Kontör

Kontör

Son dakika kontör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kontör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kontör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kontör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kontör gelişmeleri de dahil olmak üzere 448 kontör haberi bulunmuştur. Tüm kontör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahte internet sitesi ile büyük vurgun! Çete liderinden şoke eden ifadeler
Sahte internet sitesi ile büyük vurgun! Çete liderinden şoke eden ifadeler İzmir merkezli 40 ilde düzenlenen operasyonda, açtıkları sahte sitelerle ağına düşürdükleri kişileri 3 milyar liraya yakın dolandırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınıp tutuklanan 50 şüpheliden, çete lideri Harun D.'nin (60) emniyetteki ifadesinde, hesabında son 3 ayda 229 milyon TL'lik para akışı olmasına karşın, suçlamaları reddettiği belirtildi. Harun D.'nin dolandırıcılıktan elde edilen paranın kurulan şirketle aklandığı tespitine karşın; mağdur olduğunu, şirket kurması için kendisine 8 bin 500 TL ödeme yapıldığını ve olaylarla ilgilisinin bulunmadığını söylediği ortaya çıktı.
12.05.2023 Yaşam
Fırsatçılar İstanbulkartı turiste iki katına satıyor
Fırsatçılar İstanbulkartı turiste iki katına satıyor  Beyoğlu'nda İstanbulkart biletmatiklerinin yanında bekleyen fırsatçıların, makineden kart alamayan turistlere yüksek fiyattan satış yaptığı ortaya çıktı. Turistlere, yardımcı olmak bahanesiyle yaklaşan satıcılar, daha önce aldıkları boş İstanbulkartı iki katı fiyatına sattığı öğrenildi. 
24.10.2022 Gündem
E-fatura ile ilgili kritik detay! Yüz binleri ilgilendiriyor! Son tarih 1 Temmuz
E-fatura ile ilgili kritik detay! Yüz binleri ilgilendiriyor! Son tarih 1 Temmuz Pandemide hız kazanan dijital dönüşüm, şirketlerin fatura işlemlerini de dijitale taşıdı. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından 22 Ocak'ta yayımlanan tebliğ, e-fatura ve e-arşive geçiş zorunluluğu için belirlenen ciro limitlerini aşağıya çekti. 2020 ve 2021’de brüt satış hasılatı 1 milyon TL’yi aşan mükelleflere, 1 Temmuz 2022 itibarıyla e-faturaya geçiş zorunluluğu getirtildi. 2022 veya müteakip hesap dönemleri için brüt satış hasılatı 500 bin TL ve üzeri olarak belirlenirken, son tarih de 1 Temmuz 2023 oldu.
27.06.2022 Ekonomi
Twitch üzerinden büyük vurgun! 'Kara para' skandalının detayları ortaya çıktı
Twitch üzerinden büyük vurgun! 'Kara para' skandalının detayları ortaya çıktı Twitch operasyonunun ikinci dalgası ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşandı. Zanlıların gizli bir grup kurduğu ve burada çalıntı kredi kart bilgilerini paylaşıp, sahte sitelerin nasıl oluşturulduğu hakkında eğitimler verdikleri ortaya çıktı. İşte Twitch vurgununun detayları...
24.06.2022 Gündem
Twitch'te dev vurgunu! İnanılmaz detaylar ortaya çıktı: Google’a para ödediler...
Twitch'te dev vurgunu! İnanılmaz detaylar ortaya çıktı: Google’a para ödediler... Twitch son yılların en gözde sosyal paylaşım platformlarından biri… Platform geçtiğimiz aylarda Kara Para aklama olaylarıyla gündeme geldi. TRT Haber'den Murat Can Öztürk'ün haberine göre yürütülen soruşturmaya dair yeni detaylara ulaşıldı. Geçtiğimiz aylarda Twitch üzerinden kara para akladıkları iddiasıyla 38 şüpheli gözaltına alınmıştı.
30.04.2022 Gündem
Yasak aşk böyle ortaya çıktı: Birlikte olduk, duştan çıktığımda morarmıştı...
Yasak aşk böyle ortaya çıktı: Birlikte olduk, duştan çıktığımda morarmıştı... Bursa'da geçen yıl 30 Kasım'da eşine ‘Halama gidiyorum’ deyip evden çıkan ve ertesi gün cesedi bulunan Nuray Erdem'in ölümüyle ilgili tutuklanan Yusuf Akkoyun, ilk kez hakim karşısına çıktı. Akkoyun mahkemedeki savunmasında, ''Ben cinsel gücü artırıcı ilaç kullandım ama o kullanmadı. Sabah tekrar ilişkiye girmek istedi. Lavaboya gittim. Dönüşte morarmış yatıyordu. Kalp masajı yapıp, elbiselerini giydirerek binanın girişine bıraktım. Beraatimi istiyorum" dedi.
21.01.2022 Yaşam
İBB Anne Kart başvurusu nasıl yapılır? 2021 Anne kart başvuru şartları ne? 0-4 yaş çocuklu annelere ücretsiz ulaşım kartı!
İBB Anne Kart başvurusu nasıl yapılır? 2021 Anne kart başvuru şartları ne? 0-4 yaş çocuklu annelere ücretsiz ulaşım kartı! 0-4 yaş aralığında çocuğu olan annelere ulaşım ücretsiz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) 0-4 yaş aralığında çocuğu olan annelerin toplu ulaşımdan ücretsiz yararlanmasını sağlayan uygulaması başladı. Peki, Annelere ücretsiz ulaşım kartı başvurusu nasıl yapılır? Annelere ücretsiz İstanbulkart nasıl alınır? İBB Anne Kart başvurusu nasıl yapılır? İşte İBB Annelere ücretsiz İstanbulkart başvuru şartları...
22.03.2021 Gündem
Annelere ücretsiz ulaşım kartı! Anne kart nasıl alınır? İBB anne kartı başvurusu devam ediyor!
Annelere ücretsiz ulaşım kartı! Anne kart nasıl alınır? İBB anne kartı başvurusu devam ediyor! İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) 0-4 yaş aralığında çocuğu olan annelerin toplu ulaşımdan ücretsiz yararlanmasını sağlayan uygulaması bugün başlıyor. Peki, Annelere ücretsiz ulaşım kartı başvurusu nasıl yapılır? Annelere ücretsiz İstanbulkart nasıl alınır? İşte İBB Annelere ücretsiz İstanbulkart başvuru şartları...
9.08.2020 Gündem
İş Bankası harekete geçti! Bir yıl ücretsiz olacak
İş Bankası harekete geçti! Bir yıl ücretsiz olacak İşletmelerin yasayla belirlenen e-dönüşümü sağlayabilmeleri için sayılı günler kaldı. İş Bankası e-fatura ve e-SMM hizmetleri için kampanya başlattı
1.06.2020 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar aman dikkat! Yıllık aidat...
Kredi kartı kullananlar aman dikkat! Yıllık aidat... Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) Genel Başkanı Aziz Koçal, tüketiciyi istismar etmek isteyen belli bir kesimin, popüler sosyal medya platformlarında Cumurbaşkanlığı forsu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Ticaret Bakanlığı gibi kurumların logosunu kullanarak "kredi kartı yıllık aidatları geri alınıyor" gibi reklam verdiğini belirterek, bu tür reklamların ortak amacının, tüketicilerin kredi kartı bilgilerini ele geçirmek olduğunu söyledi.
9.02.2020 Ekonomi
Telefon dolandırıcılarının son taktiği şaşırttı!
Telefon dolandırıcılarının son taktiği şaşırttı! Kendilerini hakim-savcı ve polis olarak tanıtarak aradıkları vatandaşları 'terör örgütü hesaplarınızı kullanıyor' yalanıyla kandıran telefon dolandırıcılarının son taktiği 'pes' dedirtti. Cep telefonundan aranan vatandaş, 'Telefon numaranızdan bana hakaret içerikli mesaj geldi. Bu mesajları çekeni internet üzerinden bulmak için telefonunu kapatmayın' yalanıyla 7 bin lirası çalınınca, mahkemenin yolunu tuttu.
18.11.2019 Gündem
Yargı FETÖ sahtekarlıklarını deşifre etti
Yargı FETÖ sahtekarlıklarını deşifre etti Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik 100 binin üstündeki soruşturmada açılan davalarda örgütün taktikleri, çeşitli sahtekarlık yöntemleri ve yasalara uygun olmayan çalışmaları ortaya çıkarıldı. FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin ardından harekete geçen Cumhuriyet Başsavcılıkları, Türkiye genelinde iki yıl içerisinde darbe girişimi ve örgüte yönelik 100 binin üzerinde soruşturma başlattı.Soruşturmaların yanı sıra açılan davalardaki yargılamalarda, örgütün ilginç taktikleri ve gerçek yüzü deşifre edildi.
11.07.2019 Gündem
Yıllık kişi başına düşen poşet sayısı 110’a kadar düştü
Yıllık kişi başına düşen poşet sayısı 110’a kadar düştü Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TBMM’ye gönderdiği yazıda, plastik poşet kullanımına ilişkin gelinen son aşamayı anlattı.
4.06.2019 Ekonomi
Bakan Kurum'dan milyonlarca araç sahibini ilgilendiren müjde!
Bakan Kurum'dan milyonlarca araç sahibini ilgilendiren müjde! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, LPG'li araçların kapalı otoparklara girişiyle ilgili; "nisan ayında gerekli düzenlemeler yapılacak." dedi. Bakan Kurum, "QR" kodlu tapu işlemlerini anlatırken, "Bu sistemle bugüne kadar 200 bin tapu işlemi yapıldı. QR kodlu tapularımız hem görsel hem de bilgi anlamında çok önemli." ifadelerini kullandı.
19.03.2019 Siyaset
Binali Yıldırım: 60 bin gencimize iş bulacağız
Binali Yıldırım: 60 bin gencimize iş bulacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Pendik Teknoloji Merkezi kurulacağını ifade ederek "Bu merkezde 60 bin gencimize iş bulacağız. 60 bin gencimiz araştırma, geliştirme yapacak, yazılım yapacak, proje üretecek, akıl terini alın terine katacak" dedi.
2.03.2019 Siyaset
Ve beklenen haber geldi! 15 Şubat'ta başlıyor
Ve beklenen haber geldi! 15 Şubat'ta başlıyor Düzenli sosyal yardım alan 2.5 milyon haneye verilecek 80 TL’lik elektrik desteği, 15 Şubat’ta başlıyor. Aile Bakanlığı, PTT’ye kontör yükleyecek. Elektrik faturası gelen dar gelirli vatandaş PTT’ye giderek destekten kalan tutarı ödeyecek
7.02.2019 Ekonomi
Pet şişe getirenlere kontör yükleyeceğiz
Pet şişe getirenlere kontör yükleyeceğiz Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, pet ve cam şişeler, süt içilen karton kutular gibi ürünlerin kullanımını azaltmak ve bunları geri dönüşümde kullanmak için depozito uygulamasına geçileceğini belirterek, "Amacımız üretilen kapların yüzde 80-90'ının, bu uygulamaya geçmiş gelişmiş ülkelerde olduğu gibi toplanması. Bu uygulamayla o pet şişeleri getirenlere kontör yükleyeceğiz, otobüsle alakalı bilet uygulamasında destek olacağız." dedi.
30.01.2019 Gündem
FETÖ sohbetlerindeki "kör bilgisayar" sırrı
FETÖ sohbetlerindeki "kör bilgisayar" sırrı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin bir araya geldiği toplantılarda "sohbet abisi" olarak adlandırılan örgüt mensuplarının, "kör bilgisayar" olarak nitelendirilen internet bağlantısı olmayan bilgisayarları kullandıkları ortaya çıktı.
8.12.2018 Gündem
İnternetten alışveriş yapanlar güvensiz sitelere dikkat!
İnternetten alışveriş yapanlar güvensiz sitelere dikkat! "Efsane İndirim" döneminde internet siteleri aracılığıyla vatandaşları dolandıran fırsatçılara dikkat edilmesi uyarısında bulunuldu.
22.11.2018 Ekonomi
Kalıcı makyajla çarpıcı güzellik
Kalıcı makyajla çarpıcı güzellik Yeni yıl partisinde herkesi ışıltısıyla büyülemek isteyenler için kaştan kirpiğe, dudaktan tırnağa güzellik tüyoları...
15.12.2017 Arşiv
Şanlıurfa’da koca dehşeti
Şanlıurfa’da koca dehşeti Şanlıurfa’da eşi tarafından bıçaklanan kadın ölü numarası yaparak kocasının elinden kurtuldu.
10.12.2017 Yaşam
Kayıp çocuk ilanıyla 3 milyon liralık vurgun
Kayıp çocuk ilanıyla 3 milyon liralık vurgun Sosyal medyada ‘Kayıp’ ya da ‘Hasta çocuğa yardım’ başlıklı paylaşımlar yapan dolandırıcıların, paylaşım ve takipçi sayılarını artırdıkları sayfalara bir süre sonra kıyafet, gıda gibi ürün reklamları alarak milyonlar kazandığı tespit edildi.
24.06.2017 Yaşam
Darbe girişimine dair 800 bin dijital veri inceleniyor
Darbe girişimine dair 800 bin dijital veri inceleniyor FETÖ kumpası operasyonlarının merkezi olduğu gerekçesiyle lağvedilen TİB merkezinde, şimdi Siber Suçlarla Mücadele Dairesi kumpasları ortaya çıkarıyor. Tüm sistemleri sunucuları yenilenen merkezde, üst düzey siber güvenlik yöntemleri uygulanıyor
29.09.2021 Gündem
Telefon dolandırıcılarına 200 bin lira verdiler
Telefon dolandırıcılarına 200 bin lira verdiler Ordu'da iki kişi kendilerini telefonla arayıp savcı ve polis olarak tanıtan dolandırıcılara yaklaşık 200 bin lira verdi.
13.01.2017 Yaşam
Turistlerin yeni gözdesi: Cıbıltepe
Turistlerin yeni gözdesi: Cıbıltepe Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, sarıçam ormanları, kristal şekildeki kar ve uzun kayak pistleriyle Türkiye'nin gözde kış turizm merkezleri arasında yer alan Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geldi
5.01.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kontör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kontör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.