAD’a büro personeli, şoför, temizlik personeli, koruma ve güvenlik görevlisi alınacak. Peki, AFAD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte AFAD sözleşmeli personel alımı şartları…
29.12.2022 Personel Alımı
Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! 6 bin 200 personel alınacak! İşte Kur’an kursu öğreticisi, imam hatip ve müezzin kayyım alımı başvuru şartları!
Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! 6 bin 200 personel alınacak! İşte Kur’an kursu öğreticisi, imam hatip ve müezzin kayyım alımı başvuru şartları! Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! Taşra Teşkilatında 4/B sözleşmeli pozisyonlarda istihdam edilmek amacıyla Diyanet Akademisi’ne aday din görevlisi (Kur’an kursu öğreticisi, imam-hatip ve müezzin-kayyım) alımı yapılacak. Peki, Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Diyanet personel alımı şartları!
27.12.2022 Personel Alımı
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı ilanı yayınlandı! Antrenör alımı yapılacak! KPSS’den en az 50 puan almak yetiyor!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı ilanı yayınlandı! Antrenör alımı yapılacak! KPSS’den en az 50 puan almak yetiyor! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alacak. Yayımlanan ilana göre, 685 sözleşmeli antrenör alınacak. Bakanlığın, taşra teşkilatı Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinde istihdam edilecek antrenör alımı için KPSS’den en az 50 puan almış olmak ve antrenörlük belgesine sahip olmak gerekiyor. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB personel alımı şartları ne? GSB antrenör alımı ilanı!
25.12.2022 Personel Alımı
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alımı yapacak! SGK personel alımı şartları!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alımı yapacak! SGK personel alımı şartları! Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı (SGK) sınavla 30 müfettiş yardımcısı istihdam edecek. Başvurular, e-Devlet kapısı üzerinden alınacak. Peki, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? SGK personel alımı şartları…
18.12.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı personel alacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte İçişleri Bakanlığı personel alımı şartları!
İçişleri Bakanlığı personel alacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte İçişleri Bakanlığı personel alımı şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Merkez teşkilatında genel idare hizmetleri sınıfında boş bulunan 50 adet İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcısı kadrosunda personel istihdam edilecek. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı personel alımı şartları!
14.12.2022 Personel Alımı
Maden Tetkik ve Arama (MTA) personel alacak! İşte MTA personel alımı şartları!
Maden Tetkik ve Arama (MTA) personel alacak! İşte MTA personel alımı şartları! Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) duyurdu. En az lise mezunu personel alacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü’ne (MTA) mühendis, tekniker ve teknisyen kadrolarına KPSS’den en az 70 puanla personel alınacak. Peki, MTA personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte MTA personel alımı şartları!
12.12.2022 Personel Alımı
Milli Güvenlik Kurulu’na (MGK) personel alınacak! İşte başvuru şartları!
Milli Güvenlik Kurulu’na (MGK) personel alınacak! İşte başvuru şartları! Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği duyurdu! Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Adaylarda, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri, İktisat ve işletme fakülteleri ile hukuk fakülteleri mezuniyeti şartı aranıyor. Peki, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MGK personel alımı şartları ne? MGK uzman yardımcısı alımı şartları!
9.12.2022 Personel Alımı
Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı! 7 ilde yapılacak devlet memuru alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı belli mi?
Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı! 7 ilde yapılacak devlet memuru alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı belli mi? Sahil Güvenlik Komutanlığı 7 ilde memur alımı yapacak. Sahil Güvenlik bünyesinde görev almak isteyen vatandaşlar başvuru şartları ve diğer detaylara ilişkin aramalarını sıklaştırdı. 9 Aralık 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan ilanın ardından kontenjan ve şartlar belli oldu. Peki, Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı başvuruları ne zaman? Sahil Güvenlik memur alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı nasıl olacak?
9.12.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! AFAD’a personel alınacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte 2023 AFAD personel alımı başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı duyurdu! AFAD’a personel alınacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte 2023 AFAD personel alımı başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına (AFAD) personel alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, AFAD’a KPSS’den en az 70 puanla Afet ve Acil Durum Yönetimi Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Peki, AFAD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? AFAD uzman yardımcılığı başvuru şartları ne? AFAD alımları başladı mı? İşte AFAD memur alımı 2022 şartları ve başvuru ekranı!
9.12.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Kpss Başvurusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kpss başvurusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.