Korona Virüsü

Korona Virüsü

Son dakika Korona Virüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Korona Virüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Korona Virüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korona Virüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korona virüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 338 korona virüsü haberi bulunmuştur. Tüm korona virüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Simpsonlar'ın kehaneti 18 yıl sonra ortaya çıktı! Sonbaharda Kosova savaşı...
Simpsonlar'ın kehaneti 18 yıl sonra ortaya çıktı! Sonbaharda Kosova savaşı... Sevilen animasyon dizi Simpsonlar'ın kehanetlerinin ortaya çıkması tüm dünyanın dikkatini çekmişti. Yıllar önce çektikleri bölümleri gerçeğe dönüşen ünlü çizgi dizi Simpsonlar'ın son tahminini ABD'li gazeteci gündeme getirdi. Öte yandan Trump’ın başkanlığı, Kolomb heykelinin başının kesilmesi, akıllı saatler, ebola virüsü, korona virüsü ve 11 Eylül saldırıları gibi dünyayı sarsan gelişmeleri önceden bilen Simpsonlar son olarak Titanik'in enkazına dalarken patlayan Oceangate isimli denizaltıyı tahmin etmişlerdi.
18.07.2023 Dünya
Korkutan vaka artışı: Risk haritası yeniden kızardı
Korkutan vaka artışı: Risk haritası yeniden kızardı Sağlık Bakanlığı'nın "Hayata Eve Sığar" uygulamasındaki Covid-19 yoğunluk haritasında Kırıkkale'nin büyük bir bölümü, "yüksek risk" anlamına gelen kırmızı renge döndü.
28.07.2022 Yaşam
Korona virüs vakaları arttı, harita kırmızıya döndü
Korona virüs vakaları arttı, harita kırmızıya döndü Zonguldak’ta korona virüs vakaları artış göstermeye başladı. Vaka yoğunluğu Hayat Eve Sığar uygulamasına da yansıdı.
21.07.2022 Yaşam
Killa Hakan'dan güzel haber geldi!
Killa Hakan'dan güzel haber geldi! Korona virüsü sonrası bağışıklık sistemi çöken ve iki aydan fazla süredir yoğun bakımda tedavi gören rapçi Killa Hakan normal servise alındı.
30.06.2022 Magazin
Bu oyunda yenilen korona virüse yakalanıyor
Bu oyunda yenilen korona virüse yakalanıyor Zonguldak'ta iki üniversite öğrencisi mezuniyet projesi olarak hazırladıkları hayatta kalma oyununa Zonguldak'ın simgelerini de ekledi. Lavuar Alanı, Madenci Anıtı'nın yerleştirildiği oyunda korona virüse yakalanan kişilerle sosyal mesafe kuralları aşılırsa can barı düşüyor ve oyuncu "Korona oldunuz. Daha dikkatli olunuz" uyarısıyla yenilgiye uğruyor.
8.04.2022 Sağlık
Cilde zarar vermemesi için doğru maske seçimi yapılmalı
Cilde zarar vermemesi için doğru maske seçimi yapılmalı Korona virüsü dönemindeki cilt sorunlarına dikkat çeken Dermatoloji Uzmanı Dr. Nalan Saraç, “Bez maske cildin hava almasını sağladığı için deri hastalıkları açısından daha sağlıklı olmaktadır ancak koruyuculuk açısından dikkatli olmak gerekir. Maskelerin koruyuculuk oranlarını ve cilde verdikleri hasarı göz önünde bulundurarak tercih yapılmalıdır” dedi.
24.02.2022 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi heyetini kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi heyetini kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi heyetini kabul etti.
11.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan karantina sonrası ilk açıklama: Bu süreci çok rahat atlattım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan karantina sonrası ilk açıklama: Bu süreci çok rahat atlattım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan Sağlık durumuyla ilgili, "Bu süreci çok çok rahat atlattım, aşının katkısı elbette oldu. Bu aşıların tesiriyle de hamdolsun rahat bir şekilde ve kısa zamanda bunu geçirmiş oldum. 4-5 gün içinde aslında biz negatife döndük." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin elektrik ve doğal gaz fiyatlarını eleştirmesine ilişkin "Televizyonlara baktığınız zaman batıda şu an elektrik, doğal gaz fiyatları nerelerde... Biz şu anda vatandaşlarımızı çok daha rahatlatabilmek için her türlü indirimi uyguladık, uygulamaya devam ediyoruz. Biz vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik, ezdirmeyeceğiz" yanıtını verdi.
11.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Covid-19 testi pozitif çıktı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Covid-19 testi pozitif çıktı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi  Emine Erdoğan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Anca beraber, kanca beraber. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz." dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada, "Omicron varyantının hızla yayıldığı bu dönemde hafif belirtiler üzerine Sn. Cumhurbaşkanımız ve değerli eşleri Emine Erdoğan için yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Sağlık durumları çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum." dedi.
6.02.2022 Gündem
Koronavirüsü öldüren masa örtüsü! Hiç vaka görülmedi
Koronavirüsü öldüren masa örtüsü! Hiç vaka görülmedi Mersin'in Tarsus ilçesinde bir ilkokulun sınıfında korona virüsü öldüren masa örtüleri kullanıldı. 8 hafta boyunca sınıftaki hiçbir öğrencide korona virüs vakası görülmedi.
27.01.2022 Sağlık
Kabine Toplantısı sonrası dakika kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Kabine Toplantısı sonrası dakika kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kur korumalı TL mevduat sistemine katılımın 163 milyar TL'ye ulaştığını açıkladı. Erdoğan ayrıca, "Afet bölgelerine, AFAD üzerinden 200 milyon liralık bir kaynak daha ayırıyoruz. Antalya, Artvin, Aydın, Bartın, Kastamonu, Mersin, Muğla, Osmaniye, Rize, Sinop ve Van'daki hak sahiplerine dağıtımı yapılacak" dedi.
19.01.2022 Siyaset
Üniversiteler kapanacak mı, online mı olacak? Üniversiteler uzaktan eğitime mi geçiyor?
Üniversiteler kapanacak mı, online mı olacak? Üniversiteler uzaktan eğitime mi geçiyor? Sağlık Bakanlığı, yaptığı açıklamada 1 Aralık'tan itibaren 6 ilde 42 Omicron varyantının tespit edildiğini ve en çok vakanın İstanbul'da görüldüğünü belirtti. Omicron varyantıyla mücadele tüm dünyada devam ederken üniversiteler tek tek online eğitim kararı almaya başladı. Söz konusu gelişmelerin ardından üniversiteler kapanacak mı? Üniversiteler online mı olacak, uzaktan eğitime mi geçiyor? Sorularına yanıt aranmaya başladı. Peki, üniversiteler kapanıyor mu?
28.12.2021 Eğitim
Venom 2 ne zaman sinemalarda? Venom 2 Türkiye vizyon tarihi!
Venom 2 ne zaman sinemalarda? Venom 2 Türkiye vizyon tarihi! Sony Pictures, "Venom: Zehirli Öfke 2"nin vizyon tarihini öne çekti. Tom Hardy'nin başrolünde yer aldığı film, 1 Ekim 2021'de izleyicilerle buluşacak. İşte Venom 2 Türkiye vizyon tarihi…
1.10.2021 Gündem
Tek doz aşı olanlara PCR testi zorunlu mu? PCR testi kimlere zorunlu?
Tek doz aşı olanlara PCR testi zorunlu mu? PCR testi kimlere zorunlu? Aşısız veya aşısı tamamlanmamış kişiler için birçok alanda zorunlu PCR testi uygulaması başladı. Aşı olmayan ya da hastalığı geçirmemiş olanlardan, okul, sinema, tiyatroya girişlerde ya da şehirlerarası toplu taşıma kullanırken negatif PCR test sonucu istenecek. Kural, 18 yaş üstü için geçerli olacak. Peki, Tek doz aşı olanlara PCR testi zorunlu mu? PCR testi kimlere zorunlu?
6.09.2021 Gündem
Yarıyıl tatilinde çocukların göz sağlığını ihmal etmeyin
Yarıyıl tatilinde çocukların göz sağlığını ihmal etmeyin Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Murat Ayan, okul çağındaki çocukların yılda bir kere göz muayenesi yapılmasının büyük önem taşıdığını söyledi.
29.01.2021 Sağlık
SAÜ’lü profesörlerden korona virüse karşı savunma kalkanı
SAÜ’lü profesörlerden korona virüse karşı savunma kalkanı Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Küçükislamoğlu ve ekibi, yaklaşık 1 yıl süren çalışmanın ardından, virüse ve bakterilere karşı vücut savunma mekanizması üzerinde etkili olan maddelerden gıda takviyesi elde etti.
16.01.2021 Sağlık
Elektrik faturasını yüzde 30 düşürüyor! İndirimli...
Elektrik faturasını yüzde 30 düşürüyor! İndirimli... Elektrik faturası ile ilgili herkesi çok yakından ilgilendiren açıklama. Çoğu kişi haberdar değil. Faturayı yüzde 30 düşürüyor, paranız cebinizde kalabilir. Küçük detaylara dikkat ederek elektrik maliyetini ciddi anlamda düşürebilirsiniz. Öncelikle aylık faturaları kontrol edip kullanılan cihazlarla ilgili bir plan gerekli. Akıllı sayaçlar taktırabilir ve indirimli elektrik tarifelerinden yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda kullandığınız lambalara da çok dikkat etmeniz gerekiyor. İşte faturayı düşürmenin yolları...
13.01.2021 Ekonomi
İkinci kez koronavirüs geçiren doktor anlattı
İkinci kez koronavirüs geçiren doktor anlattı Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Uzman Doktor İsmail Abasıkeleş, ikinci kez yakalanıp iyileştiği korona virüs ile ilgili vatandaşları uyardı.
10.01.2021 Sağlık
Kırklareli’de 250 kişiye PCR testi yapılacak
Kırklareli’de 250 kişiye PCR testi yapılacak Kırklareli genelinde yeni tip korona virüsü (Covit-19) yaygınlığının tespit edilmesi amacıyla TÜİK ortaklığında 250 kişiye PCR ve kan testi yapılacak.
10.01.2021 Sağlık
Bu besinlerle bağışıklığı güçlendirmek mümkün
Bu besinlerle bağışıklığı güçlendirmek mümkün Diyetisyen Eda Ünal kış aylarında ve korona virüs döneminde hastalıklara karşı hangi besinlerin tüketilmesi gerektiğini anlatarak, 'Altın Süt' tarifi verdi.
4.01.2021 Sağlık
Bu besinlerle bağışıklığı güçlendirmek mümkün
Bu besinlerle bağışıklığı güçlendirmek mümkün Diyetisyen Eda Ünal kış aylarında ve korona virüs döneminde hastalıklara karşı hangi besinlerin tüketilmesi gerektiğini anlatarak, 'Altın Süt' tarifi verdi.
4.01.2021 Sağlık
Türkiye'deki mutasyonlu virüsle ilgili flaş gelişme!
Türkiye'deki mutasyonlu virüsle ilgili flaş gelişme! Türkiye'ye İngiltere'den gelen mutasyonlu koronavirüs hastası 15 kişiden birinin Balıkesir’in Edremit ilçesinde karantina altına alındığı öğrenildi. Mutasyona uğramış virüsün yurtdışından Gaziantep’e gelen 2 kişide de görüldüğü iddia edildi.
1.01.2021 Gündem
Kronik hastalıkları olmasına rağmen koronayı yendi
Kronik hastalıkları olmasına rağmen koronayı yendi Amasya’nın Merzifon ilçesinde 90 yaşındaki Osman Özdemir, korona virüse yakalandı ve birçok kronik hastalıkları da olmasına rağmen korona virüsü yenmeyi başardı.
1.01.2021 Sağlık
Korona virüs çocuklarda depresyona yol açıyor
Korona virüs çocuklarda depresyona yol açıyor Çocuklarda depresyon görülme sıklığı iki kat arttı. Pandemiyle birlikte aileleriyle daha fazla vakit geçiren çocuklar, ebeveynlerinin normalden fazla beklentiye girmesi nedeniyle içe kapanıyor. Uzmanlar, ailelerin çocuklardan beklentilerini azaltmaları konusunda uyarıyor.
20.12.2020 Sağlık
Ukrayna Başbakanı Şmigal: 2 yıl daha koronavirüsle yaşayabiliriz
Ukrayna Başbakanı Şmigal: 2 yıl daha koronavirüsle yaşayabiliriz Ukrayna Başbakanı Denis Şmigal, ortalama 2 yıl daha koronavirüsle yaşayabileceklerini belirterek, Ukrayna’nın aşıyı, Avrupa ile aynı zamanlarda temin edeceğini söyledi.
18.12.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Korona Virüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korona virüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.