Körfez Köprüsü

Körfez Köprüsü

Son dakika körfez köprüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan körfez köprüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını körfez köprüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Körfez Köprüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan körfez köprüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 308 körfez köprüsü haberi bulunmuştur. Tüm körfez köprüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya adeta gıpta ile izliyor
Bakan Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya adeta gıpta ile izliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişkin "Türk mimar ve mühendislerimizin imzası bulunan bu dev yatırımlar, bir yandan vatandaşımızın hayatını kolaylaştırırken, diğer yandan ülkemize önemli katma değer sağlıyor. Yapılan bu devasa yatırımları dünya adeta gıpta ile izliyor" dedi.
19.11.2023 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınındaki "Cumhurbaşkanı Özel" programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yarın seçim beyannamemizi açıklamak suretiyle, beyanname içerisinde ne var ne yok, tüm vatandaşlarımıza anlatacağız." diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, beyannamedeki en büyük müjdenin Atatürk Havalimanı’nın yerine yapılacak dev bir millet bahçesi olduğunu söyledi.
24.05.2018 Siyaset
Osmangazi Köprüsü'nden 10 katı cezalı geçti
Osmangazi Köprüsü'nden 10 katı cezalı geçti KOCAELİ'nin Dilovası İlçesi'nden Osmangazi Köprüsü'nü kullanarak Yalova'nın Altınova İlçesi'ne geçiş yapan Arda Bozbağ'a, geçiş ücretinin 10 katı ceza kesildi. Arda Bozbağ, "HGS'ye yeteri oranda yükleme yaptım. Fakat geçiş yaptığım sırada HGS cihazı okumadı. Daha sonra da geçiş ücretinin 10 katı ceza geldi. Kocaeli Adliyesi'ne giderek cezaya itiraz ettim" dedi
5.12.2016 Yaşam
Bursa, markalı konutta büyüyor
Bursa, markalı konutta büyüyor Arap turistin ilgisi ve Körfez Köprüsü ile potansiyeli artan Bursa’da 50 bin bina dönüşüme girecek. İstanbullu müteahhitlerin Bursa’ya ilgisi artıyor
7.05.2016 Ekonomi
Osman Gazi Körfez Köprüsü’nün geçiş ücreti ne kadar?
Osman Gazi Körfez Köprüsü’nün geçiş ücreti ne kadar? Dün açılışı yapılan Osman Gazi Körfez Köprüsü'nün geçiş ücretine ilişkin detaylara ulaşıldı.
29.09.2021 Gündem
Civatalar sıkıldı gerdanlık takıldı!
Civatalar sıkıldı gerdanlık takıldı! İzmit Körfez geçiş köprüsünün son tabliyesi monte edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve Ulaştırma Bakanı Yıldırım’ın somunları sıkmasıyla körfezin iki yakası birleşti
29.09.2021 Gündem
'Onların da hesabını göreceğiz'
'Onların da hesabını göreceğiz' Başbakan Ahmet Davutoğlu, her gün taş üstüne taş koymaya, şehirleri, ilçeleri, yürekleri birleştirmeye devam edeceklerini belirterek, "Kim ne yaparsa yapsın, birileri terör tuzaklarıyla bu millete tuzak kurmaya kalkarsa, onların da hesabını göreceğiz. Durmayacağız. Terörle mücadele ederken, bu milletin gündemini sadece terörle işgal edilmesine izin vermeyeceğiz. Hem mücadele edeceğiz hem de bugün olduğu gibi hizmetlerimize devam edeceğiz. Çünkü bu memleketin kaybedecek bir dakika dahi vakti yoktur" dedi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmit Körfez Köprüsü'nün adını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmit Körfez Köprüsü'nün adını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmit Körfez Geçişi Köprüsü’nün son tabliyesinin vidalarını sıkarak körfezin iki yakasının birleşmesini sağladı. Bin 550 metre orta açıklığı ile dünyanın en büyük orta açıklığa sahip 4’üncü asma köprüsü olan, 2 bin 682 metre uzunluğundaki İzmit Körfez Geçişi Köprüsü, Mayıs ayı sonunda ulaşıma açılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan köprünün adını "Osman Gazi Köprüsü" olarak açıkladı.
29.09.2021 Gündem
İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün son tabliyesi yerleştirildi
İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün son tabliyesi yerleştirildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün son tabliyesini yerleştirdi.
29.09.2021 Gündem
Tarihi projede iki yaka birleşti
Tarihi projede iki yaka birleşti Dünyanın farklı ülkelerinden gelen ve çoğunluğunu Türk işçilerinin oluşturduğu 750’ye yakın işçinin çalıştığı Körfez Geçiş Köprüsü’nde iki yaka birleşti
29.09.2021 Gündem
Yıldırım: Mayıs sonunda açılacak
Yıldırım: Mayıs sonunda açılacak Bursa’nın Orhangazi İlçesine gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’ndaki güzergahta bulunan 3,5 kilometrelik Samanlı Tüneli’nde incelemede bulundu...
11.02.2016 Ekonomi
3. Köprü Ağustos'ta açılacak
3. Köprü Ağustos'ta açılacak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün Ağustos'ta açılacağını söyledi...
29.09.2021 Gündem
İzmit Körfez Köprüsünde görevli mühendis öldürüldü
İzmit Körfez Köprüsünde görevli mühendis öldürüldü GAZİOSMANPAŞA’da, 32 yaşındaki mühendis Murat Usluoğlu, oturduğu apartmanda esrarengiz bir cinayete kurban gitti.
29.09.2021 Gündem
Binali Yıldırım'ı panikleten olay
Binali Yıldırım'ı panikleten olay ULAŞTIRMA Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu’nda ’ışık göründü’ töreninde iş makinesini kullanarak tünelin son bölümünü açtı. Bakan Yıldırım inerken bacağının kola çarpmasıyla iş makinesinin aniden hareketlenmesi paniğe neden oldu. Bakan Yıldırım, müdahale eden görevli operatörünün durdurduğu iş makinesinden indi.
29.09.2021 Gündem
Körfez köprüsü için dev vinç
Körfez köprüsü için dev vinç Mart 2016’da açılacağı bildirilen Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsünde tabliyelerin yerlerine takılması için son hazırlıklar yapılıyor...
28.11.2015 Yaşam
İstanbul'a geliyorlar
İstanbul'a geliyorlar Beyttürk İnşaat gözünü Kağıthane, Kartal ve Silivri'ye dikti.
30.10.2015 Arşiv
Mart ayında açılıyor
Mart ayında açılıyor İzmit Körfez Köprüsü'nün Mart ayında açılması planlanıyor.
23.10.2015 Arşiv
Ve bakan açılış tarihini açıkladı!
Ve bakan açılış tarihini açıkladı! Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
21.10.2015 Ekonomi
Yatırımcıların yeni gözdesi oldu
Yatırımcıların yeni gözdesi oldu İzmit Körfezi geçiş köprüsü bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını artırıyor.
29.09.2015 Arşiv
İDO ve feribotlar bayramda rekor kırdı
İDO ve feribotlar bayramda rekor kırdı Kurban Bayramı’nda 9 günlük tatili İstanbul dışında geçirenler, trafikteki araç sayısının da her gün artması nedeniyle megakentten çıkış ve dönüş yolculuğunda hem kendileri sıkıntı çekti, hem geçiş güzergahındaki kentlerde büyük sıkıntılara yol açtı. Özellikle Kocaeli’nde yaşayanlar, yoğun trafik nedeniyle bayram ziyaretlerine gidip gelmekte zorlandı. Bu arada İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO) Gebze Eskihisar ile Yalova Topçular arasında sefer yapan feribotları, rekor kırdı.
28.09.2015 Yaşam
55 yolcu diri diri yanacaktı
55 yolcu diri diri yanacaktı TEM Otoyolu’nda seyir halindeyken alev alan yolcu otobüsü bir anda alev topuna döndü. Yolcular şoförün dikkati sayesinde yanmaktan kurtuldu
10.09.2015 Yaşam
TEM'de yolcu otobüsü yandı
TEM'de yolcu otobüsü yandı TEM Otoyolu'nun Dilovası geçişinde bu sabah bir yolcu otobüsü alev alev yandı...
10.09.2015 Yaşam
Arsa fiyatları iki katına çıktı
Arsa fiyatları iki katına çıktı Yalova'da arsa fiyatları iki katına çıktı.
13.08.2015 Arşiv
İki kat zamlandı
İki kat zamlandı Körfez Köprüsü daha açılmadan 2 kat zamlandı.
7.08.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Körfez Köprüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki körfez köprüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.