Kocasını Öldürdü

Kocasını Öldürdü

Son dakika Kocasını öldürdü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kocasını öldürdü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kocasını öldürdü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kocasını Öldürdü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kocasını öldürdü gelişmeleri de dahil olmak üzere 205 kocasını öldürdü haberi bulunmuştur. Tüm kocasını öldürdü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boşandığı kocasını av tüfeğiyle öldürdü
Boşandığı kocasını av tüfeğiyle öldürdü Manisa'nın Salihli ilçesinde Ayşe Yalım (62), 7 yıl önce boşandığı İrfan Çimen'i (66) av tüfeği ile öldürdü.
15.01.2024 Gündem
Kocasını ormanda 9 kurşunla öldüren sevgilisine; Oh, iyi olmuş, süpersin
Kocasını ormanda 9 kurşunla öldüren sevgilisine; Oh, iyi olmuş, süpersin Bursa’da, kaybolduktan 6 gün sonra, ormanda 9 kurşunla vurulmuş cesedi bulunan Recep Arı (31) cinayeti ile ilgili soruşturma tamamlandı. Tutuklu sanık Kadir Ilgız (23) ile Arı’nın eşi tutuksuz sanık S.A. (30) hakkında, ‘Tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen iddianamede, sanıkların telefon mesajlaşmaları da yer aldı. S.A.’ya, WhatsApp mesajı ile “Onu paketledim. Artık seni rahatsız edemez. Eve bir daha gelemez. Annenin evine git ve orada kal” diyen Ilgız’a, Arı’nın eşinin ise telefon görüşmesinde, “Oh, iyi olmuş, süpersin” diye yanıt verdiği belirtildi.
25.09.2023 Gündem
Kocasını öldürüp dere yatağına atan kadın: Beni akşamdan sabaha kadar dövdü
Kocasını öldürüp dere yatağına atan kadın: Beni akşamdan sabaha kadar dövdü Bolu'nun Gerede ilçesinde, 2021 yılının aralık ayında başına odunlu vurarak eşini öldüren Mürüvet Özalp (54), cinayetin yaşandığı yerde ve eşini dere yatağına attığı bölgede kendisine yaptırılan keşifte olayı anlattı. Mürüvet Özalp, "Akşam saat 20.00’den sabah saat 04.00’e kadar beni darbetti. Beni öldüreceğini düşündüm, sobanın yanındaki odunla kafasına vurdum. Sabah evden çıkartıp plastik çadıra sarıp el arabasına koyarak dere kenarına kadar götürdüm. Cesedi metrelerce uzaktaki dere yatağına taşırken kimseden de yardım almadım" dedi.
2.06.2023 Yaşam
Şiddet uygulayan kocasını bastonla öldürdü
Şiddet uygulayan kocasını bastonla öldürdü İzmir'in Seferihisar ilçesinde 80 yaşındaki kadın, kendisine şiddet uygulayan 85 yaşındaki kocasının kafasına bastonuyla vurarak öldürdü. Adliyeye sevk edilen cinayet zanlısı yaşlı kadın, adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
4.10.2022 Yaşam
Çığlık çığlığa yardım istedi! Nehir kenarında bıçaklanmış bir kadın bulundu
Çığlık çığlığa yardım istedi! Nehir kenarında bıçaklanmış bir kadın bulundu Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde bir kadın, bıçakla yaralanmış halde Fırat Nehri'nin kenarında bulundu. Ağır yaralı kadın, hastaneye kaldırıldı.
4.10.2022 Yaşam
Yasak aşkı kocasını öldürdü! Seralarında çalışan işçi ile ilişkisi varmış
Yasak aşkı kocasını öldürdü! Seralarında çalışan işçi ile ilişkisi varmış Amasya’da geçen yıl başından vurularak öldürülen Muhammet B. (27) cinayetiyle ilgili olarak eşi Fatma B. (25) ile ilişkisi olduğu belirlenen Selami Şen (33) gözaltına alındı. Şen, tutuklanırken, Fatma B., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.  
4.10.2022 Yaşam
Sultan'ın ölümüyle ilgili aranan 2 şüpheli, Kırşehir'de yakalandı
Sultan'ın ölümüyle ilgili aranan 2 şüpheli, Kırşehir'de yakalandı Ankara'nın Çankaya ilçesinde Sultan Irmak'ın (28) evde başından vurulmuş olarak ölü bulunmasıyla ilgili aranan 2 şüpheli, Kırşehir'in Kaman ilçesinde yakalandı.
7.05.2022 Yaşam
Hırsıza kurşun yağdırırken, yeğenini öldürdü!
Hırsıza kurşun yağdırırken, yeğenini öldürdü! İzmir'in Çiğli ilçesinde, yeğeniyle birlikte hırsızın peşine düşen bir kişi, hırsıza kurşun yağdırırken, kurşunların isabet ettiği yeğeni hayatını kaybetti. Olayda gözaltına alınan şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
7.05.2022 Yaşam
Kız isteme meselesi yüzünden çıkan kavgada sırtından bıçaklanan genç öldü
Kız isteme meselesi yüzünden çıkan kavgada sırtından bıçaklanan genç öldü Malatya’da kız isteme meselesi yüzünden çıkan kavgada sırtından bıçaklanan 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Öldürülen genç, gözyaşları arasında defnedildi.
7.05.2022 Yaşam
Ataşehir'de karısını öldüren saldırgan adliyeye sevk edildi
Ataşehir'de karısını öldüren saldırgan adliyeye sevk edildi Ataşehir'de boşanma aşamasındaki eşini tesadüfen rastladığı parkta bıçaklayarak öldürdükten sonra yakalanan Tuncay K.(42)  adliyeye sevk edildi. Şüphelinin eşini kıskançlık nedeniyle öldürdüğünü söylediği öğrenildi.
7.05.2022 Yaşam
Sevgilisini ve kocasını öldürdü! 5 yıl arayla iki cinayet...
Sevgilisini ve kocasını öldürdü! 5 yıl arayla iki cinayet... Aydın'ın Efeler ilçesinde beş yıl önce bıçakla sevgilisini, dün gece de tartıştığı kocasını aynı yöntemle kalbinden bıçaklayarak öldüren E.B. tutuklandı.
7.05.2022 Yaşam
Alime Toprak kaç yıl ceza aldı, neden kocasını öldürdü? Alime Toprak davası ne oldu, Ali Toprak cinayeti nedir?
Alime Toprak kaç yıl ceza aldı, neden kocasını öldürdü? Alime Toprak davası ne oldu, Ali Toprak cinayeti nedir? Mersin'in Anamur ilçesinde, geçen yıl 31 Ağustos'ta Alime Toprak (32), çalıştıkları muz serasında eşi Ali Toprak'ı (44) başına tarım aletiyle vurarak öldürdü. Olayın ardından televizyon programına çıkan Toprak, cinayeti itiraf etti. Alime Toprak'ın (32) avukatı Şifa Özdemir, davanın yarın görülecek karar duruşmasında nefsi müdafaa talebinde bulunacaklarını söyledi. Peki, Alime Toprak cinayeti nasıl itiraf etti? Alime Toprak davası ne oldu, Ali Toprak cinayeti nedir, kaç yıl ceza aldı, neden kocasını öldürdü? İşte Alime Toprak ifadesi ve diğer merak edilen detaylar…
11.04.2022 Yaşam
İçki tartışması sebebiyle kocasını öldürdü
İçki tartışması sebebiyle kocasını öldürdü Uşak'ta içki içtiği için tartıştığı eşi tarafından göğsünden bıçaklanarak öldürülen oto yıkamacı Yaşar Akbulut (36) toprağa verildi. Katil zanlısı Sevin Akbulut (37) ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
31.08.2021 Yaşam
Sevgilisiyle birlikte kocasını öldürdü! Bavulun etrafından akan sıvılar...
Sevgilisiyle birlikte kocasını öldürdü! Bavulun etrafından akan sıvılar... İstanbul Fatih'te meydana gelen olayda bir evde kokudan rahatsız olan vatandaşlar polise başvurdu. Ekipler bir evde, bavul içine sıkıştırılmış bir ceset buldu. Ölen adamın eşinin 30 Haziran'da Beyrut'a geri döndüğü ortaya çıktı. Kadının sevgilisiyle plan dahilinde cinayeti işlediği ve adamın mallarını ele geçirmek için öldürüp İstanbul'dan kaçtıkları iddiası üzerinde duruluyor. İşte haberin ayrıntıları...
8.07.2021 Gündem
Kelepçe takıp çıplak halde öldüresiye döven kocasını öldürdü
Kelepçe takıp çıplak halde öldüresiye döven kocasını öldürdü Gelen son dakika haberine göre; Antalya'da Melek İpek (31), ellerini kelepçeleyip kendisin çıplak halde saatlerce döven eşi Ramazan İpek'i (36) av tüfeği ile vurarak öldürdü. Jandarmayı arayıp teslim olan Melek İpekin aldığı darbeler sonucu gözlerinde şişlik ve morluk oluştuğu görüldü. Ramazan İpek'in ise olay öncesinde sosyal medya hesabından 'Alkolün müptelası değiliz' diye viski fotoğrafı paylaştığı ortaya çıktı.
8.01.2021 Gündem
Tartıştığı dini nikahlı kocasını bıçakla öldürdü
Tartıştığı dini nikahlı kocasını bıçakla öldürdü Ankara'nın Pursaklar ilçesinde dini nikahlı kocasıyla tartışan kadın, mutfaktan aldığı bıçak ile kocasını öldürdü.
16.12.2020 Yaşam
Kendisini darp ettiği iddia edilen kocasını öldürdü
Kendisini darp ettiği iddia edilen kocasını öldürdü Adana'da kendisine şiddet uygulayan kocasını öldüren kadın teslim oldu.
3.09.2020 Yaşam
Sevgilisiyle birlikte kocasını öldürdü
Sevgilisiyle birlikte kocasını öldürdü Diyarbakır'da bir apartmanda koli içerisinde erkek cesedinin bulunmasının ardından öldürülen Recep Ü.'nün eşi H.Ü., adliyeye sevk edildi. H.Ü.'nün cinayeti sevgilisi V.Ö. ile birlikte işlediği belirtildi.
14.01.2019 Yaşam
ABD'den gelip eski eşinin kocasını öldürdü
ABD'den gelip eski eşinin kocasını öldürdü Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşayan Halil İbrahim K. (30), Konya'ya gelerek, kendi çocuğu hakkında uygunsuz sözler söylediğini ileri sürdüğü eski eşinin kocası Hüseyin Alşahin'i (30) tabancayla vurup öldürdü.
23.10.2018 Yaşam
Nişanlısının eski kocasını öldürdü
Nişanlısının eski kocasını öldürdü Kahramanmaraş’ta bir kişi nişanlısının eski kocasını, iki çocuğunun gözü önünde öldürdü.
23.09.2018 Yaşam
Tartıştığı kocasını pompalı tüfekle öldürdü
Tartıştığı kocasını pompalı tüfekle öldürdü Giresun'da bir kadın, tartıştığı kocasını pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü.
12.09.2018 Yaşam
Kocasını öldürdü yolda uzandı
Kocasını öldürdü yolda uzandı Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, İpek T. (34), tartıştığı eşi Zülfikar T.’yi (39) bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından şoka giren İpek T., komşuları tarafından yolda otururken bulundu
22.06.2018 Yaşam
'Kedisini dövdüğü için' kocasını öldürdü
'Kedisini dövdüğü için' kocasını öldürdü Karı-koca tartışması kanlı bitti, silahı alıp ateşledi. Komşular, kedinin geçtiğimiz günlerde kaybolduğunu ve çiftin etrafa kayıp ilanları astığını belirtti. Kedi daha sonra eve geri dönmüştü.
5.06.2018 Dünya
Tartıştığı kocasını öldürdü!
Tartıştığı kocasını öldürdü! Pendik'te bir kadın, tartıştığı kocasını av tüfeğiyle öldürdü.
6.04.2018 Yaşam
Kocasını ‘öldürdü’ kaynanası ve kayınpederi sahip çıktı
Kocasını ‘öldürdü’ kaynanası ve kayınpederi sahip çıktı Kendisini aldatan ve döven kocasını tartışma sırasında bıçaklayarak ölümüne sebep olan Sevim Yıldırım Hüyük’ü mahkeme 15 yıl hapis cezasına çarptırdı. Mahkemede ölen Ali Hüyük’ün anne ve babası ‘’Gelinimizin öldürme kastı olduğuna inanmıyoruz. Oğlumuz aldattı ve şiddet gösterdi. Şikayetçi değiliz’’ diye gelinlerini savundular.
23.02.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kocasını Öldürdü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kocasını öldürdü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.