Korku

Korku

Son dakika korku haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan korku ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını korku haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korku

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korku gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.678 korku haberi bulunmuştur. Tüm korku haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cinsel saldırıya uğradığını iddia eden üniversite öğrencisinin yalan söylediği ortaya çıktı
Cinsel saldırıya uğradığını iddia eden üniversite öğrencisinin yalan söylediği ortaya çıktıSosyal medyada yayınladığı videoda cinsel saldırıya uğradığını ve çekilen video görüntüleriyle şantaj yapıldığını ileri sürünce koruma altına alınan üniversite öğrencisi Fatma A.'nın (19), yalan söylediği ortaya çıktı. Bazı kişilerin dolandırılmasına istemeden aracılık ettiği ve 8 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya olduğu için bu videoyu çektiğini belirten Fatma A. hakkında, 'İftira ve suç uydurma'dan soruşturma başlatıldı.
22.10.2024Gündem
Narin Güran cinayeti soruşturması! Amca, anne, ağabey ve Nevzat Bahtiyar için müebbet talebi
Narin Güran cinayeti soruşturması! Amca, anne, ağabey ve Nevzat Bahtiyar için müebbet talebiDiyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin hazırlanan iddianamede, tutuklu şüpheliler amca Salim, anne Yüksel ve ağabey Enes Güran ile komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında "iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
21.10.2024Gündem
'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında dehşete düşüren sözler: O kapılar açıldığında bebeklerin çığlıklarını unutmuyorum
'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında dehşete düşüren sözler: O kapılar açıldığında bebeklerin çığlıklarını unutmuyorumTürkiye'yi sarsan 'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında kan donduran detaylar çıkmaya devam ediyor. Esenyurt'ta faaliyetine son verilen hastane ile ilgili iddialarda bulunan Cemil Imrak, "Ben ne gerekiyorsa yapın, gerekirse bebeğimi alıp başka hastaneye götüreyim dedim. 'Sen götürürsen bebeği yolda ambulansta kaybedebiliriz, öyle bir şansımız da var çünkü bebeğin durumu kritik' dedi. Beşinci gün arayıp, 'Başınız sağ olsun bebeği kaybettik' dediler" ifadelerini kullandı. Özel Reyap Hastanesi'nde 2020 yılında sezaryen ile doğum yapan ve yaklaşık 1 ay boyunca bebeği yoğun bakımda kalıp çocuğunda kronik hastalık oluştuğunu anlatan Neslihan Ünlü P. ise yoğun bakımdaki bebeği için ‘anne sütü' götürünce ‘neden bu kadar çok süt getiriyorsun' cevabını aldığını belirten anne, “O kapılar açıldığında bebeklerin çığlıklarını duyuyorduk. O çığlıkları hiç unutmuyorum” diye konuştu.
20.10.2024Gündem
Yenidoğan Çetesi skandalında ruhsatı iptal edilen hastane sayısı 9 oldu
Yenidoğan Çetesi skandalında ruhsatı iptal edilen hastane sayısı 9 oldu"Yenidoğan çetesi"nin faaliyetlerini tespit edebilmek için İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel komisyon ildeki tüm hastaneleri mercek altına alarak 30 klasör ve iki kolilik denetim raporu hazırladı. Dönemin İl Sağlık Müdürlüğü Özel Hastaneler Denetim Birimi Uzmanı Dr. Malik Türkan Esin, soruşturmanın detaylarını anlattı. Dr. Esin "Kayıtları dinlemesem, görmesem, bunun bir korku filmi kasıtlı ya da olarak sağlık camiasını kirletmek amacıyla yapılabilecek bir iş olduğunu düşünürdüm. Bir insan olarak bunun yapılabilmesi hakikaten ciddi bir patoloji. Hele bir de bebeğe yapılmasını aklınız kabul etmiyor" dedi. Öte yandan Yenidoğan Çetesi skandalında ruhsatı iptal edilen hastane sayısı 9 oldu.
19.10.2024Gündem
Yenidoğan çetesi skandalında kan donduran detay! Konuşmaları ifşa oldu, bebekleri öldürüp dalga geçmişler
Yenidoğan çetesi skandalında kan donduran detay! Konuşmaları ifşa oldu, bebekleri öldürüp dalga geçmişlerTüm Türkiye'yi sarsan ‘Yenidoğan Çetesi'yle ilgili kan donduran detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bebekleri doğumdan sonra anlaştıkları özel hastanelere sevk edip ölümlerine neden olan 'Yenidoğan Çetesi'ne ilişkin soruşturmanın başlamasını sağlayan ve iddianamede 'bilgi sahibi' sıfatıyla ifadelerine yer verilen dönemin İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Özel Hastaneler Denetim Birimi’nde uzman olarak görev yapan Dr. Malik Türkay Esin, operasyonun başlama sürecini DHA'ya anlattı. Dr. Esin "Kayıtları dinlemesem, görmesem, bunun bir korku filmi kasıtlı ya da olarak sağlık camiasını kirletmek amacıyla yapılabilecek bir iş olduğunu düşünürdüm. Bir insan olarak bunun yapılabilmesi hakikaten ciddi bir patoloji. Hele bir de bebeğe yapılmasını aklınız kabul etmiyor" dedi.
19.10.2024Gündem
Fenerbahçe'yi korku sardı! Ryan Kent sonrası iki yıldızın menajerlerine mesaj: Hemen İstanbul'a gelin
Fenerbahçe'yi korku sardı! Ryan Kent sonrası iki yıldızın menajerlerine mesaj: Hemen İstanbul'a gelinFENERBAHÇE SON DAKİKA HABERLERİ... Fenerbahçe'de Ryan Kent ile yolların ayrılmasının ardından sıcak gelişmeler yaşanıyor. İç transfere yönelen sarı-lacivertli kulüp iki yıldızın menajerlerini İstanbul'a çağırdı. İşte detaylar...
18.10.2024Fenerbahçe
AFAD Başkanı: Malatya depreminde can kaybının yaşanmaması, kentsel dönüşümün ne kadar önemli olduğunu gösterdi
AFAD Başkanı: Malatya depreminde can kaybının yaşanmaması, kentsel dönüşümün ne kadar önemli olduğunu gösterdiAFAD Başkanı Okay Memiş, "Herhangi bir can kaybının yaşanmaması bizim için son derece değerlidir. Bu durum, kentsel dönüşümün ne kadar hayati olduğunu ve diğer şehirlerde olabilecek depremlerde can kaybını önlemek için ne denli önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymaktadır" dedi.
17.10.2024Gündem
Fenomen Danla Bilic attan düştü! Korku dolu anlar...
Fenomen Danla Bilic attan düştü! Korku dolu anlar...Danla Bilic, yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Bilic, ata bindiği sırada yere düştüğü anları paylaştı.
17.10.2024Vatan TV
Fenomen Danla Bilic attan düştü! Korku dolu anlar...
Fenomen Danla Bilic attan düştü! Korku dolu anlar...Danla Bilic, yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Bilic, ata bindiği sırada yere düştüğü anları paylaştı.
17.10.2024Magazin
Depreme canlı yayında yakalandı! 'Allah'ım sen yardım et'
Depreme canlı yayında yakalandı! 'Allah'ım sen yardım et'5.9 büyüklüğündeki depreme canlı yayında yakalanan Vuslat TV sunucusunun zor anları kameralara yansıdı.
16.10.2024Gündem
Depreme canlı yayında yakalandı! Sunucunun korku dolu anları...
Depreme canlı yayında yakalandı! Sunucunun korku dolu anları...5.9 büyüklüğündeki depreme canlı yayında yakalanan Vuslat TV sunucusunun zor anları kameralara yansıdı.
16.10.2024Vatan TV
Malatya'da deprem! 5 ilde okullar tatil edildi
Malatya'da deprem! 5 ilde okullar tatil edildiMalatya'nın Kale ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem çevre illerde de hissedildi. Deprem sebebiyle Malatya, Şanlıurfa, Adıyaman, Batman ve Elazığ'da okullar tatil edildi.
16.10.2024Gündem
Emma Watson, Türkiye’ye geliyor
Emma Watson, Türkiye’ye geliyor‘Harry Potter’ serisinde canlandırdığı ‘Hermione’ rolüyle tanınan İngiliz oyuncu, model ve aktivist Emma Watson, Türk yapımı bir filmden aldığı rol teklifi üzerine Türkiye’ye geliyor.
15.10.2024Magazin
İzzet Yıldızhan az daha yanıyordu! Sahnede zor anlar..
İzzet Yıldızhan az daha yanıyordu! Sahnede zor anlar..Şarkıcı İzzet Yıldızhan sahne aldığı İzmir'de korku dolu anlar yaşadı.
15.10.2024Magazin
Saplantılı hayranı Tan Taşçı'nın kabusu oldu: 3. kez uzaklaştırma çıkarıldı
Saplantılı hayranı Tan Taşçı'nın kabusu oldu: 3. kez uzaklaştırma çıkarıldıTan Taşçı yıllardır kendisini rahatsız eden saplantılı hayranı Nurşan Ç.’den kurtulamıyor. Hakkında ‘ısrarlı takip’ suçundan ceza davası açılan Nurşan Ç.’nin tacizlerini sürdürdüğünü iddia eden ünlü şarkıcı yeniden mahkemeye başvurdu ve saplantılı hayranı için bir kez daha 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
12.10.2024Magazin
Prof. Dr. Teker açıkladı: Meme kanseri her 5 hastadan 1'inde tekrar ediyor
Prof. Dr. Teker açıkladı: Meme kanseri her 5 hastadan 1'inde tekrar ediyorMeme kanserinin tedavi edildikten sonra tekrar nüksedebileceğine değinen Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Fatih Teker, “Erken evrede yüzde 80 hasta süreci sorunsuz atlatabiliyor. Buna rağmen, yüzde 20'lik bir grupta kanserli doku çıkarılmasından çok sonra bile vücudun farklı bölgelerinde yeniden oluşabiliyor” dedi.
11.10.2024Yaşam
Almanya'nın Krefeld kentindeki bir sinema salonunda silahlı saldırı
Almanya'nın Krefeld kentindeki bir sinema salonunda silahlı saldırıAlmanya'nın Krefeld kentindeki bir sinema salonuna yönelik kundaklama girişiminin ardından şüpheli, polis tarafından vuruldu. Tek başına hareket ettiği değerlendiren erkek şüphelinin yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
10.10.2024Dünya
Beyrut Büyükelçisi Ulusoy açıkladı: Lübnan'dan tahliye başlıyor!
Beyrut Büyükelçisi Ulusoy açıkladı: Lübnan'dan tahliye başlıyor!Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Ali Barış Ulusoy, Lübnan'daki tahliye operasyonu ve yardımlar hakkında bilgi verdi. Beyrut Büyükelçisi Ulusoy, "Bugün Türk Deniz Kuvvetlerine ait iki gemimiz Beyrut Limanı'na geliyor ve iki bin kişi taşıma kapasitesine sahip bu gemiler, vatandaşlarımızı alıp Mersin Limanı'na götürecek" dedi.
9.10.2024Dünya
Kadına şiddet ve cinayet olayları biber gazı satışlarını arttırdı: Ücretsiz savunma dersleri verilmeye başlandı
Kadına şiddet ve cinayet olayları biber gazı satışlarını arttırdı: Ücretsiz savunma dersleri verilmeye başlandı19 yaşında iki genç kızın canice öldürülmesi, kadın cinayetleriyle ilgili toplumsal alarmı üst seviyeye çıkardı. Tetiklenen korku psikolojisi, kadınların ‘öz savunma’ yapabileceği ürünlerin satışına yansıdı. Özellikle bibergazı ve elektroşok satıcıları talebin iki kattan fazla arttığını belirtti. Öte yandan savunma sporlarına ilgi beklenen oranda artmış değil. Bazı spor salonları kadınlara ücretsiz savunma derslerini devreye aldı.
9.10.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Bugün mesele Beyrut değil Ankara'dır
MHP lideri Bahçeli: Bugün mesele Beyrut değil Ankara'dırPartisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, İsrail'in saldırılarına dikkat çekerek, "Bugün mesele Beyrut değil Ankara'dır. Gizli gündem Türk vatanıdır. Orta Doğu'da ateşlenen füzelerin, suikastların bir sonraki etabı Anadolu coğrafyasıdır." dedi.
8.10.2024Gündem
Narin'in köyü Tavşantepe için ilk rapor! Özel ekip çalışmalarını tamamladı, işte raporun sonuçları...
Narin'in köyü Tavşantepe için ilk rapor! Özel ekip çalışmalarını tamamladı, işte raporun sonuçları...Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın talimatıyla Tavşantepe köyünde çalışmalarda bulunan psikologlar ve psikolojik danışmanlar çalışmalarını tamamladı. Narin’in kuzenleriyle görüşmeler gerçekleştiren ekip, çocukların bazısında yaşananlardan olumsuz etkilenerek kaygı ve korku durumlarının arttığını, bazılarının ise okula devamsızlık yaptığını tespit etti. Bakanlık, kuzenlerin danışmanlık tedbirleriyle desteklemeye yönelik yeni bir çalışma başlattı
7.10.2024Gündem
Tüfekle hastane basıp, 'çantamda bomba var' diyerek dehşet saçan kadın: Belki birileri beni öldürür diye hastaneye gittim
Tüfekle hastane basıp, 'çantamda bomba var' diyerek dehşet saçan kadın: Belki birileri beni öldürür diye hastaneye gittimKahramanmaraş'ta pompalı tüfekle hastane basıp, 'Benim kalbimi durdurun' diyerek, çantasında da bomba olduğunu söyleyen Birgül G. (45), güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirildi. Korku dolu anlar kameraya da yansırken, Birgül G. sorgusunda, uyuşturucu bağımlısı oğlundan eziyet gördüğünü, intihar etmek istediğini ancak yapamayınca hastaneye gittiğini belirterek, "Tüfeği gören olursa belki birileri beni öldürür diye hastaneye gittim" dedi.
5.10.2024Gündem
Amasra'da restoran vapurdakiler korku dolu anlar yaşadı!
Amasra'da restoran vapurdakiler korku dolu anlar yaşadı!Bartın’ın Amasra ilçesi büyük limanda demirli bulunan 'Şehit Necati Gürkaya' isimli restoran vapur, fırtınada çapası bozulunca limandan çıktı. Çapasını düzeltip tekrar limana girip demirlemeye çalışan vapur, kumsala yakın noktada karaya oturdu. Vapurun karaya oturma anları vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.
5.10.2024Gündem
Komedi ve korku filmisevenler D-Smart'ta
Komedi ve korku filmisevenler D-Smart'taD-Smart, beyaz perdenin başarılı filmlerini evlere taşımaya devam ediyor. MovieSmart Türk’te, cumartesi akşamı romantik komedi Dönerse Senindir, pazar gecesi ise Türk sinemasının başarılı korku örneklerinden Dabbe 5: Zehr-i Cin film severleri bekliyor.
28.09.2024Magazin
Ukrayna İHA'sı yaralı Rus askerini kurtardı
Ukrayna İHA'sı yaralı Rus askerini kurtardıUkrayna-Rusya savaşında cephe hattında bitkin düşen Maxim adındaki Rus askeri, Ukrayna İHA operatörü tarafından kurtarıldı. İHA operatörleri önce Maxim’e bir şişe su verdi ve ardından kendi bölgelerine yönlendirerek teslim olmasını sağladı. Maxim’in su aldıktan sonra İHA operatörlerine teşekkür ettiği görüldü.
27.09.2024Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Korku ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korku haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.