Komiser Yardımcılığı Sınavı

Komiser Yardımcılığı Sınavı

Son dakika Komiser yardımcılığı sınavı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Komiser yardımcılığı sınavı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Komiser yardımcılığı sınavı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Komiser Yardımcılığı Sınavı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan komiser yardımcılığı sınavı gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 komiser yardımcılığı sınavı haberi bulunmuştur. Tüm komiser yardımcılığı sınavı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Komiser yardımcılığı sınavı ne zaman? Komiser yardımcılığı sınav giriş yerleri belli oldu!
Komiser yardımcılığı sınavı ne zaman? Komiser yardımcılığı sınav giriş yerleri belli oldu! Polis Akademisi Başkanlığı, Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (PAEM) eğitim sonu sınavıyla ilgili duyuru yayınladı. Yapılan açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne polis memuru ve komiser yardımcısı rütbelerine aday memur olarak atanacakların sınav tarihleri belli oldu. Peki, Komiser yardımcılığı sınavı ne zaman? Komiser yardımcılığı sınavı ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...
27.10.2021 Memur
Komiser yardımcılığı sınavı konuları ve merkezleri! PAEM komiser yardımcılığı sınavı ne zaman, nerede, saat kaçta olacak?
Komiser yardımcılığı sınavı konuları ve merkezleri! PAEM komiser yardımcılığı sınavı ne zaman, nerede, saat kaçta olacak? Polis Akademisi resmi sitesi üzerinden geçtiğimiz ay yapılan açıklamada 1000 kişilik komiser yardımcısı alımı yapılacağı duyurulmuş, alımlara ilişkin başvuruların da 19 Ağustos tarihinde başlayacağı belirtilmişti. Başvurularını yapan adaylar 1000 Komiser yardımcısı sınavının ne zaman olacağını hangi konular çıkacağını araştırıyordu. Komiser yardımcılığı sınavı ile ilgili detaylar belli oldu. Peki, PAEM 1000 Komiser yardımcısı sınavı ne zaman? Komiser yardımcılığı sınav konuları nelerdir, hangi merkezlerde yapılacak?
17.09.2021 Çalışma Hayatı
Komiser yardımcısı sınavı ne zaman? 1000 komiser yardımcısı alımı sınav başvurusu başladı mı, yazılı sınav kayıt işlemleri ne zaman?
Komiser yardımcısı sınavı ne zaman? 1000 komiser yardımcısı alımı sınav başvurusu başladı mı, yazılı sınav kayıt işlemleri ne zaman? Polis memurları arasından 1000 komiser yardımcısı alımında sınavı yapacak kurum ve sınav tarihi belli oldu. Emniyet Genel Müdürlüğü 17 Ağustos'ta yaptığı açıklamada, meslekte fiilen iki yılını dolduran lisans mezunu polis memurları arasından 925 erkek, 75 kadın olmak üzere toplam 1000 memurun komiser yardımcısı adayı olarak alınacağını açıklamıştı. 1000 komiser yardımcısı alımında sınav takvimi belli oldu.
17.09.2021 Personel Alımı
Komiser yardımcılığı alımı ne zaman? PAEM sınavı başvuruları başladı mı, PAEM 1000 komiser yardımcılığı alımı başvuru şartları nelerdir?
Komiser yardımcılığı alımı ne zaman? PAEM sınavı başvuruları başladı mı, PAEM 1000 komiser yardımcılığı alımı başvuru şartları nelerdir? Komiser yardımcılığı alımı ne zaman, PAEM komiser yardımcılığı şartları nelerdir? Emniyet mensupları arasından bin komiser yardımcısı adayı alınacak. Polis Akademisi Başkanlığı, Polis Amirleri Eğitimi Merkezi'ne (PAEM) meslekte 2 yılını doldurmuş polis memurlarından 925 erkek, 75 kadın toplam bin komiser yardımcısı adayı alınacağını duyurdu.
18.08.2021 Personel Alımı
6 ilde komiser yardımcılığı sınavı soruşturmasında 11 gözaltı
6 ilde komiser yardımcılığı sınavı soruşturmasında 11 gözaltı Kırıkkale merkezli 6 ilde, 2009'daki komiser yardımcılığına geçiş sınavına yönelik FETÖ soruşturmasında 11 şüpheli yakalandı.
21.02.2020 Gündem
Rekor gözaltı! Slayt gösterisiyle soruları ezberletmişler...
Rekor gözaltı! Slayt gösterisiyle soruları ezberletmişler... Komiser yardımcılığına geçiş sınavına yönelik FETÖ soruşturmasında 54 ilde 440 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. DHA'nın edindiği bilgilere göre; Bylock içeriklerinden ulaşılan itirafçı sanıklar, 440 şüphelinin isimlerini tek tek açıkladı. İfadelerde, 15-20 kişilik gruplar halinde örgüt evlerinde toplanıldığını, 5 günlük ev kampları için sınava girecek polis memurlarının rapor ve izin alarak geldiği anlatıldı. İtirafçı sanıklar soruların ezberlettirilmesi için bazı evlerde slayt gösterisi bile yapıldığı, cevapların duvara yansıtıldığını anlattı.
18.02.2020 Gündem
Komiser yardımcılarının yanlışları da doğruları da aynı
Komiser yardımcılarının yanlışları da doğruları da aynı Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmada gözaltına alınan 15 şüpheliye, 2011'deki komiser yardımcılığı sınavı öncesi soru ve cevapların hücre evinde verildiği, zanlıların ise doğru ve yanlış cevaplarının bile aynı olduğu ortaya çıktı.
25.09.2019 Gündem
Sınav sorularını önceden alan FETÖ sanığı hakim karşısında
Sınav sorularını önceden alan FETÖ sanığı hakim karşısında Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında 2010 yılında yapılan komiser yardımcılığı sınavı sorularını önceden aldığı iddiasıyla hakkında dava açılan sanığın yargılanmasına başlandı.
8.08.2019 Gündem
5 komiser yardımcısı tutuklandı
5 komiser yardımcısı tutuklandı Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik 2010'daki 'Komiser Yardımcılığına Geçiş Sınavı'na ilişkin Türkiye genelinde yapılan operasyonlar kapsamında Mersin'de gözaltına alınan 12 kişiden 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
18.02.2019 Gündem
PAEM komiser yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak?
PAEM komiser yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Polis Amirleri Eğitimi Merkezine (PAEM) 2 bin 200 komiser yardımcılığı kadrosu açıldı. Peki PAEM komiser yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? İşte PAEM komiser yardımcılığı sınavına ilişkin merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
FETÖ çalıntı soruları verirken Kur'an'a el bastırmış
FETÖ çalıntı soruları verirken Kur'an'a el bastırmış Karaman'da yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında gözaltına alınan ve etkin pişmanlıktan yararlanan M.E, örgütten aldığı sorularla komiser yardımcılığı sınavını kazanmasını ve soruların örgüt üyelerine nasıl verildiğini anlattı.
29.09.2021 Gündem
Polis, soruları çaldırdı!
Polis, soruları çaldırdı! Komiser sınavının soruları çalındı mı?Emniyet Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği “Komiser Yardımcılığı Sınavı”ndaki sorulardan 3’ünün sınav başlamadan 1 saat önce kitapçıktaki sıralamayla aynı şekilde internetteki bir hukuk sitesinde yer aldığı ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Aaaa polis AİHM’ye başvuruyor
Aaaa polis AİHM’ye başvuruyor Daha çok işkence mağdurlarının başvurularıyla gündeme gelen Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne bu kez 750 polis başvuruyor
29.09.2021 Gündem
PAEM fiziki parkur ve sözlü mülakat sınavları ne zaman? 2022 PAEM sınav giriş belgesi nasıl alınır?
PAEM fiziki parkur ve sözlü mülakat sınavları ne zaman? 2022 PAEM sınav giriş belgesi nasıl alınır? PAEM sınav giriş yerleri erişime açıldı. 7. Dönem İlk Derece Amirlik Eğitimi Sınavı ön başvuruları 04-12 Nisan 2022 tarihleri arasında yapıldı. 1000 komiser yardımcısı alımı için gözler PAEM sözlü mülakat ve fiziki yeterlilik sınavlarına çevrildi. Peki, PAEM fiziki parkur ve sözlü mülakat sınavları 2022 ne zaman?
27.07.2022 Personel Alımı
1000 komiser yardımcısı alımı yapılacak! PAEM komiser yardımcısı alımı ne zaman, şartları nelerdir, KPSS istenecek mi, yaş sınırı olacak mı?
1000 komiser yardımcısı alımı yapılacak! PAEM komiser yardımcısı alımı ne zaman, şartları nelerdir, KPSS istenecek mi, yaş sınırı olacak mı? 1000 Komiser Yardımcısı alınacak. Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Amirleri Eğitimi Merkezine (PAEM) 7. Dönem İlk Derece Amirlik Eğitimi için Emniyet mensubu Polis Memurları arasından 75'i kadın, 925'i erkek aday olmak üzere komiser yardımcılığı adaylığına toplamda 1.000 öğrenci alımı yapılacak. Peki, PAEM komiser yardımcısı alımı ne zaman, şartları nelerdir, KPSS istenecek mi, yaş sınırı olacak mı? İşte 1000 komiser yardımcısı alımı hakkındaki bilgiler…
24.03.2022 Personel Alımı
Terfilerle ilgili emsal karar! Danıştay terfilerin eşitlenmesi gerektiğini hükmetti!
Terfilerle ilgili emsal karar! Danıştay terfilerin eşitlenmesi gerektiğini hükmetti! Danıştay’dan önemli karar! Hatalı işlem nedeniyle terfisi geciken komiser yardımcısı ile ilgili karar verildi. Danıştay, emsal bir karara imza atarak, davacının komiser yardımcılığı kursunu tamamlayanlarla eşitlenmesi gerektiğine hükmetti. İşte Danıştay’ın kararı…
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Firari emniyet müdürü Ankara'da yakalandı
Firari emniyet müdürü Ankara'da yakalandı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) emniyet yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen firari eski emniyet müdürü Adem Dağdeviren, Ankara'da yakalandı.
17.09.2019 Gündem
FETÖ şüphelisi eski komiser yardımcısına hapis istemi
FETÖ şüphelisi eski komiser yardımcısına hapis istemi Adana'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, 2010'daki komiser yardımcılığına geçiş sınavı sorularını örgütün mahrem imamlarından aldığı iddiasıyla tutuklanan eski komiser yardımcısı hakkında 27 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
30.07.2019 Gündem
FETÖ soruşturmasında 198 şüpheli itirafçı oldu
FETÖ soruşturmasında 198 şüpheli itirafçı oldu 2010'daki komiser yardımcılığına geçiş sınavına yönelik FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan 806 şüpheliden 198'i itirafçı oldu.
25.02.2019 Gündem
PAEM komiser yardımcısı başvuru şartları nelerdir?
PAEM komiser yardımcısı başvuru şartları nelerdir? PAEM'in yaptığı resmi duyuruda 500 komiser yardımcısı alınacağı açıklandı. PAEM komiser yardımcılığı için 450'si erkek 50'si kadın olmak üzere başvurular değerlendirilecek. Peki PAEM komiser yardımcısı başvuru şartları nelerdir?
26.10.2018 Gündem
PAEM 500 komiser yardımcısı alacak? PAEM Başvuru şartları nelerdir?
PAEM 500 komiser yardımcısı alacak? PAEM Başvuru şartları nelerdir? PAEM 50'si kadın 500 komiser yardımcısı adayı alacaklarını duyurdu. PAEM komiser yardımcılığı için ön başvurular yarından itibaren başlayacak. Peki PAEM için başvuru şartları nelerdir?
25.10.2018 Gündem
FETÖ'cü komiser, imamlara operasyonu sızdırmış
FETÖ'cü komiser, imamlara operasyonu sızdırmış Erzurum 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen FETÖ/PDY davasında ağırlaştırılmış ömür boyu ve 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan eski komiser Hüseyin V.'nin, KPSS soruşturmasında operasyon bilgilerini imamlara sızdırdığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
13 bine ulaştı! Eşleri suikast timinde...
13 bine ulaştı! Eşleri suikast timinde... Savcılık 2010 KPSS soruşturmasının bilançosunu açıkladı. Sayı 13 bine ulaştı. Soru hırsızlarından 7’sinin eşinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikaste giden timde yer aldığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
FETÖ, 7 kaymakam eşini bakın nasıl kullanmış!
FETÖ, 7 kaymakam eşini bakın nasıl kullanmış! KPSS soruşturması derinlemesine devam ederken 2010 yılında yapılan soru hırsızlığının boyutu şoke etti
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Komiser Yardımcılığı Sınavı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki komiser yardımcılığı sınavı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.