Köpek Katliamı

Köpek Katliamı

Son dakika köpek katliamı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan köpek katliamı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını köpek katliamı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Köpek Katliamı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan köpek katliamı gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 köpek katliamı haberi bulunmuştur. Tüm köpek katliamı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'da yan yana dizilmiş köpek ölüleri bulundu
Ankara'da yan yana dizilmiş köpek ölüleri bulundu Ankara'nın Ayaş ilçesinde, zehirli yiyecek verildiği öne sürülen 5 sokak köpeği ölü bulundu. Köpeklerin 4'ünün ölü bedenini yan yana yatarken bulduklarını belirten site yöneticisi, bu durumun öldüren kişi ya da kişiler tarafından kasten yapıldığını öne sürdü.
28.08.2021 Yaşam
Şanlıurfa'da kan donduran toplu köpek katliamı
Şanlıurfa'da kan donduran toplu köpek katliamı Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde toplu köpek katliamı tepkiye neden oldu. Ceylanpınar Belediyesi, vahşetin sorumlularının bulunması için kolluk kuvvetleriyle birlikte çalışmanın sürdüğünü açıkladı.
29.01.2021 Yaşam
Bakan Pakdemirli’den Ankara’daki köpek katliamı açıklaması
Bakan Pakdemirli’den Ankara’daki köpek katliamı açıklaması Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Başkent’te meydana gelen köpek katliamıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
10.04.2019 Gündem
Köpek katliamı: Diri diri gömdüler
Köpek katliamı: Diri diri gömdüler Dedektif gibi iz süren öğretmen Gökhan Kazan, 10 sokak köpeğinin iğne ile bayıltıldıktan sonra boş araziye gömüldüğünü ortaya çıkardı
29.09.2021 Gündem
Tavşanlı'da köpek katliamı
Tavşanlı'da köpek katliamı Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından 5'i yavru olan 9 köpek av tüfeğiyle vurularak telef edildi.
1.03.2017 Yaşam
Adana'da köpek katliamı
Adana'da köpek katliamı Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği (KİHAYKO) Başkanı Metin Yıldırım, Adana'da 6 sokak köpeğinin zehirli yemle katledildiğini söyledi.
23.02.2017 Yaşam
Köpek katliamı iddiası
Köpek katliamı iddiası Kayseri Hayvanları Koruma Derneği, sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı fotoğraflarla hayvanların iğne ile ‘uyutulduğunu’ öne sürdü...
3.10.2016 Yaşam
Katliam gibi ava 15 bin TL ceza
Katliam gibi ava 15 bin TL ceza Erzincan’ın Tercan İlçesi’ne bağlı Ilısu ve Yaylım köyleri arasında denetim yapan Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Bingöl’den av için gelen 4 avcıya suçüstü yaptı...
6.11.2015 Yaşam
Kütahya'da köpek katliamı
Kütahya'da köpek katliamı Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Pusan köyü girişinde yaklaşık 60 köpeğin gece bırakıldığı belirtildi...
26.06.2015 Yaşam
Mersin’de köpek katliamı
Mersin’de köpek katliamı MERSİN’in Erdemli İlçesi’nde son 10 günde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından değişik yerlerde 23 sokak köpeğinin zehirlenerek öldürülmesi, hayvan severlerin tepkisine neden oldu.
17.06.2015 Yaşam
İnsanın en iyi dostu tabağı 100 liradan servis ediliyor (+18)
İnsanın en iyi dostu tabağı 100 liradan servis ediliyor (+18) Vietnam'da köpek katliamı, günden güne artan taleple birlikte artış gösteriyor. Köpek etinin cinsel gücü arttırdığı iddia ediliyor.
30.10.2014 Dünya
Mersin'de köpek katliamı
Mersin'de köpek katliamı Mersin’in Tarsus İlçesi merkezine 45 kilometre uzaklıktaki Çamalan Mahallesi’nde 23 köpek ölüsü bulundu...
30.06.2014 Yaşam
Uşak'ta vahşet!
Uşak'ta vahşet! Av tüfekleriyle vurdular...
10.12.2013 Yaşam
Yok böyle canilik!
Yok böyle canilik! 3 köpeği kendi aralarında paylaşamayınca...
14.05.2013 Yaşam
Silivri'de köpek katliamı!
Silivri'de köpek katliamı! Tecavüz ederek öldürdüler
6.05.2013 Yaşam
Silivri'de köpek katliamı!
Silivri'de köpek katliamı! Hayvan Hakları Federasyonu HAYTAP, Silivri’de toplu köpek katliamını ortaya çıkardı. Ormanlık alanda katliamdan kurtulan köpekleri bulan hayvan hakları savunucuları, gördükleri manzara karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. İşkenceye ve tecavüze maruz kaldıkları iddia edilen köpeklerin ağzından kanlar aktığı görüldü.
6.05.2013 Haber
Bulun bu pislikleri!
Bulun bu pislikleri! Bir sonraki aşamayı yazmaya dilimiz varmıyor
24.04.2013 Yaşam
Belediye Başkanı'na sert tepki!
Belediye Başkanı'na sert tepki! Habertürk Televizyonu spikeri Duygu Canbaş, köpek katliamı yapmakla suçlanan Hınıs Belediye Başkanı Enver Taçyıldız için çok sert ifadeler kullandı.
18.12.2012 Haber
Yine katliam!
Yine katliam! Yine Erzurum yine köpek katliamı
12.11.2012 Yaşam
Erzurum'da katliam!
Erzurum'da katliam! Av tüfeği ile öldürülmüş halde bulundular
2.11.2012 Yaşam
Avanos'ta 'köpek katliamı' iddiası!
Avanos'ta 'köpek katliamı' iddiası! NEVŞEHİR’in Avanos İlçesi’nde çöplükte görülen köpek ölüleri, hayvanseverlerin ’köpek katliamı yapıldı’ tepkisine neden oldu...
29.09.2021 Gündem
Muğla'da kedi-köpek katliamı
Muğla'da kedi-köpek katliamı MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Yalıkavak Beldesi’ndeki bir tatil sitesinde üç gün içinde çoğu sahipli 15 köpek, 20 kedinin zehirli yiyecek verilerek öldürülmesi tepkilere neden oldu...
29.09.2021 Gündem
Zehirli etle köpek katliamı
Zehirli etle köpek katliamı BALIKESİR’in Edremit İlçesi’ne bağlı Zeytinli Beldesi’nde, 9 köpek ve 5 kedi, zehirli et verilerek öldürüldü...
29.09.2021 Gündem
Köpek katliamı
Köpek katliamı Kanada'da işler yolunda gitmeyince kızak köpeklerine toplu katliam gerçekleştirdi
3.02.2011 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Köpek Katliamı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki köpek katliamı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.