Korku

Korku

Son dakika korku haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan korku ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını korku haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korku

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korku gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.660 korku haberi bulunmuştur. Tüm korku haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baraj yakınında heyelan meydana geldi! Saniye saniye kameralara yakalandı
Baraj yakınında heyelan meydana geldi! Saniye saniye kameralara yakalandı Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde Kürtün Barajı'nın gövdesine yakınında yamaçta heyelan meydana geldi. Tonlarca toprak kütlesinin hareketlenip, kara yoluna aktığı anlar saniye saniye cep telefonu kameralarına yansıdı.
24.04.2024 Gündem
Halüsinasyon görüp kendi kendine çatıştı! Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı
Halüsinasyon görüp kendi kendine çatıştı! Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinin Celaliye Mahallesi İstasyon Caddesi'nde halüsinasyon gördüğü öne sürülen Aziz Ç. binanın girişine sığınarak kendi kendine çatıştı. Mahallede korku dolu anlar yaşanırken olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
23.04.2024 Gündem
Fabl Nedir, Özellikleri Nelerdir? En Bilinen Fabl Örnekleri Nelerdir?
Fabl Nedir, Özellikleri Nelerdir? En Bilinen Fabl Örnekleri Nelerdir? Fabl ya da öykünce, ders verme amacı ile yazılan ve güldüren, güldürürken de düşündüren manzum öykülerdir. İnsanlara ait olan özellikler insan dışı bir varlık ile olaylar çerçevesinde anlatılır. 
22.04.2024 Gündem
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın"
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın" Adana’da annesiyle bayram gezmesinden dönerken Rottweiler cinsi köpek tarafından ısırılan 4 yaşındaki Asel Uğraş taburcu oldu. Korku dolu anları anlatan Uğraş, "Köpeğin sahibi ve köpeğin tutuklanmasını istiyorum" dedi.
17.04.2024 Adana
Teleferik'te korku dolu anları kayıt altına alan anne- kız konuştu
Teleferik'te korku dolu anları kayıt altına alan anne- kız konuştu Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük (51) ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken (19), yaşadıkları korku dolu anları anlattı. Ölümle burun buruna 5,5 saat geçirdiklerini söyleyen Rabia Küçük, "Bir daha ayağımı yerden kesen hiçbir şeye binmem" dedi. Video çekerken kaza anını kaydeden Nur Çeken ise birden sarsılmaya başladıklarını ve çok korktuğunu söyledi.
15.04.2024 Gündem
Antalya açıklarında endişeli anlar! Kaynağı tespit edildi
Antalya açıklarında endişeli anlar! Kaynağı tespit edildi Antalya'nın Körfezi'nde görülen denizanaları ve polen görüntüsü, vatandaşta korku ve paniğe neden olmasından sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleriyle Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, polen ve denizanalarının yoğun görüldüğü körfez açıklarında incelemeler yaptı.
9.04.2024 Gündem
Kanser tedavisinde 'psikoonkoloji' desteği yaygınlaşıyor
Kanser tedavisinde 'psikoonkoloji' desteği yaygınlaşıyor Psikiyatrist Dr. Süreyya Işık Coşkun, kanser teşhisinin tıpkı yas sürecine benzer psikolojik tepkilere yol açtığını ve hastaların yas sürecine benzer evrelerden geçtiğini vurgulayarak, tedavi boyunca uyum bozuklukları, anksiyete, depresyon, azalan yaşam memnuniyeti ya da öz güven kayıplarının yaygın görülebileceğini söyledi. Coşkun, bu süreçte psikonkoloji alanının hastaya destek olduğunu ifade etti.
5.04.2024 Adana
516 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 'Cumhurbaşkanımız sözünde durdu'
516 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 'Cumhurbaşkanımız sözünde durdu' Adana’da depremzedeler için yapımı tamamlanan afet konutlarını gören depremzedelerin mutlulukları yürekleri ısıttı. İnşaatı yapan firmanın ise önce zemin iyileştirmesi yaptığı, daha sonra depreme dayanıklı konutlar inşa ettiği öğrenildi.
3.04.2024 Adana
Galatasaray'dan PFDK sevklerine sert tepki: Vicdanınıza sığıyor mu?
Galatasaray'dan PFDK sevklerine sert tepki: Vicdanınıza sığıyor mu? Galatasaray Kulübü, Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili PFDK sevklerine ilişkin bir açıklama yaptı.
2.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan disiplin sevklerine tepki: TFF boyun eğmiştir
Galatasaray'dan disiplin sevklerine tepki: TFF boyun eğmiştir Galatasaray, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili bugün yapılan PFDK sevklerine tepki göstererek, 'O koltuklarda hala oturmak vicdanınıza sığıyor mu' başlıklı açıklama metni yayımladı.
1.04.2024 Futbol
Sokakta kız çocuğuna saldırdı, sırtına vurup yere düşürdü!
Sokakta kız çocuğuna saldırdı, sırtına vurup yere düşürdü! Antalya’da sokakta yürüyen kız çocuğuna, kimliği belirsiz kişi koşarak vurdu. Marketin içerisine düşen çocuğa çalışanlar yardım ederken, saldırgan ise uzaklaştı. Saldırı, kameraya yansıdı.
27.03.2024 Gündem
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Boğulmak üzere olan 139 mülteciyi Türk tanker gemisi kurtardı
Boğulmak üzere olan 139 mülteciyi Türk tanker gemisi kurtardı Türk tanker gemisi Tunus- Malta arasında uluslararası sularda boğulmak üzere olan mültecilere yardım etti. Gemiye alınan 139 mülteci İtalya Sahil Güvenlik Ekiplerine teslim edildi. Yaşananları anlatan gemideki Mühendis Seyit Özman, “İçinde çok sayıda insan vardı, küçük bir gemiydi. Yola devam etmek için bizden benzin talep ettiler. Ancak gemiye yaklaştığımızda geminin su almaya başladığını gördük, onlarda bunu fark etti. Yakınlarda başka gemi yoktu. Gemiye alma durumunda kaldık, yoksa muhtemelen öleceklerdi" dedi. Kurtarma anları gemi personelinin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
25.03.2024 Dünya
Şırnak'da iki kişi sele kapıldı! Korku dolu anlar kameralara yansıdı
Şırnak'da iki kişi sele kapıldı! Korku dolu anlar kameralara yansıdı Şırnak merkez ve ilçelerinde 4 gündür aralıksız devam eden sağanak yağış hayatı felç etti. Cizre ilçesinde derelerin taşması sonucu yaşanan selde 38 ev ve 5 iş yeri zarar gördü. Oğlu ile beraber sel sularına kapıldığını belirten Ahmet Ermağan, "Sürüklenerek oğlumla beraber bir yerlere tutunarak kurtulduk" dedi.
22.03.2024 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Karabük mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak. Türkiye'yi geçen 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek inşallah önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek bunu başaracağız. Refah kaybını telafi edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Karabük'ün ardından Çankırı'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Gündem
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı Avcılar’da geçen yıl, 38 yaşındaki Mahbup Uzunay, binadan düşen beton parçalarının kafasına düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Yapılan testlerde çürük olduğu belirlenen 4 katlı binanın yıkımı, olaydan 11 ay sonra başlatıldı. Yıkım sırasında, binanın 4'üncü katında uyuyan evsiz pencereye çıkarak ekiplere seslendi. Evsizin binayı terk etmesiyle yıkıma devam edildi.
20.03.2024 Gündem
Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı! Hesabını kim verecek
Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı! Hesabını kim verecek Erzincan'da okula giderken sokak köpeklerinin saldırısından son anda kurtulan ilkokul öğrencisi Emir Bahadır Güney’in annesi, 'Bir şey olsaydı bunun hesabını kim verecekti' diyerek tepik gösterdi. Emir Güney ise “Çevredeki adamlar ve babam olmasaydı köpekler beni parçalayabilirlerdi. Çok korktum. Artık tek başıma okula gitmem” dedi.
19.03.2024 Gündem
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı Kadıköy, Göztepe Marmaray İstasyonu'nda saldırıya uğrayarak yaralanan Gülhan Karadereli yaşadıklarını anlattı. 34 yaşındaki Gülhan Karadereli, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde farklı bir numaradan beri arayarak, 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim' demişti" dedi.
18.03.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi Adana’da eşinin yeğenleri olan üç kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 26 yıl ceza alan H.İ. (48), Yargıtay’ın kararı bozmasının ardından yeniden yapılan yargılamada beraat etti. Ailenin avukatı karara itiraz ederken, kardeşlerden Tuğçe Y. (23), yaklaşık 2 yıldır Yargıtay’dan gelecek yeni kararı beklediklerini belirterek, “Her an karşıma çıkacakmış gibi hissediyorum. 'Çocuğun beyanı esastır denildi' ama bizim beyanımız esas alınmadı. Kendim, kardeşlerim ve dışarıdaki tüm çocuklar için tedirginim. Bu yüzden gereken cezanın verilmesini istiyoruz" dedi.
13.03.2024 Adana
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir?
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir? Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 yendiği maç sonrasında birçok pozisyon kamuoyunda tartışılmıştı. Ezeli rakip Galatasaray, Fenerbahçe ve Mert Hakan Yandaş hakkında açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Futbol
Ramazan ayının başlamasıyla dünya lierlerinden tebrik mesajları yağdı
Ramazan ayının başlamasıyla dünya lierlerinden tebrik mesajları yağdı İslam aleminin bugün Ramazan ayının ilk gününe başlamasıyla dünya liderleri ve uluslararası örgütler tebrik mesajları paylaştı. ABD Başkanı Joe Biden Müslümanlara iyi dileklerini sunduğunu belirterek, bu dönemde Gazze’deki Müslümanlar için en az 6 haftalık acil ve kalıcı bir ateşkes için çalıştıklarının altını çizdi.
11.03.2024 Dünya
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Uçakta panik! "Bu uçakla uçmak istemiyorum"
Uçakta panik! "Bu uçakla uçmak istemiyorum" İstanbul-Elazığ seferi yapan uçak, elektrik arızası nedeni ile içinde yüzlerce yolcusuyla saatlerce havalimanından kalkmayı bekledi. Yaşı küçük yolculardan birinin korkup, ''Bu uçakla uçmak istemiyorum’' diyerek yakınlarına sarılması kameralara yansıdı.
5.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Korku ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korku haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.