Konvoy

Konvoy

Son dakika KONVOY haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KONVOY ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KONVOY haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konvoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konvoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.703 konvoy haberi bulunmuştur. Tüm konvoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'un Sarıyer İlçesinde taksisine aldığı yolcu tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak öldürülen taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek Beyoğlu Yenişehir Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
18.04.2024 Gündem
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı Kadıköy'de taksiciler, müşterisi tarafından beş yerinden bıçaklanarak öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için konvoy yaptı.
17.04.2024 Gündem
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı Esenler’de bazı araç sürücülerine 55. sokakta kural ihlali yaptığı gerekçesiyle defalarca trafik cezası yazıldı. 55. sokağa giden araç sürücüleri konvoy oluşturup, korna çalarak durumu protesto etti.
25.02.2024 Gündem
Yol kapatıp etrafa para saçtılar! İstanbul'da şaşkınlık yaratan görüntü
Yol kapatıp etrafa para saçtılar! İstanbul'da şaşkınlık yaratan görüntü Zeytinburnu'nda, otomobilleriyle düğün konvoyu yapan grup, caddeyi trafiğe kapattı. Yüksek sesle müzik açarak oynayan gruptan biri, minibüsün üzerine çıkarak havaya para saçtı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
14.01.2024 Gündem
'Osman cehenneme kadar yolun var, boşanıyoruz' yazılı aracıyla boşanma davasına gitti
'Osman cehenneme kadar yolun var, boşanıyoruz' yazılı aracıyla boşanma davasına gitti Bursa'da Gülşah A.(29), boşanma davasına gelin arabası gibi süslediği ve üzerine 'Osman, cehenneme kadar yolun var' ile 'Boşanıyoruz', yazdırdığı aracıyla geldi. Cadde ve sokaklarda tur atan Gülşah A., "Yol boyunca insanlar korna çaldı, video çekti, alkışladı, tebrik etti ve konvoy oluşturduk. İnsanlar çok pozitifti. Bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim" dedi.
14.12.2023 Gündem
Polat çiftinin lüks araçları TMSF’ye çekildi! Trafikte böyle görüntülendi
Polat çiftinin lüks araçları TMSF’ye çekildi! Trafikte böyle görüntülendi Haklarında “kara para aklama”, “vergi kaçırma” gibi 4 ayrı suçtan tutuklu yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ın Yediemin Otoparkı’ndaki lüks araçları, kayyımların isteğiyle TMSF’ye çekildi.
5.12.2023 Gündem
TOGG sahipleri bir araya geldi! 100. yıl konvoyu yaptılar
TOGG sahipleri bir araya geldi! 100. yıl konvoyu yaptılar Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG sahipleri, Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamalarındaki yerini aldı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen TOGG sahipleri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden konvoy halinde geçti.
29.10.2023 Gündem
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İsrail'in Gazze'de sivilleri öldürmesine ABD ve Avrupa sessiz kalırken, İsrail savaş uçaklarının bir hastaneyi bombalaması dünyayı şok etti. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği dün akşam İsrail Başkonsolosluğu önünde yapılan protesto eylemleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada protesto eylemleri sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği, olaylarda taşkınlık çıkaran 5 kişinin ise gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 43'ü polis 63 kişinin de yaralandığı belirtildi.
18.10.2023 Gündem
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonunda zafere 24 saatte ulaşan Azerbaycan dünyada gündem olmaya devam ediyor. Azerbaycan'ın yardım konvoyu bu sabah Hankendi'ye doğru yola çıktı, dünya Karabağ'ı izlerken uluslararası haber ajansı AFP 'yıldırım zafer'in yol açtığı atmosferi çarpıcı cümlelerle servis etti.
22.09.2023 Dünya
Fenomen Burak Can Taşan motosiklet kazasında hayatını kaybetti! Nişanlısından yürek yakan paylaşım geldi
Fenomen Burak Can Taşan motosiklet kazasında hayatını kaybetti! Nişanlısından yürek yakan paylaşım geldi  Adana'da motosiklet paylaşımlarıyla sosyal medya fenomeni olan ve dün trafik kazasında hayatını kaybeden Burak Can Taşan (23), gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Taşan’ın kısa süre önce evlenme teklif ettiği nişanlısı Yaren Kara, sosyal medyada paylaştığı videoda Taşan’ın ölmeden önce kendisine hediye ettiği çiçek buketini göstererek gözyaşı döktü.
15.08.2023 Yaşam
Düğün konvoyunda zincirleme kaza! 5 kişi yaralandı
Düğün konvoyunda zincirleme kaza! 5 kişi yaralandı Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, düğün konvoyunda gelin ve damadın bulunduğu cip, 4 otomobil, 2 hafif ticari araç ve 1 minibüsün karıştığı zincirleme kazada 5 kişi yaralandı. Konvoyda meydana gelen kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
7.08.2023 Yaşam
Kaza şehidi polis memuru, son yolculuğuna uğurlandı
Kaza şehidi polis memuru, son yolculuğuna uğurlandı Şanlıurfa’da zırhlı aracın devrildiği kazada şehit olan polis memuru Ramazan Kütük'ün (31) cenazesi, Hatay'da toprağa verildi.
2.08.2023 Gündem
Rum akaryakıt istasyonları KKTC'den yakıt alınmasını protesto etti
Rum akaryakıt istasyonları KKTC'den yakıt alınmasını protesto etti Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ndeki (GKRY) akaryakıt istasyonu sahipleri Rumların KKTC'den yakıt almasını protesto etti. Eylem nedeniyle Metehan Sınır Kapısı’ndaki geçişler bir süreliğine durdu.
27.06.2023 Dünya
Bakan Tekin: Deprem bölgesinde eğitimin sağlıklı şekilde başlayacağı ortamı oluşturduk
Bakan Tekin: Deprem bölgesinde eğitimin sağlıklı şekilde başlayacağı ortamı oluşturduk Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, deprem bölgesinde eylül başı itibarıyla eğitim-öğretim sürecinin sağlıklı bir şekilde başlayacağı ortamı oluşturduklarını söyledi.
27.06.2023 Eğitim
Rusya'daki Wagner krizinin ardından Fulya Öztürk Moskova'daki son durumu aktardı
Rusya'daki Wagner krizinin ardından Fulya Öztürk Moskova'daki son durumu aktardı Rusya'yı sarsan silahlı ayaklanma bitti. Peki, Wagner'in eteklerine kadar geldiği başkent Moskova'da son durum ne? CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Halil Kahraman, bölgeden izlenimlerini aktardı.
25.06.2023 Dünya
Gizemli araba ihbarı polisi harekete geçirdi! Gerçek bambaşka çıktı
Gizemli araba ihbarı polisi harekete geçirdi! Gerçek bambaşka çıktı Galatasaray’ın Ankaragücü’nü yenerek şampiyon olmasının ardından kutlamalara katılan genç, park ettiği aracının camlarını açık unutup evine gitti. Sabah, camı açık ve içerde alkol şişeleri bulunan otomobil ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi. Polis, 1 saati aşkın bir süre aracın sahibini bulabilmek için araştırma yaparken, mahalle ve apartman sakinleri aracı ve sahibini tanımadığını dile getirdiler. Uzun süre sonra aracın başına gelen ve üzerinde Galatasaray forması bulunan Ramazan Adıgüzel, aracın kendisine ait olduğunu, şampiyonluk kutlamasının ardından camları açık unuttuğunu söyledi.
1.06.2023 Yaşam
Bakan Kirişci: 85 milyon bu memleketin evladı, tamamı kazandı
Bakan Kirişci: 85 milyon bu memleketin evladı, tamamı kazandı  Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, seçimlerin esas kazananının millet olduğunu belirterek, "85 milyon bu memleketin evladı, tamamı kazandı. Oyu eriyen HDP kaybetti, PKK kaybetti, PYD kaybetti, YPG kaybetti, millete ihanet edenler kaybetti" dedi.
28.05.2023 Gündem
İstanbul’da tüfekli damat dehşeti: Polis damadı evinde yakaladı
İstanbul’da tüfekli damat dehşeti: Polis damadı evinde yakaladı İstanbul'da düğün öncesi toplanarak konvoy yapan gruptaki damat, eline aldığı yivsiz av tüfeğiyle havaya defalarca ateş açarak terör estirdi. Konvoyda etrafa ateşin açıldığı, drift ve patinajın da yapıldığı olayda damat, Esenyurt Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından düğünün ertesi günü evinde yakalandı. Evinde tüfekle birlikte yüzlerce fişek ele geçirilen damat, işlemlerinin ardından serbest kaldı.
22.05.2023 Gündem
Avcılar'daki sünnet düğünü konvoyu driftçilerine 63 bin lira ceza
Avcılar'daki sünnet düğünü konvoyu driftçilerine 63 bin lira ceza Avcılar'da bir sünnet düğünü konvoyunda drift yaparak trafiği tehlikeye soktukları belirlenen 3 sürücü gözaltına alındı. 3 sürücünün de ehliyetlerine 60 gün süreyle el konulurken, toplam 63 bin 285 TL para cezası kesildi.
16.05.2023 Yaşam
Bakan Soylu: Türkiye'de hükümetlerin ortalama ömrü 461 gündü
Bakan Soylu: Türkiye'de hükümetlerin ortalama ömrü 461 gündü İçişleri Bakanı ve Ak Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefaret Kooperatifleri Birliğini ziyaret etti. İzmir'de yapılan operasyona değinen Soylu, "İzmir'de 56.'sını gerçekleştirdiğimiz 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nu yaptık. Ve yaklaşık 310 kişi, hem imalat, ticaret, organizatör, hepsini sabahleyin 2 bin 280 polis ve jandarma arkadaşımız gözaltına aldılar" dedi. Soylu'nun konvoyunda emniyet ve jandarmaya tahsis edilen Togg otomobiller dikkat çekti.
9.05.2023 Gündem
Pakistan'da eski başbakan İmran Han tutuklandı
Pakistan'da eski başbakan İmran Han tutuklandı Geçtiğimiz yıl Nisan ayında güven oylamasıyla görevden alınan Pakistan'ın eski başbakanı İmran Han'ın başkent İslamabad'da tutuklandığı açıklandı.
9.05.2023 Dünya
Togg polis arabası olarak ilk kez görüntülendi!
Togg polis arabası olarak ilk kez görüntülendi! Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili Togg, polis arabası olarak ilk kez görüntülendi. Togg’u gören vatandaşlar fotoğraf çekinebilmek için birbirleriyle yarıştı. Öte yandan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın makam aracı Togg, bu kez asker uğurlamasında konvoy başı oldu. Bakan Varank’ın talimatıyla, Bursa’nın İnegöl ilçesine gönderilen Kapadokya rengi Togg, askere gidecek olan Kadir Bacak (20) tarafından kullanıldı.
6.05.2023 Gündem
Togg, asker uğurlamasında konvoy başı oldu
Togg, asker uğurlamasında konvoy başı oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın makam aracı Togg, bu kez asker uğurlamasında konvoy başı oldu. Bakan Varank’ın talimatıyla, Bursa’nın İnegöl ilçesine gönderilen Kapadokya rengi Togg, askere gidecek olan Kadir Bacak (20) tarafından kullanıldı.
6.05.2023 Yaşam
Alman gazeteden itiraf gibi sözler! PKK'ya yakınlığı ile bilinen parti Türkiye'deki seçime müdahale etmeye çalışıyor
Alman gazeteden itiraf gibi sözler! PKK'ya yakınlığı ile bilinen parti Türkiye'deki seçime müdahale etmeye çalışıyor Alman Frankfurter Rundschau gazetesi terör örgütü PKK'ya yakınlığı ile bilinen Yeşil Sol Parti'nin Türkiye'deki seçimlere müdahale etmeye çalıştığını itiraf ederek partinin eşbaşkanı Ricarda Lang'in Erdoğan karşıtları için oy istediğini yazdı.
6.05.2023 Dünya
Asker eğlencesinde tüneli trafiğe kapadılar
Asker eğlencesinde tüneli trafiğe kapadılar Üsküdar ve Ümraniye’de asker eğlencesi yapan bir grup araçlarla konvoy oluşturup tüneli kapadı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
4.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Konvoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konvoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.