Kokteyl

Kokteyl

Son dakika kokteyl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kokteyl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kokteyl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kokteyl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kokteyl gelişmeleri de dahil olmak üzere 605 kokteyl haberi bulunmuştur. Tüm kokteyl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Toptancı halinde sebze fiyatları ortaya çıktı
Toptancı halinde sebze fiyatları ortaya çıktı Antalya Toptancı Hali'ne 2023 yılında giriş yapan sebze ve meyve miktarı, bir önceki yıla göre yüzde 36'lık düşüşle 536 bin 918 tona geriledi. Düşüşe, 'kayıt dışı alışveriş'in sebep olduğunu söyleyen Antalya Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Hasan Yılmaz, "Kayıt dışı tüccarlar, direkt olarak üreticiyle görüşerek ürünü tarladan satın alıyor. Devlet de vergi kaybı yaşıyor" dedi.
8.02.2024 Gündem
2. Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali başlıyor
2. Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali başlıyor İstanbul Nişantaşı Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali haftaya başlıyor. Festivalde 4 farklı kategoride toplam 40 film yarışacak.
17.04.2023 Kültür Sanat
Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? MACKO fiyatı ve hisse kodu!
Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? MACKO fiyatı ve hisse kodu! Mackolik İnternet Hizmetleri Ticaret AŞ Genel Müdürü Emre Uğurlu, Mackolik’in halka arzı için bugün ve yarın talep toplanacağını belirterek, “8,5 milyon lot hisseyi halka arz ediyoruz ve 38 liralık sabit bir fiyatla çıkıyoruz. Bireysel yatırımcılara da eşit dağıtım olacak. Dolayısıyla başvuran herkesin Mackolik’e ortak olma fırsatı olacak.” dedi. Peki, Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz eşit mi, oransal mı, fiyatı ve hisse kodu ne, ne zaman?
19.01.2023 Ekonomi
Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de! 1 Ocak 2023’te yürürlüğe giriyor! Kimler konaklama vergisi ödeyecek?
Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de! 1 Ocak 2023’te yürürlüğe giriyor! Kimler konaklama vergisi ödeyecek? Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu! Konaklama Vergisi detayları belli oldu! Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de yayımlandı. Konaklama Vergisi’ne göre, otel, tatil köyü, butik otel, motel, pansiyon ile köy, ve yayla evi ve kampinglerde kalan kişilerden konaklama vergisi alınacak. Peki, Konaklama vergisi ne zaman yürürlüğe giriyor? Konaklama vergisini kim ödeyecek? Konaklama vergisi ne kadar? Çadır ve karavanda konaklayanlar vergi ödeyecek mi? İşte detaylar…
14.12.2022 Ekonomi
Konaklamada yeni dönem 1 Ocak'ta başlıyor
Konaklamada yeni dönem 1 Ocak'ta başlıyor Otel, motel, tatil köyü, pansiyon ve apart otellerde geçerli. Konaklama vergisinde yeni dönem 1 Ocak itibarı ile başlayacak. Konaklama vergisinin yüzde 2 olarak uygulanması bekleniyor. Geceleme hizmetinden bağımsız olarak sunulan sünnet ve düğün benzeri organizasyonlar kapsam dışında kalacak.
14.11.2022 Ekonomi
Sebzede örtü altı sezonu açıldı, fiyatlar düşüyor
Sebzede örtü altı sezonu açıldı, fiyatlar düşüyor Antalya’da, sera üretiminde hasat döneminin başlamasıyla, domates başta olmak üzere birçok sebzenin fiyatı düşmeye başladı. Hal esnafı, kış dönemi için 'Domates 50 TL olacak' söylemine karşı, "50 TL olmaz ama 30 olabilir" dedi.
11.11.2022 Gündem
Bakanlık duyurdu! Yeni vergi uygulamaya hazır
Bakanlık duyurdu! Yeni vergi uygulamaya hazır Konaklama vergisi otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi gibi tesislerden alınacak. Geceleme işletmeye ait olsun olmasın çadır, çadır-araba, çekme karavan, motokaravan, bungalov gibi ünitelerde yapılması konaklama vergisine tabi olacak. Konaklama vergisi 1 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe girecek.
11.10.2022 Ekonomi
Ruslar doğal gazı kıstı, Avrupalı çözümü Türkiye'de buldu! 'Domates 50 lira olacak'
Ruslar doğal gazı kıstı, Avrupalı çözümü Türkiye'de buldu! 'Domates 50 lira olacak' Rusya'nın doğal gaz ambargosu nedeniyle Avrupa'da yaşanan enerji krizine bağlı örtü altı üretim alanlarındaki dikimlerde bu yıl yüzde 30- 40'a varan düşüş yaşanıyor. Avrupa'dan birçok süpermarket zinciri ve tedarikçi, bu üretim açığından kaynaklanacak ihtiyacı gidermek için Antalya'da görüşmelere başladı.
21.09.2022 Ekonomi
Maltepe'de eski milletvekilinin aracına molotoflu saldırı
Maltepe'de eski milletvekilinin aracına molotoflu saldırı Maltepe'de, 23. Dönem AK Parti Milletvekili Mahmut Dede'nin aracına molotofkokteylli saldırı düzenlendi. Dede'nin aracında maddi hasar meydana gelirken, polis olay yerinde inceleme yaptı.
2.07.2022 Yaşam
Zam geldi! Fiyatlar katlandı, beyaz eşya, mobilya,  küçük ev aletleri...
Zam geldi! Fiyatlar katlandı, beyaz eşya, mobilya, küçük ev aletleri... Fiyat artışları vatandaşın gündeminde. Temel gıda maddesinden kiraya, beyaz eşyadan mobillyaya tüm ürünlerde fiyat artışları görülmeye devam ediyor. Özellikle buzdolabı, çamaşır - bulaşık makinesi ile küçük ev alatlerinin fiyatları son bir yıl içerisinde katlandı. Evlilik planı yapanların masrafları da bu nedenle bir hayli arttı. Beyaz eşya, oturma takımları, düğün organizasyonu, kına gecesi, bohça, gelinlik-damatlık ve nikâh şekeri derken ortalama bir evlilik bugünkü şartlarda 150 bin lirayı buluyor.
5.06.2022 Ekonomi
12 Nisan BİM kataloğu 2022! 12 Nisan Salı BİM’de neler var? BİM 12 Nisan aktüel ürünler kataloğu 2022!
12 Nisan BİM kataloğu 2022! 12 Nisan Salı BİM’de neler var? BİM 12 Nisan aktüel ürünler kataloğu 2022! BİM aktüel 12 Nisan 2022 kataloğu ile BİM’de hangi ürünlerin indirimli olduğu araştırılıyor. 12 Nisan BİM 2022 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Nisan ayının ikinci aktüel ürünler kataloğu içerisinde bu hafta da yine birbirinden farklı ürünler indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı. İşte BİM aktüel 15 Nisan 2022 kataloğu…
12.04.2022 Ekonomi
Et fiyatlarına zam var mı, et fiyatları ne kadar oldu? 2022 et zammı sonrası et balık kurumu et fiyatları listesi!
Et fiyatlarına zam var mı, et fiyatları ne kadar oldu? 2022 et zammı sonrası et balık kurumu et fiyatları listesi! “Et fiyatlarına zam var mı?” ve “Et fiyatları ne kadar oldu?” sorularına Et ve Süt Kurumu mağaza satış fiyatlarında zam yaptığını duyurmasının ardından yanıt aranıyor. Et ve Süt Kurumu (ESK) kırmızı et satış fiyatlarına yüzde 47-48, beyaz et satış fiyatlarına ise ortalama yüzde 14.15 oranında zam yaptı. İşte 2022 et zammı sonrası et balık kurumu et fiyatları listesi!
22.03.2022 Ekonomi
Göz estetiği yaptırmadan önce dikkat! Hafife almayın!
Göz estetiği yaptırmadan önce dikkat! Hafife almayın! Yaklaşık iki yıldır günlük yaşantımızı derinden değiştiren, özellikle maske kullanımını vazgeçilmez kılan Covid-19 pandemisinde, fiziksel ve ruhsal sağlığımızın en belirgin dışa vurumunu gözlerimiz sergiliyor. Özellikle de sosyal medyada yapılan fotoğraf paylaşımılarında yorgun, mutsuz ve üzgün bakışlar istemeyenler, göz çevresinde bazı estetik uygulamalara yöneliyor. Estetik operasyonlara ilginin son dönemde oldukça arttığını belirten Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Dilek Abul, bu kapsamda revaçta olan ‘badem gözü’ ve ‘tilki gözü’ olarak adlandırılan göz yapılarını anlattı, göz estetiği yaptırmayı düşünenlere önemli uyarılar ve önerilerde bulundu.
15.03.2022 Sağlık
Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü, kaç yaralı var? Rusya Ukrayna savaşı 5. gününde!
Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü, kaç yaralı var? Rusya Ukrayna savaşı 5. gününde! Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü, kaç yaralı var? RUSYA'nın Ukrayna'ya açtığı savaşın bugün 5. günü. Ukrayna'nın şehirlerinde bomba sesleri devam ederken, Ukrayna lideri Zelenski'den açıklama  geldi. Ukrayna Sağlık Bakanı Viktor Lyashko da Rus saldırılarının 16 çocuğun hayatına mal olduğunu duyurdu.
28.02.2022 Dünya
Fiyatlar 25 bin liradan başlıyor! Yüzde 50 fiyat avantajı bulunuyor, erken davranan karlı çıkıyor
Fiyatlar 25 bin liradan başlıyor! Yüzde 50 fiyat avantajı bulunuyor, erken davranan karlı çıkıyor Baharın yaklaşmasıyla birlikte düğün planları yapılmaya başladı. Çiftlerin büyük bölümü hayallerindeki düğünü planlarken hava şartlarını dikkate alıyor. Özellikle yaz ayları çiftlerin en fazla tercih ettiği zamanlar oluyor. Ancak yaşanan ekonomik gelişmeler düğünleri de etkiliyor. Yeni hayatlarına borçsuz bir şekilde başlamak isteyenler en uygun koşullarda, az masrafla ama hayallerinden de vaz geçmeden dünya evine girmek istiyorlar. Talebin yoğun olması nedeniyle yaz ayları, hafta sonu günleri düğün organizasyonlarında fiyat değişikliğine neden oluyor. Ancak erken davranan karlı çıkıyor, fiyat avantajından yaralanıyor. Yapılan tercihler de aynı mekanda farklı fiyatların uygulanasını sağlıyor. Evlilik planlayan gençlerin en merak ettiği soru ise; 'Düğün bize kaç liraya mal olacak?' oluyor. Düğün organizasyonunda fiyatlar 25 bin liradan başlıyor. Kır düğünü tercih edeceklerin cebinden biraz daha fazla para çıkacak. Kır düğünü fiyatları 50 bin liradan başlıyor. Eğer otelde bir düğün planınız var ise en az 100 bin lirayı gözden çıkarmanız gerekiyor.
18.02.2022 Ekonomi
KOSGEB destekleri 2022! KOSGEB destekleri nelerdir, nasıl alınır, geri ödemeli mi?
KOSGEB destekleri 2022! KOSGEB destekleri nelerdir, nasıl alınır, geri ödemeli mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan, KOSGEB desteklerinin genişletileceğini açıklayıp, desteklere kömür yardımı gibi doğal gaz yardımının da yapılacağı bilgisini verdi. Söz konusu açıklamanın ardından 2022 KOSGEB destekleri sorgulanmaya başlandı. Peki, KOSGEB destekleri nelerdir, nasıl alınır? KOSGEB geri ödemeli mi, ne kadar? KOSGEB desteklerinden kimler yararlanabilir?
20.01.2022 Ekonomi
Omicron'dan sonra 'Deltacron' kabusu başladı! Hepsini bitirecek aşı için ise tarih verildi...
Omicron'dan sonra 'Deltacron' kabusu başladı! Hepsini bitirecek aşı için ise tarih verildi... Koronavirüs salgını ile mücadele tüm dünyada güçlü bir şekilde devam ediyor. Özellikle havaların soğuması ile tüm dünyada vaka ve ölümler patlama yaparken, yeni mutasyonlar korku ve endişeye neden oluyor. Delta, Beta ve Mu varyantlarından sonra ortaya çıkan Omicron için aşı uyarıları art arda geldi, ‘Deltacron’ adından yeni bir varyantın ortaya çıktığı duyuruldu. Henüz çok az kişide görülen mutasyonun yayılmaya devam ettiği açıklanırken, aşıdaki gelişmeler de ümit olmaya devam ediyor. Bilim insanları aynı anda koronavirüs, grip ve RSV virüsüne karşı koruma sağlayacak ‘kokteyl’ aşıyı resmen duyurdu. Moderna tarafından mRNA teknolojisiyle üretilecek aşı için tarih verildi. İşte pandemideki gelişmelerle ilgili tüm detaylar...
19.01.2022 Dünya
Demirören Holding'den Azerlotereya'ya yatırım
Demirören Holding'den Azerlotereya'ya yatırım Demirören Holding, Azerbaycan'da yatırımlarını arttırıyor. Azerlotereya'yı devralan Demirören Holding, şans oyunlarını portföyünü genişletiyor. 4 ayrı şans oyunu 17 Ocak'tan itibaren hizmet vermeye başlayacak.
16.01.2022 Ekonomi
Babylons & IAAF Sanat ve Antika Fuarı 2. Kez İstanbul’da
Babylons & IAAF Sanat ve Antika Fuarı 2. Kez İstanbul’da İstanbul, 4 – 7 Kasım tarihleri arasında 2. Kez ‘Babylons & IAAF Sanat ve Antika Fuarı’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Demos Fuarcılık tarafından Babylons NFT Pazaryeri’nin katkılarıyla İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilecek organizasyon, yerli ve yabancı birçok sanatçıyı ve eseri tek çatı altında buluştururken, sergilenecek antika parçalar ile de sanatseverleri geçmişe, NFT koleksiyonuyla geleceğe yolculuğa çıkaracak.
22.10.2021 Kültür Sanat
Kokteyl koronavirüs aşısında kritik gelişme! Çocuklarda da kullanılabilecek
Kokteyl koronavirüs aşısında kritik gelişme! Çocuklarda da kullanılabilecek Akdeniz Üniversitesi’nde çalışmaları devam eden kokteyl Kovid-19 aşısı, insan deneylerine hazır hale geldi. Nicotiana Benthamiana adlı yeşil bitki yapraklarından üretilerek hem spike proteini hem de nukleokapsid proteinini hedefleyen kokteyl aşının, çocuklarda da güvenle kullanılabileceği açıklandı.
29.09.2021 Gündem
Fetüse kadar ulaşan pestisitlerden uzak durun!
Fetüse kadar ulaşan pestisitlerden uzak durun! Sağlığımıza zarar veren kimyasallar, tabağımızdaki yemeklerden, oyuncaklara ve nefes aldığımız parklara kadar her yere yayılmış durumda. Bebek ve çocukları 10 kata kadar daha fazla etkileyebilen zararlı kimyasallardan korunmak için; bu zehirlerin nerede, nasıl kullanıldığıyla ilgili bilgilenmemiz ve doğa dostu alternatiflerini tercih etmemiz gerekiyor.
15.08.2021 Sağlık
Tatile çıkarken cildinizi ihmal etmeyin!
Tatile çıkarken cildinizi ihmal etmeyin! Hepimiz bütün kış hayalini kurduğumuz yaz tatili için hazırlanmaya başladık. Gardrop hazırlığının yanısıra cildimiz için de deniz ve güneşin yaratabileceği hasara karşı önlem almamız gerekiyor. Cildin günlük nem ihtiyacının karşılanmasının derinin canlılığı ve sağlığı için çok önemli olduğunu dile getiren Medikal Estetik Hekimi Dr. Seran Göçer, son dönemlerin en çok konuşulan uygulaması Milano Gençlik İksiri'ni anlattı.
6.07.2021 Sağlık
AB'den sevindiren açıklama! Hepsinde etkili
AB'den sevindiren açıklama! Hepsinde etkili Dünya ülkeleri, Delta ve diğer varyantlarla ilgili tedirginlik yaşarken, AB ilaç düzenleyicisi EMA, onay verilen ve şu an uygulamada olan aşılara ilişkin sevindiren bir açıklama yaptı.
2.07.2021 Sağlık
Memur ve kamu çalışanlarını kapsıyor! Kamuda yeni dönem Yüzde 20 azaltıldı
Memur ve kamu çalışanlarını kapsıyor! Kamuda yeni dönem Yüzde 20 azaltıldı Memur ve kamu çalışanı milyonları kapsıyor. Kamu kurum ve kuruluşlarıyla ilgili yeni dönem başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzaladı. Kamu harcamalarının azaltılması, bürokratik işlemlerin azaltılması ve kamu kaynaklarının verimli kullanımı için “tasarruf tedbirleri” genelgesi yayımladı. İşte milyonlarca kamu çalışanına ilgilendiren tedbirler...
1.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan "tasarruf" genelgesi yayımladı! Hepsi durduruldu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan "tasarruf" genelgesi yayımladı! Hepsi durduruldu... Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm kamu kurumlarını ilgilendiren "tasarruf tedbirleri" genelgesi yayımladı. Genelgeye göre "Kamu kurum ve kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında hiçbir surette hizmet binası, lojman, her ne adla olursa olsun memur evi, kamp, kreş, eğitim, dinlenme ve benzeri sosyal tesis ve bunlarla ilgili arsa ve arazi satın alınmayacak, kamulaştırılmayacak, yeni kiralama yapılmayacak ve yeni inşaata başlanmayacak. Acil ve zorunlu haller dışında her ne suretle olursa olsun yeni taşıt edinilmeyecek. Kamu kurum ve kuruluşları hizmet alımı suretiyle edinecekleri toplam taşıt sayısının kademeli olarak azaltılmasına ilişkin tedbirleri alacak, bu kapsamda 2020 yılındaki taşıt sayılarını 2021 yılından başlamak üzere 2023 yılı sonuna kadar kümülatif olarak en az yüzde 20 oranında azaltacak. İlgili mevzuatında belirtilen makam ve hizmetler ile ambulanslar hariç olmak üzere, hibe dahil her ne suretle olursa olsun yabancı menşeli taşıt edinilmeyecek. Bakanlar, belediye başkanları ve üst yöneticiler tarafından; cep telefonu tahsis edilen makamlar için aylık cep telefonu görüşme ücreti limitleri, 1800 gösterge rakamının memur aylık katsayısıyla çarpımı sonucu bulunacak tutarı geçmeyecek. Kamu kurum ve kuruluşlarının basını izleme ile ilgili birimleri ve kütüphane dokümantasyon merkezleri hariç hiçbir şekilde günlük gazete alımı yapılmayacak, görev alanı ile ilgili olmayan yayınlara abone olunmayacak. Uluslararası toplantılar ile milli bayramlar hariç açılış, konferans, seminer, yıl dönümü ve benzeri kutlama ve organizasyonlara ilişkin faaliyetler nedeniyle gezi, kokteyl, yemek ve benzeri davetler düzenlenmeyecek, hediye verilmeyecek ve diğer adlar altında ödeme yapılmayacak. Mevzuattan kaynaklanan zorunluluklar gereği yapılan veya kurum faaliyetleri ile doğrudan ilgili olan tanıtım giderleri hariç olmak üzere basın ve yayın organlarına ilan-reklam verilmeyecek.
30.06.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kokteyl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kokteyl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.