Paem

Paem

Son dakika PAEM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PAEM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PAEM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paem gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 paem haberi bulunmuştur. Tüm paem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polis Akademisi başvuru şartları 2023 neler, Polis alımı ne zaman 2023? PAEM başvuru tarihi: PAEM 500 polis alımı başvurusu nasıl yapılır?
Polis Akademisi başvuru şartları 2023 neler, Polis alımı ne zaman 2023? PAEM başvuru tarihi: PAEM 500 polis alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne bu yıl 500 öğrenci alınacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlanırken, adaylarda aranan şartlar ise belli oldu. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne (PAEM) 400'ü erkek, 100'ü kadın olmak üzere 500 öğrenci alımına yönelik şartlar ve diğer detaylar sorgulanmaya başlandı. Peki, Polis Akademisi başvuru şartları 2023 neler, Polis alımı ne zaman 2023? PAEM başvuru tarihi: PAEM 500 polis alımı başvurusu nasıl yapılır?
16.09.2023 Personel Alımı
EGM'den Polis sınavı açıklaması: Soruların hiçbiri, birbiri ile aynı değil
EGM'den Polis sınavı açıklaması: Soruların hiçbiri, birbiri ile aynı değil Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan Polis Amirleri Eğitimi Merkezi (PAEM) sınavıyla ilgili soru benzerliği iddialarına ilişkin, "Benzer olduğu iddia edilen sorular, Anadolu Üniversitesi tarafından oluşturulan beş kişilik komisyon tarafından karşılaştırılmak suretiyle incelemeye tabi tutulmuş, sınavda sorulan sorular ile deneme sınavlarında çıkan soruların hiçbirinin, birbiri ile aynı olmadığı ortaya çıkmıştır" açıklamasını yaptı.
14.08.2022 Gündem
Polislik sınavı iptal edildi mi? Polislik sınavında sorular benzer mi?
Polislik sınavı iptal edildi mi? Polislik sınavında sorular benzer mi? KPSS soruşturması devam ederken, Polislik sınavı ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Polislik sınavında "soru benzerliği" iddiasına inceleme başlatıldı. Anadolu Üniversitesi, 26 Haziran'da gerçekleştirilen Polis Amirleri Eğitimi Merkezi (PAEM) 7’nci dönem sınav sorularının çalındığı iddiaları üzerine komisyon kurularak, inceleme başlatıldığını açıkladı. Komisyon raporu YÖK’e bildirildi. Peki, Polislik sınavı iptal edildi mi? Polislik sınavında sorular benzer mi? İşte detaylar…
14.08.2022 Gündem
PAEM fiziki parkur ve sözlü mülakat sınavları ne zaman? 2022 PAEM sınav giriş belgesi nasıl alınır?
PAEM fiziki parkur ve sözlü mülakat sınavları ne zaman? 2022 PAEM sınav giriş belgesi nasıl alınır? PAEM sınav giriş yerleri erişime açıldı. 7. Dönem İlk Derece Amirlik Eğitimi Sınavı ön başvuruları 04-12 Nisan 2022 tarihleri arasında yapıldı. 1000 komiser yardımcısı alımı için gözler PAEM sözlü mülakat ve fiziki yeterlilik sınavlarına çevrildi. Peki, PAEM fiziki parkur ve sözlü mülakat sınavları 2022 ne zaman?
27.07.2022 Personel Alımı
PAEM 7.Dönem sınav sonuçları açıklandı mı?
PAEM 7.Dönem sınav sonuçları açıklandı mı? Polis Akademisi Başkanlığı 7.Dönem İlk Derece Amirlik Eğitimi yazılı sonuçlarını açıklandı
13.07.2022 Çalışma Hayatı
2022 bekçilik sınavı ne zaman? 2022/1. Dönem sınav tarihileri, müracaat kabul ve ön sağlık kontrolü merkezleri belli oldu mu, sınavda yanlış doğruyu götürüyor mu?
2022 bekçilik sınavı ne zaman? 2022/1. Dönem sınav tarihileri, müracaat kabul ve ön sağlık kontrolü merkezleri belli oldu mu, sınavda yanlış doğruyu götürüyor mu? Bekçilik sınav tarihleri açıklandı. Polis Akademisi resmi sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, '2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavına katılacak adayların müracaat kabul ve ön sağlık kontrolü merkezleri ile sınav tarihleri açıklanmıştır.' İfadelerine yer verildi. Peki, Bekçilik sınavı ne zaman, bekçilik sınavı sorularında yanlış doğruyu götürüyor mu? 2022/1. Dönem sınav tarihileri, müracaat kabul ve ön sağlık kontrolü merkezleri…
19.05.2022 Personel Alımı
PAEM akademik takvim! PAEM başvuru 2022 ne zaman, 1000 komiser yardımcısı sınavı tarihi ne?
PAEM akademik takvim! PAEM başvuru 2022 ne zaman, 1000 komiser yardımcısı sınavı tarihi ne? PAEM 1000 Komiser Yardımcısı alımı takvimi açıklandı. 1000 komiser yardımcısı alımının sınav süreci adayların erişimine açıldı. Peki, PAEM başvuru 2022 ne zaman, 1000 komiser yardımcısı sınavı tarihi ne? İşte PAEM akademik takvimi…
13.05.2022 Personel Alımı
Polis Günü ne zaman? Polis Günü mesajları, 10 Nisan Polis Haftası ile ilgili görseller, resimli mesajlar
Polis Günü ne zaman? Polis Günü mesajları, 10 Nisan Polis Haftası ile ilgili görseller, resimli mesajlar Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü kutlanıyor! Türkiye’de her yıl 10 Nisan’ı içine alan hafta Polis Haftası olarak kutlanırken, yakınlarına bu özel günde yalnız bırakmak istemeyenler de bugünün anlam ve önemini anlatan mesajları araştırıyor. Polis Haftası nedeniyle, bu yılda da törenler ve çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Peki, Polis Günü ne zaman? Türk Polis Teşkilatı ne zaman kuruldu? İşte Polis Günü mesajları, 10 Nisan Polis Haftası ile ilgili görseller, resimli mesajlar…
10.04.2022 Personel Alımı
1000 komiser yardımcısı alınacak! Komiser yardımcısı başvuru şartları nelerdir, PAEM 1000 komiser yardımcısı alımı başvuruları nasıl yapılır?
1000 komiser yardımcısı alınacak! Komiser yardımcısı başvuru şartları nelerdir, PAEM 1000 komiser yardımcısı alımı başvuruları nasıl yapılır? Polis Amirleri Eğitimi Merkezine (PAEM) 7.dönem ilk derece amirlik eğitimi sınavı için emniyet mensubu adaylar arasından başvurular alınmaya başladı. Peki, Komiser yardımcısı başvuru şartları nelerdir, PAEM 1000 komiser yardımcısı alımı başvuruları nasıl yapılır?
6.04.2022 Çalışma Hayatı
1000 komiser yardımcısı alımı yapılacak! PAEM komiser yardımcısı alımı ne zaman, şartları nelerdir, KPSS istenecek mi, yaş sınırı olacak mı?
1000 komiser yardımcısı alımı yapılacak! PAEM komiser yardımcısı alımı ne zaman, şartları nelerdir, KPSS istenecek mi, yaş sınırı olacak mı? 1000 Komiser Yardımcısı alınacak. Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Amirleri Eğitimi Merkezine (PAEM) 7. Dönem İlk Derece Amirlik Eğitimi için Emniyet mensubu Polis Memurları arasından 75'i kadın, 925'i erkek aday olmak üzere komiser yardımcılığı adaylığına toplamda 1.000 öğrenci alımı yapılacak. Peki, PAEM komiser yardımcısı alımı ne zaman, şartları nelerdir, KPSS istenecek mi, yaş sınırı olacak mı? İşte 1000 komiser yardımcısı alımı hakkındaki bilgiler…
24.03.2022 Personel Alımı
PMYO giriş sınavı 1. yedek planlama sonuçları açıklandı!
PMYO giriş sınavı 1. yedek planlama sonuçları açıklandı! Polis Akademisi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 2021 yılı PMYO giriş sınavı 1. yedek planlama sonuçlarını açıklandığını duyurdu. Peki, PMYO giriş sınavı 2021 yedek sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? İşte detaylar...
18.11.2021 Eğitim
Komiser yardımcılığı sınavı ne zaman? Komiser yardımcılığı sınav giriş yerleri belli oldu!
Komiser yardımcılığı sınavı ne zaman? Komiser yardımcılığı sınav giriş yerleri belli oldu! Polis Akademisi Başkanlığı, Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (PAEM) eğitim sonu sınavıyla ilgili duyuru yayınladı. Yapılan açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne polis memuru ve komiser yardımcısı rütbelerine aday memur olarak atanacakların sınav tarihleri belli oldu. Peki, Komiser yardımcılığı sınavı ne zaman? Komiser yardımcılığı sınavı ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...
27.10.2021 Memur
Polis nasıl olunur? Polis olmanın şartları nelerdir?
Polis nasıl olunur? Polis olmanın şartları nelerdir? Polis olmak isteyen kişiler öncesinde nasıl polis olacaklarına dair bilgi edinmek için araştırma yaparlar. Polis olmayı isteyen kişilerin polis olabilmek için istemelerinin yanında bir de belirli şartları karşılaması gerekmektedir. Polis olmak isteyen kişilerin öncelikli olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekmektedir. Polisler vatandaşların mallarını ve canlarını korumak için görev yapan memurlar olarak bilinmektedir.
16.02.2022 Çalışma Hayatı
Komiser yardımcılığı sınavı konuları ve merkezleri! PAEM komiser yardımcılığı sınavı ne zaman, nerede, saat kaçta olacak?
Komiser yardımcılığı sınavı konuları ve merkezleri! PAEM komiser yardımcılığı sınavı ne zaman, nerede, saat kaçta olacak? Polis Akademisi resmi sitesi üzerinden geçtiğimiz ay yapılan açıklamada 1000 kişilik komiser yardımcısı alımı yapılacağı duyurulmuş, alımlara ilişkin başvuruların da 19 Ağustos tarihinde başlayacağı belirtilmişti. Başvurularını yapan adaylar 1000 Komiser yardımcısı sınavının ne zaman olacağını hangi konular çıkacağını araştırıyordu. Komiser yardımcılığı sınavı ile ilgili detaylar belli oldu. Peki, PAEM 1000 Komiser yardımcısı sınavı ne zaman? Komiser yardımcılığı sınav konuları nelerdir, hangi merkezlerde yapılacak?
17.09.2021 Çalışma Hayatı
Komiser yardımcılığı alımı ne zaman? PAEM sınavı başvuruları başladı mı, PAEM 1000 komiser yardımcılığı alımı başvuru şartları nelerdir?
Komiser yardımcılığı alımı ne zaman? PAEM sınavı başvuruları başladı mı, PAEM 1000 komiser yardımcılığı alımı başvuru şartları nelerdir? Komiser yardımcılığı alımı ne zaman, PAEM komiser yardımcılığı şartları nelerdir? Emniyet mensupları arasından bin komiser yardımcısı adayı alınacak. Polis Akademisi Başkanlığı, Polis Amirleri Eğitimi Merkezi'ne (PAEM) meslekte 2 yılını doldurmuş polis memurlarından 925 erkek, 75 kadın toplam bin komiser yardımcısı adayı alınacağını duyurdu.
18.08.2021 Personel Alımı
Polis Amirleri Eğitimi Merkezi'ne (PAEM) 1000 komiser yardımcısı adayı alacak!
Polis Amirleri Eğitimi Merkezi'ne (PAEM) 1000 komiser yardımcısı adayı alacak! Polis Akademisi Başkanlığı, Polis Amirleri Eğitimi Merkezi'ne (PAEM) meslekte 2 yılını doldurmuş polis memurlarından 925 erkek, 75 kadın toplam bin komiser yardımcısı adayı alınacağını duyurdu.
17.08.2021 Personel Alımı
PAEM Giriş ve Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde değişiklik! Resmi Gazete'de yayımlandı!
PAEM Giriş ve Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde değişiklik! Resmi Gazete'de yayımlandı! Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Giriş ve Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı.
11.08.2021 Gündem
5. dönem PAEM sınavı ne zaman? PAEM 5. dönem eğitim sonu sınav duyurusu yayımlandı!
5. dönem PAEM sınavı ne zaman? PAEM 5. dönem eğitim sonu sınav duyurusu yayımlandı! Polis Akademisi Başkanlığı bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda PAEM 5. dönem eğitim sonu sınavına yer verildi. 5. dönem PAEM sınavı ne zaman?
22.02.2021 Eğitim
Polis okullarında mayıs sonuna kadar eğitim yapılmayacak
Polis okullarında mayıs sonuna kadar eğitim yapılmayacak Polis Akademisi Başkanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, Polis Amirleri Eğitimi Merkezi (PAEM) ile tüm polis meslek yüksek okulları (PMYO) ve polis meslek eğitim merkezlerinde (POMEM) bu ayın sonuna kadar eğitim öğretimin yapılmayacağını bildirdi.
3.05.2020 Gündem
Polisliğe başvuru ve başarı şartlarında yeni düzenleme!
Polisliğe başvuru ve başarı şartlarında yeni düzenleme! Polis Meslek Yüksekokulu giriş sınavlarına başvuran erkek adaylardan, askerlikle ilişiğinin bulunmadığına dair belge istenmeyecek. POMEM öğrencilerinin başarı sıralamasının belirlenmesinde esas alınan mesleki eğitim başarı puanı oranı yüzde 80’den yüzde 70’e indirilirken, disiplin notu oranı ise yüzde 20’den yüzde 30’a yükseltildi.
25.04.2020 Personel Alımı
En güzel Polis haftası kutlama mesajları! Türk Polis Teşkilatı 175 yaşında!
En güzel Polis haftası kutlama mesajları! Türk Polis Teşkilatı 175 yaşında! "Polis Nizamnamesi" ile 10 Nisan 1845'te temelleri atılan Türk Polis Teşkilatı, 323 bin 842 personeliyle kuruluşunun 175'inci yılını kutluyor. Kamu düzenini ve vatandaşın canı, malı ve temel hak ve özgürlüklerini korumakla görevli, yasa uygulayıcı kamu görevlisi olarak tanımlanan Polisler için 10-17 Nisan tarihleri kutlama haftası olarak belirlendi. İşte Polis Teşkilatı'nın tarihi ve en güzel 10 Nisan Polis Haftası kutlama mesajları ve sözleri
10.04.2020 Gündem
PAEM sonuçları açıklandı!
PAEM sonuçları açıklandı! PAEM sonuçları açıklandı. Polis Akademisi gece yarısı sürprizi yaparak "2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi (PAEM) Müdürlüğüne 1800 erkek, 200 kadın olmak üzere toplam 2000 Komiser Yardımcısı Adayı Öğrenci Alımı Sınav sonuçları açıklanmıştır." diye belirtti.
29.12.2019 Gündem
Polis Akademisi taban puanları 2020 | Paem obys
Polis Akademisi taban puanları 2020 | Paem obys Polis Akademisine başvuruda bulunmak isteyen adaylar, Polis Akademisi taban puanları 2020 yılında ne olacak? sorusuna yanıt arıyor. İşte Polis Akademisi taban puanları…
17.12.2019 Eğitim
PAEM sınav giriş belgeleri yayımlandı | 2019 Yılı 5. Dönem PAEM sınav giriş belgeleri sorgulama
PAEM sınav giriş belgeleri yayımlandı | 2019 Yılı 5. Dönem PAEM sınav giriş belgeleri sorgulama Emniyet Genel Müdürlüğü, komiser yardımcısı ihtiyacını karşılamak için Eylül ayında 200’ü kadın, 1800’ü erkek olmak üzere 2 bin öğrenci alımı yapacağını duyurmuştu. Başvurularını yapan adaylar, sabırsızlıkla giriş belgelerinin açılmasını bekliyordu. PAEM sınav giriş belgeleri erişime açıldı. İşte, 2019 Yılı 5. Dönem PAEM sınav giriş belgeleri sorgulama ekranı…
5.12.2019 Eğitim
Emniyet Genel Müdürlüğü: Renk körlüğü polisliğe engel
Emniyet Genel Müdürlüğü: Renk körlüğü polisliğe engel Emniyet Genel Müdürlüğü, polis olma şartları üzerinde değişiklik yaptı. Lise son sınıf ve mezunlar, Polis Meslek Yüksek Okuluna başvurabilir, Önlisans ve Lisans mezunları ise KPSS ile POMEM başvurusu yapabiliyor, Komiserlik için ise sadece Lisans yani 4 yıllık üniversite mezunları PAEM’e başvurabilmek için EGM tarafından açıklanan yeni şartı da yerine getirmesi gerekiyor.
14.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Paem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.