Kol Saati

Kol Saati

Son dakika kol saati haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kol saati ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kol saati haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kol Saati

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kol saati gelişmeleri de dahil olmak üzere 475 kol saati haberi bulunmuştur. Tüm kol saati haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsviçre bankasından kredi vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon: 15 gözaltı
İsviçre bankasından kredi vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon: 15 gözaltı İstanbul’da İsviçre bankası olan Credıd Suıss Bank'tan kredi sağlayacağı vaadiyle ihtiyacı olanların mal varlıklarını ipotek ettirip, sonra bu mal varlıklarını 3. kişiler üzerinden başka bir firmaya devreden şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 15 kişiden iş insanı olarak tanınan Moiz Mitrani’nin de aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.
27.03.2024 Gündem
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlıklar, satış cirolarına yansımaya başladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, Sevgililer günü için hediyelik satışlarının haftalık cirolara ortalama yüzde 20 – 25 katkı getireceğini belirtti. IdeaSoft CEO’su Seyhun Özkara da ocak ayına göre verilen sipariş sayısında yüzde 35’lik artış olmasını beklediklerini söyledi. Bu dönemde en çok talep gören kategoriler ise kıyafet, takı ve kozmetik ürünleri oldu.
11.02.2024 Ekonomi
2. Sınıf Saatler: Saatler Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
2. Sınıf Saatler: Saatler Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! 2. sınıf saatler konusu, eğitim sürecinde büyük önem taşımaktadır. Zaman ölçüm aracı saattir, saat süreleri ise tam/yarım/çeyrek gibi detaylarla ifade edilmektedir. Çocukların en kolay öğrenebileceği şekilde görsel ve işitsel olarak eğlendirirken öğretilebilmektedir. Zaman olarak saat tanımı ile araç olarak saat tanımı farklı ifadelerdir.
25.12.2023 Eğitim
Vicdanları sızlatan hırsızlık: Şehidin baba ocağını soydular
Vicdanları sızlatan hırsızlık: Şehidin baba ocağını soydular Elazığ’da yalnız yaşayan Şehit Binbaşı Zafer Kılıç'ın babası Ahmet ile annesi Şehriban Kılıç çiftinin evine giren hırsız, 200 bin lira değerinde eşya çaldı. Özellikle oğlundan kalan 31 yıllık saatin çalınmasından dolayı yüreğinin acıdığını dile getiren anne Şehriban Kılıç, “Zafer’in saati bana çok acı veriyor. Siz, bu bayraktan ve şehidimin fotoğraflarından da mı utanmadınız” diyerek sitem etti.
22.10.2023 Yaşam
Ambarlı Limanı'nda 21 milyon lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi
Ambarlı Limanı'nda 21 milyon lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Ambarlı Limanı’nda gerçekleştirilen operasyonda, bir konteyner içerisinde getirilen toplam 21 milyon 782 bin lira değerinde kablosuz hoparlörden kol saatine çok sayıda kaçak eşya ele geçirildi.
10.10.2023 Gündem
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun?
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun? Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. İstifa iddialarına sert yanıt veren Çebi'nin özellikle TFF ve Pendikspor maçının hakem yönetimine ilişkin sözleri gündeme oturdu. Çebi ayrıca Dusan Tadic, Anderson Talisca, Sergio Ramos, Tayyip Talha, Milot Rashica, Halil Dervişoğlu ve Onana transferleri hakkında da konuştu.
29.08.2023 Beşiktaş
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM açıkladı: KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınav sonuçları açıklanma tarihi
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM açıkladı: KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınav sonuçları açıklanma tarihi Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy KPSS sonuçlarının ne zaman açıklanacağını duyurdu. Peki, KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?
29.07.2023 Eğitim
KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu
KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu Kamuda işe girmek isteyen lisans mezunu adaylar, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) heyecanı yaşadı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, "25 Ağustos civarlarında, ağustosun sonuna doğru sınav sonuçlarını ilan edeceğiz" dedi.
29.07.2023 Gündem
“Ne bakıyorsun?” diye tartıştıktan sonra terör estirdiler
“Ne bakıyorsun?” diye tartıştıktan sonra terör estirdiler Kocaeli’nin Körfez ilçesinde 6-7 kişilik bir grup, önceki gece tartıştıkları kokoreççi ve arkadaşının bulundukları yere 2 arabayla geldi. Şahıslar önce darp edip sonra 2 el ateş açarak bölgeden kaçtı.
25.07.2023 Yaşam
Sahte ayçiçek yağı fabrikasıyla büyük vurgun! İşte filmleri aratmayacak dolandırıcılığın detayları
Sahte ayçiçek yağı fabrikasıyla büyük vurgun! İşte filmleri aratmayacak dolandırıcılığın detayları Adana merkezli 9 ilde, ayçiçek yağı satışı vaadiyle Fransa ve Arap ülkelerindeki iş insanlarını 150 milyon lira dolandırdıkları suçlamasıyla gözaltına alınan Sait Yusufoğlu ve oğlu Mehmet Yusufoğlu’nun da aralarında bulunduğu adliyeye sevk edilen 37 şüpheliden 12'si tutuklandı.
7.05.2023 Yaşam
BİM 10-11 Nisan aktüel katalog 2023 yayınlandı! Evlenecek gençlere çeyiz seti, beyaz eşyada dev indirim!
BİM 10-11 Nisan aktüel katalog 2023 yayınlandı! Evlenecek gençlere çeyiz seti, beyaz eşyada dev indirim! BİM 10-11 Nisan aktüel katalog 2023 yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği indirimli ürünler listesinde bu hafta beyaz eşya, çeyiz seti ve mutfak araçları yer alıyor. Pek çok üründe indirimli fiyatların yer aldığı 10 -11 Nisan BİM aktüel katalog'da bebek bezi, akıllı telefon ve kol saati de yer aldı. İşte BİM aktüel 10 -11 Nisan 2023 katalog ve indirimli ürünler...
9.04.2023 Ekonomi
Telefon dolandırıcıları kadını yaklaşık 2,5 milyon lira dolandırdılar
Telefon dolandırıcıları kadını yaklaşık 2,5 milyon lira dolandırdılar Beşiktaş’ta telefonda kendilerini polis olarak tanıtarak 66 yaşındaki kadını yaklaşık 2,5 milyon lira dolandıran 2 şüpheli, saklandıkları evde müştekiden aldıkları altınlarla birlikte kıskıvrak yakalandı. Şüpheliler çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.
2.12.2022 Yaşam
'Eşek gibi çalışıyorum' paylaşımı yaptı, hırsızlıktan tutuklandı
'Eşek gibi çalışıyorum' paylaşımı yaptı, hırsızlıktan tutuklandı Denizli’de, hırsızlık için girdiği evden 240 bin liralık altın çalan Abdulbaki Kurt (24), kuyumcuda bozdurarak aldığı paraları gösterip, İbrahim Tatlıses'in 'Eşek gibi çalışıyorum, gecem gündüzüm belli değil' sözleriyle sosyal medyadan paylaşım yaptı. JASAT'ın eğlence mekanında yakaladığı Kurt tutuklanırken, harcanan paranın kalan kısmı ise sahibine teslim edildi.
8.09.2022 Yaşam
Yeni yatırım aracı! Talep adeta patladı
Yeni yatırım aracı! Talep adeta patladı Dünya yüksek enflasyonla mücadele ederken pahalı saatlere talep arttı. Yılın ilk yarısında İsviçre’nin saat ihracatı yüzde 12 artarak 12.3 milyar dolara ulaştı. Bu dönemde, Türkiye’ye yapılan İsviçre saati ihracatı da yüzde 38.6 artarak 117.5 milyon dolara çıktı. Türkiye, 30 ülkenin listelendiği sıralamada 22’ncilikten 21’inciliğe yükseldi. Uzmanlar tıpkı ev ve otomobil gibi İsviçre saatlerinin de yatırım aracı haline geldiğini söyledi.
9.08.2022 Ekonomi
İlişki vaadiyle kandırıp iç çamaşırı giydirdiler!
İlişki vaadiyle kandırıp iç çamaşırı giydirdiler! Osmaniye'de ilişki için anlaştıkları erkeklere kadın iç çamaşırı giydirip, videoya çeken ardından silahla para ile eşyalarını gasbeden çeteye yönelik operasyonda 5 şüpheli, gözaltına alındı.
3.07.2022 Yaşam
İlişki vaadiyle buluşup sevgilisiyle gasp ediyorlardı
İlişki vaadiyle buluşup sevgilisiyle gasp ediyorlardı İstanbul'da internet üzerinde tanışarak birlikte olmak için buluştuğu erkeklere, sevgilisi Recep K. (30) ile tuzak kurarak gasbeden Özlem Ç. (27) operasyonla gözaltına alındı. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderilirken, gasp teşebbüsleri ve yakalanma anları kameraya yansıdı.
19.06.2022 Yaşam
BİM 6 Mayıs 2022 kataloğu! BİM aktüel ürünler 6 Mayıs kataloğunda neler var? 6 Mayıs BİM kataloğu 2022!
BİM 6 Mayıs 2022 kataloğu! BİM aktüel ürünler 6 Mayıs kataloğunda neler var? 6 Mayıs BİM kataloğu 2022! BİM aktüel ürünler 6 Mayıs kataloğu araştırmaları başladı. Her hafta Salı ve Cuma günleri yayınlanan BİM Aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 6 Mayıs BİM kataloğu 2022 listesinde yatak örtüsünden, kol saatine, ayakkabıdan, karnıyarık tenceresine, kahvaltı setine kadar pek çok ürün indirimli fiyatlarıyla tüketicinin beğenisine sunuldu. Peki, BİM aktüel 6 Mayıs 2022 kataloğunda neler var? İşte BİM kataloğu 6 Mayıs 2022…
6.05.2022 Ekonomi
Bir dolandırıcı yakalandı, 33 faili meçhul dolandırıcılık çözüldü
Bir dolandırıcı yakalandı, 33 faili meçhul dolandırıcılık çözüldü İstanbul’da hastanelerde röntgen çekimi yaptıracak kişilerin emanetçi gibi ziynet eşyalarını alıp dolandıran şahıs, polis ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Yakalanan dolandırıcının 33 faili meçhul dolandırıcılık suçunu gerçekleştirdiği tespit edilirken, şahsın hastanede yaşlıları dolandırdığı anlar kameraya yansıdı.
24.03.2022 Yaşam
Böylesi görülmedi! Önce şans öpücüğü aldı sonra da...
Böylesi görülmedi! Önce şans öpücüğü aldı sonra da... Isparta'da bir iş yerinden 4 bin lira değerinde 2 kol saati çalan A.E.B. (22) ile kız arkadaşı S.A. (21) yakalandı. Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık öncesi S.A.'nın A.E.B.'yi öptüğü görüldü.
4.01.2022 Yaşam
İSG sınav giriş belgesi nasıl alınır? İSG sınavı saat kaçta başlayıp, kaçta bitiyor?
İSG sınav giriş belgesi nasıl alınır? İSG sınavı saat kaçta başlayıp, kaçta bitiyor? İş yeri hekimliği ve iş güvenliği uzmanlığı sınavı (2021-İSG) 12 Aralık Pazar günü yapılacak. ÖSYM, Pazar günü yapılacak sınav ile ilgili adayları sınava giriş belgesi konusunda uyardı. Peki, İSG sınav giriş belgesi nasıl alınır? İSG sınavı saat kaçta başlayıp, kaçta bitiyor? İşte ÖSYM’nin açıklaması ve İSG 2021 sınav giriş belgesi alma ekranı!
11.12.2021 Eğitim
Sadaka kutusunu çaldı! Kameralardan kurtulamadı!
Sadaka kutusunu çaldı! Kameralardan kurtulamadı! Sultanbeyli'de 2 farklı iş yerinden sadaka kutusu, kol saati ve televizyon çaldığı iddia edilen bir şüpheli yakalandı.
31.10.2021 Gündem
MEB 15 bin öğretmen alımında oluşan taban puanları açıkladı!
MEB 15 bin öğretmen alımında oluşan taban puanları açıkladı! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) açıkladı. 15 bin öğretmen alımı için sözlü sınav yeri bilgisine göre oluşan taban puanlar belli oldu. MEB’ten yapılan duyuruda, yayımlanan sözlü sınav yeri sonuçlarına ait taban puan, kontenjan ve sözlü sınava çağrılan aday sayısının listesi erişime açıldı. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sınavlarına 12-27 Kasım'da katılım sağlayacaklar. İşte, MEB 15 bin öğretmen alımında oluşan taban puanlar…
27.10.2021 Eğitim
Adana'da hırsızlık operasyonu: 17 kişi tutuklandı
Adana'da hırsızlık operasyonu: 17 kişi tutuklandı Adana’da, 63 farklı hırsızlık olayına karışıp 600 bin liralık altın, ziynet eşyası, motosiklet ve çeşitli ev aletleri çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 50 şüpheliden 17’si tutuklandı.
6.10.2021 Gündem
Hırsızlara operasyon! Çok sayıda gözaltı
Hırsızlara operasyon! Çok sayıda gözaltı Adana’da, hırsızlık olaylarına karıştığı öne sürülen kişilere yönelik operasyonda, 50 şüpheli gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda çalıntı olduğu değerlendirilen çok sayıda cep telefonu, televizyon, saat ve ziynet eşyası ele geçirildi.
2.10.2021 Yaşam
Geleceğin askerleri görücüye çıkıyor! İlk kez...
Geleceğin askerleri görücüye çıkıyor! İlk kez... Bu yıl sahada kullanılmaya başlanması hedeflenen Askeri Taktik Operasyon Kiti-ATOK, IDEF 2021'de ilk kez sergilenecek. Türk savunma sanayisi, yenilikçi teknolojileri kullanarak güvenlik güçlerini, geleceğin operasyon ortamına hazırlıyor.
14.08.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Kol Saati ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kol saati haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.