Konsorsiyum

Konsorsiyum

Son dakika konsorsiyum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konsorsiyum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konsorsiyum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konsorsiyum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konsorsiyum gelişmeleri de dahil olmak üzere 726 konsorsiyum haberi bulunmuştur. Tüm konsorsiyum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor. 17-18-19 Nisan tarihlerinde talep toplayacak şirketin hisseleri pay başına 135 liradan halka arz edilecek. Toplam 4.5 milyar TL büyüklüğündeki halka arzın gerçekleşmesi ile Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın halka açıklık oranı yüzde 10.08 olacak. Halka arz gelirlerinin yüzde 60-65’iyle borç ödemesi yapılacağı, yüzde 15-20’sinin ise Maltepe Park projesine yatırılacağı belirtildi.
17.04.2024 Ekonomi
AOSB Ar-Ge/Tasarım Merkezleri istişare kurulu toplandı
AOSB Ar-Ge/Tasarım Merkezleri istişare kurulu toplandı Adana Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün Ar-Ge ve Tasarım Kültürünün yaygınlaşmasına öncülük etmek amacıyla oluşturduğu AOSB AR-GE / Tasarım Merkezleri İstişare Kurulu çalışmalarını sürdürüyor.
19.03.2024 Adana
F-16, F-35, Eurofighter ve S-400! MSB kaynakları açıkladı: Herhangi bir şarta bağlı değil
F-16, F-35, Eurofighter ve S-400! MSB kaynakları açıkladı: Herhangi bir şarta bağlı değil Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Türkiye’nin ABD’den tedarik edeceği 40 adet F-16 blok 70 ve 79 adet modernizasyon kitine dair merak edilen tüm soruları cevapladı. MSB kaynaklarından yapılan açıklamada, "Bazı Yunanistan kaynaklı haber sitelerinde iddia edildiğinin aksine F-16 tedariki ve modernizasyonu konusu herhangi bir şarta bağlı değildir." denildi.
1.02.2024 Gündem
İki şirket daha halka arz oluyor! SPK onayı verdi
İki şirket daha halka arz oluyor! SPK onayı verdi Halka arz rüzgarı esmeye devam ediyor. TAB Gıda 18-19-20 Ekim tarihlerinde halka arz olmuştu. İki şirket daha halka arz için SPK’dan onay aldı.
30.10.2023 Ekonomi
TAB Gıda kimin, TAB Gıda ürünleri (markaları) neler? Ömer Üründül kimdir? TAB Gıda halka arz izahname
TAB Gıda kimin, TAB Gıda ürünleri (markaları) neler? Ömer Üründül kimdir? TAB Gıda halka arz izahname Tab Gıda San. ve Tic. A.Ş. (TABGD) halka arzı 18-19-20 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek. TABGD toplamda 52.500.000 TL nominal değerli paylarını bireysele eşit dağıtım yöntemiyle 130 TL fiyattan halka arz olacak. Söz konusu halka arzın ardından “TAB Gıda kimin, TAB Gıda ürünleri neler? Ömer Üründül kimdir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
18.10.2023 Ekonomi
Fuzul GYO’nun halka arzı tamamlandı
Fuzul GYO’nun halka arzı tamamlandı Fuzul GYO, 20-21 Temmuz tarihlerinde Halk Yatırım ve İntegral Yatırım konsorsiyum liderliğinde gerçekleşen talep toplama sürecini tamamladı.
26.07.2023 Ekonomi
Pasifik Eurasia Lojistik ne iş yapar? Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret A.Ş. kimin, yönetim kurulu başkanı kim?
Pasifik Eurasia Lojistik ne iş yapar? Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret A.Ş. kimin, yönetim kurulu başkanı kim? Pasifik Eurasia halka açılıyor. Halk Yatırım konsorsiyum liderliğinde gerçekleşecek halka arz için 6-7 Haziran tarihinde talep toplanacak. Tüm müşterilerine kapıdan kapıya kaliteli ve ekonomik hizmet sunabilmek amacıyla hem istihdam hem ekipman ve altyapı yatırımları yapmaya hazırlanan Pasifik Eurasia’nın toplam 34 milyon TL nominal değerli hissesi halka açılacak. Peki, Pasifik Eurasia Lojistik ne iş yapar? Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret A.Ş. kimin?
6.06.2023 Ekonomi
İtalyan basınını bile çıldırttı: Zaniolo aklını kaybetti
İtalyan basınını bile çıldırttı: Zaniolo aklını kaybetti İstanbulspor maçında gördüğü kırmızı kartla Sarı Kırmızılı camiada büyük tepki toplayan Zaniolo, İtalyan basını tarafından da sert bir dille eleştirildi.
18.05.2023 Galatasaray
BigChefs’in halka arzında talep toplama başladı
BigChefs’in halka arzında talep toplama başladı Restoran zinciri markası BigChefs’in halka arzı için 3-4-5 Mayıs tarihleri arasında pay başına 22,50 TL’den talep toplanacak. Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası ve Deniz Yatırım ile liderliğindeki konsorsiyum tarafından gerçekleştirilecek halka arzda, payların ek satış hariç yüzde 80’i bireysel yatırımcılara ve yüzde 20’si ise yurt içi kurumsal yatırımcılara tahsis edildi.
3.05.2023 Ekonomi
Koza Polyester halka açılıyor
Koza Polyester halka açılıyor Kontinü polimerizasyondan polyester elyaf üreticisi Koza Polyester halka açılıyor. Garanti BBVA Yatırım’ın konsorsiyum liderliğinde gerçekleşecek halka arz için 5-7 Nisan tarihleri arasında talep toplanacak.
5.04.2023 Ekonomi
MHP lideri Bahçeli: Cumhur İttifakı seçimlere tam manasıyla hazırdır
MHP lideri Bahçeli: Cumhur İttifakı seçimlere tam manasıyla hazırdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Kızılcahamam'da düzenlenen MYK, MDK ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı'nın kapanışı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 'Cumhur İttifakı seçimlere tam manasıyla hazırdır.' dedi.
15.01.2023 Gündem
Tera Yatırım halka arz ne zaman? Tera Yatırım (TRMNK) hisse fiyatı ne? Tera halka arz hangi bankalar üzerinden talep toplayacak?
Tera Yatırım halka arz ne zaman? Tera Yatırım (TRMNK) hisse fiyatı ne? Tera halka arz hangi bankalar üzerinden talep toplayacak? Tera Yatırım halka arzı bugün başlıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halkı arzı onaylanan Tera Yatırım, halka arzdan sağlanacak fonun tamamının işletme sermayesi ihtiyacı için kullanılacak. Yatırımcı Tera Yatırım’ın halka arz bilgilerini araştırıyor. Peki, Tera Yatırım halka arz ne zaman? Tera Yatırım hisse fiyatı ne? Tera halka arz hangi bankalar üzerinden talep toplayacak? Tera halka arz ne zaman işlem görecek? İşte detaylar!
15.12.2022 Ekonomi
Birikim Varlık yönetim halka arz ne zaman, oransal mı eşit mi? Birikim Varlık Yönetim halka arz hangi bankalar üzerinden işlem görecek, hisse kodu ne?
Birikim Varlık yönetim halka arz ne zaman, oransal mı eşit mi? Birikim Varlık Yönetim halka arz hangi bankalar üzerinden işlem görecek, hisse kodu ne? Birikim Varlık Yönetim halka arz ne zaman, hangi bankalarda işlem görecek, oransal mı eşit mi?  Sorularına yoğun bir şekilde yanı aranıyor. Birikim Varlık Yönetim halka arzı ve Platform Turizm halka arzları SPK tarafından onaylandı. İşlem yapmak isteyenler arama motorlarına yöneldi. İşte Birikim Varlık Yönetim halka arz hakkında merak edilenler…
9.12.2022 Ekonomi
Bakan Varank: Ekonomik anlamda Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağız
Bakan Varank: Ekonomik anlamda Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağız Ulusal Yapay Zekâ Stratejisi’ni geçen yıl yayınlayan ve 2025 yılı hedeflerini ortaya koyan Türkiye, bu alanda ilk kez uygulanacak bir destek modeli geliştirdi. TÜBİTAK Yapay Zekâ Ekosistem Çağrısı, yapay zekâya ihtiyacı olan işletmeleri; teknoloji sağlayıcı KOBİ’ler, üniversiteler ve araştırma merkezleriyle buluşturuyor. TÜBİTAK Yapay Zekâ Enstitüsü’nün de dahil olduğu sistem, yapay zekâ alanında bir sinerji oluşturmayı hedefliyor.
15.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Sanica Isı halka arz için talep toplamaya başladı! Sanica Isı hisse fiyatı ne? Sanica halka arz hangi banka üzerinden yapılacak?
Sanica Isı halka arz için talep toplamaya başladı! Sanica Isı hisse fiyatı ne? Sanica halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Sanica Isı Sanayi A.Ş halka arz için talep toplamaya başladı. Sanica Isı’nın 40 milyon TL nominal değerli paylarının halka arzı için sabit fiyattan talep toplanacak. Peki, Sanica Isı hisse fiyatı ne? Sanica halka arz ne zaman bitiyor? Snica halka arz hangi bankalar üzerinden yapılacak? İşte detaylar…
15.11.2022 Ekonomi
Halka arz edilecek hisseler 2022! Sanica Isı halka arz ediliyor! Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne?
Halka arz edilecek hisseler 2022! Sanica Isı halka arz ediliyor! Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Yeni halka arzlar belli oldu. Sanica Isı halka arz ediliyor. Panel radyatör, kombi, üstyapı ve altyapı boru grubu ile halka arz edilecek Sanica Isı’nın talep toplama tarihleri belli oldu. Peki, Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Sanica halka arz hisse kodu ne? Sanica halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Sanica halka arz takvimi!
13.11.2022 Ekonomi
İngiltere, Türk SİHA'sı satın alacak mı? İngiliz Savunma Bakanı, CNN TÜRK'te bizzat yanıtladı
İngiltere, Türk SİHA'sı satın alacak mı? İngiliz Savunma Bakanı, CNN TÜRK'te bizzat yanıtladı İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı'na katılmak üzere geldiği İstanbul'da CNN Türk özel açıklamalarda bulundu. Türk İHA ve SİHA'larına övgü dolu sözlerde bulunan Wallace, "Cephede oyun değiştirici olacak" dedi. Ayrıca Wallace, İngiltere'nin İHA veya SİHA alıp almayacağına ilişkin soruya da yanıt verdi.
26.10.2022 Ekonomi
Yeni halka arz olacak hisseler! Hangi şirketler halka arz olacak? Halka arz başvurusu yapan şirketler ve başvuru detayları
Yeni halka arz olacak hisseler! Hangi şirketler halka arz olacak? Halka arz başvurusu yapan şirketler ve başvuru detayları Halka arz olacak şirketlerden duyurular gelmeye devam ediyor. Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlere yenileri eklenecek. Bazı şirketler Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) halka arz onayı alırken bazı şirketlerin başvuruları değerlendiriliyor. Peki, Hangi şirketler halka arz olacak? İşte yeni halka arz olacak hisseler!
12.10.2022 Ekonomi
Bakan Muş: Hizmet ihracatı rekor kırdı
Bakan Muş: Hizmet ihracatı rekor kırdı Ticaret Bakanı Mehmet Muş, hizmet ihracatının geçen yıl 58 milyar dolara yaklaştığını ve hizmetler dengesinin 26,7 milyar dolar fazla vererek cari açığa olumlu katkı sağladığını belirterek, "Bu yılın ilk 7 ayında da bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 66 oranında artış kaydederek 42 milyar dolara ulaşmıştır. Elde ettiğimiz bu ivmeyle hizmet ihracatında yıl sonu hedefimiz olan 68,5 milyar doları aşmayı öngörüyoruz" dedi.
26.09.2022 Ekonomi
Southampton - Chelsea maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Southampton - Chelsea maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Premier Lig'de ilk 4 haftayı 7 puanla geçen Chelsea, St. Mary's Stadyumu'nda Southampton'a konuk olurken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
30.08.2022 İddaa
Aztek halka arz ne zaman işlem görecek? Aztek ilk işlem günü belli oldu!
Aztek halka arz ne zaman işlem görecek? Aztek ilk işlem günü belli oldu! Aztek Teknoloji’nin halka arzı tamamlandı. Aztek Teknoloji’nin halka arzına 29 kat ile rekor talep geldi. Borsa İstanbul’a güçlü bir talep ile ‘merhaba’ diyecek olan Aztek Teknoloji’nin halka açıklık oranı yüzde 25 ve halka arz büyüklüğü ise 272,5 milyon TL oldu. Aztek Teknoloji, ayrıca halka arz büyüklüğünün 29 katına ulaşan 7,92 milyar TL’lik talep ile bu yıl gerçekleştirilen halka arzlar içerisinde en yüksek talep rakamına ulaşarak yeni bir rekora imza attı. Peki, Aztek halka arz ne zaman işlem görecek? İşte Aztek halka arz sonuçları ve Aztek’in borsada işlem göreceği tarih…
16.08.2022 Ekonomi
Aztek Teknoloji halka arz tarihleri belli oldu! Aztek Teknoloji halka arz eşit mi, oransal mı?
Aztek Teknoloji halka arz tarihleri belli oldu! Aztek Teknoloji halka arz eşit mi, oransal mı? Halka arzlar yatırımcının gündeminde yer almaya devam ediyor. Aztek Teknoloji halka arz oluyor! SPK tarafından halka arzı onaylanan Aztek talep toplayacak. Peki, Aztek Teknoloji halka arz eşit mi, oransal mı? Aztek Teknoloji hisse fiyatı ne kadar? Aztek Teknoloji halka arz tarihi ne zaman? Aztek Teknoloji halka arz bilgileri!
8.08.2022 Ekonomi
Geleceğin insansız hava trafiğinin rotasını Türk bilim adamları çiziyor
Geleceğin insansız hava trafiğinin rotasını Türk bilim adamları çiziyor Geleceğin akıllı şehirlerinde otonom hava trafiğini sağlayacak sistemleri Türk bilim adamları geliştiriyor.
26.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Koroplast halka arz ne zaman? Koroplast halka arz eşit mi? Koroplast halka arz fiyatı ve talep toplama tarihleri!
Koroplast halka arz ne zaman? Koroplast halka arz eşit mi? Koroplast halka arz fiyatı ve talep toplama tarihleri! Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arzı onaylanan Koroplast, Yapı Kredi Yatırım liderliğinde halka arz oluyor. Yatırımcı halka arz olacak hisseleri araştırırken, Koroplast halka arz fiyatı ve talep toplama tarihlerini araştırıyor. Peki, Koroplast halka arz ne zaman? Koroplast halka arz eşit mi? Koroplast halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Koroplast halka arz fiyatı ve talep toplama tarihleri!
19.07.2022 Ekonomi
Koroplast’ın talep toplaması 20-21-22 Temmuz’da gerçekleşecek
Koroplast’ın talep toplaması 20-21-22 Temmuz’da gerçekleşecek Halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Koroplast Temizlik Ambalaj Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. (Koroplast), Yapı Kredi Yatırım liderliğinde halka arz oluyor. Geliştirdiği ürünlerle tüketicilerin hayatını kolaylaştıran Koroplast’ın payları için 20-21-22 Temmuz tarihlerinde, 4,68 lira sabit fiyattan talepler toplanacak.
8.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Konsorsiyum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konsorsiyum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.