Kovuldu

Kovuldu

Son dakika kovuldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kovuldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kovuldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kovuldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kovuldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 751 kovuldu haberi bulunmuştur. Tüm kovuldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Real Madrid'de Arda Güler kararı! Ancelotti açıkladı, gözyaşlarını tutamadı, takımdan kovuldu
Real Madrid'de Arda Güler kararı! Ancelotti açıkladı, gözyaşlarını tutamadı, takımdan kovuldu Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid'e transferi sonrası yaşadığı sakatlıklar sebebiyle henüz resmi karşılaşmada forma giyemeyen Arda Güler, yaklaşık 1 ay daha sahalardan uzak kalacak. İspanyol basını Arda Güler'in son sakatlığından sonra gözyaşlarını tutamadığını öne sürdü. İşte detaylar...
15.11.2023 Fenerbahçe
Tüm çalışanları ilgilendiriyor! Kıdem ve ihbar tazminatı kararı
Tüm çalışanları ilgilendiriyor! Kıdem ve ihbar tazminatı kararı Yargıtay, mesai arkadaşına gönderdiği elektronik postada 'terbiyesiz' kelimesini kullandığı gerekçesiyle tazminatsız kovulan işçiye dair kararını açıkladı. Kaba hitapla, sataşmanın aynı şey olmadığına dikkat çeken Yüksek Mahkeme; işten çıkartılan işçiye kıdem ve ihbar tazminatı ödenmesi gerektiğine hükmetti.
11.11.2023 Çalışan Hakları
Ofiste cinsel içerikli grup kurdu, hayatının şokunu yaşadı
Ofiste cinsel içerikli grup kurdu, hayatının şokunu yaşadı Sosyal medyada, mesai arkadaşlarını da üye yaparak bir yazışma grubu kuran işçi, güven sarstığı gerekçesiyle işten kovuldu. İşverenin, 'Firma ismini kullanarak kurulan grupta müstehcen paylaşımlarda bulunuyordu' suçlamasında bulunduğu işçi, mahkemeden de eli boş döndü.
21.10.2023 Yaşam
Putin'in generaline korkunç suikast: Kargo paketini açtı, ev havaya uçtu!
Putin'in generaline korkunç suikast: Kargo paketini açtı, ev havaya uçtu! Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı Luhansk bölgesindeki bir yönetici evinde eşine az rastlanır bir suikasta uğradı. Kargo paketinin içinde bir cep telefonu vardı. General Yuri Afanasyevsky'nin cep telefonunu açmasıyla, evi havaya uçtu.
5.09.2023 Dünya
Aşı olmadığı için işten atılana müjde! Geçersiz sayılacak
Aşı olmadığı için işten atılana müjde! Geçersiz sayılacak Dünyayı sarsan Covid sürecinin yankıları sürüyor. Covid aşısı olmadığı gerekçesiyle işten çıkartılan işçiye Bölge Adliye Mahkemesi'nden müjde geldi. Mahkeme; sırf aşı olmadığı gerekçesiyle, alternatif çalışma yöntemlerinin uygulanmadan iş sözleşmesinin feshinin geçerli olmadığına hükmetti.
10.08.2023 Çalışan Hakları
Evden çalışanlar dikkat! Personele klavye dinleme uygulaması, işinden kovuldu
Evden çalışanlar dikkat! Personele klavye dinleme uygulaması, işinden kovuldu Büyük bir sigorta şirketi evden çalışan personelini kontrol etmek için klavye dinleme (keystroke) teknolojisini kullandı. Performansı nedeni ile işten çıkarılan kadının itirazı Adil Çalışma Komisyonu tarafından kabul edilmedi.
9.08.2023 Dünya
Ünlü oyuncu Jay Johnston tutuklandı
Ünlü oyuncu Jay Johnston tutuklandı Oyuncu Jay Johnston, 6 Ocak 2021'de Donald Trump'ın kaybettiği başkanlık seçiminin ardından Kongre Binası baskınına katıldığı tespit edilince tutuklandı. Johnston, rol aldığı diziden de kovuldu.
9.06.2023 Magazin
Çarşaflı kadınları çay bahçesinden kovduğu iddia edildi: Çalışan gözaltında
Çarşaflı kadınları çay bahçesinden kovduğu iddia edildi: Çalışan gözaltında İstanbul Üsküdar'da Murat A. çalıştığı çay bahçesinde oturan çarşaflı kadınları kovduğu iddiasıyla gözaltına alındı.
25.05.2023 Yaşam
Karakolda skandal! 6 polisle ilişkiye girdi, yeni detaylar ortaya çıktı
Karakolda skandal! 6 polisle ilişkiye girdi, yeni detaylar ortaya çıktı Kocasıyla 'açık evlilik' yaşayan kadın, meslektaşlarıyla defalarca ilişkiye girdi. Skandalın yeni detayları ortaya çıktı.
18.05.2023 Dünya
Survivor kim kovuldu? Survivor 2023'te kim diskalifiye oldu?
Survivor kim kovuldu? Survivor 2023'te kim diskalifiye oldu? Survivor 2023'te disklalifiye olan isim merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın konseyde sert sözlerle eleştirdiği yarışmacının kim olduğu araştırılırken sosyal medyada ortaya atılan iddia ses getirdi. Survivor Asena ile geçtiğimiz günlerde kavga eden Survivor Merve Yıldırım diskalifiye mi oldu?
12.04.2023 Televizyon
Survivor diskalifiye olan kim, Survivor'dan kim kovuldu 10 Nisan 2023? Diskalifiye olan yarışmacı kim, hangi yarışmacı Survivor’dan gönderildi?
Survivor diskalifiye olan kim, Survivor'dan kim kovuldu 10 Nisan 2023? Diskalifiye olan yarışmacı kim, hangi yarışmacı Survivor’dan gönderildi? Survivor diskalifiye olan yarışmacı merak ediliyor. 2023 Survivor yarışmasının bu akşam yayınlanacak 65'inci bölüm fragmanında tansiyon yükseliyor. Ada konseyinde sinirli olduğu görülen Acun Ilıcalı, bir yarışmacının diskalifiye edildiğini açıkladı. Söz konusu fragmanı izleyen vatandaşlar “Survivor’da kim diskalifiye oldu, hangi yarışmacı Survivor’dan gönderildi?” sorularına yanıt aranıyor.
10.04.2023 Televizyon
İnce-Kılıçdaroğlu görüşmesi yılan hikayesine döndü! Son açıklama: İş işten geçmişti
İnce-Kılıçdaroğlu görüşmesi yılan hikayesine döndü! Son açıklama: İş işten geçmişti 14 Mayıs seçimlerine günler kala, Ankara'da kulislerde hareketlilik sürüyor. Kılıçdaroğlu'nun İnce'ye 'teklif' yapıldığını söylemesinin ardından dikkat çeken açıklamalar peş peşe geldi.
6.04.2023 Gündem
Staj ve çıraklık mağdurları Ankara'da buluşuyor
Staj ve çıraklık mağdurları Ankara'da buluşuyor Binlerce staj ve çıraklık sigortası mağduru pazar günü Ankara’da bir araya geliyor.
11.03.2023 Çalışan Hakları
'Emekli çalıştırmıyoruz' diyerek kovuldu! EYT'lilere bir müjde de yargıdan geldi
'Emekli çalıştırmıyoruz' diyerek kovuldu! EYT'lilere bir müjde de yargıdan geldi Emeklilikte Yaşa Takınlanlara (EYT) yönelik düzenlemenin yürürlüğe girmesiyle 2 milyonu aşkın kişi, çifte maaş hayali kurarken mahkemeden önemli bir karar çıktı. Tam 25 sene boyunca çalıştığı işyerinden emekli olduktan sonra 'emekli çalıştırmıyoruz' denilerek kovulan işçiye mahkemeden müjde geldi. Mahkeme kararına gerekçe olarak; işyerinde emekliliği hak edenlerin işten çıkarılmasına dönük objektif bir kararın bulunmamasını gösterdi.
11.03.2023 Çalışan Hakları
İtalyan mafya babasının inanılmaz kaçışı! Hapishaneden firar görüntüleri ortaya çıktı
İtalyan mafya babasının inanılmaz kaçışı! Hapishaneden firar görüntüleri ortaya çıktı Bir süredir hapis cezasını çeken İtalyan mafya babası Marco Raduano, kaldığı yüksek güvenlikli hapishaneden kaçmayı başardı. Mafya babasının hapishaneden inanılmaz kaçışı ülke gündemine oturdu. Mafya Raduano'nun kısa süre sonra da firar görüntüleri ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
1.03.2023 Dünya
Ofiste uyuyan Twitter yöneticisi kovuldu! Viral fotoğraf kurtaramadı
Ofiste uyuyan Twitter yöneticisi kovuldu! Viral fotoğraf kurtaramadı Hafta sonu ofisteki yer yatağında uyurken çekilmiş fotoğrafı sosyal medyayı sallayan Twitter yöneticisi, haftalar sonra işten çıkarıldığını bilgisayar sistemlerine erişiminin engellendiğini görünce anladı. Twitter kullancıları ise Elon Musk'ın 'dalkavuğu' olmakla suçladıkları Esther Crawford'a öfke kustu.
28.02.2023 Dünya
Çalışanın bilgisayarını inceleyen işverene büyük şok! Mahkeme haksız buldu
Çalışanın bilgisayarını inceleyen işverene büyük şok! Mahkeme haksız buldu Bursa'da, kendisinin rızası alınmadan bilgisayarı patronca incelendikten sonra kovulan işçinin imdadına mahkeme yetişti.
4.02.2023 Çalışma Hayatı
Kıskanç sevgilinin ihbarı skandalı ortaya çıkardı! Polis merkezinde eş değiştirme ve striptiz oyunları...
Kıskanç sevgilinin ihbarı skandalı ortaya çıkardı! Polis merkezinde eş değiştirme ve striptiz oyunları... Evli kadın polisin meslektaşlarıyla yaşadığı skandal ilişki ağı belediye başkanına yapılan bir olayla ortaya çıktı. ABD Tennessee kenti görev yapan evli kadın polis Meagan Hall’un 7 meslektaşıyla cinsel ilişki yaşaması kentte şok etkisi yarattı. İhbarı yapıp rezaletin ortaya çıkmasına neden olan kişinin kimliği duyanları şaşıttı.
1.02.2023 Dünya
Seren Serengil programda neden yok, Seren Serengil Beyaz TV Söylemezsen Olmaz’dan ayrıldı mı, hasta mı?
Seren Serengil programda neden yok, Seren Serengil Beyaz TV Söylemezsen Olmaz’dan ayrıldı mı, hasta mı? Seren Serengil neden yok, Söylemezsem Olmaz’dan ayrıldı mı, kovuldu mu? Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programını açıp Seren Serengil’in programda olmadığını gören izleyiciler arama motorlarına yönelerek Seren Serengil’in akıbeti hakkında yanıt bulmaya çalıştı. Ünlü sanatçı Seren Serengil, uzun süredir sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz adlı magazin programıyla ilgili açıklama yaptı. Peki, Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'da neden yok, ayrıldı mı?
12.01.2023 Televizyon
Ünlü müzisyen ve gitarist Jeff Beck hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen ve gitarist Jeff Beck hayatını kaybetti Dünyanın en büyük gitaristlerinden bir sayılan İngiliz müzisyen Jeff Beck, geçirdiği ani hastalık nedeniyle 78 yaşında hayatını kaybetti.
12.01.2023 Dünya
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! Tazminatsız kovulma sebebi
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! Tazminatsız kovulma sebebi Çalışan milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! çalıştığı şirketin bir organizasyonunda misafirler için ayrılan bir şişe içkiyi arkadaşlarıyla içmek için sakladığı öne sürülen işçi, tazminatsız kovuldu. Mahkemenin 'işe iade ettiği' işçi ile ilgili Bölge Adliye Mahkemesi flaş bir karara imza attı.
8.01.2023 Çalışma Hayatı
'Noel Baba' eğlence mekanından kovuldu! 'Bu yıl hediye dağıtamadım'
'Noel Baba' eğlence mekanından kovuldu! 'Bu yıl hediye dağıtamadım' Bursa’da yıl başını kutlamak için Noel Baba kostümü giyen bir vatandaş, eğlence mekanından kovulunca soluğu anayolda aldı. Geçen araçlara selam vererek yeni yıllarını kutlayan Noel Baba, yanına gelen kişilerle dans edip eğlenirken, yolda kalan bir vatandaşın aracını iterek yardım etti. O renkli anlar kameralara yansıdı.
1.01.2023 Yaşam
Bunu yapan çalışanlara ihbar ve kıdem tazminatı yok! Çoğu kişi habersiz
Bunu yapan çalışanlara ihbar ve kıdem tazminatı yok! Çoğu kişi habersiz Çalışan ve işveren milyonlarca kişiyi kapsıyor. İşyerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması işverenin sorumluluğunda. Ancak çalışanların da bu konuda yükümlülükleri var. Çalışanlar tarafından detayları yeterince bilinmiyor. Yükümlülükleri ihlal durumunda ise işçiler birçok yaptırımla karşı karşıya kalabiliyor. Buna ihbar ve kıdem tazminatsız işten çıkarılma da dahil. Öte yandan işverene tazminat ödemek zorunda bile kalabilirsiniz. Konuyla ilgili önemli uyarı geldi...
9.12.2022 Çalışma Hayatı
Amirine beddua etti, tazminatsız kovuldu! Mahkeme kararını verdi
Amirine beddua etti, tazminatsız kovuldu! Mahkeme kararını verdi İşçi işveren uyuşmazlıklarında, işçinin beddua veya kötü temenni çerçevesindeki söylemlerine işverenler tarafından iş akdinin feshi olarak işlem yapılması tartışmalarına son noktayı yargı koydu. Bölge Adliye Mahkemesi Hukuk Dairesi, işveren temsilcisine beddua ettiği için tazminatsız kovulan işçiye müjde niteliğinde bir karar verdi.
Mehmet Yalçınkaya'nın lokantadan kovulma iddiası ile ilgili gerçek ortaya çıktı!
Mehmet Yalçınkaya'nın lokantadan kovulma iddiası ile ilgili gerçek ortaya çıktı! Şef Mehmet Yalçınkaya'nın gittiği lokantadan kovulduğu görüntüler sosyal medyayı kasıp kavurdu. Görüntülerdeki gerçek daha sonra ortaya çıktı.
20.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kovuldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kovuldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.