Köpekler Öldürüldü

Köpekler Öldürüldü

Son dakika köpekler öldürüldü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan köpekler öldürüldü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını köpekler öldürüldü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Köpekler Öldürüldü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan köpekler öldürüldü gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 köpekler öldürüldü haberi bulunmuştur. Tüm köpekler öldürüldü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mahalle ayağa kalktı! 'Sorumlusu kimse bulunsun'
Mahalle ayağa kalktı! 'Sorumlusu kimse bulunsun' İzmir'in Bornova ilçesi Pınarbaşı semtinde, 9 yavru sokak köpeğinden 4'ü zehirlendi. Köpeklerden 2'si telef olurken, 2'si de petshop sahibi Damla Kocabaş'ın (24) zamanında müdahalesiyle veterinere götürüldü. Kocabaş, 2 yavruyu gerekli bakımları için Bornova Belediyesi'ne teslim etti. Mahalleli ise köpekleri zehirleyenlerin bir an önce bulunup, cezalandırılmasını istedi.
9.03.2020 Yaşam
Ankara'da 20 sokak hayvanı zehirlenerek öldürüldü!
Ankara'da 20 sokak hayvanı zehirlenerek öldürüldü! Ankara'nın Sincan ilçesinde zehirli tavuk eti verildiği ileri sürülen 6 köpek ve 14 güvercin, telef olurken hayvanseverler duruma tepki gösterdi. Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HayKonfed) Başkan Yardımcısı Haydar Özkan, "6 köpek, 14 kuş canilerce katledildi. Tavuk eti vererek zehirlemişler. Hayvanları gıdayla kandırıp zehirlemek Allah'tan reva mıdır, bu ne caniliktir" dedi.
30.01.2020 Yaşam
Ankara'daki vahşette flaş gelişme! 3 sanığa 10’ar yıl hapis
Ankara'daki vahşette flaş gelişme! 3 sanığa 10’ar yıl hapis Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, 16 sokak köpeğini zehir vererek, öldürdüğü iddiasıyla tutuksuz yargılanan 3 kişi, 10'ar yıl hapis cezasına çarptırıldı. 3 kişinin tutuklanmasına da karar verildi.
27.01.2020 Gündem
Altı sokak köpeği zehirli iğne ile telef edildi iddiası
Altı sokak köpeği zehirli iğne ile telef edildi iddiası ZONGULDAK'ın Alaplı İlçesinde bir kişinin zehir iğne ile 6 sokak köpeğini telef ettiği iddia edildi.
7.05.2017 Yaşam
Kastamonu’da 9 köpek ölü olarak bulundu
Kastamonu’da 9 köpek ölü olarak bulundu KASTAMONU’nun Devrakani İlçesi’nde, katı atık bertaraf tesisi yakınında 9 köpek ölü bulundu. Devrakani Bağımsız Belediye Başkanı Mümtaz Aliustaoğlu, köpeklerin zehirlenerek öldürüldüğünü düşündüklerini söyledi
16.12.2015 Yaşam
Yüzlerce hayvansever Kadıköy'de buluştu
Yüzlerce hayvansever Kadıköy'de buluştu Türkiye'nin birçok şehrinden gelen yüzlerce STK üyesi ve hayvansever 'Hayvana ve hayvansevere şiddeti durdur' sloganıyla Kadıköy Rıhtımı'nda bir araya geldi. Etkinliğe katılan Ömür Gedik ve Seren Serengil de konuşmalar yaptı.
26.06.2022 Yaşam
Bir ilde alarm! Karantinaya alındı
Bir ilde alarm! Karantinaya alındı Bir ilde karantina alarmı! Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı 200 nüfuslu Çavlum Mahallesi'nde kuduz olduğu tespit edilen bir köpek silahla vurularak öldürüldü. Hayvanın temas ettiği 5'i sahipli 17 köpek ise kuduz şüphesiyle uyutulup kireçlendikten sonra gömüldü. 27 köpeğe kuduz aşısı yapılırken, mahalleye hayvan giriş ve çıkışı da yasaklandı.
4.11.2021 Yaşam
Sarıyer'de vahşet! Kameralara böyle yansıdı
Sarıyer'de vahşet! Kameralara böyle yansıdı Sarıyer'de kimliği belirsiz bir kişi, yem gösterince annesi ile birlikte yakınına gelen sekiz aylık yavru köpeğe lazer ışıklı, havalı tüfek ile nişan alarak ateş etti. Havalı tüfekten çıkan zehir sürülmüş saçma mermisi isabet eden yavru köpek öldü. Vahşet anları bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, köpeğin sahibi şikâyetçi olduğu şüphelinin yakalanmasına yardımcı olacaklara 15 bin lira ödül vereceği sözünü verdi.
29.06.2021 Yaşam
Dehşete düşüren görüntü!
Dehşete düşüren görüntü! Hayvan barınaklarında, geçen yılın Kasım ayında ölen köpeklerin aylar sonra ortaya çıkan görüntüleri ve fotoğrafları, hayvanseverlerin tepkisini çekti. Belediye yetkilileri köpeklerin başka yerde zehirlendiğini, tedavi için barınağa getirildiğini, tedavi uygulanırken öldüğünü söyledi.
11.05.2018 Yaşam
Yavru köpekler vahşice katledildi
Yavru köpekler vahşice katledildi Adıyaman'ın Besni ilçesinde 8 yavru köpek kafası taşla ezilerek veya bıçaklanarak öldürüldü.
26.04.2017 Yaşam
Erdoğan: Bu ancak savaşta yapılır
Erdoğan: Bu ancak savaşta yapılır Cumhurbaşkanı Erdoğan, uluslararası yayın kuruluşu El-Cezire'ye önemli açıklamalarda bulundu.
19.04.2017 Siyaset
Mersin'de kuduz karantinası
Mersin'de kuduz karantinası Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde bir mahalle, köpeğin öldürdüğü tilkide kuduz tespit edilmesi üzerine karantinaya alındı.
29.09.2021 Gündem
Aşiretleri barıştırmıştı
Aşiretleri barıştırmıştı Şehid Binbaşı Yavuz Sonat Güzel dün son yolculuğuna uğurlandı. Annesi “Kimse için kötü düşünmezdi” diyerek gözyaşı döktü. Binbaşı Güzel’in Kars’ta görev yaparken kan davalı aşiretler arasında barış elçiliği yaptığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
‘Köpekler siz hala yaşıyor musunuz!’
‘Köpekler siz hala yaşıyor musunuz!’ IŞİD militanları Kobani’dekileri katletmeden önce böyle bağırmış
29.09.2021 Gündem
Mersin’de köpek katliamı
Mersin’de köpek katliamı MERSİN’in Erdemli İlçesi’nde son 10 günde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından değişik yerlerde 23 sokak köpeğinin zehirlenerek öldürülmesi, hayvan severlerin tepkisine neden oldu.
17.06.2015 Yaşam
Suriye: ABD 8 IŞİD üyesini öldürdü
Suriye: ABD 8 IŞİD üyesini öldürdü Suriye Yerel Koordinasyon Komitesi: "Ömer petrol sahasında (Deyru'z Zor) yaşanan çatışmalarda ikisi üst düzey, 8 IŞİD üyesi öldürüldü"
16.05.2015 Dünya
Ünlü gruba saldırı: 2 ölü!
Ünlü gruba saldırı: 2 ölü! Hikayeleri film bile olmuştu
14.11.2013 Dünya
18 PKK'lı mahkum firar etti!
18 PKK'lı mahkum firar etti! Sabah sayımında ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Silivri'de köpek katliamı!
Silivri'de köpek katliamı! Tecavüz ederek öldürdüler
6.05.2013 Yaşam
Aç kurt dehşeti
Aç kurt dehşeti Kurt indiği beldede aynı aileden 4 kişiyi yaraladı
26.04.2013 Yaşam
Bulun bu pislikleri!
Bulun bu pislikleri! Bir sonraki aşamayı yazmaya dilimiz varmıyor
24.04.2013 Yaşam
4 PKK'lı yakalandı
4 PKK'lı yakalandı Diyarbakır'da eylem hazırlığındaydılar ama...
29.09.2021 Gündem
PKK'ya büyük darbe
PKK'ya büyük darbe Terör örgütü PKK'nın finans kaynaklarından uyuşturucu maddeye yönelik düzenlenen tarihin en büyük operasyonunda 78 milyon TL değerinde uyuşturucu madde ele geçirildi
29.09.2021 Gündem
Avanos'ta 'köpek katliamı' iddiası!
Avanos'ta 'köpek katliamı' iddiası! NEVŞEHİR’in Avanos İlçesi’nde çöplükte görülen köpek ölüleri, hayvanseverlerin ’köpek katliamı yapıldı’ tepkisine neden oldu...
29.09.2021 Gündem
Bunun adı vahşet!
Bunun adı vahşet! Ankara'da yakılarak öldürülmüş 5 köpek bulundu. Hayvanseverler durumu protesto etti...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Köpekler Öldürüldü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki köpekler öldürüldü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.