Konut Kredileri

Konut Kredileri

Son dakika konut kredileri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konut kredileri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konut kredileri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konut Kredileri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konut kredileri gelişmeleri de dahil olmak üzere 793 konut kredileri haberi bulunmuştur. Tüm konut kredileri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev alacaklara düşük faizli kredi imkanı! Aylık ödeme yüzde 50'den fazla düşecek
Ev alacaklara düşük faizli kredi imkanı! Aylık ödeme yüzde 50'den fazla düşecek Düşük faizli konut kredisi kampanyasının detayları netleşiyor. İlk defa ev sahibi olmak isteyenlerin heyecanla beklediği konut kredisi kampanyası için başvuruların ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı önemli detaylar anlattı. BDDK’nın konut kredileri ile ilgili ilk defa ev alacaklara ve mevcutta evi olanlar için uyguladıkları kredilerde farklılıklar var. Bugün ilk defa konut alacak bir kişi için 1 milyon TL kredi çekilmek istendiğinde 120 ay vade ile aylık yüzde 2.85 oranında faiz oranı ile yaklaşık 29 bin 500 TL seviyesinde aylık ödeme yapılması gerekiyor. Yeni kampanya ile birlikte aylık ödemenin ne kadar olacağıyla ilgili bilgi verildi.
7.12.2023 Ekonomi
Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor?
Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor? Bankada döviz hesabı olan, Hazine’nin dövizli kağıtlarından alan ve hisse senedinden kazanç elde edenlerin ödeyeceği verginin yüzde 40’a kadar çıkarılacağı iddiaları sosyal medyada dolaşınca vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor? Sorularına yanıt aramaya başladı.
28.11.2023 Finans
Faizsiz kredi ve hibe desteği geliyor! Depremzede vatandaşlar yararlanacak
Faizsiz kredi ve hibe desteği geliyor! Depremzede vatandaşlar yararlanacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinin açtığı yaraların hızlı bir şekilde sarılması ve bölgenin yeniden ayağa kaldırılması için hayata geçirecekleri ‘Yerinde Dönüşüm Projesi’nin detaylarını açıkladı. Bakan Özhaseki, bin yılın felaketinin etkilediği deprem bölgesinde başlatılacak proje doğrultusunda ev ve iş yerlerini kendileri yapacak olan depremzedelere, konutlar için 500 bin lira hibe ve 500 bin lira kredi, işyerleri için ise 250 bin lira hibe ve 500 bin lira da kredi desteği verileceğini belirtti.
7.07.2023 Gündem
Ev almak isteyenlere fiyat uyarısı! 'Elinizde paranız varsa alın'
Ev almak isteyenlere fiyat uyarısı! 'Elinizde paranız varsa alın' Yatırım yapmak ya da oturmak için ev almak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Seçim döneminin sona ermesi ile birlikte gayrimenkul sektöründeki gelişmeler de yakından takip ediliyor. Seçim öncesinde çok sayıda kişi tereddüt ederek ev almaya yanaşmadı. Satışları, konut kredisi sorunları ve fiyatların yükselmesi de doğrudan etkiledi. Peki önümüzdeki dönemde ev fiyatları artacak mı? Uzman isim sektöre ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, ev satın almak isteyenler için de tavsiye verdi. İşte detaylar...
9.06.2023 Ekonomi
Kredi çekecekler dikkat! Kritik 'faiz' uyarısı, üst sınır getirildi
Kredi çekecekler dikkat! Kritik 'faiz' uyarısı, üst sınır getirildi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ihtiyaç kredisine yönelik örtülü üst sınır uygulamasına tutar sınırı getirdi. Buna göre ihtiyaç kredilerinde 70 bin liraya kadar olan kısım menkul kıymet tesisinden muaf tutuldu. Yeni uygulama kredi kullanacak tüketiciyi nasıl etkileyecek? Ekonomist Murat Özsoy özellikle banka kredisi kullanarak yatırım yapmayı planlayan vatandaşları uyararak kararı değerlendirdi.
18.03.2023 Dünya
Merkez Bankası'ndan ihtiyaç kredilerine düzenleme!
Merkez Bankası'ndan ihtiyaç kredilerine düzenleme! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), ihtiyaç kredilerine dönük yeni bir düzenleme yaptı. TCMB, bankalara gönderdiği yazıyla, ticari kredilerin ardından ihtiyaç kredilerine de örtülü faiz üst sınırı getirdi.
11.03.2023 Ekonomi
Konut kredileri düşecek mi? Konut kredilerinde indirim olacak mı?
Konut kredileri düşecek mi? Konut kredilerinde indirim olacak mı? Maliye Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının ortak çalışması çerçevesinde “Yeni Evim” kampanyası başlatılıyor. Orta gelir düzeyindeki vatandaşlar için başlatılan kampanyada ilk etapta birkaç ay içinde 100 bin ailenin ev sahibi olması hedefleniyor. 16 Ocak itibariyle kurulacak internet sitesinde kampanyaya dair tüm detaylar paylaşılacak. Söz konusu gelişmenin ardından konut kredileri konusu gündeme geldi. Vatandaşlar orta gelirliye konut kampanyasının devreye sokulmasıyla “konut kredileri düşecek mi, kont kredilerinde indirim olacak mı?” sorularına yanıt arıyor.
4.01.2023 Ekonomi
Kredi ve kredi kartında yeni dönem! Dikkat çeken 14 gün kararı
Kredi ve kredi kartında yeni dönem! Dikkat çeken 14 gün kararı Kredi çeken ve kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren düzenleme ekim ayı itibarıyla yürürlüğe giriyor. Yeni dönem ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, kredi kullanan ve 14 gün içinde kredinin tamamını kapatan tüketiciye cayma cezası uygulanmayacağını belirterek, “Kredilerde faizler yükseltilirse 30 gün önceden tüketiciye bildirim yapılacak” dedi.
30.09.2022 Ekonomi
BDDK kredi açıklaması! Evin değerine göre ne kadar kredi kullanılabilecek? Konut kredilerinde kredi değer oranı ve kredi miktarı değişti mi?
BDDK kredi açıklaması! Evin değerine göre ne kadar kredi kullanılabilecek? Konut kredilerinde kredi değer oranı ve kredi miktarı değişti mi? Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) açıkladı. Konut kredilerine ilişkin yeni karar! Ev kredilerinde düzenleme geldi. 1. ve 2. el konutlar için konut kredilerinde kredi değer oranı farklılaştı. Değeri 10 milyon TL üzeri olan konutlar için kredi imkanı olmayacak. Peki, Konut kredilerinde kredi değer oranı ne oldu? 1. el ve 2. el konutlarda kredi miktarı değişti mi? Evin değerine göre ne kadar kredi kullanılabilecek? Konut kredilerinde oran nasıl belirlenecek? Konut kredisi nasıl hesaplanacak? İşte BDDK açıklaması!
25.06.2022 Ekonomi
Konut kredileriyle ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, işte yeni oranlar...
Konut kredileriyle ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, işte yeni oranlar... Konut kredileriyle ilgili son dakika kararı. Resmen değişti. Ev sahibi olacakları yakından ilgilendiriyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) konut kredilerinde kredi değer oranının değiştirildiğini duyurdu. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) konut kredilerine ilişkin yeni karar aldı. Karara göre, 1. ve 2. el konutlar için konut kredilerinde kredi değer oranı farklılaştı. Değeri 10 milyon TL üzeri olan konutlar için kredi imkanı olmayacak. 2 ile 5 milyon TL arası konutlarda, yüzde 70, 2 milyon TL'nin altındaki konutlar için ise yüzde 90'a kadar kredi kullanılacak. İşte son dakika haberinin detayları...
23.06.2022 Ekonomi
Kredi çekmek isteyenlere müjde! Ucuz kredi geliyor, resmen belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi ve tavan fiyat uygulaması...
Kredi çekmek isteyenlere müjde! Ucuz kredi geliyor, resmen belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi ve tavan fiyat uygulaması... Ucuz konut kredisi müjdesi. Kredi çekmek isteyenleri sevindiren gelişme. Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu. Ev sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Yüzde 0,99 ve 0,89 faiz oranları ile konut kredisi sağlanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği 0.89 0.99 faizli konut kredisi paketi ile ilgili, Hazine ve Maliye Bakanlığı önemli bir bilgilendirmede bulundu. Bakanlık, konut finansmanı projesi detaylarını açıkladı ve kredi kullanım şartlarını duyurarak "Konut Finansman Paketleriyle vatandaşlarımızın konut piyasasındaki dalgalanmaların olumsuz etkilerinden korumak ve ilk konutunu alacak vatandaşlarımızın çok uygun maliyetle konut erişimlerini artırmak hedeflenmiştir" dedi. Öte yandan Fahiş kira fiyatlarının önüne geçilecek. Yol haritası belli oldu. Tavan fiyat getirilmesi de dahil farklı alternatifler gündemde. Özellikle son bir yılda kira fiyatlarındaki artış vatandaşları ekonomik olarak zorluyordu. Ortalama kira fiyatları asgari ücret ile yarışır hale geldi. Asgari ücretli ya da asgari ücrete yakın ücret alan ve kiralık evde yaşayan vatandaşlar kiralardaki bu astronomik artışın önüne geçilmesini bekliyordu. Hükümet kira fiyatlarındaki artışı önlemek için çalışmalara başladı. Peki Düşük Faizli Konut Kredisi Nasıl Alınır, Şartları Neler? Kimler Düşük Faizli Konut Kredisi Alabilir? 0.89, 0.99 Faizli Konut Kredisi Ne Zaman Verilecek? 0.89, 0.99 Faizli Konut Kredisi Şartları Nedir, Hangi Bankalar Verecek? İşte son dakika haberinin detayları.
22.05.2022 Ekonomi
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplantısında yeni kararlar alınacak mı?
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplantısında yeni kararlar alınacak mı? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi için gözler Beştepe’de. Geçtiğimiz hafta Kabine toplantısında konut sektörü ve bankaların konut kredileri ile ilgili önemli kararlar çıkmıştı. Yeni haftada Kabine toplantısı olup olmayacağı, yeni kararların alınıp alınmayacağı merak ediliyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplantısında yeni kararlar alınacak mı? Haftaya Kabine toplantısı var mı? İşte detaylar…
19.05.2022 Gündem
Kiralara fahiş zam, tam üç kat arttı! Çözümü açıkladı! Gençler, dar gelirliler, yeni evliler...
Kiralara fahiş zam, tam üç kat arttı! Çözümü açıkladı! Gençler, dar gelirliler, yeni evliler... Ev fiyatları ve kiralara zam üstüne zam geldi. Ukrayna-Rusya savaşını fırsat bilenler fiyatlara fahiş zamlar yaptı. Savaş sonrası en fazla göç alan şehir Antalya’da evlere yoğun ilgi fırsatçıları harekete geçirdi ve kira fiyatları neredeyse üçe katlandı. Daha önce 3-4 bin lira olan kiralar 8 bin liradan başlıyor. Lüks semtlerde ise 35 bin ile 90 bin lira arasında değişiyor. Sektör temsilcileri ‘geri dönülmez bir yükseliş’ uyarısında bulundu. Enflasyondaki hızlı yükselişin de ev kiralarında limitleri zorladığını belirten sektör temsilcileri, Türkiye genelindeki artışların yüzde 26’lara kadar dayanması sonrası geçici tavan sınırı çağrısında bulundu. Sektör uzmanları, artışlara yüzde 25-26 gibi bir sınır getirilmesi, 5 yılı dolan kiracıdan bölge rayiç bedeli isteme süresinin 7 ila 8 yıla çıkarılması ve kira yardımı gibi desteklerle sorunun çözülebileceğine işaret ediyor.
12.04.2022 Ekonomi
Tapu masrafı ile ilgili açıklama! Paralar iade ediliyor, eğer ödeme yaptıysanız...
Tapu masrafı ile ilgili açıklama! Paralar iade ediliyor, eğer ödeme yaptıysanız... Tapu masrafları ile ilgili açıklama geldi. Paralar iade ediliyor. Eğer ödeme yaptıysanız paranızı geri alabilirsiniz. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen binalar vergi ve harçlardan muaf tutuldu. Bu muafiyet 4 yıldır yürürlükte olmasına rağmen mağduriyet yaşanabiliyor. Bazı tapu müdürlüklerinde, belediyelerde ve noterlerde işlemlerden harç ve vergi talep edilebiliyor. Böyle bir durum yaşadıysanız ve ödeme yaptıysanız geriye dönük iade alabilirsiniz. İade için vergi dairesine başvurulması gerekiyor. Genellikle ödenen harçlar iade ediliyor ancak edilmediği takdirde vergi mahkemelerinde dava açılması gerekiyor. Bu davanın da 5 yıl içinde açılması gerekli. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...
12.04.2022 Ekonomi
1.150 TL kira yardımı!  2 yıl geri ödemesiz kredi desteği, başvuran alıyor, 3 ay içerisinde...
1.150 TL kira yardımı! 2 yıl geri ödemesiz kredi desteği, başvuran alıyor, 3 ay içerisinde... Kira desteği ile ilgili son dakika açıklaması! 1.150 TL kira yardımı sağlanıyor. Başvuran alıyor. Sadece kira değil kredi desteği de veriliyor. 400 bin TL 'ye kadar kredi kullanım imkanı bulunuyor. Avantajlı kredi imkanında vatandaşlara faiz desteği, vergi, harç ve ücret muafiyeti de sunuluyor. İki yıl geri ödemesiz kredilerde 10 yıl vade imkanı bulunuyor. 18 banka tüketiciler için devrede. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bu yıl risk tespiti yapılan 100 bin konutu dönüştürecek. Evi kentsel dönüşüme girecek vatandaşlara büyük şehirlerde bin 150 liraya kadar kira yardımı veriliyor. Ayrıca avantajlı koşullarda kentsel dönüşüm kredisi de devreye alınıyor. Ancak vatandaşların iki seçeneği bulunuyor. Kira yardımı ya da kredi desteğinden sadece birinden yararlanmak mümkün.
18.02.2022 Ekonomi
Banka faiz oranlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Tek tek açıklandı! İhtiyaç kredisi, ticari kredi...
Banka faiz oranlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Tek tek açıklandı! İhtiyaç kredisi, ticari kredi... Banka faiz oranlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Kredilerle ilgili flaş gelişme. 28 Ocak 2022 tarihli Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre toplam Türk lirası kredi büyüklüğü 4 trilyon 972 milyar TL, toplam mevduat 5 trilyon 429 milyar TL oldu. Mevduat ile kredi arasında 457 milyar liralık fark hesaplandı. Merkez Bankası düşük faiz ile kredi kullandırılması için politika faizini yüzde 14 seviyelerine düşürdü. Ancak bu indirim piyasaya yansımadı. Bankalar kredilerde oranları yüksek tutuyor. İhtiyaç kredisi ortalama yüzde 25 faiz oranıyla tüketicilere sunulurken ticari krediler yüzde 33 oranla veriliyor.
4.02.2022 Ekonomi
Kredi ile ilgili son dakika gelişmesi! Hükümetten büyük destek! Aylık 1500 lira...
Kredi ile ilgili son dakika gelişmesi! Hükümetten büyük destek! Aylık 1500 lira... Kredilerle ilgili son dakika açıklaması! Hükümetten vatandaşa yönelik büyük kredi desteği sağlanıyor. Vakıfbank'ın kentsel dönüşüm kredisi oranı 120 ay vadede yüzde 1.29. Hükümetin faiz desteği ile oran enerji verimli konutta yüzde 0.88'e, standart konutta yüzde 0.96'ya geriliyor. Yani 400 bin liralık kredi çeken vatandaş yüzde 1.29'dan kredi kullandığında aylık 6 bin 571 lira ödeyecek. Bakanlığın desteğiyle faiz yüzde 0.88'e inince vatandaşın taksidi de 5 bin 410 lira oluyor. Böylece 139 bin 276 lira vatandaşın cebine kalıyor. Ayrıca riskli yapıda maliklere aylık, kiracılara defaten kira yardımı yapılıyor. Tutar illere göre değişirken İstanbul'da 1.500 liraya kadar çıkıyor. Yardım riskli yapıda 18 ay, riskli alanda 48 aya kadar sürüyor. Vatandaş müteahhitle kat karşılığı anlaşma yapmadan evini kendi dönüştürürse yüzde 18 yerine yüzde 1 KDV ödüyor. Tapu, noter, damga vergisi gibi harçlardan muafiyet sağlanıyor. Bakanlık kullanılan kredilere yıllık 400 baz puana kadar destek veriyor. Kira ve faiz desteği birlikte kullanılamıyor. Kira yardımından faydalananlar faiz desteğinden, faiz desteğinden faydalananlar da kira yardımından faydalanamıyor.
3.02.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan flaş enflasyon açıklaması!
Merkez Bankası'ndan flaş enflasyon açıklaması! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, yılın ilk Enflasyon Raporu'nu açıkladı. Kavcıoğlu, enflasyonun 2022 yıl sonunda yüzde 23,2 olarak gerçekleşeceği, 2023 yıl sonunda ise yüzde 8,2 gerçekleşeceğinin tahmin edildiğini söyledi. Bir önceki enflasyon beklentisi bu yıl için yüzde 11,8, gelecek yıl için yüzde 7,0 seviyesinde bulunuyordu. Sanayi üretiminin yükseliş eğilimini sürdürdüğünü belirten Kavcıoğlu, "İhracat artış trendini 2021'in son çeyreğinde de sürdürdü. Cari işlemler dengesinin 2022 yılında fazla vereceğini öngörüyoruz." dedi. Öte yandan 20 Aralık 2021 tarihinde döviz kurlarında yaşanan düşüşle ilgili de açıklamalarda bulunan Kavcıoğlu, "O gün (20 Aralık 2021) Merkez Bankası tek kuruş satmadı. Bireyseller, kurumsallar, yurt dışı yaklaşık 2,250 milyar dolar satarak kuru düşürdü." ifadelerini kullandı.
27.01.2022 Ekonomi
Kredilerle ilgili flaş açıklama! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank... Ciddi artış
Kredilerle ilgili flaş açıklama! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank... Ciddi artış Kredilerle ilgili son dakika açıklaması. Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrası kredi taleplerinde patlama yaşandı. 15 Ekim'de 4 trilyon 28 milyar lira olan kredi hacminin, 19 Kasım itibariyle 4 trilyon 425 milyar liraya çıktığını kaydetti. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın yaptığı indirimlerle birlikte hem tüketici kredilerinde hem de ticari kredi kullanımlarında ciddi bir artış oldu.
27.11.2021 Ekonomi
Kamu bankaları faiz indirimi! Kamu bankaları hangileri?
Kamu bankaları faiz indirimi! Kamu bankaları hangileri? Kamu bankaları kredi faizlerinde indirim yaptı. Kamu bankaları kredi faiz oranlarında ürün ve vade yapısına göre 100 baz puana kadar değişen oranlarda indirime gitti. Konut kredilerinde de indirime giden kamu bankaları, sıfır konutlar için kredi faiz oranlarını, bugünden geçerli olmak üzere 1 milyon TL altı tutarlarda yüzde 1,20'ye, 1 milyon TL üzerindeki tutarlarda ise yüzde 1,29'a düşürdü. Peki, Kamu bankaları hangileri?
19.11.2021 Ekonomi
Kredi yapılandırma nedir?  Konut kredisi yapılandırma nasıl yapılır?
Kredi yapılandırma nedir? Konut kredisi yapılandırma nasıl yapılır? Merkez Bankası'nın politika faizini 2 puan indirimle yüzde 16'ya çekmesinin ardından, kamu bankaları faiz indirimi ile ilgili açıklama yaptı. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank aldıkları ortak kararla konut kredisi ve kurumsal kredi faiz oranlarını düşürdü. Kamu bankaları kredi faizleri ile ilgili kararını açıklamasının ardından pek çok kişi de aldıkları kredileri yapılandırıp yapılandırılmayacağını araştırıyor. Peki, Kredi yapılandırma hesaplaması nasıl yapılır? Kredi yapılandırma hesaplama nasıl yapılır? Konut kredisi yapılandırma nasıl yapılır? İşte yeni faiz oranlarına göre kredi yapılandırmanın detayları...
25.10.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası faiz oranları! Kredi faiz oranlarında indirim ve vade sayısı...
Ziraat Bankası faiz oranları! Kredi faiz oranlarında indirim ve vade sayısı... Milyonlar bekliyordu! Ve belli oldu. Kamu bankaları kredi faizleri ile ilgili kararını açıkladı. Merkez Bankası'nın faizleri düşürdüğünü duyurmasının ardından Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank aldıkları ortak kararla konut kredisi ve kurumsal kredi faiz oranlarını düşürdü. Ziraat Bankası'ndan kredi kullananlar da faiz oranı indirimi ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Ziraat Bankası faiz oranı ne oldu? Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama nasıl yapılır? Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları ne oldu? İşte Ziraat Bankası kredi hesaplama...
25.10.2021 Ekonomi
Halkbank konut kredisi faiz oranları! Konut kredisi faiz oranları ne kadar düştü? Halkbank faiz indirimi...
Halkbank konut kredisi faiz oranları! Konut kredisi faiz oranları ne kadar düştü? Halkbank faiz indirimi... Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faizini 200 baz puan indirerek yüzde 16'ya düşürmesinin ardından gözler bankaların konut kredisi faiz oranları araştırılmaya başlandı. 3 kamu bankası Ziraat, Halkbank, Vakıfbank kurumsal kredi faiz oranlarında ürün ve vade yapısına göre 200 baz puana kadar indirim yaptığını duyurdu. Söz konusu gelişmeye göre kamu bankaları konut kredileri faiz oranlarında 1 milyon TL, altı tutarlarda yüzde 1,29, 1 milyon TL üzerindeki tutarlarda yüzde 1,34 faiz oranları uygulayacak. İşte Halkbank konut kredisi faiz oranları…
25.10.2021 Gündem
Konut kredisi faiz oranları düştü mü? Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank konut kredisi faiz oranları
Konut kredisi faiz oranları düştü mü? Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank konut kredisi faiz oranları Ev sahibi olmak isteyenler uzun süredir bekliyordu. Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından konut kredisi faiz oranlarının düşürülüp düşürülmeyeceği merak ediliyordu. Kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank konut kredisi faiz oranları ile ilgili ortak açıklama yaptı. Konut kredisi faiz oranları düşürüldü. Yeni faiz oranları yarından itibaren geçerli olacak.
25.10.2021 Ekonomi
Kredi faizleri ile ilgili son dakika kararı! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank resmen duyurdu, faizler düşürüldü
Kredi faizleri ile ilgili son dakika kararı! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank resmen duyurdu, faizler düşürüldü Kamu bankaları harekete geçti. Kredi faizleri ile ilgili son dakika kararı geldi. Merkez Bankası tarafından faizlerin düşürülmesinin ardından Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan ortak karar. Konut kredisi ve kurumsal kredi faiz oranları düşürüldü.
25.10.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Konut Kredileri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konut kredileri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.