Korunmasız Cinsel İlişki

Korunmasız Cinsel İlişki

Son dakika korunmasız cinsel ilişki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan korunmasız cinsel ilişki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını korunmasız cinsel ilişki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korunmasız Cinsel İlişki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korunmasız cinsel ilişki gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 korunmasız cinsel ilişki haberi bulunmuştur. Tüm korunmasız cinsel ilişki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzman isimden HIV uyarısı
Uzman isimden HIV uyarısı HIV virüsü nedeniyle 2022 yılında dünya genelinde 630 bin kişi hayatını kaybettiğini söyleyen Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kıvanç Şerefhanoğlu, “Ülkemizde HIV pozitif birey sayısı giderek artıyor. Şimdiye kadar tespit edilen toplam vaka sayısı 39 bin 437. Sadece son 10 ayda bin 728 yeni vaka tespit edildi" dedi.
1.12.2023 Sağlık
Cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamilelik testi yapılır? Gebelik testi ne zaman yapılır? Hamilelik testi kaç gün sonra yapılmalı?
Cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamilelik testi yapılır? Gebelik testi ne zaman yapılır? Hamilelik testi kaç gün sonra yapılmalı? Korunmasız cinsel ilişki sonrasında istenmeyen bir hamilelikten endişe duyan ya da bebek planlayan çiftler cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamileliğin belli olduğu ve ne zaman testlerin kesin sonuç verdiğini merak ederler. Hamilelik ile ilgili en doğru sonuçların alınacağı bir süre vardır. İlk başvurulan ise genelde evde partik olarak yapılan gebelik testleridir. Ancak, ilişkinin hemen ardından veya sonraki birkaç gün içinde hamilelikle ilgili kesin sonuç alamayacağınızı bilmeniz gerekiyor. Peki, Cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamilelik testi yapılır? Gebelik testi ne zaman yapılır? Hamilelik testi kaç gün sonra yapılmalı? İdrarda gebelik testi en erken ne zaman belli olur? Kaç günlük hamilelik kan testinde çıkar? İşte hamilelik ile ilgili ve gebelik testleri ile ilgili bilmeniz gerekenler…
28.12.2022 Sağlık
Erken hamilelik belirtileri nelerdir? Cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamilelik belirtileri başlar? Hamilelik nasıl anlaşılır?
Erken hamilelik belirtileri nelerdir? Cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamilelik belirtileri başlar? Hamilelik nasıl anlaşılır? Erken gebelik belirtileri korunmasız cinsel ilişki sonrasında hemen hemen pek çok çifttin merak ettiği konuların başında geliyor. Hamilelikte ilk belirtiler kişiden kişiye ve gebelikten gebeliğe değişiklik gösterebilir. Hamile olup olmadığınızı öğrenmeden önce vücutta bazı değişiklikler meydana gelir. Hamile olup olmadığınızı anlamanın en güvenilir yolu testlerdir ancak bazı belirtiler hamilelik durumunuzu yansıtabilir. Hamileliğin erken belirtileri arasında ilk ve en önemlisi adet gecikmesi ve sabah bulantıları yer alır. Vücuttaki bazı değişiklikler de hamileli olup olmadığınız hakkında fikir verebilir. Peki, Erken hamilelik belirtileri nelerdir? Cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamilelik belirtileri başlar? Hamilelik nasıl anlaşılır? İlk gebelik belirtileri ne zaman ortaya çıkar? Hamileliğin ilk haftalarında neler olur? İşte merak edilenler…
28.12.2022 Sağlık
Ertesi gün hapları fiyatları 2022! Ertes, Norlevo, Postpill, Ella ertesi gün hapı fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi
Ertesi gün hapları fiyatları 2022! Ertes, Norlevo, Postpill, Ella ertesi gün hapı fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi Ertesi gün hapları bir tür acil doğum kontrolü olarak bilinir. Korunmasız cinsel ilişki sonrası doğum kontrol yöntemi olarak hamileliği önlemek için kullanılır. Ertesi gün hapları, yerleşmiş bir gebeliği sona erdirmez, ama yumurtlamayı geciktirerek önlemeye yardımcı bir yöntemdir. Ancak rutin kullanım için uygun değildir, pek çok yan etkisi bulunur. Peki, Ertesi gün hapı nedir? Ertesi gün hapı fiyatı ne kadar? Ertesi gün hapı yan etkileri ne? Ertesi gün hapı isimleri ne? Ertes, Norlevo, Postpill, Ella ertesi gün hapı fiyat listesi!
4.12.2022 Sağlık
Ertesi gün hapı fiyatı ne kadar? Ertesi gün hapı markaları neler? Ertes, Norlevo, Postpill, Ella ertesi gün hapı 2022 güncel fiyatları!
Ertesi gün hapı fiyatı ne kadar? Ertesi gün hapı markaları neler? Ertes, Norlevo, Postpill, Ella ertesi gün hapı 2022 güncel fiyatları! Ertesi gün hapı fiyatı ilaç fiyatlarında gelen zamların ardından sosyal medyada gündem oldu. İlaç fiyatlarında yapılan değişikliğin ardından geçerli olan fiyatlar Avro değeri ile çarpılarak hesaplanıyor. İlaç fiyatlarına gelen zamlardan ertesi gün hapı da etkilendi. Peki, Ertesi gün hapı fiyatı ne kadar? Ertes, Norlevo, Postpill One, Ella ertesi gün hapı 2022 fiyatları ne kadar oldu? Ertesi gün hapı markaları neler? Ertesi gün hapı 2022 fiyatları!
21.11.2022 Sağlık
Hamilelik belirtileri nelerdir? Hamilelik ne zaman belli olur?
Hamilelik belirtileri nelerdir? Hamilelik ne zaman belli olur? Korunmasız cinsel ilişki sonrası hamilelikten şüphelenen pek çok kadın erken hamilelik belirtilerini merak eder. Mümkün olan en kısa sürede hamile olup olmadığınızı anlamak için belirtiler dikkatle izlenir. Peki, Hamilelik belirtileri nelerdir? Hamilelik ne zaman belli olur? Adet gecikmesinden önceki en erken gebelik belirtileri ne? İşte detaylar…
2.01.2022 Sağlık
Evde hamilelik testi nasıl yapılır? Hamilelik kaç günde oluşur?
Evde hamilelik testi nasıl yapılır? Hamilelik kaç günde oluşur? Hamile olup olmadığınızı merak ettiğiniz günler hayatınızın en uzun zamanlarından biri gibi gelebilir. Hamilelikten şüpheleniyorsanız evde hamilelik testi kullanmak, hamile olup olmadığınız ile ilgili sorularınıza hızlı bir yanıt verebilir. Peki, Evde hamilelik testi nasıl yapılır? Hamilelik kaç günde oluşur? İşte detaylar…
2.01.2022 Sağlık
Dövme yaptıranlar dikkat! Öldürüyor
Dövme yaptıranlar dikkat! Öldürüyor Üroloji Uzmanı Op. Dr. Eyüp Coşar, ileri evrede tanı konulan HIV taşıyıcılarında ortalama yaşam süresinin 12 ile 18 ay arasında olduğunu söyleyerek dövme yaptıranların da risk altında olduğunu belirtti.
30.11.2021 Sağlık
Tüp bebek tedavisi ile ilgili tüm merak edilenler!
Tüp bebek tedavisi ile ilgili tüm merak edilenler! Tüp bebek, bebek sahibi olmak isteyen milyonlarca çift için önemli bir dönemeçlerden biri. Tüp bebek sürecinden geçmek, birkaç aşamadan geçmek anlamına geliyor. Bu yolculuğa başlamadan önce çiftlerin aklında ne kadar sürdüğü, neler yapılması gerektiği gibi pek çok soru da bulunuyor. Tüp bebek tedavisi ile ilgili merak edilen tüm soruları Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Yücel Karaman anlattı.
7.08.2021 Sağlık
Kronik Hepatit B hastalığını önlemek mümkün!
Kronik Hepatit B hastalığını önlemek mümkün! Alanında ilk olan ‘Kronik Hepatit B Hasta Kayıt Çalışması’ ile KHB tanı ve tedavisinde kullanmak üzere önemli istatistiksel veriler elde edilecek.
27.07.2021 Sağlık
Koronavirüs aşısı tek başına korumuyor!
Koronavirüs aşısı tek başına korumuyor! Dünyada koronavirüste yaşanan ağır tablo her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Tüm dünya aşı çalışmalarının tamamlanmasını ve bir an önce uygulanmasını bekliyor. Aşının öncelikle virüsle hiç tanışmamış olanlara uygulanacağını belirten uzmanlar, aşının tek koruyucu faktör olarak görülmemesi gerektiğini ve bugüne kadar alınan önlemlerin sürdürülmesi gerektiğini söylüyor. 2021 yılının yaz aylarında maske kullanımının bırakılabileceğini öngören uzmanlar, aşı uygulanmış olsa dahi özellikle sosyal mesafe ve düzenli el yıkama önlemlerinin sürdürülmesini tavsiye ediyor. Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Songül Özer, pandemiye umut olan aşı ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi verdi.
16.12.2020 Sağlık
Erken gebelik testi ne zaman yapılmalı? Hamilelik ne zaman belli olur? Gebelik testinde dikkat edilmesi gerekenler!
Erken gebelik testi ne zaman yapılmalı? Hamilelik ne zaman belli olur? Gebelik testinde dikkat edilmesi gerekenler! En etkili doğum kontrol yöntemlerinde bile, her zaman hata şansı vardır. Yumurtanın döllenmesi için sadece bir sperm bile yeterlidir. Bunun olup olmadığını anlamak için hamilelik testi kitleri çoğu çift için en kolay yöntemdir. Peki, Erken gebelik testi ne zaman yapılır? Hamilelik ne zaman belli olur? İşte erken gebelik testi ile ilgili merak edilenler...
21.03.2021 Sağlık
Hamilelik testi ne zaman yapılır? İlişkiden kaç gün sonra hamilelik testi yapılır?
Hamilelik testi ne zaman yapılır? İlişkiden kaç gün sonra hamilelik testi yapılır? Korunmasız cinsel ilişkinin ardından pek çok çift hamilelik konusunda şüpheye düşer. Özellikle de kadınlar ister planlı olsun ister plansız hamile olup olmadığını ve ne zaman hamilelik testi yapabileceğini merak eder. Öncelikle ilişkinin hemen ardından veya sonraki birkaç gün içinde hamilelikle ilgili kesin sonuç alamayacağınızı bilmeniz gerekiyor. Hamilelik için vücudunuzun saptanabilir seviyelerde HCG geliştirmek için zamana ihtiyacı vardır. HCG yani gebeliğin en erken şekilde teşhis edilebilmesine imkan tanıyan bu hormon seviyesi gebeliğin varlığına yönelik bilgi verir. Peki, Hamilelik testi ne zaman yapılır? İlişkiden kaç gün sonra hamilelik testi yapılır? İşte hamilelik testi ile ilgili bilmeniz gerekenler…
17.03.2021 Sağlık
Hamilelik belirtileri ne zaman başlar? Hamile olduğunuzu anlamanın yolları ve hamilelik belirtileri
Hamilelik belirtileri ne zaman başlar? Hamile olduğunuzu anlamanın yolları ve hamilelik belirtileri Hamilelik testi yapmadan önce bazı erken hamilelik belirtileri ve semptomları fark edebilirsiniz. Hamile olduğunuzdan şüpheleniyor, 'hamile miyim acaba' diyorsanız erken hamilelik belirtileri ile ilgili mutlaka bir uzmana danışın. Peki, hamilelik belirtileri ne zaman başlar? Hamilelik belirtileri nelerdir? Hamile olduğunuzu nasıl anlarsınız? İşte erken hamilelik belirtileri...
17.03.2021 Sağlık
HIV düzenli ilaç kullanımıyla kontrol altında tutulabiliyor
HIV düzenli ilaç kullanımıyla kontrol altında tutulabiliyor Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Selda Erensoy, HIV'in düzenli ilaç kullanımıyla kontrol altında tutulabildiğini söyledi.
2.12.2019 Sağlık
Yeni ilaçlarla, tedavi altındayken HIV bulaştırma riski sıfır
Yeni ilaçlarla, tedavi altındayken HIV bulaştırma riski sıfır Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Kliniği Koordinatörü Prof. Dr. Volkan Korten, Türkiye’de HIV tanısı almış birey sayısının resmi rakamlara göre 20 binlerde olduğunu ancak yapılan matematiksel modellemeye göre bu sayının aslında 50 binleri geçtiğini belirtti. Ayrıca HIV virüsünün yeni ilaçlarının Sağlık Bakanlığı tarafından ödendiği ve ilaçların virüsünün başkasına bulaşmasını engellediği vurgulandı.
30.11.2019 Sağlık
"Hepatit B'yi artık anne karnında engelleyebiliyoruz"
"Hepatit B'yi artık anne karnında engelleyebiliyoruz" Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) Genel Sekreteri Doç. Dr. Süda Tekin, Hepatit B'yi artık anne karnında engelleyebildiklerini belirterek, "Annede eğer hepatit B hastalığı varsa, doğuma yakın anneye bir tedavi veriyoruz. Doğar doğmaz, bebeğe hem aşı hem de bir serum uyguluyoruz. Anneden bebeğe geçişini tamamen azaltarak, bebeğimiz kurtulmuş oluyor." dedi.
18.03.2019 Sağlık
Bu kanser özellikle genç kadınları tehdit ediyor!
Bu kanser özellikle genç kadınları tehdit ediyor! Sağlıksız beslenmeden sigaraya ve küçük yaşta cinsel ilişkiye başlamaya dek birçok faktör rahim ağzı (serviks) kanseri riskini artırıyor. Ancak öncelikli risk unsuru; HPV virüsü. Özellikle genç kadınları tehdit eden ve sinsice ilerleyen rahim ağzı kanserini önlemekse mümkün. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Osman Temizkan, Rahim Ağzı Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında yaptığı açıklamada, rahim ağzı kanserine karşı tedbirler arasında başı çeken HPV aşısını anlattı, önemli uyarılar ve önerilerde bulundu.
2.01.2019 Sağlık
Kadına kötülük: Ertesi gün hapını rutinleştirmeyin
Kadına kötülük: Ertesi gün hapını rutinleştirmeyin Sadece acil durumlarda alınması gereken ertesi gün hapları (acil doğum kontrol ilacı) pek çok kadın tarafından rutin doğum kontrol yöntemi olarak kullanılıyor. Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Prof. Dr. Cihat Ünlü “Bunlar yüksek doz hormonlar ve bu kadar sık alınması doğru değil. Kadınlar kendilerine kötülük yapıyor” diyerek uyarıyor.
29.12.2018 Sağlık
Yalnızlığın resmi!
Yalnızlığın resmi! Dünyaya gözlerini açtığı anda, Kızılay’dan verilen kandan HIV bulaşan Y.O, yaşadığı acı dolu ve yalnız günlerini, çizdiği resimlerle renklendirdiğini söyledi
30.11.2018 Yaşam
Karlov suikastı iddianamesi tamamlandı
Karlov suikastı iddianamesi tamamlandı Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastına ilişkin iddianame onaylanarak, mahkemeye gönderildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 28 şüpheli hakkında iddianame düzenledi. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, FETÖ firarileri Emre Uslu ve Şerif Ali Tekalan da şüpheliler arasında yer aldı. İddianameye göre, saldırı planı 2016 Ocak ayında ABD’de hazırlandı ve suikastın FETÖ ve arkasındaki istihbarat örgütlerince gerçekleştirildiği bilgisine yer verildi. Suikastın amacının Türk-Rus ilişkilerini germek ve iki ülkeyi savaş konumuna getirmek olduğu belirtildi
23.11.2018 Gündem
Uzmandan yeni evlenen çiftlere uyarılar
Uzmandan yeni evlenen çiftlere uyarılar Üroloji ve Androloji Uzmanı Op. Dr. Evren Işık: "Sağlıklı çiftler evliliklerinin ilk bir yılında çocuk sahibi olamadık diye telaşlanmamalı"
18.06.2018 Gündem
'İleri yaşta hamilelik risk taşıyor'
'İleri yaşta hamilelik risk taşıyor' Doğurganlık sisteminin zayıflaması nedeniyle ileri yaştaki hamileliklerin hem kadın hem de bebek açısından risk taşıyor.
11.09.2017 Sağlık
İlerleyen hepatitler karaciğer yetmezliğine yol açabilir!
İlerleyen hepatitler karaciğer yetmezliğine yol açabilir! Hepatit hakkında bilinmesi gerekenleri anlatan Dr. Ramazan Gözüküçük hepatite karşı alınması gereken önlemler hakkında da bilgi verdi.
28.07.2017 Sağlık
Hepatit B virüsü karaciğeri vuruyor!
Hepatit B virüsü karaciğeri vuruyor! Hepatit B, hem siroz hem de karaciğer kanseri gelişim riskini arttırması açısından önemli bir toplum sağlığı problemi.
26.07.2017 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Korunmasız Cinsel İlişki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korunmasız cinsel ilişki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.